|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
27.11.2009 12:03:53   
Naska
hi hi - a ne, Fidi?

drugače pa reklamno obvestilo - zamenjam 4 škatlice s petimi palčkami za ovulacijski test - za dve kinder jajčki.
user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 276
27.11.2009 12:21:48   
gigi1
Fidolinca hvala user posted image . Bom pazila nase user posted image . Glede vonjav pa drugače nič drugega pretirano ne voham. Sam tale moj osebni vonj po Knor župi je pa full moteč. Jaz imam ta vonj res pred in med M, ali, ko sem na s-factu ali klomifenu.  Čudno ne? Ker imata suprefact in klomifen glih kontra učinek.

Naska user posted image  user posted image  user posted image  tebi pa res nič čez nobeno špranjco ne more uiti user posted image

Tanja in Mišmiš če bosta čez vikend delali testke mi sporočita kaj sta nalulali. Močno držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 277
27.11.2009 15:17:30   
KIWI
Dan, babike!

Gigi, hvala na vprašanju, sem kar dobro, no, danes me kar nekaj križ boli, pa neki mozoljčki in mozolji me že par dni napadajo. user posted image Tako da bomo videli, kaj bo to prineslo. Sicer ni nekih znakov, ne takšnih ne drugaćnih, hm, niti napetosti v trebuhu ni neke izrazite, sicer pa je tokrat ni bilo niti pred punkcijo in ET niti po vsem tem. In ti? Potuješ vidim! Le pazi nase in svojo žižolinco!

Miklarom, pravijo da pleh se lahko popravi, tako da važno je, da si ti cela!user posted image Vem, gredo pa živci pri takih stvareh!user posted image

Mišmiš, kako tvoje počutje? Bo čez vikend kaj lulanja?

In ti Tanja?

Zarja, tisti testek oni dan je bil gladko prehiter. Ma probaj še enkrat, navijam!user posted image user posted image user posted image

In seveda vsem tukaj gor pozdravček ter topel user posted image (predvsem za tiste ki jih zebe, ha ha user posted image user posted image )

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 278
27.11.2009 16:35:13   
Tanja_Jes
Zarči...a je še belina? Ti maš test 30.11, a ne?! Pismo zdrž še mal...

Kiwi...kaj jaz...a misliš test? Vseeno bi rada počakala 11 dan po ET, ker prejšnjič sem dobila tečko 10 dan. 11 dan je pa v nedeljo user posted image
Prihaja moj krizni vikend user posted image

Barbi...kako si kaj nosečka user posted image

Bebiii... user posted image srce

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.11.2009 18:39:47   
zarja1
Kiwi navijam zate!!!!!!!!!!user posted image

Tanja ti le počaki na konc vikend. Jaz bom ponovila, čeprav ne pričakujem drugačnega izidauser posted image .
Jaz sem čist že okuser posted image .Sem govorila oz. zagušla do nezavesti G, ki je rekel-citiram: Dečva moja ti si pa res zaslužiš, da čimprej prideš na vrsto po vsem kar je bilo v teh dveh letih. In sem že kr vesela-v pričakovanju novega postopka in velikega upanja, da tokrat pa le pridem do "svežih" zarodkov.

Mikla moja ti si ok? Vidim te user posted image jezi.....Še malo pa tud ti greš po pingvinčke, a ne? Srce moje saj veš-navijala bom kot zmešana.user posted image

Džombe moja lep vikend!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.11.2009 18:40:43 >

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.11.2009 20:19:56   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: gigi

Še malo navijanja za vikend:
Aqua 77(32) user posted image           ET 28.11.user posted image      
BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image      ETZ 29.11.user posted image    

Lubiki moji dobro opravita.

