mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, petek je Zarja, ma včeraj je bil en tak dan, najprej sem bila v službi, potem sem se z mojim nečakom učila angleščino, potem sva z mojim skočila do lesnine, da sva poslikala spalnice (rabiva ideje), pol sem se pa še lotila svojih bukel . Uglavnom, zvečer sem padla v posteljo zbita, potem je bila treba pa še . Pa ti, si danes že orpavila državljansko dolžnost. Žižek, sorči nisem bila včeraj nič gor, se v tej fazi priprave na študij poskušam držati malo stran od compa, dokler je še kaj volje. Ampak, vidim da si našla nogice , kak si ti? A te danes poberem preden grem na mesto zločina? Sonya, ti kar poslušaj dr. V-ja, glede na to, da bo tvoj osebni G, se bo še posebej zavzel zate, potem pa ni hudič da ne rata. Mausiii, nima se smila spraševati, kaj delaš narobe, ker itak ne moreš spremeniti ničesar, ti lepo jemlji tisto polovičko klomifena, pa akcija, potem pa, če je namenjeno bo ratalo, če pa ne, boste pa poskusili ponovno Fida, upam da uživaš? Kruce, a so te pošlihtali Loremi, kako smo kaj danes, a veš kaj?? Petek je, jutri bo takoj lepši dan Tassi, moja prva in edina izkušnja z MB-jem je bila dobra, res sem imela na razgovoru dr. R, lepo si je vzel čas zame in pogledal moje papirje, potem sva se pa zmenila, da ne greva spet na horuk v akcijo, ampak me bo dal najprej na UZ, potem pa če bo treba, bo delal še laparoskopijo in histeroskopijo, da ne govorim, da so mi vzeli 7. epruvet krvi za razne preiskave (ščitnice, avtoimune bolezni,...). Jaz sem imela tudi kopije spermiograma iz LJ, in jih je pogledal, tako da mojemu tudi ni potrebno iti ponovno na S. A ja, na te preiskave me bo dal, ker jaz dobro reagiram, vedno dovolj lepih zarodkov in pingvinov, zato ima na sumu, da je kaj v maternici, akr preprečuje vgnezditev. Uglavnom, midva sva bila zelo zadovoljna in ni nama bilo žal, da sva menjala LJ za MB. Sva pa imela razgovor 22.4., vendar bova zaradi vseh teh raziskav, na vrsti za postopek šele jeseni Gretič, kje se mi ti skirvaš Neodkrita, žal ne poznam MB konca a sem koga pozabila, ma zihr sem, pa mi ne zameriti, gremo delati, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete , zdaj ko naš ljubimec ni več zaljubljen, je končno začel normalno jesti