|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
18.5.2010 20:40:51   
alpog
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Kakšnih 20 let nazaj pa se je meni Johny (Malkovich) zdel takoooooooooooooo sexy!

Men ljubavni tepih nikol ni sedu, ampak...! Ima pa tiste nore oči, k noge mal zmehčajo user posted image

Točno, nikol nisem točno vedla, kaj je "tisto" na njem. Zdaj vem - oke!

< Sporočilo je popravil alpog -- 18.5.2010 20:41:49 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
19.5.2010 7:47:29   
loremi
Dobro jutro!

Imam dans dopust, ker grem potem k G, pa sem rekla ma bom rajš dopust vzela, da ne bom potem ur not prinašala, pa itak zdej za računalnikom visim, namest da bi šla kej nardit, ampak če pa ne morem brez vas tu.

sonya pa ti si tole čist u iber zares vzela, tole pa ma da je prava kombinacija!

fidolina, ne bit name jezna plis, ne bom niti mignla proti Tončku, če je pa tebi oddan nooo, a prav.

neokrita tud jaz sem boječka za tatto, mela bi ga pa takoj. Kako je pa hči prestala? Jst sem si izbrala eno slikco, kakšno bi mela na telesu vtetovirano, pa prav kolegica (ki si ga je dala delat) ... hm, ja, veš tole zna pa kr bolet user posted image  ajs jst pa tace stran in ok, bom kr na računalniku gledala slikco.
gigiii a jej pridem zjutri za računalnik in vidim včerajšnjo stimulacijo user posted image  in se že tko zgodi vsa slinm user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alpog
http://www.youtube.com/watch?v=1rMph8HzcDE

Meni kar spodnja čeljust pade na mizo pri takih scenah!

aaaaaa kolk bi jst 3000x gledala ta film user posted image  user posted image

gigi am, ja, tortica bo pa tko (no zaenkrat je takšna ideja (upam, da me ne mine vse skup pa da ne nardim kr neki), da bodo 3 plasti testa (čokoladnega) in 3 plasti kreme (dve čokoladni in ena kokosova). Okrašena samo s smetano, mogoče mal v različnih barvah, odvisn kolk se mi bo dal ukvarjat, pa njegova slika na vrhu (sej veš, tisto, ko se lahko poje, to sem pa dala v Pekarni Vrhnika naredit, še prav šibala sem iz službe, ker tam delajo sam do 16-ih). Sam če se vsega tega lotim, se mogoče še najbolj zamotim od vsega skup user posted image , ker bi moglo bit drugač user posted image .
Sam majo pa v tej trgovini kr take, velke pakete, tko da bi tiste perlice mela ma za 10 let, ko jih je tolk v embalaži, pa rožce tud. S kako tičino maso se pa jst ne grem zezat, pa nimam ustvarjalne roke.

Tolk zaenkrat, vsakič napišem 3x predolg post.

Lep dan vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
19.5.2010 7:59:38   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image
Fidolinca kdo te jezi? user posted image

Vse tiste ki se na Tončka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mi nekdo očitno na kablu stoji....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
19.5.2010 8:02:53   
zarja1
Pupe moje ....DOBRO JUTRO........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
19.5.2010 8:07:23   
neodkrita
Dobro jetro in en lep sončen dan!
Veš Loremi, jaz tudi se prav bojim teh mašin za tetoviranje ampak baje ni bolelo, vsaj videt ni bilo, da bi jo, mal straha to je pa tudi vse. Ima pa dve pasji šapici, mali 2x2 cm pa prav luštno zgleda in se že na daleč vidi, da bo delala v veterini (pa ne kot dohtar, sam tehnik hehehe). Kaj bi kaj bil moj tretji otrok, če bi ga imela, da ne bo pomote zdaj ne več ampak predlani me je pa orenk držalo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.5.2010 8:21:05   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, spet je ena dolga sreda pred nami user posted image

Gretič, hepi birzdaj tu ju, hepi birzdaj tu ju, pa da bi ga praznovala v družbi prijetnih ljudi

Žižek, hvala za stimulacijo, prav sedla jeuser posted image , vidim da sem ti v prvem planu user posted image

Loremi, dobro zrihtaj danes. Torto bi pa tudi jaz user posted image

Neodkrita, dve mali šapici, super ideja, mi je všeč

Zarja, kak si mi ti danes, a so ti stopili dol s kabla

sonya, super za plan in pozitivizem user posted image user posted image

maussi, jap tole sr@nje nam vedno pusti posledice, mene je tale prometrium vedno tako zaprl. Držim pestke, da bo kmalu bolje

Fida, jaz nočem Tončka, a sem tvoja prijateljica user posted image

Sonček33, kak si mi ti padalka, kak je mali veliki L.?

