|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
24.5.2010 15:38:53   
gigi1
Aha! Vidim, da ste se vse spravile delat user posted image . Pohvalno user posted image  user posted image  user posted image  

Sonya ne sekiraj se. Saj bo kmalu še kakšna žurka user posted image . Nevarno je, če smo Miša, Zarja in jaz na kupu...nikoli ne veš kao se bo končalo user posted image

Ena Bučka je res dobro vedeti, če katera stran ni varna. Hvala za obvestilo. Meni so pred kratkim s kartice pobrali kar nekaj denarja user posted image

No, da poročam...
Dobila odgovor. Na kratko:
Estradiol imamo skoraj vse povišan ob jemanju Klomifena, ker se estradiol izloča, če je več foliklov aktivnih.

Estrofem vsebuje tako nizke vrednosti, da so proti lastni produkciji skoraj zanemarljive in vendar nekaterim v ciklusu (postopku) vrednosti padejo in je že ta mini vrednost dovolj za uspešen rezultat.

Klomifen za starejše ni tako primeren, ker tanjša E, ki je v poznejših letih že tako malo tanjši. Najbolj primerni so sintetični gonadotropini, kot že prej napisano Gonal in Puregon.

So pa to le teorije in ker je vsaka ženska poglavje zase - ni pravila.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
24.5.2010 16:23:01   
mausikaa
e babe moje,

pridem nazaj v pisarno in kaj vidim? ja en mali roman in jaz sem spet vse zamudila...

gigi a to ti o kakšni žurki? kdaj in kje? user posted image user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
24.5.2010 18:17:39   
loremi
o tale čvek je pa spominjal še na aktivnost telih punc v ivf/icsi temi user posted image  user posted image  I miss that! vas je tko lušn brat

dober dan tud od mene

a vam povem, a odkar sem bla noseča, ne prenašam več dobr alkohola user posted image  no sej ga že prej nisem, da bi kaj več od dcl vinčka po kosilu npr., redko, ampak zdej sem pa še po tem čist koma, prav čudna no, ne znam opisat, ne morem alkohol več spljoh user posted image  ... kdo bo pa pivo pil, ko bom spet nekoč na ivf ??? user posted image  user posted image  user posted image  no sej ga tud tko nisem velikrat, ampak vseen user posted image

no in kako prideš do te ugotovitve ... ja moj in njegovih 40 jst pa si mislm, ok en deci in mogoče bom lažje pregurala vse skup ... jada jada ... no pol je pa torta tolažla mojo dušo user posted image  sej je bla dobra, morm rečt, gigi ... nisem delala po tvojem receptu, bo pa v kratkem na vrsti, še mal pa bo moj r.d. ... ggrrrr kolk se jst ne morem sladkemu odpovedat user posted image
ama da vidte, kolk je bil moj presenečen, ko je zagledal svojo podobo na torti in gosti tudi, no vsej neki fajnega ... sem pa itak zvečer prižgala svečko angelčkom user posted image .

neki imate od klomifena debato ... sej ga v preteklosti že jemala, ma pol leta skup, breveze, ker nisem čist nič reagirala nanj, stranski učinki pa za počutje user posted image

ponedeljek ... še 4 dni pa vikend
mismis a si še kr tolk za buklami user posted image  jao men je že težko bit v hiši sama od takrat naprej, si ne želim zdej še za kakimi buklami sedet
ampak sonček je pa bil dans!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
24.5.2010 19:20:58   
tassi1
bla fešta, jest pa pridna user posted image user posted image  
da me drugič pokličete, a prav!! user posted image user posted image user posted image
Miš miš- dr,.R iz Mb- je pa pravi čokoladek, a ne user posted image user posted image user posted image
Boš vidla, ti bo namešal tapravi vzorček skupaj, ki ti bo še dolgo kravžlal živčke,  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Loremi- ti kar še žaluj! Ko bo pa pravi čas, se pa PRRROOOOSSSIMMM prestavi od Tom TOma in si najdi enga drugega ginekologa, ki se bo bolj zavzel zate !! Sem včeraj, ko sem prižgala svečo mojim angelčkom na pokopališču, zmolila eno Zdravo Marijo  še za tvoje user posted image user posted image
Gigi_ kako pa to, da ne probata še mogoče kje v tujini?? 
Miklarom_ sta pa res mladaporočenca user posted image user posted image user posted image
Sonja, mausika - vidve sta tudi vse  zamudile, a ne?? user posted image

lep večer babike, drugič pa vklopite sireno, kadar imate fešto na tej temi!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tassi1 -- 24.5.2010 19:21:59 >

