Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 13:38:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša, Zarči kako sta moji naljubši ritki? (moram malo olja na....) na rit prilivati, da bo lepa, sočna in svetleča
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 13:42:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša, Zarči kako sta moji naljubši ritki? (moram malo olja na....) na rit prilivati, da bo lepa, sočna in svetleča pa je dan prec lepši
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 17:38:41
|
|
|
|
zarja1
|
nič ni več lep dan...meni je crknil kompresor za klimo in neka sklopka...popravilo 1000 eur.... To leto bom razglasila osebni bankrot..... A pozna katera koga, ki prodaja "neoriginalne" znamke kompresorjev? Potrebujem takega za A3?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 18:36:54
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči srce sem ti po mailu poslala. Upam, da bodo imeli tisto kar iščeš.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 18:39:00
|
|
|
|
zarja1
|
Čist smo pozable na današnji praznik..... ... Mi smo slovenski pionirji, najmlajši borci za prostost. Mi vsi in naši komandirji, storili bomo, kar veli dolžnost ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 18:39:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči srce sem ti po mailu poslala. Upam, da bodo imeli tisto kar iščeš. hvala srce, bom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 18:46:06
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Čist smo pozable na današnji praznik..... ... Mi smo slovenski pionirji, najmlajši borci za prostost. Mi vsi in naši komandirji, storili bomo, kar veli dolžnost ... Evo še malo zvočne podlage http://www.youtube.com/watch?v=2uYt-p_krt4 Vse naj pionirke in pionirji
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 18:48:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Čist smo pozable na današnji praznik..... ... Mi smo slovenski pionirji, najmlajši borci za prostost. Mi vsi in naši komandirji, storili bomo, kar veli dolžnost ... Evo še malo zvočne podlage http://www.youtube.com/watch?v=2uYt-p_krt4 Vse naj pionirke in pionirji svetsko....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 18:52:30
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi, ta pesem me skoz spomni na tebe. Vedno vse za mene nagruntaš.... Rotiraju svjetla, zavijaju sirene Cijeli spektakl samo zbog mene Kroz vatromet boja premotavam život unatrag U samo jednoj sekundi http://www.youtube.com/watch?v=X-6BNJ4dgjg
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 19:14:34
|
|
|
|
gigi1
|
Medi moj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 19:15:41
|
|
|
|
gigi1
|
Zdej grem pa domov . Upam, da je moj dragi kaj skuhala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 22:09:52
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi - za jutri
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 22:17:57
|
|
|
|
Fidolina
|
Vidim, da sm jst dons dobila tretjo zvezdico . Važna !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 22:31:02
|
|
|
|
Fidolina
|
Ob tem mojem jubileju pa vsem vam, mojim dragim, eno pesmico za lahko nočko PROŠNJA (Srečko Kosovel) NOČ, RAZGRNI ČRNA KRILA, PRIDI K MENI, BELA VILA IN PRINESI ZLATE ZVONČKE IN PRINESI MI BONBONČKE. SANJE, DA ME DENEŠ VANJE, ZVONČKE ZA TENKO ZVONKLJANJE, A BONBONČKE ZA SMEHLJANJE.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 22:46:13
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi za ***. Zdej si ze prava čveka A je kera gledala predizbor? Jaoooooo.......Aaaaaa Me kar oči bolijo. Predstavniki moškega spola so bili . Z izjemo Rusa...pa še ta je nekam voden . Srbin pa komedija. Me je pa Albanka navdušila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 22:48:23
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi pokaži nam konzervam kako se lula na palčko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 22:54:13
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Me kar oči bolijo. Predstavniki moškega spola so bili . Z izjemo Rusa...pa še ta je nekam voden . Hja, Rusi so Rusi! Pod vodeno površino se marsikaj skriva. Ej žiži in miška, hvala vama za vse! Konzerve!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 23:05:23
|
|
|
|
gigi1
|
Dejzi ti na naši temi, jaz na tvoji počekirat kako ste preživeli dan . Pestro ni kej . Uživaj srce moje in lupčke našemu Malčiku Ja Rusi so pa...Rusi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 23:11:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Hej žižole, glede na to, da je mat že tolk otročja kot fant, moram met zdaj zadnjo... Dejansko sem na vseh temah od zanositve odgovorila, tako, da me je zdaj cela stran polna. Ma na otročje mi vleče, res.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 23:18:53
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi?????? A prav zastopim? Si že lulala in je +++++++++++++++++++++++?????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 23:32:32
|
|
|
|
gigi1
|
MAUUUUSIIIIIII. Earth is calling . Dej preberi že hitro za nazaj pa mi odgovori. Ne morem it spat, ker sem čisto na trnih. Sem že 20x prebrala tvoj post, pa mi ni jasno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.5.2010 23:53:11
|
|
|
|
gigi1
|
A zdej si mi pa ušla? Grem spat v upanju, da sem prav zastopila in da zjutraj tukaj vidim potrditev
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......