|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
14.5.2010 6:34:29   
tassi1
dobro jutro! user posted image
A se vam lahko pridružim??
Ali imate tudi ve tako čudno izkušnjo iz Mb.?? Včeraj sem imela razgovor za začetek postopka in kot zdravnik je bil en golobradi mladenič, ki nič govoril, kar pa je povedal- ni bilo nič pametnega- nesmisel!!user posted image user posted image  Moje kartoteke naprimer ni niti prebral, ker če bi jo, mi ne bi predpisal terapije na katero sem alergična! user posted image user posted image
pisal mi je za naredil preizkave, ki sem jih že zdavnaj naredila- ampak v LJ.- sem prinesla kopije!
sem bila totalno razkurjena, in dober, da je tam bila sestra Marija, ki popravlja napake za njim!
Sej vem, da se morajo ZD nekje začeti učiti, sam za vraga naj sej prebere kartoteko pacijenta, da bo vedel kaj početi! sorry, šele zdaj se moja jeza umirja user posted image user posted image
drugač pa: razgovor sem imela 13.5., prvi Uz in gonal injekcije bom imela 13.8.- petek!! teče pa 13 leto poizkušanja imeti user posted image
to bo moj sedmi postopek, pa čez en malo bom stara 37 let!
prej sem bila malo na temi ivf. pa ni več tako kot je bilo v starih cajtihuser posted image user posted image  , pa sem se prišla še k vam  uštulit, če me hočete user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.5.2010 7:18:36   
neodkrita
Še tukaj malo nasmetim z enim vprašanjem (izven te teme). Za vse, ki ste iz okolice MB, pozna katera Harija, ki dela tetovaže. Nujno rabim!

Aja, pa dobro jutro vsem.

Hvalaaaa!!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
14.5.2010 7:47:38   
zarja1
TASSI pa tebe sem že pogrešala pri MB ambulanti, super da si prišla med konzervice.user posted image user posted image user posted image

SONYA rade volje ti prepustim svoje "rekorde".....niso tolk fini, vidiš, da ne hasnejo...user posted image user posted image user posted image

FIDOLINCA helov, a tako se ti potepaš naokoli in si ogleduješ lepote....user posted image

MOJ MISMISU a gre? A maš dost? Saj bo dans zvečer boljše...petek je vedno super, al ja?user posted image

ŽIŽI SRCE, sem ti že povedala, da te mam rada......user posted image

Mausi, Loremi, Lanči, Kruce, Hermy, Miklica lubek,... lep petek!!!!!!!! HB za vikend!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
14.5.2010 7:53:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

dobro jutro! user posted image
A se vam lahko pridružim??
Ali imate tudi ve tako čudno izkušnjo iz Mb.?? Včeraj sem imela razgovor za začetek postopka in kot zdravnik je bil en golobradi mladenič, ki nič govoril, kar pa je povedal- ni bilo nič pametnega- nesmisel!!user posted image user posted image  Moje kartoteke naprimer ni niti prebral, ker če bi jo, mi ne bi predpisal terapije na katero sem alergična! user posted image user posted image
pisal mi je za naredil preizkave, ki sem jih že zdavnaj naredila- ampak v LJ.- sem prinesla kopije!
sem bila totalno razkurjena, in dober, da je tam bila sestra Marija, ki popravlja napake za njim! _____________________________

Tassi jaz jo imam, tazadnjo. Sem bila v maju na UZ, da mi trofijo O, pa je bila tam tista mlada G (Polona nekaj).....katastrofa.user posted image user posted image user posted image  Razočarana, v strahu, da je spet kaj narobe sem šla iz pregleda. Nisem mogla verjet, zato sem tudi kontaktirala Graz (Steiner). Ne vem zakaj so začeli puščati te "novopečene" G same. Vem, da morajo pridobivati znanje in izkušnje, samo ne kr nekaj na pamet.....zraven bi obvezno morali biti "ta stari mački"......

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
14.5.2010 8:27:30   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, petek je user posted image

Zarja, ma včeraj je bil en tak dan, najprej sem bila v službi, potem sem se z mojim nečakom učila angleščino, potem sva z mojim skočila do lesnine, da sva poslikala spalnice (rabiva ideje), pol sem se pa še lotila svojih bukel user posted image . Uglavnom, zvečer sem padla v posteljo zbita, potem je bila treba pa še user posted image . Pa ti, si danes že orpavila državljansko dolžnost.

Žižek, sorči nisem bila včeraj nič gor, se v tej fazi priprave na študij poskušam držati malo stran od compa, dokler je še kaj volje. Ampak, vidim da si našla nogice user posted image user posted image , kak si ti? A te danes poberem preden grem na mesto zločina?

