|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
17.5.2010 12:14:20   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

O Mismisek - helou in hvala za dobrodošlicouser posted image . A ti pa kar študentka? Pridna.
Ko včasih napišeš, da moraš zaslužit za žemljico in user posted image brikete me pa zanima: Koliko briketov poje (npr.na mesec), tvoj MALI kužonček?user posted image

cca 15kg na mesec, ampak mi kupujemo ta boljš brikete, ker našega gospoda jaz zelo, zelo razvajam in priznam na trenutke tudi preveč kompliciram, ampa k nikako ne bo dobil hrane, ki ni dobra zanj

user posted image  user posted image  Pa še sigurno kaj zraven dobi, ane?
No, da te še nekaj vprašam: Kolk ima pa velike drekce?user posted image user posted image user posted image  A rabiš kar lopatko?user posted image user posted image  A sploh grejo v tiste tamale črne pasje vrečke?user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
17.5.2010 12:18:30   
mismis

O Mismisek - helou in hvala za dobrodošlicouser posted image . A ti pa kar študentka? Pridna.
Ko včasih napišeš, da moraš zaslužit za žemljico in user posted image brikete me pa zanima: Koliko briketov poje (npr.na mesec), tvoj MALI kužonček?user posted image

cca 15kg na mesec, ampak mi kupujemo ta boljš brikete, ker našega gospoda jaz zelo, zelo razvajam in priznam na trenutke tudi preveč kompliciram, ampa k nikako ne bo dobil hrane, ki ni dobra zanj

user posted image  user posted image  Pa še sigurno kaj zraven dobi, ane?
No, da te še nekaj vprašam: Kolk ima pa velike drekce?user posted image user posted image user posted image  A rabiš kar lopatko?user posted image user posted image  A sploh grejo v tiste tamale črne pasje vrečke?user posted image

seveda dobi zraven, vsako jutro pol konzerve, da mu birketi zadišijo, na tri dni mu pa kuham posebno čorbo (goveji srčki, korenje, bučke, cvetača,...), potem pa vsak dan malo pogrejem te čorbe in mu jo za večerjo polijem čez brikete. Naš kužon živi pravo pasje življenje user posted image

djeki so veliki, jih ne pobiram s tamali vrečkami, ampak kar s tistimi, ki jih dobiš zastonj v Mercatorju, Sparu,...sicer pa sedaj, ko ni tako mokro hodiva po gozdu, ker ni toliko psov in ni vse polulano, v gozdu pa n itreba djekov pobirati

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
17.5.2010 12:20:00   
gigi1
Mausi za MB ne vem. Verjetno bodo tudi kakšne preiskave ponovili ali kakšne na novo naredili. Kar bo zate samo dobro. Vzemi pa s-gram od svojega, če je dober, ga tako ne bodo ponavljali. In nič ni narobe, če greš sama v MB.
Za Ata je pa dovolj, da ga pokličeš 1. dan M in ti bo rekel, da jutri pridi na UZ. Jaz bi ga na tvojem mestu že junija poklicala in vprašala, kdaj pride z dopusta. Če bo avgusta nazaj pa že avgusta v akcijo...oz odvisno kako se boš v MB zmenila.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
17.5.2010 12:22:34   
gigi1
Mišika helou user posted image

Fidi vidim, da te prebava Mišinega kužona zelo zanima user posted image . Jap, sem šla tud jaz z njimi na sprehod in je zadeva kar konkretna user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
17.5.2010 12:31:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Mausi - a nimaš ti junija termin v MB?user posted image

jap, 7.6. samo ne vem, če bo moj lahko šel z menoj user posted image  bom šla pač sama z vso dokumentacijo potem bomo pa videli kaj mi bodo povedali...a bodo hoteli da še enkrat preiskave ki sem jih naredila v LJ vključno z spermigramom za mojega?

za MB ti lahko povem, kako je bilo pri meni, torej jaz sem imela seboj vse izvide iz LJ, ker je bil izvid spermiograma dober, ga mojemu ni potrebno ponoviti. Potem pa je gledal izvide od laparoskopije, pa ker sem mu rekla, da imam po vsej verjetnosti spet zamašene jajcevode, me je naročil na UZ (to še čakamo), in če bo potrebno še na laparoskopijo in histeroskopijo.
Od ostalih raziskav, je pa vse bolj temeljijo na odvzemu krvi, namreč glede na moje neuspele postopke z dobrimi zarodki in pingvini, me je poslal še na pregled ščitnice, pa dermatologu (avtoimune bolezni), pa še čuda nekih kratic, ki nimam pojma kaj pomenijo. Uglavnom, vzeli so mi 7.epruvet krvi.