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
24.5.2010 21:22:13   
mausikaa
Ah Loremi, mene se alkic prime takoj!Ze eno pivo je dovolj da pocnem neumnosti ;-)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
24.5.2010 23:10:17   
miklarom
madona babnice, ste se pa danes načvekale, sem rabla eno uro da sem vse prečikiralauser posted image user posted image , ja eni smo pa popoldan garali na šihtu, za mačje brikete in žemljicouser posted image user posted image user posted image user posted image , ste pa prav luštne in zanimive user posted image , zdej bo pa tak treba spat , ker jutri pa že zjutri na šiht,user posted image , še spočit se ne bom mela cajta, bi blo boljš ko bi kr v firmi prespala, pa še bencin bi si prešparalauser posted image

mismis - ja, ja men je cigu na glavo padu že pri 20. letih, pa še zdej ga nosim na sebi se ga sploh ne da znebituser posted image

tassi - mladoporočencauser posted image user posted image user posted image user posted image , ja to sma pa še vednouser posted image

gigi - ko vas jest vse tri dobim, bote vidle ko vas bom jaz za rito primlauser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
25.5.2010 8:19:21   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, a ni fejst k mamo sonček user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

gigi - ko vas jest vse tri dobim, bote vidle ko vas bom jaz za rito primlauser posted image user posted image user posted image user posted image

a je to grožnja ali obljuba? user posted image user posted image  Praviš, da si ta teden popoldanska, uf je kar kriza takole delati popoldne, ko je zunaj lep sonček

Alko pravite, to je pa edina stvar, ki mi je v postopkih všeč, namreč da lahko pijem pivo brez slabe vesti, ker to je tako dobro za rast foliklov user posted image

Loremi, za buklami moram sedati, sicer sem si prve dni pripravljala zapiske, zdaj smo pa v dril fazi, še sploh ker me čaka en tak piflarski predmet, bljak kolk jaz ne maram piflarije. Potem praviš, da je žur uspel, lepo se mi zdi, da si potrebovala malo sprostitve

Tassi, dr. R nekako res ni moj tip moškega, ampak če bo pa zrihtal deco ga bom imela pa najraje na celem svetu

ja babe žabe, kaj se pritožujete zaradi zamujene zabave, je treba sedeti za računalnikom in skoz čekirati RR, kdaj so zabave user posted image

prav lepe sončne pozdravčke vsem: Žižek, horny teddy, neodkrita, Kruce, LS, Fida,...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
25.5.2010 8:56:10   
zarja1
Dobro jutro srčice moje.........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
25.5.2010 8:57:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

a je to grožnja ali obljuba? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
25.5.2010 9:00:09   
mausikaa
dobro jutro moje konzervice,

kakšen lep dan, jaz pa v pisarni user posted image  
Mišumašu ti se pa kar lep uči, pridna pupa! Pivičko praviš? hik, tko to zgleda pri meni po enem pivičku, moj je kar z debelimi pogledal ko sem v trgovini v voziček nabutala Bandidose ;-) mu ni bilo nič jasno od kdaj jaz pijem pivo...hi hi hi...no pomagal pa do sedaj ni, ta ciklus ga pa nisem pila...tko da pustimo se presenetiti user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
25.5.2010 9:13:19   
Fidolina
Jutro lubice user posted image ,

joj, se grem odjavt, pa še enkrat prijavt, ker nisem sigurna, da sem na RR - prej bi rekla na kakšnem forumu od Legebitrauser posted image .

Dej Mismisek, kakšno slikco od svoje tolk popularne ritke pripopajuser posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
25.5.2010 9:22:48   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Jutro lubice user posted image ,

joj, se grem odjavt, pa še enkrat prijavt, ker nisem sigurna, da sem na RR - prej bi rekla na kakšnem forumu od Legebitrauser posted image .

Dej Mismisek, kakšno slikco od svoje tolk popularne ritke pripopajuser posted image .

ma Fidolinca te babe so neverjetne...kot nedeljski K4 user posted image user posted image

kako si kaj ti Fidica? Klomifenček že laufa?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
25.5.2010 10:07:11   
gigi1
Helou srčice

Sam na hitro...