Aquica upam, da se kar vse celice oplodijo in bo še kakšen zarodek za v skrinjo.
Bebiii na je lepo odmrzne in ostane pri tebi doooolgo časa.

madonca za jutri in nedeljo pa močno navijam  user posted image user posted image user posted image user posted image
dajmo punce obema bo ratalo

Gigi - ma mene še kar matrajo krči pa lije z mene k 1000 user posted image , jest res ne vem kaj je zdaj to, mat.... nikol me še ni tolk matralo pa še tri dni prej je prišla. In kako kaj pri tebi počutje, vse vredu . držim pestke. Sem mogla zdej mal user posted image  pa počistit, k juter delam cel dan pa se mi pol ne da , zdaj sem pa še malo takole lenarila pod tušem  user posted image

mismis - ja to letanje je res groza , pa kolk enga pisanja in papirjev, katastrofa, pa še deset dni bom brez avta, sam hvala bogu mi bojo dali nadomestnega.
Kdaj pa boš kaj lulala na palčko !

Zarja - ma ja user posted image  me jezi, sploh ne vem ka sem ji naredla da me tak zezauser posted image , ja še mal pa grem po  user posted image , komaj čakam, saj februar bo kmaluuser posted image , še vedno pa držim pestke zate in upam na najboljše RTI

tanja -a boš ti tudi lulala na palčko za vikend ? držim pesti tudi zate

barbi - nosečka moja kako si mi , kako kaj počutje

mausi , kruce, Lana, Grethy BEBIII, KIWI , Naska, Aqua in vse ostale, ki vas nisem naštela lep vikend vam želim in rada vas imam 

user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 281
27.11.2009 21:53:36   
Grethy
Aqua 77(32)  ET 28.11.
BEBII (drobižek od let user posted image )  ETZ 29.11.

Lubiki moji dobro opravita.

Aquica upam, da se kar vse celice oplodijo in bo še kakšen zarodek za v skrinjo.
user posted image user posted image Go Gorenjska Go user posted image user posted image

Bebiii
na je lepo odmrzne in ostane pri tebi doooolgo časa.
user posted image user posted image Go Obala Go user posted image user posted image

jz tut navijam ahaaaa dejmo babuške naše .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kar se lulanja tiče naj bo voda kar se da pozitivna lepo prosim, se pravi misli v plus nastrojit, da mi ne bi minusov lulale, rabmo še vertikalno črtico čez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 27.11.2009 21:55:45 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 282
27.11.2009 21:58:14   
Grethy
Aja ... matr sm kura ...

vsem nosečim, pa tistim k še ne veste da ste, pa tistim k se prpravljate da boste, pa tistim k še niste obupale in vsekakor nameravate bit noseče, skratka vsem mojim zlatkam LEP VIKEND IN NASMEHE OKOLNKOL GLAVE !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
27.11.2009 22:15:49   
Naska
se podpišem pod Gretkouser posted image user posted image user posted image user posted image srečen pa lep vikend!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.11.2009 10:18:50   
zarja1
Dobro jutro pupe moje.
Evo, ponovili test in je nula. Nič gremo vse lepo jovo na novo.

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.11.2009 10:50:29   
Rakica_80
Ciao, drage mojeuser posted image
Ja, jaz čakam veselo jutrišnji dan in upam, da bo uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki tako zvesto navijate in za vse SMSuser posted image user posted image user posted image user posted image
RADA VAS IMAM TO NE POZABITE, jutri bom skozi mislila na vas, ker mi dajate pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam še za ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Aqua je tudi končala z današnjim dnem in vam bo ona vse povedalauser posted image
Se slišimo jutriuser posted image
Pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.11.2009 11:14:22   
BarbiG
Dan.

Zarja, ne bom pametovala, ampak sem jezna k 100 user posted image . Drgač pa glede na to, da se že spogleduješ z novim postopkom, verjemi da bom do konca navijala zate.