Tako, da se ti splača vzeti vse izvide, ki jih imaš seboj, tudi če so stari, tudi izvide za merjenje hormonov (tudi te mi je pregledal)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
17.5.2010 12:34:10   
zarja1
Zlatke moje, sva na suhem.....saj sva imela že prej pokrtio s tegolo, smo polatali dodatno, položli opeke...sedaj pa jih "strešna okna in "kukerli" je**jo.....pa še dežuje....user posted image user posted image user posted image ......žal je suša napadla tudi denarnico user posted image .

Glede obrazcev pa živa katastrofa, ves folk je v luftu.....user posted image user posted image

Mismis kako gre učenje?

Gigi Barca pa zakoon ha? Komaj čakam jesenski obisk. Mojmu je največja želja na svetu bit na tako nabito polnem stadionu in se dret na vso grlo......user posted image user posted image

Aha, Mausi, Fidolinca, LS vidim, da sta iste z kofejem na ponedeljkovo jutro.....user posted image user posted image user posted image

Babe moje........zakaj je spet ta teden spet slabo vreme, jaz pa na finalni večer v letnem kinu za Inter user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.5.2010 12:36:00 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
17.5.2010 12:45:11   
Fidolina
Mismis - ja,lepo občutit skoz tisto tanko prosojno vrečko, eno tako lepo veliko toplo rjavo kepouser posted image user posted image user posted image
Na srečo, ima moj sam 12 kil. V šparu mu kupujem vrečke za sendviče.90 centov 100 kosov. Pa delava po poti tople sendvičeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
17.5.2010 14:43:44   
loremi
Loremi, a gremo novim zmagam naproti ta teden? Dobra novica je, da je treba samo še 4x vstati zgodaj, pa bo spet vikend user posted image , uf tele tvoje žalostne zgodbe, probaj ne misliti na to, ma vem da je težko, ampak če se boš vsak dan borila z bolečino ne bo nič lažje. Treba je živeti in verjeti, bi rekla da če vama je 2x uspelo, vama bo nalednjič tudi, takrat bodo pa resnično veliko bolj pozorno. Čeprav te razumem in vem, da žalost ne mine kar tako, da je za to potrebno veliko časa.

misumis love you! upam, da bodo zmage user posted image  morm mojemu torto za 40 skup sestavt pa še kokrtolk more dobr izpast, pa še praznovanje prestat user posted image  đizs sem si to drugač predstavljala user posted image .
sploh ne vem, kako odmislit ... pa še težave me vsakodnevno spominjajo na to ... zdej se mi že 16. dan vlečejo krvavitve in glej da vraga dans so se spet spomnle bit močne user posted image user posted image . So dobr nardil, a ne, da so me 2x čistli pa še slabo nardil in mam zdej to user posted image . In v sredo imam mojega G in se sprašujem, če glede na jakost krvavitev sploh čem it, po drugi strani me a tolk jezijo, da nej kej nardi, da bo konc vsemu skup user posted image .
Ma sej se nikakor nočem sama seb smilt, ampak nonstop mi gre na jok. Ko bi se vsej to enkrat nehalo, poletje, ko naj bi prišlana svet, pa šele prihaja.
Nekako, glede na to, da se je do zdej 2x prijelo, upam v to, da se še bo, mi je to nekak "tolažba", čeprav je pa zdej naprej še večji strah, če se bo prijel in če se bo ... bo šlo do konca (pa kašno mam zdej stanje notr, da bodo sploh pogoji user posted image )? Pa ta moja vnetja, ko vem, da je blo to precej krivo, pa moj dr. še slišat noče o tem user posted image .
Mora minit čas ... tkole vidiš, kaj je dejansko to, da čas "upam" celi rane.

Morm it dans mal v Ljubljano ... ribice v akvarij dokupit. Sem jih že, pa so ble premičkenein so jih tavelke pomalcale user posted image  in zdej morm kupit večje ribce, da se jih druge ne lotijo. Svašta, ribjih mladic jim pa ne bom kupovala za malco. Ampak morm jih pa dokupit, ker so jatne ribice in jih imam premalo.

Pa tud jst za kužona kupit brikete, ne je to vsakih, kterihkoli. no sploh se punta in jih neče jest, forsira v to, da dobi kuhano hrano, aaa vejo oni kaj je dobr.