Daaan in rada vas imam user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
25.5.2010 11:37:34   
Fidolina
Mausi - s klomifemčkom (po predvideni user posted image ) začnem tam do 10.6. - ampak tokrat pa res!!! Kar odlašamuser posted image .
Pri 40-ih sem se sebi zdela že prestara za otroka, zdaj pri 43 se mi pa nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image . Hecno.

A nebi ti mogla zdaj enkrat lulat?user posted image

Gigiuser posted image - a si bizi?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
25.5.2010 11:46:50   
Fidolina
user posted image
user posted image
user posted image

Evo, mal stimulacije user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
25.5.2010 11:50:45   
zarja1

user posted image
user posted image
user posted image

za koga je tole?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
25.5.2010 11:56:47   
Fidolina
Zarja, ne delaj se tolk nedolžno user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
25.5.2010 11:59:31   
zarja1

Zarja, ne delaj se tolk nedolžno user posted image user posted image

jaz sem pravi pravcati user posted image ......Mismis je ritala......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
25.5.2010 12:01:10   
zarja1
Fidolinca lepo bodi pridna še naprej, letim na sonček na en kofe.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
25.5.2010 12:04:59   
mausikaa

Mausi - s klomifemčkom (po predvideni user posted image ) začnem tam do 10.6. - ampak tokrat pa res!!! Kar odlašamuser posted image .
Pri 40-ih sem se sebi zdela že prestara za otroka, zdaj pri 43 se mi pa nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image . Hecno.

A nebi ti mogla zdaj enkrat lulat?user posted image

mausi lula jutri, bo nalulala en velik minus, mam tak filing...user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
25.5.2010 12:05:37   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image
user posted image
user posted image

za koga je tole?user posted image user posted image user posted image

Zarči dejmo rečt da je za Kruceta  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
25.5.2010 12:07:58   
mausikaa
za nas bo pa tole

http://www.youtube.com/watch?v=XhsSXp_CNhk&feature=related

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
25.5.2010 12:32:51   
sonya1
Mausi, sem že napisala, da malo več optimizma. Evo, jaz naprimer že danes, dva dni po ovulaciji vem, da sem noseča. Imela bom dvojčka (pač Klomifen ) in sicer fantka in punčkouser posted image (da bodo dvojčki je pa povedala šlogarica, ker je rekla, da vidi dva otroka, pa samo en dogodekuser posted image

Ne, res, zdaj se ravnam po tem, da razmišljam samo pozitivno, ker ti menda vesolje vrača tako kot ti razmišljaš (ali nekaj takega, nisem čist sigurnauser posted image . Za vsak slučaj...

Imam pa eno vprašanje: danes popoldne grem spet k Voglerju, pa me zanima, kje je najbolj prikladno tam parkirati in če je v tistem koncu tam okoli pol petih huda gužva.

Dan je pa res krasenuser posted image

Bodite lepo in pejte na en pirček (saj veste, vse za višje namene user posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 25.5.2010 12:33:29 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
25.5.2010 13:09:15   
gigi1
No, no punce s temi "toplimi" variantami nam boste še odgnale nove članice user posted image  user posted image  user posted image . HB, da je Mausika naredila zaključek debate user posted image  user posted image

Fidi Gigi je danes več ali manj na sestankih. Tudi, če sem bizi sem ponavadi pri compu...danes pa...

Mausika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  navijaaaaaaam k nora user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sonya tako se govori user posted image
Popoldan se ponavadi dobi parking tudi v tisti ulici kjer je vhod v ordinacijo. Če tam ni prostora pa v garažni hiši (vhod nasproti zdravstvenega doma).

Loremi user posted image  user posted image  user posted image  da si zažgala s torto user posted image . Malo se v kuhanje sladkarij vrži, če te to veseli. Vsaka stvar, ki te vsaj malo veseli pomaga.

Tassi mislim, da so pri nas vrhunski strokovnjaki in ne vidim razloga, da bi šla v tujino...

Miša, Zarči kako sta moji naljubši ritki? user posted image  user posted image  user posted image  (moram malo olja na....)

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.5.2010 13:16:51 >

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
25.5.2010 13:22:58   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

No, no punce s temi "toplimi" variantami nam boste še odgnale nove članice user posted image  user posted image  user posted image . HB, da je Mausika naredila zaključek debate user posted image  user posted image

Slaba vestuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......