Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 12:57:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 [ja, to se dela po riti nagi....... ,saj maš lepo rit, ne? ne vem, če je lepa, je pa vsekakor čvrsta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:01:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Še nekaj sem ugotovila ob tem raziskovanju. Za nas starejše je veliko bolj primeren gonal (mislim, da tudi Puregon). Ker je sintetičen FSH. Menopur, menogon...etc v glavnem menopavzni gonadotropini vsebujejo tudi LH in so bolj primerni za mlajše. Te ki vsebujejo LH, pa niso primerni za PCO. Jaz sem vedno dobila le te menopavzne šele zdaj ne vem več nič...Jaz sem glih v sredini, a sem mlada, al stara...... Nič nisi v sredini . Si mlada Verjetno sem narobe napisala. Za starejše in tiste s PCO (ker imajo visok LH) so bolj primerni sintetični gonadotropini (Gonal) kot menopavzni (menopur, menogon...)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:02:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 [ja, to se dela po riti nagi....... ,saj maš lepo rit, ne? ne vem, če je lepa, je pa vsekakor čvrsta važička......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:02:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 [ja, to se dela po riti nagi....... ,saj maš lepo rit, ne? ne vem, če je lepa, je pa vsekakor čvrsta važička...... No...jaz bi raje koga drugega šeškala po nagi riti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:04:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Še nekaj sem ugotovila ob tem raziskovanju. Za nas starejše je veliko bolj primeren gonal (mislim, da tudi Puregon). Ker je sintetičen FSH. Menopur, menogon...etc v glavnem menopavzni gonadotropini vsebujejo tudi LH in so bolj primerni za mlajše. Te ki vsebujejo LH, pa niso primerni za PCO. Jaz sem vedno dobila le te menopavzne šele zdaj ne vem več nič...Jaz sem glih v sredini, a sem mlada, al stara...... Nič nisi v sredini . Si mlada Verjetno sem narobe napisala. Za starejše in tiste s PCO (ker imajo visok LH) so bolj primerni sintetični gonadotropini (Gonal) kot menopavzni (menopur, menogon...) kaj pa če meni odkrijejo PCO?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:05:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No...jaz bi raje koga drugega šeškala po nagi riti to praviš danes, zadnjič se me pa prav veselo stiskala zanjo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:05:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 [ja, to se dela po riti nagi....... ,saj maš lepo rit, ne? ne vem, če je lepa, je pa vsekakor čvrsta važička...... No...jaz bi raje koga drugega šeškala po nagi riti hmmmmmmmmmmmmm le koga?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:06:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 kaj pa če meni odkrijejo PCO? seveda ti ga bodo, pa male marsovčke tudi srce, če bi ti imela PCO, bi ti ga že odkrili
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:06:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No...jaz bi raje koga drugega šeškala po nagi riti to praviš danes, zadnjič se me pa prav veselo stiskala zanjo pa si čvekulja, nič ne zadržiš......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:07:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No...jaz bi raje koga drugega šeškala po nagi riti to praviš danes, zadnjič se me pa prav veselo stiskala zanjo pa si čvekulja, nič ne zadržiš...... to se je pa ja treba pohvaliti , namreč da je pri teh letih moja rit še komu zanimiva
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:10:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 kaj pa če meni odkrijejo PCO? seveda ti ga bodo, pa male marsovčke tudi srce, če bi ti imela PCO, bi ti ga že odkrili ja kaj pa veš kaj jaz vse tam notri skrivam........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:12:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 kaj pa če meni odkrijejo PCO? seveda ti ga bodo, pa male marsovčke tudi srce, če bi ti imela PCO, bi ti ga že odkrili ja kaj pa veš kaj jaz vse tam notri skrivam........ saj pravim, male marsovce a Žižet pa išče zdaj rit, ki jo bo našeškala
< Sporočilo je popravil mismis -- 24.5.2010 13:13:12 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:14:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 kaj pa če meni odkrijejo PCO? seveda ti ga bodo, pa male marsovčke tudi srce, če bi ti imela PCO, bi ti ga že odkrili ja kaj pa veš kaj jaz vse tam notri skrivam........ saj pravim, male marsovce
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:15:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a Žižet pa išče zdaj rit, ki jo bo našeškala kr daj Gigi, da mi sproži to , če je že marsovčki nočejo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:17:40
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a Žižet pa išče zdaj rit, ki jo bo našeškala kr daj Gigi, da mi sproži to , če je že marsovčki nočejo..... Nisem riti iskala . Moram vmes še kaj narest
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:17:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a Žižet pa išče zdaj rit, ki jo bo našeškala kr daj Gigi, da mi sproži to , če je že marsovčki nočejo..... ja, kdaj bi jo pa morala dobiti?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:18:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No...jaz bi raje koga drugega šeškala po nagi riti to praviš danes, zadnjič se me pa prav veselo stiskala zanjo A ti morš pa vse naglas povedat?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:18:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a Žižet pa išče zdaj rit, ki jo bo našeškala kr daj Gigi, da mi sproži to , če je že marsovčki nočejo..... ja, kdaj bi jo pa morala dobiti? danes.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:19:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a Žižet pa išče zdaj rit, ki jo bo našeškala kr daj Gigi, da mi sproži to , če je že marsovčki nočejo..... Nisem riti iskala . Moram vmes še kaj narest a zdaj pa gremo še slabo vest zbujat........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:19:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 kaj pa če meni odkrijejo PCO? seveda ti ga bodo, pa male marsovčke tudi srce, če bi ti imela PCO, bi ti ga že odkrili ja kaj pa veš kaj jaz vse tam notri skrivam........ No...kaj pa vem? Zgleda da obstaja več vrst PCO. Mogoče imaš ti neko xxx-to vrsto. Fenomenalka!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:20:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a Žižet pa išče zdaj rit, ki jo bo našeškala kr daj Gigi, da mi sproži to , če je že marsovčki nočejo..... Nisem riti iskala . Moram vmes še kaj narest a zdaj pa gremo še slabo vest zbujat........ Neeeee! Sam mal sem mogla pojamrat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:20:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No...jaz bi raje koga drugega šeškala po nagi riti to praviš danes, zadnjič se me pa prav veselo stiskala zanjo A ti morš pa vse naglas povedat? prava čvečekulja čenčasta.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:21:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 kaj pa če meni odkrijejo PCO? seveda ti ga bodo, pa male marsovčke tudi srce, če bi ti imela PCO, bi ti ga že odkrili ja kaj pa veš kaj jaz vse tam notri skrivam........ No...kaj pa vem? Zgleda da obstaja več vrst PCO. Mogoče imaš ti neko xxx-to vrsto. Fenomenalka! bom Mulderja poklicala.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:23:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No...jaz bi raje koga drugega šeškala po nagi riti to praviš danes, zadnjič se me pa prav veselo stiskala zanjo A ti morš pa vse naglas povedat? jaz ni nič povedal, jaz je samo napisal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.5.2010 13:25:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a Žižet pa išče zdaj rit, ki jo bo našeškala kr daj Gigi, da mi sproži to , če je že marsovčki nočejo..... ja, kdaj bi jo pa morala dobiti? danes..... no saj je potem še čas, danes še ni konec
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......