|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
1.12.2009 9:33:28   
miklarom
mausi - uf, kaka stimulacija,sam n'č ne bo zdej, ker grem na šiht popoldan, moj pa zdaj delauser posted image , bomo mogli kar dovečera počakatuser posted image

gigi - kje pa si, kaj je s tabo javi se namuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.12.2009 9:55:21   
gigi1
Ojla pupike moje

Sem zvečer prišla domov in padla v pojstlo...

Čestitke Bebiii in Aquici za prejem pikic user posted image  user posted image  user posted image . Lepo ju grejta in naj ostaneta pri vama še dolgo časa.

Mišmiška in Zarči saj vesta....user posted image  user posted image  user posted image . Ne morem pomagat. Me kar pri srčku tišči.

Tanja user posted image  user posted image  user posted image  jupiiiiiiii. Si mi s svojim smsom polepšala dan user posted image

No...jaz ne vem kaj naj rečem...

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Bom ponovila čez 2 dni.

Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.12.2009 10:02:46   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A si delala s CB?
Joj kolk si me razveselila...mam ful ful ful ful dober filing in bom vso pozitivno energijo preusmerla v tvojo žižolinco..ja zgleda da ji je potovanje sedlo in da bo mala avanturistka user posted image user posted image user posted image user posted image
Čez dva dni bo pa debeeeeeeel plus... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 353
1.12.2009 10:07:04   
KIWI
Dan punce,

No, kot zgleda smo mi prišli do grenkega koncauser posted image user posted image user posted image , Že v nedeljo popoldan se je prikazal tak sluzasto rjav izcedek, čist malo, no pol pa je včeraj bil, pa ni bil, zvečer pa je krvavo ratal.user posted image user posted image user posted image Hja, in je danes tudi krvavo, za vložek imet. Pa čeprav nekje v sebi še vedno po malem upam, da se je samo enuser posted image poslovil. A mislite, da je možno? Jaz ne vem, ker je bilo zdaj prvič, da sem grela user posted image user posted image .

Gigi, pogrešale smo te pa res vse! Držim pesti zate še naprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 354
1.12.2009 10:24:16   
gigi1
Kiwi jaz še vedno upam, da bo user posted image user posted image user posted image

Evo moja senčka od črtice user posted image

user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 355
1.12.2009 10:29:14   
KIWI
Tudi jaz, Gigi, tudi jaz!

Pa še enkrat zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
1.12.2009 10:57:27   
Kruce Fiks

Kiwi jaz še vedno upam, da bo user posted image user posted image user posted image

user posted image

UA! Bravo! Pa kaj če je tester švoh, kupi CB pa boš/ bomo imela/i modrouser posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.12.2009 11:04:13   
Naska
Gigi - jaz upam, da je to to!

Kiwi - koliko časa po ET ju pa si? Upam, da bo vse v redu!!!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 358
1.12.2009 12:11:35   
KIWI
Naska, 21.11. sem imela ET, tretji dan po punkciji. Je pa res, da krvavitev (še) ni močna.user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.12.2009 12:15:59   
Fidolina
Gigi - mam za sabo čist neprespano noč, pa ne rabim nobenega mikroskopa, da bi videla tvojo drugo črtico user posted image user posted image user posted image . Včasih se zna, na začetku, pojavit sam tanka črtica, čist ozka pa skoraj nevidna. Tvoja pa je debela kot testna user posted image user posted image user posted image . Zagotovo se je pikica ugnezdila - zdaj naj samo še zdrži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 360
1.12.2009 12:20:21   
Fidolina
KIWI - poznam punco, ki je kar večkrat krvavela, tja do prvega srčka, in še dalje, pa je zdaj mamica. Močno držim pesti, da je tudi pri tebi tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.12.2009 12:29:09   
Rakica_80

user posted image

Ciaoooo lepe mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ste kaj? Sem vas prišla pozdravit......user posted image
Gigi, jaaaaaaa čestitke še tukaj, glej, tukaj na forumu se še lepše vidi črtica, tako da,..................ČESTITAM NOSEČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelo sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, jaz počivam, malo(user posted image ) se razvajamuser posted image ,.....in nestrpno čakam.......user posted image
Punce moje, vse vas lepo pozdravljam, rada vas imam, pošiljam vam objemčke in še se vam bom oglasila, ker vem da me zelo pogrešateuser posted image
Ajaaaa, pa še avatarček sem si zamenjala, VESELI DECEMBERuser posted image
Kisssssssssssssssss

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
1.12.2009 12:32:59   
Rakica_80
KIWI, držim pestke zate, močno močnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Tanjica moja, kako je nosečka, a slabosti so se začele že?user posted image
Mismis, kje si ti? Upam, da si vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, grem počasi v ležeči položajuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.12.2009 12:43:43   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Gigi, pa to ni mikroskopska črtica, ampak se kr lepo vidi. Ponovi test čez dva dni, ampak nared CB. Drgač pa punca moja, čestitkeeeeeeeeee. Joj kolk sem jst dons vesela. user posted image user posted image user posted image

Khm, pa še moja današnja beta: 3390. UZ imam pa 16.12.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.12.2009 12:56:38   
Fidolina

user posted image  jupijupijaaa jupijooooo...! user posted image

Bravo Gigiuser posted image .
user posted image user posted image user posted image

BEBIII, AQUA - čestitke za pikice v bušijuuser posted image user posted image user posted image .
Barbig - super BETA user posted image user posted image user posted image .