Zarja teli obrazci so res user posted image user posted image  ja tole se pa res lahko spomni samo kak tak, ki mu nikol ni blo treba zares delat in ki ni imel nikol šefa nad sabo, da mu vsake tolk časa kako tako prijavi in nardi, da bi ga najraj na .. ghm, ja.
streho pa res upam, da zrihtate vsej tolk, da ne bo kje zamakal, tam okol oken

gigi oprosti, sem preveč radovedna, ampak sem videla, da si napisala, da se ne gresta več postopkov ... pa vama je še kakšnen ostal? Sta si rekla .. da je dost matranja in vsega skup? jaz vama itak želim ... sej veš ... samo dobro, po možnosti z malo družbico! tko kot tudi vsem ostalim!

fidolina, gigi ... dobre ste, da se podajate na tele ceste ... name še v lj. včas kdo piska, ko grem kak km/h prepočas, ko se glih ne znajdem user posted image
je pa fajn marskej videt po svetu ja

miklarom kje si, kako si? miss you, te imam za vzornico, glede na to, kolk pozitivne energije imaš v sebi neglede na vse!

ampak waw no dans še ni blo kaplje dežja, sam da ne bom prehit zinla, za popldan se pa obeta a ne
eh, nej še kej za kako večerno poletno osvežitev dežeka ostane

< Sporočilo je popravil loremi -- 17.5.2010 14:44:26 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
17.5.2010 17:46:15   
Fidolina
Loremi user posted image , bošček. Ti pa sedaj hude čase preživljaš. Ker si tu nova, ne poznam tvoje zgodbe. No, zdaj jo malo. Pošiljam ti objemčke in lupčke. Če so solzice ves čas v očeh, jih le potoči, do kolikor gre!  Najhuje je zadrževat v sebiuser posted image . Želim ti vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
17.5.2010 19:57:00   
gigi1
Loremi srce, ko bi le vedela kako ti pomagati...
Res, strah se ti zaleze v kosti in se ga pomoje nikoli čisto ne znebiš. Vem, da ni primerljivo, ker so mi delali A v 10 T, ampak vsaj en delček tvoje bolečine zastopim.
Srce najti si moraš nekaj, kar te vsaj malo veseli. To je le dobronameren nasvet, ker vem da je čas žalovanja zelo relativen. Eni se navidez hitro "pobiramo", pa nas potem še dostikrat zadane, ker ne izjočemo bolečine. Vendar...neko veselje v življenju je treba najti, nekaj za kar je vredno živeti, se postaviti na noge... Ta neizmerna bolečina nikomur ne koristi. Ne vajinim angelčkom, ne dragemu, še najmanj pa tebi.
Vem, da je težko...vendar se počasi probaj veseliti majhnim stvarem. Sončnemu žarku, prebujanju narave, vonju cvetja...potem se boš počasi lahko veselila tudi večjim stvarem.
Drži se draga in vedi, da smo tukaj user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
17.5.2010 19:59:14   
gigi1
Loremi h G se pa le pojdi pokazati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo tokrat kljub krvavitvam, kaj dobrega povedal.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
17.5.2010 20:20:10   
tassi1
če pogledate v moj album, sem mal slikic od tort dala gor.user posted image
Drugač pa , punce v življenu me maja še ni tako zeblo kot v soboto!! Bili smo na piknik placu pri komaj 8 stopinjah!! Sma se z mojim sprvala domov že ob devetih, ker naju je tako zeblo, da ko sva prišla domov, sva kar zakurila, haha user posted image user posted image user posted image
imejte se lepo, grem mal probat hujšat user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
17.5.2010 20:33:05   
mausikaa
Punce na A kanalu je "stimulacija"

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
17.5.2010 21:41:46   
alpog
Hooo, Mausi, sem kar tekla TV prižgat. To pa je stimulacija+!!!
Fidi, jaz samo zato ne bi imela psa (pa imam zelo rada živali in hranim potepuške mačke - poln balkon jih imam), ker nikakor ne bi mogla samo skozi vrečko prijet tistega toplega djeka! Kaj pa narediš, če ima šiso?

Zdaj pa gledat Tončeka+!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
18.5.2010 8:18:44   
zarja1
Pupe moje dobro jutrooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
18.5.2010 8:51:02   
Little Star
Jutro..