Sonya, ti kar poslušaj dr. V-ja, glede na to, da bo tvoj osebni G, se bo še posebej zavzel zate, potem pa ni hudič da ne rata.

Mausiii, nima se smila spraševati, kaj delaš narobe, ker itak ne moreš spremeniti ničesar, ti lepo jemlji tisto polovičko klomifena, pa akcija, potem pa, če je namenjeno bo ratalo, če pa ne, boste pa poskusili ponovno user posted image

Fida, upam da uživaš?

Kruce, a so te pošlihtali

Loremi, kako smo kaj danes, a veš kaj?? Petek je, jutri bo takoj lepši dan user posted image

Tassi, moja prva in edina izkušnja z MB-jem je bila dobra, res sem imela na razgovoru dr. R, lepo si je vzel čas zame in pogledal moje papirje, potem sva se pa zmenila, da ne greva spet na horuk v akcijo, ampak me bo dal najprej na UZ, potem pa če bo treba, bo delal še laparoskopijo in histeroskopijo, da ne govorim, da so mi vzeli 7. epruvet krvi za razne preiskave (ščitnice, avtoimune bolezni,...). Jaz sem imela tudi kopije spermiograma iz LJ, in jih je pogledal, tako da mojemu tudi ni potrebno iti ponovno na S. A ja, na te preiskave me bo dal, ker jaz dobro reagiram, vedno dovolj lepih zarodkov in pingvinov, zato ima na sumu, da je kaj v maternici, akr preprečuje vgnezditev. Uglavnom, midva sva bila zelo zadovoljna in ni nama bilo žal, da sva menjala LJ  za MB. Sva pa imela razgovor 22.4., vendar bova zaradi vseh teh raziskav, na vrsti za postopek šele jeseni

Gretič, kje se mi ti skirvaš

Neodkrita, žal ne poznam MB konca

a sem koga pozabila, ma zihr sem, pa mi ne zameriti, gremo delati, da bomo zaslužili za žemljo in pasje briketeuser posted image , zdaj ko naš ljubimec ni več zaljubljen, je končno začel normalno jesti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
14.5.2010 8:31:28   
lana08
Dobro jutro,
naš otrok je bil pa včeraj star eno leto odkar s(m) ga naredili. In jajčniki so me boleli kot lani po punkciji. Ma sploh ne vem kaj je to, mogoče že ovulacija user posted image  Tudi prav, bomo vsaj lahko šli po zamrznjenčka.

Z vidika delodajalca tudi jaz razumem, sploh v majhnih družbah je težko, ko nekoga ni, ampak vse se da če se hoče. Z nekaj stimulacije ostalim zaposlenim se da premostiti odsotnost enega.

Lubčke vsem pa lep deževen dan.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
14.5.2010 8:39:42   
gigi1
Jutrčka user posted image

Tassi  dobrodošla user posted image . Z MB nimam izkušenj. Res je, da se morajo tudi mladi nekje naučiti. Čudno mi je, da jih puščajo same. Mislim pa, da vedno lahko zahtevaš svojega IVF G, če ti kaj ni všeč. Jaz sem v LJ, če je bilo kaj posebnega vedno čakala ba dr. Vogleja, tudi če je delal kdo drug. To je tvoja pravica in je dostikrat vredno počakati.

Zarček moj tudi jaz te imam rada user posted image

Neodkrita jaz sem pri teh zadevah mal bosa user posted image . Tudi, če bi me za LJ vprašala ti ne bi znala pomagati. Upam, da bo katera kaj vedela.

Mišmišu nisem pričakovala, da boš včeraj na netu. Sem mislila, če boš imela danes zjutraj kaj pri roki. Pa sem najdla tvoj mail in sem pripopala že včeraj user posted image . V vsakem primeru si prispevala user posted image

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.5.2010 8:42:20   
gigi1
Lana08 user posted image  user posted image  user posted image  za obletnico. Verjetno se res hormoni počasi normalizirajo in morga je prva O po P. Če bodo bolečine prehude, ali če ne nehajo v kratkem se pa le pejd pokazat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
14.5.2010 8:43:26   
gigi1
Mišu ne vem še. A se lahko popoldan slišiva?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.5.2010 8:57:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišu ne vem še. A se lahko popoldan slišiva?

absolutno user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
14.5.2010 10:23:11   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, kako smo kaj danes, a veš kaj?? Petek je, jutri bo takoj lepši dan user posted image

user posted image  Petek, aleluja, sem ko ena taka, ki čaka na penzijo in istočasno že v pondelk sanja o petku in jaaa spet je petek tu, končno. Ubita sem itak, ko da bi me nekdo ožel pa na tleh pustil user posted image  ampak kaj nej, žvet je treba pa služt za kruh in pasje brikete, a ne. Dans je dva meseca user posted image  in se sprašujem, če bo s časom kej boljš, računam na to in računam na tist en teden morja poleti!