O, kako lep začetek veselega decembra user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.12.2009 13:13:23   
mausikaa
drage moje jest bom kar Fidolino citirala...fulll sem vesela za vse!!  in naj se veseli december nadaljuje še naprej v tem slogu...

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image  jupijupijaaa jupijooooo...! user posted image

Bravo Gigiuser posted image .
user posted image user posted image user posted image

BEBIII, AQUA - čestitke za pikice v bušijuuser posted image user posted image user posted image .
Barbig - super BETA user posted image user posted image user posted image .

O, kako lep začetek veselega decembra user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.12.2009 13:23:51   
lana70

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jooooooj, kaj bi dala da je to to, ma nimaš pojma žižet draga, kako si jaz želim zate eno žižolinco, dej plissssssss, jutri lulaj na CB!!!! Cel čas sem mislila nate in tako sem vesela, kot ko je meni uspelo!!!! Upam, da se je pikica dobro ugnezdila, zdej pa sam pozitivo, in prosim brez slabih misli!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.12.2009 13:25:13   
lana70
Aja, barbig, čestitke za beto!!!! user posted image user posted image user posted image , vidiš, pa si prišla do cilja!!! user posted image user posted image user posted image , zdej pa eno barbiko za tvoja dva falotka user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.12.2009 13:26:44   
aqua77

user posted image

Za tole moram pa še jaz svojo rit iz naftalina privlečt!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRAGA ŽIŽET,

ČRTICA JE!!!!!!! VIDNA!!!!! LEPA IN ROZA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez dva dni bo pa en fejst debel plus na cb!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srce, ne veš kako iz srca sem vesela zate!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.12.2009 13:59:19   
zarja1

Mišmiška in Zarči saj vesta....user posted image  user posted image  user posted image . Ne morem pomagat. Me kar pri srčku tišči.

midve sva tolk srečni zate......ta plan sva kovale že pred mesecem!!!!!!! Sam, da je naši Gigi RATAL!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.12.2009 14:30:23   
kajsica
Pa da še jaz dodam!

Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET.......v glavnem z Barbi sva počvekali, obe sva malo v transu zaradi visokih bet...ampak...UZ pa 16.12. Upam da bo tokrat vse OK.

Giget....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...to mi delaj.......................črtica pa je iz aviona vidna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj sem jaz zate vesela!!!!!!!

Lep dan vam želim!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.12.2009 14:52:29   
gigi1
Joj pupike in Kruce verjemte mi, da v živo sploh ni vidna iz aviona. Je res švoh. No, čas bo svoje pokazal. Jaz res nisem tako evforična.

Barbi, Kajši user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ma prekrasne bete imata user posted image  user posted image  user posted image

Aquica kako se ti počutiš?

Bebiii? Kaj špika?

Lupčke vsem

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.12.2009 14:58:19   
pikica36
no, tole pa morem pokomentiratuser posted image

gigi - čestitke!!!!!!!!!jaooo kk sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
črtica je tapravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqui tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da nalulaš črtico in pa vsem ostalim seveda tudi.

mejte se.....user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.12.2009 16:28:19   
Grethy

Joj pupike in Kruce verjemte mi, da v živo sploh ni vidna iz aviona. Je res švoh. No, čas bo svoje pokazal. Jaz res nisem tako evforična.

Barbi, Kajši user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ma prekrasne bete imata user posted image  user posted image  user posted image

Aquica kako se ti počutiš?

Bebiii? Kaj špika?

Lupčke vsem

GIGETKA moja user posted image user posted image user posted image ......... euforija gor al pa dol ... to ni euforija, to je ena taka radost, miljaužntkrat bl močna kukr je ta tvoja črtica (k se bajdvej čist dobr vid) pa se je z besedam ne da opisat, ker samo borke vemo, kako se počutiš ko se pobliska ta vertikalca prek horizontalce (ma odvisn kako maš test obrnjen, da me naute pluvale zdej) ... srce moje drago naj bo Miklavžek tvoj najboljšejši prjatu in naj poštriha tole nežno roziko v orng črto in te popelje čez nosečnost kukr svojga najdražjiga angelca ...

KAJSI in BARBI tudi vama želim da je to to, naj bo ZDRAVO , VESELO in NAGAJIVO ... kolikor se jih je že odločlo  primt (ker izraz, mism haloooo, sonček33 ne me tepst)  in zaživet user posted image user posted image user posted image user posted image

Matr matr, čist sem strapana ...
kako sta moji primorki BEBIII in AQUA alora kako smo ??????
Bomo napiškile pluse a ????
Baje da je to zdej IN ????

No čakam, eko če bosta vidve, se bom pa mogoče še jz okorajžla ...
sicer jz znam ful dobr risat, ane ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če to kej pove ...

vse vas imam rada, najrajši pa s takimi novicami  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 1.12.2009 16:38:07 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.12.2009 16:52:21   
Grethy
Sem si najdla en simpatičn avatarček ... like it 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ime otroka
N5ra

Z možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?

Zak (12%)

Lian (26%)

Zan (24%)

Val (38%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!