Miklarom, dečva moja. user posted image   Sem zdele prebrala kaj se ti je zgodil. Matr sem jezna na takele šoferje, ampak na srečo je utrpela škodo le pločevina. Sem vesela, da si OK. Drgač pa mene matrajo običajni nosečniški znaki. Včeraj sem mogla prej piht končat, ker sem mislila, da bom tam za računalnikom skupi padla. Slabo mi je blo, pa vrtel se mi je v glavi. Sem komi do avta prišla in pol domov. ampak sem vesela, da imam te znake, tko vsaj vem, da se v meni nekaj dogaja.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.11.2009 12:26:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ciao, drage mojeuser posted image
Ja, jaz čakam veselo jutrišnji dan in upam, da bo uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki tako zvesto navijate in za vse SMSuser posted image user posted image user posted image user posted image
RADA VAS IMAM TO NE POZABITE, jutri bom skozi mislila na vas, ker mi dajate pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam še za ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Aqua je tudi končala z današnjim dnem in vam bo ona vse povedalauser posted image
Se slišimo jutriuser posted image
Pa pa

ej bejba, mislim nate veš, pa da mi javiš, ko poješ tisti sendvič!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.11.2009 12:27:03   
lana70
zarja in mismis, še tukaj, res mi je žal, vseeno sem mislila, da bo ta runda uspešna user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 289
28.11.2009 12:31:40   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

zarja in mismis, še tukaj, res mi je žal, vseeno sem mislila, da bo ta runda uspešna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi meni je ful ful žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sploh ni filing...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.11.2009 12:35:29   
lana70
Tanja, tebi pa čestitke in mirno nosečnost do konca!!

Neposredna povezava do sporočila: 291
28.11.2009 12:36:32   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi meni je ful ful žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sploh ni filing...

matr, matr, takele novice mi pa niso čist nč všeč ... user posted image user posted image user posted image

pa tko bi blo fajn če bi blo vse naokol noseče user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
28.11.2009 13:12:51   
Grethy

Tanja, tebi pa čestitke in mirno nosečnost do konca!!

Si jemljem pravico in se podpisujem pod  Lanin post ...

Čestitam Tanja ... srečno vijuganje med nosečniškimi skalcami in lepotami user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.11.2009 13:20:11   
Tanja_Jes
Ja plusek smo danes nalulali in to zelo močan...
Že ko sem pomočila se je pokazal +, pa je bilo treba počakat 2 minuti, sem rekla možu, pejt ti pogledat, ker sem hotla vidit njegovo reakcijo. Ja, sem lisica, ni kaj.
Pa se prismeje ven.... Smo koj lubčke dobili :)))

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 294
28.11.2009 13:34:16   
alpog
Kako fajn, Tanja! Pa vse nosečke tudi. Za tiste, ki pa ni ratalo - enkrat bo!!!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
28.11.2009 13:48:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Ja plusek smo danes nalulali in to zelo močan...
čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 296
28.11.2009 15:07:38   
KIWI
Dan, punce,

ma Zarja, user posted image user posted image user posted image saj ni za verjet, sem res upala, da bo danes tisti magični +

Ampak Tanja_Jes, user posted image user posted image user posted image , to pa je lepo! Čestitke, naj ti bo lepa nosečnost...do konca!

Mišmiš...khm, hm, sem kaj spregledala? Kaj si že lulala?

Punce, pa eno vprašanje imam,user posted image hm, že par dni opažam, da mi urin smrdi. user posted image Vam je to kaj znano, kaj bi bilo? Sicer tega ne zaznavam nikdar.

Sicer pa lep vikend vsem!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.11.2009 16:47:34   
Fidolina
Zarja - zelo mi je žal, da se je tako izteklouser posted image . Taka fejst punca - pa taka smola user posted image .
Ni fer user posted image .user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.11.2009 16:52:07   
Fidolina
Tanja  Yes, Yes, Yes!!!user posted image

user posted image jupijupijaaa jupijooooo...! user posted image

Čestitke nosečka!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.11.2009 19:28:04   
Naska
ZARJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?

Jaslice. (100%)

Varuška. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!