Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:25:47
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči a misliš, da jo bo tale zadost prestrašil, da se ulije? Evo brisala, zaradi mentalnega zdravja ostalih konzervic
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.5.2010 13:34:41 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:26:53
|
|
|
|
mismis
|
bljak, tega mi pa res ni bilo treba Žižet, by the way, a si šla gledat tisto fotko, k sem ti rekla na srečanju?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:27:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis bljak, tega mi pa res ni bilo treba Žižet, by the way, a si šla gledat tisto fotko, k sem ti rekla na srečanju? Kero? Mal se slabo spomnim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:28:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis bljak, tega mi pa res ni bilo treba Žižet, by the way, a si šla gledat tisto fotko, k sem ti rekla na srečanju? Kero? Mal se slabo spomnim dr.R, te ne bom prašala, zakaj se slabo spomniš, ker te je zihr čvrstost moje riti zmedla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:28:53
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči sem jo prestrašla? Lahko umaknem sliko? Zaradi drugih mislim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:30:16
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis bljak, tega mi pa res ni bilo treba Žižet, by the way, a si šla gledat tisto fotko, k sem ti rekla na srečanju? Kero? Mal se slabo spomnim dr.R, te ne bom prašala, zakaj se slabo spomniš, ker te je zihr čvrstost moje riti zmedla Nee. Nisem. Sem čist pozabla na to. Bom probala dans pokruzat. Mene so bolj zmedle tekoče zadeve
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:31:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči sem jo prestrašla? Lahko umaknem sliko? Zaradi drugih mislim joj ta fotka, da ne bo kontra učinka.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:32:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis bljak, tega mi pa res ni bilo treba Žižet, by the way, a si šla gledat tisto fotko, k sem ti rekla na srečanju? Kero? Mal se slabo spomnim dr.R, te ne bom prašala, zakaj se slabo spomniš, ker te je zihr čvrstost moje riti zmedla Nee. Nisem. Sem čist pozabla na to. Bom probala dans pokruzat. Mene so bolj zmedle tekoče zadeve klikni na link: http://www.ivf-mb.net/osebje_milan.htm
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:32:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ker te je zihr čvrstost moje riti zmedla čaki malo, pa kolk folka tebe šlata in stiska?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:33:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis klikni na link: http://www.ivf-mb.net/osebje_milan.htm no kaj je z dr. R?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:33:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ker te je zihr čvrstost moje riti zmedla čaki malo, pa kolk folka tebe šlata in stiska? što više, to bolje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:34:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis klikni na link: http://www.ivf-mb.net/osebje_milan.htm no kaj je z dr. R? nič ni z dr. R, samo Žižet sem razlagala o MB in jo je zanimalo kakšen je
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:35:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis klikni na link: http://www.ivf-mb.net/osebje_milan.htm no kaj je z dr. R? nič ni z dr. R, samo Žižet sem razlagala o MB in jo je zanimalo kakšen je Že najdla No...dr. D je tudi meni vizualno bolj všečen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:36:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis klikni na link: http://www.ivf-mb.net/osebje_milan.htm no kaj je z dr. R? nič ni z dr. R, samo Žižet sem razlagala o MB in jo je zanimalo kakšen je No...debata je bila, pa so nekatere punce rekle, da je fejst za pogledat. Jaz pa firbec
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.5.2010 13:37:38 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:38:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis klikni na link: http://www.ivf-mb.net/osebje_milan.htm no kaj je z dr. R? nič ni z dr. R, samo Žižet sem razlagala o MB in jo je zanimalo kakšen je Že najdla No...dr. D je tudi meni vizualno bolj všečen ja no, mogoče bo pa zato prej ratalo, ker telo ne bo imelo uržeh, da bi hodilo v MB
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:39:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a misliš, da jo bo tale zadost prestrašil, da se ulije? Evo brisala, zaradi mentalnega zdravja ostalih konzervic sem očitno prehitro pogledala, tko da sem jo še ujela. nema seksa za 1 teden
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:40:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja no, mogoče bo pa zato prej ratalo, ker telo ne bo imelo uržeh, da bi hodilo v MB Kakršenkoli razlog že..samo da rata
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:41:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a misliš, da jo bo tale zadost prestrašil, da se ulije? Evo brisala, zaradi mentalnega zdravja ostalih konzervic sem očitno prehitro pogledala, tko da sem jo še ujela. nema seksa za 1 teden Ajsika sorry. Ni bil to moj namen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:44:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja no, mogoče bo pa zato prej ratalo, ker telo ne bo imelo uržeh, da bi hodilo v MB Kakršenkoli razlog že..samo da rata uržeh..... prevod rabim.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:49:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja no, mogoče bo pa zato prej ratalo, ker telo ne bo imelo uržeh, da bi hodilo v MB Kakršenkoli razlog že..samo da rata uržeh..... prevod rabim..... uržeh, je razlog, vzrok,
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:50:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja no, mogoče bo pa zato prej ratalo, ker telo ne bo imelo uržeh, da bi hodilo v MB Kakršenkoli razlog že..samo da rata uržeh..... prevod rabim..... Uržeh je, če ti en s kabla dol stopi . Sorrrrrči sem mogla . Tolk mi je všeč, da tvoj kabel Tukaj imaš: http://slovar.zirovnica.com/index.php?c=u
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:52:19
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiš je spet brži Ne morem več čvekat , pa tolk je lušno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:53:33
|
|
|
|
mismis
|
Saj moram jaz tudi danes še kaj narediti, se tipkamo kasneje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 14:04:11
|
|
|
|
ledenka
|
ste me spravile v dobro voljo! a zdaj pa bežite stran al kaj? buuuuuu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 15:19:44
|
|
|
|
sonya1
|
Pismo, babe, samo malo zapreš tole, da lahko delaš, da zaslužiš za pasje brikete, pa ugotoviš, da je bila taprava žurka in jaz vse zamudim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......