Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 0:32:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 7:03:25
|
|
|
|
sonya1
|
Dobro jutro vsem ! Vidim, da sem se prva pofočkala. Mausi, čakamo. Najbrž smo vse enako živčne kot ti. Potrdi že plusek ! Gigi, ti si pa res carka ! Karkoli človek ne ve, Gigi ima odgovor. Le kaj bi brez tebe. Jaz sem bila včeraj pri Voglerju. Kolimifenski test, HSG, hormoni... vse hoče še ta cikel. Menstruacijo pričakujem 06. junija, upam, da je ne bo iz pravega razloga Preživite danes en lep dan, najbolj a seveda Mausi!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 7:04:27
|
|
|
|
sonya1
|
Kruce, slika je pa res huda ! Kje sploh najdete take!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 7:57:04
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi?????? A prav zastopim? Si že lulala in je +++++++++++++++++++++++????? nop žižika moja, mausi je danes zjutraj nalulala en velik minus - po pričakovanjih no ja, sej je atej R rekel, da bo avgusta poskrbel zame...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 7:57:59
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Gigika jaz ze tko lulala kt je treba ce bi znala, tko pa... ma sej sem res butasto napisala, se vidi da sem bla v postelji in sem se z telefonom igrala...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 8:01:30
|
|
|
|
sonya1
|
Mausi, sem bila že vesela novice. Ne bodi preveč žalostna, saj bo ata Reš vse uredil . Če je obljubil, je obljubil
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 8:11:06
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupja, tele mismis je danes čisto zlepljen, je kužon imel ponoči vaje, eh pa še ta dolga sreda je Maussi, kot kaže se boš res morala poigrati z atom, škoda ker ni šlo ata na mamo sonya, tebe pa tudi čaka Vogler akcija, torej bo junij tvoj mesec Kruce, tale kurent pa zgleda malo oskubljen Teddy, a si zrihtala Žižek, večerja je bila? a je dec dobr skuhu, moj je včeraj naredil skuše, so ble dobre za prste polizati Dejzika, zdaj si že naša, ti kar tle ostan, se bomo malo pozabavale Fida je pa čveka, superca za tri zvezdice tudi vsem ostalim prav lep pozdrav
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 8:26:05
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Mausi, sem bila že vesela novice. Ne bodi preveč žalostna, saj bo ata Reš vse uredil . Če je obljubil, je obljubil Sonči sej niti nisem tolk zlo žalostno, sem pričakovala minus, nekako je bil ta ciklus zlo čuden...no ja, obupali glih ne bomo, se bomo potolažili potem pa v nove boje...žalostna sem edino zato, ker vidim, da mi čas neusmiljeno beži...mogoče pa zato ne rata, ker si to tolk želim?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 8:27:00
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupja, Žižek, večerja je bila? a je dec dobr skuhu, moj je včeraj naredil skuše, so ble dobre za prste polizati tvoj je naredu skuše, moj je šel pa k mamici na kosilo, jaz sem pa ostala brez
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 8:37:03
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro.......... Mismis spet tvoja famozna sreda, jaz sem čist out dans , tak da upam, da čimprej dan mine........Rihtam si nekaj, upam, da rata. Gigi nisem gledala, ker smo v firmi gostili še g. premiera.... Mausi jaz sem tudi mislila, da ti je ratalo........ Fidolinca čestitke za tretjo DaisyE lubčka Malčiku...... Babe moje mene tolk zvija, vlije pa se neeeeeee
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:21:17
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi žal mi je. Ne bit žalostna preveč. Zdaj imaš MB, potem ata R. , tako, da le pogumno naprej!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:23:38
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Mausi srce, sem žalosna . Vem, da nisi preveč pričakovala, pa vseeno kanček upanja vedno tli nekje v nas. Kdaj greš v MB? Glej, da ne boš zamehurla! Bom huda! Neee...obvezno moraš iti, tudi če slučajno ne rata v postopek ti bodo pa vsaj hormonske in imunološke preiskave naredili, pa boš vedela kako se z Rešom naprej menit. Drži se Kruce, če odmislim masko...me vseeno nekaj moti...Le kaj je to? Sonya če slučajno ne boš dobila izvidov v dveh izvodih, si prepiši rezultate in nekam shrani. Ti bo še zelo prav prišlo. Dr. V. je pa kar brzinski . Takoj danes pokliči na Leonišče - naročanje (tukaj rabimo Mišmiš za telefon) in povej, da sta zmenjena, da takoj prideš k njemu po napotnico za teste. Samo o napotnici govori! Drugače te bodo naročili čez par mesecev. Glede tega vseveda...ni čisto res . Ampak sem že nekaj časa na svetu in...se mi je že kaj pokvarilo vmes Miša kakšne vaje je imel kužonček? Kaj ga muči? Moj je včeraj jagnjetino pekel. Mu je kar dobro ratalo...samo meso je imelo premočan okus zame . Ni bilo v paci. Zarči si klicala une? Za M sem ti pa že napisala...mogoče bolje da pride ob svojem času, da se ti ciklus končno uredi Fidika si ti gledala? Očitno sem še edina konzerva, ki ji občasno rata ujeti Evrovizijo Naska kje si mi ti? Še kar leteča? LS se nam je tudi nekam zgubila? Pa Gretko pogrešamo! Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:33:52
|
|
|
|
neodkrita
|
Jutro konzerve (ice)! Kaj zvezdice pomenijo leta?? Če jih potem pade name jutri SEEDEEM zvezd! Ajoj kolk je že to, asam čudno men se pa ne zdi nič drugače kot pa pri 15, no ja 20 letih. Če nebi imela otrok bi še mislila, da sem res 20 hehehe!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:42:33