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
18.5.2010 9:05:09   
gigi1
Jutrčka user posted image

Sonček je user posted image  user posted image  user posted image

Zamudila stimulacijo včeraj user posted image

LS hvala za kavico. Paše user posted image

Tassi waw si pa mela veliko dela. Prav posebne torte si naredila user posted image
Ja, sem slišala, da je bilo ta vikend za zmrznit na piknikih. Mi je frend včeraj razlagal, da so oni imeli v nedeljo piknik na Gorenjskem in je skor zmrznil. Pa ni glih zmrznjen tip user posted image

Zarči lubčka in vem ostalim, ki se boste šele oglasile user posted image

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
18.5.2010 9:14:35   
Fidolina
user posted image user posted image  včeraj zamudila stimulacijouser posted image user posted image user posted image
Naj gre v rit ta Polemika pa Studio cityuser posted image .
Aja, jutrouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
18.5.2010 9:21:35   
loremi
gigi res ti hvala za tvoj post! poskušam it na sprehod, ker včasih ne zdržim doma, ker vem, da je velik dela za nardit, pa se še premaknit ne morem ... in mi ta sprehod da kot nek oddih ... ker me trenutno služba bolj utrudi, kot me je prej ... pa poskušam mislit na kaj drugega, ampak se misli skoz vralajo ... verjetno sem res bolj občutljive sorte in se ne morem še skopat iz bolečine in strahu za naprej. Vem, da bo moglo minit, samo očitno rabim več časa, kot sem mislila. Res ti hvala za tvoje besede!

Dans mi je res všeč, da je sonce ... verjetno bom šla spet na sprehod ... včer sem bla pa zmatrana že samo od letanja po trgovinah, sem nakupovala mal "opreme" za pripravo tort in iskala eno trgovino in ugotovila, da je v centru Lj., eehhh nisem šla tja, predno men tja uspe prit, bo tud nekaj ... sem bila pa v eni drugi ... hja tam te pa cene na rit vržejo user posted image  tko da, sem res vzela malooo, pa je že to stanjšal denarnico. Mogoče grem pa jutri v center, če kolkr dobr opravim pri G, me prav zanima, kaj bo rekel glede mojih krvavitev, ki se vlečejo že 17. dan user posted image . Bo rekel ... sej bo minil user posted image . Ta teden se bo dogajal, pol bo pa spet neka turoba. Edin če bo sonce, da grem vsej na sprehod, po možnosti s kužončico.

Fidolina hvala, solzice gredo včas kr same ven ... pa se ne branim, ko čutim, morajo it.

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zamudila stimulacijo včeraj user posted image

Jaz tudi user posted image

Tassi super torte! Je bla pa sobota res zelo hladna ... sem se cel lubi dan zadržvala v hiši, sam kužončico sem peljala ven. Sm zmrznjene sorte in zima in hladni dnevi niso zame.

En lep dan vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
18.5.2010 9:24:58   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Hooo, Mausi, sem kar tekla TV prižgat. To pa je stimulacija+!!!
Fidi, jaz samo zato ne bi imela psa (pa imam zelo rada živali in hranim potepuške mačke - poln balkon jih imam), ker nikakor ne bi mogla samo skozi vrečko prijet tistega toplega djeka! Kaj pa narediš, če ima šiso?

Zdaj pa gledat Tončeka+!

Alpog - pri tvojih treh posranih ritkah (čeprav je od tega kar "majčkeno" časa preteklo), vseeno mislim, da bi se hitro navadila spet na djeke. Ti veliko manj smrdijo in pozimi ti roke pogrejejouser posted image . Kuža nabavit! Koj!user posted image
Če za kužo prav skrbiš, nima šiseuser posted image .

Tonček je pa moj!!!user posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
18.5.2010 10:54:37   
zarja1

user posted image user posted image  včeraj zamudila stimulacijouser posted image user posted image user posted image
Naj gre v rit ta Polemika pa Studio cityuser posted image .
Aja, jutrouser posted image

jaz tudi zamudila.....kaj je bilo?
Sem čist not padla v ta referendum in gledala Studio City in Polemika......user posted image user posted image user posted image  Zdaj sem šele zmedena.

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
18.5.2010 10:56:36   
zarja1
Zarči lubčka user posted image

cmoka velikega nazaj...user posted image user posted image user posted image  Pri nas glih ni sončka, ampak tud dežuje ne...in jaaaaaaa najina streha bo dans gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
18.5.2010 10:57:21   
zarja1
Tonček je pa moj!!!user posted image

kdo je Tonček......

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
18.5.2010 11:12:36   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarči lubčka user posted image

cmoka velikega nazaj...user posted image user posted image user posted image  Pri nas glih ni sončka, ampak tud dežuje ne...in jaaaaaaa najina streha bo dans gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toooooo!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Tonček je pa Banderas user posted image .

Fidi sem samo čakala, kdaj boš markirala teritorij user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
18.5.2010 11:15:48   
gigi1
Loremi user posted image . Narava sigurno pomaga. Pravijo, da bi bilo najbolje hoditi bos po rosni travi. Meni že to pomaga, da obuta hodim po rosni travi in sem včasih mokra do kolen. Res je kar očiščevalen občutek. Tudi črne misli nekako spere.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......