Ma se ti pozno spraviš za bukve, jst se v času šole nikol po sedmi uri zvečer nisem več mogla učit, dobri ste eni, da vam zvečer to gre ... no pa sej ti je dragi pol še mal energijo dvignu. Fouš ... jst še zdej ne morm nč.

tassi ma da rata zdej! sem pa tud jst jezna na dr., pa ko niso več tisti mladi direkt iz šole ven, pa me na dveh čiščenjih še niso dobr spucal in mam zdej samo sr.an.je user posted image  Nas kr znajo razkurit ja, tud moj gin. ma tak odnos, da bi ga najraj .. ggrrrr ... ampak nej bi pa bil strokovnjak user posted image , pol se pa pejt.

Lana super za lepo obletnico.
Glede delodajalcev ... sej razumem, samo nobenega človeškega odnosa ni več. Pa ko bi vsej do vseh zaposlenih bli enaki, enak odnos. Ne pa .. jst sem npr. manj na bolniški ob postopkih, ko pa en, k ma skoz neke viroze, pa za unga ... ja klinc, ni fajn a ne ... jst sem pa za na drugo delovno mesto user posted image .
Gigi pa praviš, da preveč govoriš al ako si že zanč napisala ... rabimo take user posted image ! Prava enciklopedija ste punce tu in to nam pol prav pride, mal pomislmo, kaj od vseh teh nasvetov bi blo za ponucat user posted image . Tenkju!

neodkrita a ne morš brez igel, kaj .. je treba še mal tetovaže
žal .. nisem iz MB, no sej še iz tega konca ne vem za nobenga, bi si pa dala tetovažo, če ta vrag nebi tko bolel user posted image

no pejmo še mal delat

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
14.5.2010 11:01:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Pa ti, si danes že orpavila državljansko dolžnost.

dohodnino sem glih plačala.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
14.5.2010 14:17:28   
miklarom
tassi -  lepo da si prišla med nas, in seveda te sprejmemo,user posted image je pa user posted image ,če naletiš na takega neizkušenega dohtarja in tako kot je že zarja rekla, da bi zraven takih mladih moral biti en star maček, sej prav da se učijo, samo naj se pravilno učijo in naj mal v kartoteke gledajo saj zato jih mi pacienti imamo

mismis -  na mene si pa pozablauser posted image

mat...r sem tolk jezna ko hudič, mi je šef začel na šihtu težiš, češ da naj se odločim al služba al otrok, sem mu kr povedala da mi dol visi kaj reče, da men je na prvem mestu otrok ne pa šiht in mi je čist vseeno, če mi kr odpoved da, bi mu najrajš bučo ofnala tolk sem jezna na njega user posted image

me zanima kak bi on reagiral če bi bil v moji koži in bi se mogla njegova žena tak matrat za eno bebiko, ziher bi mu ne blo vseeno, al pa k je bolj zagovejen, sem mu tud lepo povedala da v jeseni spet štartam na polno dokler nam ne rata, pa naj si zdej misli kar hoče, govedo jedno user posted image , aja pa celo mi je reku, da bom mogla izmene nazaj vodit, pa nočne delat, če hočem obdržati tako plačo pa naziv in uniformo, sem rekla, sej nisem rekla da ne bom tega delala, sej si sam hotu da nekaj cajta to ne delam da me ne bo obremenjeval preveč, pa je bil kr tih.
joj, k bi jaz take delodajalce poslala na njivo delat user posted image , si ne zasluži tizga dnarja k ga dobi, dela pa tak bolj mal

mah, bo že, ga bom že urihtala da bo tak ko je treba bit user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
14.5.2010 14:29:48   
zarja1
Pa dobro pa kje take šefe dobivate......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je pa čist pod vsakim nivojem.

Pri nas je taka situacija, da se vsi ponujajo pomagat.......user posted image user posted image user posted image ,

res pa je, da bi tudi jaz, če bi imela manj staleža že verjetno bila še višje. Kruta realnost.user posted image

Babe dajte čim bolj na off, vikend je pred vratiuser posted image user posted image user posted image .....zunaj je sicer dež napovedan, jaz pokrivam streho...user posted image user posted image user posted image ......