|
|
|
|
gigi1
|
Neodkrita takole zlahka pa ne bo šlo . Moraš še malo načvekat, da dobiš 3 zvezdice. To so tiste pod nickom in jih dobivaš glede na to, koliko postov objaviš. Manjka ti jih še 300 do 3. zvezdice. 7 pa ne obstaja Torej jutri praznuješ? Kaj si pa tako hitela s števcem? Jaz sem se do postopkov vedno počutila zelo mladostno. Ko so mi pa vsi govorili, da sem stara, sem se začela tako počutiti. Zdej se mi pa mladost vrača . Zmer bolj na otročje mi gre
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:43:32
|
|
|
|
Fidolina
|
Hvala za čestitke Gigi - nič gledala Evrovizije . Sploh nisem vedela, da je na sporedu . Drugače bi zagotovo kaj pokukala. Sva pa z mojim vrt in travo (pol vrta je na novo nasjana trava) zalivala. Je bil vroč dan, z vetrom, ki je popolnoma posušil zemljo. Potem smo pa mi3je s Fidom čričke poslušali . Lepo, da ti tvoj dragi kaj skuha. Tudi tebi je lepo Mismis. Kaj je s kužo ? Zarja - upam, da priteče in te neha zvijati. Porkaš! Sonya se ti dogaja . Na pravi poti si . Kruce - spodaj spredaj, vidim, da si vredu . Kako pa kaj trtica. Je bolje?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:45:33
|
|
|
|
sonya1
|
Gigi, dr. Vogler mi je že dal napotnice. Za HSG, pa dve za krvni test ob jemanju klomifena. Pa rekli so mi, če pade 3. dan menstruacije na soboto ali nedeljo, da moram iti v staro porodnišnico na odvzem krvi. Kje sploh je ta stara porodnišnica ???? A bi morala dobiti še kaj ? Pa navodila, kam mora moj na spermiogram. Je pa Vogler rekel, da naj na HSG-ju kar povem, da ne bomo čakali izvidov spermiograma, da je on tako rekel, pa da že naslednji ciklus naberemo vse skupaj, da se začnemo lahko meniti. Ja, stara sem že, pa se mudi, nimam kaj čakat... Če naberem izvide pred poletjem, pa pol kaj pametnega ukrenemo jeseni. Čez poletje moram namreč za dobrih 5 tednov v Ameriko (ne niso počitnice, bolezen v družini..) Zarja, ko bi se vozila s Cliotom brez klime kot jaz, ki ga zna vsak vaški posebnež popravljat, ne bi imela teh težav. Ja, če si pa šminka, pa plačaj Mausi, saj stare smo pa vse približno enako, pa smo še vse precej optimistične. Se pa ne strinjam s tem, da si preveč želiš. MORAŠ si želeti, da se uresniči.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:52:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Zarja, ko bi se vozila s Cliotom brez klime kot jaz, ki ga zna vsak vaški posebnež popravljat, ne bi imela teh težav. Ja, če si pa šminka, pa plačaj ni šminka, je varnost.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:54:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči si klicala une? Za M sem ti pa že napisala...mogoče bolje da pride ob svojem času, da se ti ciklus končno uredi pa se res vedno bolj premika na moj ustaljen datum.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:55:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zmer bolj na otročje mi gre ja, ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 9:59:12
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 LS se nam je tudi nekam zgubila? Juto vsem. Nisem se zgubila.. uživam še v zadnjih dneh brezdelja.. drug teden pa spet laufanje in stres in še enkrat stres. Mi kar slabo rata, če samo pomislim.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:00:22
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi moj bolj poredko kuha, ker je kuhinja moje kraljestvo . Če mu dovolim, je pa full vesel . No včeraj je bil pred mano doma...in je bilo logično, da on skuha Sonya stara porodnišnica je tista stavba, ki jo imaš čez cesto na desni strani, ko stopiš ven iz leonišča. Tam opravljajo IVF postopke in tudi čez vikend jemljejo kri, ker drugi takrat ne delajo. Vhod je iz druge strani - ne s ceste. Ti je dal napotnico za SPB (spolno prenosljive bolezni)? Kri ti vzamejo v PR oddelek SIII na levi strani. HSG ti bodo delali v isti stabi v 1. nadstropju. Ponavadi ob sprejemu zahtevajo tudi s-gram, zato je rekel, da povej, da je on to naročil. Tvoj naj se naroči samoplačniško pri dr. Zornu ali dr. Drobniču (Miša kaj veš, če Drobnič sploh dela samoplačniško?), drugače bo na vrsti šele septembra. Oba sta tudi na Leonišču.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:01:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 LS se nam je tudi nekam zgubila? Juto vsem. Nisem se zgubila.. uživam še v zadnjih dneh brezdelja.. drug teden pa spet laufanje in stres in še enkrat stres. Mi kar slabo rata, če samo pomislim. Pa si se le oglasila . Uživaj še zadnje dni v brezdelju...potem se pa probaj ogradit od stresa. Verjemi...tudi to se da
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:03:58
|
|
|
|
mismis
|
sonya, naročanje v Leonišču je tole, pa raje jim pošlji mejl, zelo hitro odgovorijo, pa po mejlu ponavadi ne komplicirajo Telefonsko naročanje: od ponedeljka do petka od 8:30 – 15 tel. št. ( 01 ) 433 80 27 in ( 01 ) 231 11 63 Po elektronski pošti : silva.petancic@kclj.si Zarja, ma kaj jo kličeš, saj bo prišla, moje srede so pa eh, saj poznaš tisto črnogorsko ponedeljak: odmaranje od vikenda utorak: priprema na posao sreda: posao četvrtak: odmaranje od posla petak: priprema na vikend subota, nedelja: vikend eto tuki je keč mojih sred
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......