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
14.5.2010 14:46:34   
miklarom
zarja - po mojem jih pobirajo na bolšim sejmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ne da imaš celo streho odkrito, bom kole podstavla na oblake da ne bo kakega deža user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
14.5.2010 15:03:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja - po mojem jih pobirajo na bolšim sejmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ne da imaš celo streho odkrito, bom kole podstavla na oblake da ne bo kakega deža user posted image

tegola polagana v 2001 je totalno adijo, sedaj mi latajo kar na vrh, pa kritina Tondach....tak, da ni glih fajn da dežuje, not pa tud ne more še zamakat.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa je spet šel prihranek po gobe......

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
14.5.2010 15:05:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ma ja.....to so veze in poznanstva, zato pa je država tu kje je...vse je v k***u.

Jugoslavija
št. prebivalstva leta 1990 cca. 24 milijonov zunanji dolg cca. 20 milijard dolarjev, to pomeni cca. 900 dolarjev na prebivalca
Značilnost: gradijo se tovarne, šole, vrtci, bolnišnice ...

Slovenija
št. prebivalcev leta 2010 cca. 2 milijona zunanji dolg cca. 36 milijard evrov (cca. 50 milijard dolarjev), to pomeni 18000 dolarjev na prebivalca, to je 2000% več kot leta 1990
Značilnost: tovarne se zapirajo, delavci so na cesti, znižujejo se pravice ... gradijo se nakupovalni centri

SLOVENIJA IMA TALENT:

Slovenija ima 500 000 talentov,

ki so sposobni preživeti z 460 eur plače,
s tem, da dajo od tega 350 za položnice.

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
14.5.2010 15:10:47   
zarja1
Babe pri nas so si celo izmislili obrazec, kjer pojasniš kaj bi lahko spremenil, da bi bil manj v staležu.user posted image ...oz. kaj boš ukrenil za zmanjševanje koriščenja staleža...user posted image
Hmmmmmmmmmmm, a da napišem, da se odpovedujem življenju al kajuser posted image ......Kak bi lahko nekoga.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
14.5.2010 19:00:06   
alpog
Če prav pomislim, sem se tudi jaz bolje počutila v prejšnjem sistemu. Seveda je tudi ta imel slabosti (kateri pa jih nima?), pa se mi zdi, da tudi več prednosti. Če ni šlo drugače, si se včlanil v KP, pa se je vse dalo user posted image , a ne (nikoli nisem bila član).
No, ta obrazec pri vas je pa res od sile! A ga je obvezno izpolnit, al je bolj kr neki? Kaj pa potem napišeš not?
Talente pa res imamo. Največji talenti pa so najbolje plačani!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
14.5.2010 22:12:43   
lana08
Gigi ne vem kaj je bilo to včeraj z jajčniki. Je rekel moj da podoživljam punkcijo, ja seveda on res ve, kako je če bolijo jajčniki user posted image .

Loremi čez čas bo bolje, vendar pozabiš nikoli. Je pa veliko lažje odmisliti to, ko imaš malega nadobudneža v naročju. Se strinjam, ni človečnosti, ampak jaz mislim da je veliko odvisno od karakterja šefa. Poznam eno delodajalko, ki ima dva otroka po IVF pa je neizprosna do nosečk, bolnišk ne odobrava, skratka kot da enkrat ne bi bila sama na tem. Po njenem bi jaz že lahko šla delat. Verjetno ja sem se trudila za otroka, da mu bom takoj varstvo rihtala. Mi je že misel na konec porodniške grozna.

Nočko...

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
15.5.2010 9:27:52   
Little Star
Živjo punce.. se vam lahko pridružim?

Sicer sem malček pod magičnih 40, ampak leto in pol bom tam user posted image

Se pa tudi midva trudiva za user posted image  že tretje leto, po diagnozi primarna neplodnost in laparaskopiji sva dobila prvo dete, sedaj pa že 3 leta NIČ. Nova diagnoza je sekundarna neplodnost, sedaj po laparo in histero čakam na prvo M. Moj osebni G je dr. Vogler, kar se tiče zanositve pa je optimističen, pravi naj na prvi pregled po operaciji spet pridem noseča.. No jaz sem pa malo prestrašena, saj veste.. leta pa vse ostalo.. No ja, če ne rata do septembra greva naprej v postopek..user posted image

Sem si pa ravno včeraj naročila 50 ovul testov in 20 nosečniških iz Anglije.. user posted image  A katera uporablja te teste?

Sonya koliko si pa ti stara, če lahko vprašam, da ti je Vogler omenil leta? Ker pri meni ni nič komentiral, pa full je bil optimist?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.5.2010 10:42:04   
loremi
En deževen dober dan vsem!
In kolk me zebe user posted image .

Zarja1 sej glede na odnos v naši firmi ni 2x za rečt, da bo šefinja začela kakšno reorganizacijo dela, glede na to, kol je kdo na bolniški user posted image . Sam pa res nisem mislna, da bom jst kdaj zarad bolnišk komu trn v peti, ko sej pravim, se zmer trudim izostat čimmanj dni ob postopkih in gledat na to, da moje delo ne trpi, pa še tist sem veliko večino teh dni koristila dopust in ne oblniške, ampak je očitno vseen, važna je odsotnost. In pol se spomnijo še te obrazce, kot so se pri tebi spomnili user posted image . Sej nobenmu ne paše na bolniško it, ker posledično to pomeni, da z zdravjem neki ni ok, ampak včas na to ne mormo vplivat, mi gredo pa na živce tisti, ki vzamejo bolniško, potem pa nekje drugje na črno delajo kak teden al pa mrvo sušijo in podobno.

Btw kako gre prekrivanje strehe? user posted image  Upam, da vas ne pere preveč.

Sem pa še vedno nenaspana, zdele bi kr za računalnikom zaspala user posted image . Pa si morm it ene hlače shrajšat, ker ugotavljam, da nimam več kaj pametnega za na rit potegnt.

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
SLOVENIJA IMA TALENT:

Slovenija ima 500 000 talentov,

ki so sposobni preživeti z 460 eur plače,
s tem, da dajo od tega 350 za položnice.

Res je. In potem se vprašaš, kaj si s preostankom lahko privoščiš, glede na to, da je treba vsej 1x letno nakupit kurilno olje in zavarovat avto in vzdrževat prostor, kjer živiš ... kje pa je potem samo preživetje in oblačila zase in če so tu še otroci? user posted image  Sem se zamislila ... včeraj sem zapravila 120 € zato, d sem kupila komplet posteljnine (znižane), en pekač in nekaj pripomočkov za piškote delat ... pa še nekaj  malega drobnarij. Odkar je evro, so cene šle v nebo user posted image , plače pa nikamor gor.

In naslednji teden moram pečt torto za mojega fanta. Že zdej mi gre na jok. Dopolnil bo 40 let, on je rojen kot enojajčni dvojček in pričakovala sva dvojčka, še on sam, ko res ni človek s čustvi, je bil navdušen, pa se ni izšlo user posted image  user posted image . Grem svečkico prižgat.

Nimam nobene volje user posted image  še posesat bajto mi ne gre.

Little Star naj še v drugo uspe!

En pozdrav vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
15.5.2010 12:06:07   
mausikaa
dan babuške moje,
in seveda dobrodošle vse nove "konzervice" 
madoniš kakšno vreme...a je unemu tam zgoraj kdo povedal da je maj???  pri nas pada kot da bi ga kdo zlival...

včeraj sem si vzela dan zase user posted image  in uživala 300/uro, prav pasalo mi je odklopiti...še  telefon sem ugasnila in ga prižgala samo toliko da sem poklicala user posted image  in malo žabo! sem imela lepo čas za razmišljanje....

teli vaši delodajalci so pa res od user posted image    listek za izpolnjevati kako bi zmanjšal stalež??? ka so nori?? Pa sej ne greš na počitnice ko si v staležu - vsaj v naših primerih! Jaz sicer za veliko večino obiskov G koristim dopust. Se mi pa dejansko zaplete ko hočem na dopust...takrat zna tisti ki me nadomešča tudi imeti kakšne obveznosti...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
15.5.2010 14:18:49   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
madoniš kakšno vreme...a je unemu tam zgoraj kdo povedal da je maj???  pri nas pada kot da bi ga kdo zlival...

Pa saj je uscana Zofka danes bo pa ja lil...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
15.5.2010 14:21:28   
tassi1
konzervice s stažem- hvala za dobrodošlico! user posted image user posted image

Moj je tudi dvojajčni dvojček, blizu 40 , pa sem lani imela test glih na njegov RD- bila je belina do takrat- pa sem skasirala en velik minus! user posted image  tudi on ni preveč čustven, ampak takrta si je vzel večer in se ga tak prbil,..user posted image user posted image user posted image
A je pri Vas tudi tak dež? user posted image  Ima danes svak 40 let in imamo fešto na piknik placu- so sicer gor postavili šotor, samo glede na to, da je zunaj ful mrzlo, bom po vsej verjetnosti kot ledena kocka preden bo večer končan. Sem mu pa spekla dve torti, za foro bo pa dobil wc torto !
imejte se fajn

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......