Mikli, kje si, a maš take čudne izmene na šihtu, da te nič ni gor.

Little Star, tudi Clooneya kar imej, nekako res ni moj tip moškega

nič gremo delat, pridem potem nazaj, če bo Gretka dala za per user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.5.2010 8:29:37   
mausikaa
o dobro jutro,

pridem v službo in kaj vidim, ma zdaj nič ne vidim ker se tolko slinim user posted image   ma od tipkovnice že teče v potokih user posted image user posted image

fajn, fajn, fajn, tkole zjutraj že očke spočit, človek potem kar lažje dela user posted image

no zame je "the most romantic movie"
Notebook,  http://www.youtube.com/watch?v=X2EWdAaVx1k vedno tečejo solze v potokih ko ga gledam, sledi mu
Legends of the fall http://www.youtube.com/watch?v=ocAeBZdSDWg,
Brokeback mountain http://www.youtube.com/watch?v=PPF4YFHuaZI ,
the bridges of Madison County http://www.youtube.com/watch?v=3bClztu2xao ,
no pa recimo da spada na ta seznam še City of Angels http://www.youtube.com/watch?v=6zSG_oVliis  (samo mi pa Meg Ryan tudi slučajno ni všče),
aja pa da ne pozabim an officer and a gentleman  http://www.youtube.com/watch?v=l1Ehz_cAMGc - zaradi tega filma sem hotla v vojsko user posted image   no tolk se jih ta moment spomnim...ziher je še kakšen...

od knjig pa hmm, Jane Austin seveda, zadnje leto in pol sem pa povsem padla v Somrak - sem kot kakšna najstnica kar se teh knjig tiče...

no, da ne bom samo sline cedila user posted image

neki me zanima, ko sem bila pri ateju je bila O baje že mimo, sluzi je bilo ogromno, ampak temperatura se ni dvignila, prav tako je bila na testerčku samo rahla druga črtica, ali je možno da bi bila O že tolko prej zaradi Klomifena? mi pa  zdaj lepo raste temperatura - ampak to predvidevam da od Prometriuma, čeprav mi običajno po Prometriumu skoči takoj na 37 ali več, zdaj mi gre pa počasi gor vsak dan za desetinko...pišuka teli hormoni me bodo čist zmešali...da ne govorim o glavobolih, pa zaspanosti....evo smo že v drugem delu ciklusa in jaz že stokam - tko kot vedno...skratka katastrofa od katastrofe...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
19.5.2010 8:34:19   
Little Star
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Little Star, tudi Clooneya kar imej, nekako res ni moj tip moškega

No viš kako smo si jih lepo potalale.. user posted image

Aja.. dobro jutro user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
19.5.2010 9:00:35   
zarja1

Gretič, hepi birzdaj tu ju, hepi birzdaj tu ju, pa da bi ga praznovala v družbi prijetnih ljudi

Teta Grethy vse najlepše.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
19.5.2010 9:05:30   
zarja1
Mismis moj...kabl ja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Daj povej kaj je s tabo in s temi sredami.....user posted image user posted image user posted image

Glede zaprtja Mausi, Mismis se še spomniš kako naju je zadnjič Gigi stimulirala in obe porihtala...user posted image user posted image

Mausi mene te O čist iztirijo.....jaz že začenjam dvomit, da je tu naš problem......user posted image

Mala zvezdica or LS dober okus.....user posted image user posted image user posted image

Fidolinca, Neodkrita, Loremi, Miklica, Tassi........helov......zunaj je sonce, moja streha končana (še dobro, da zdaj lahko kuri sonce, sam da smo mi imeli dež pri delu...user posted image )

Babe lep dan!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
19.5.2010 9:10:07   
Reby

Teta Grethy vse najlepše.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše Grethyka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
19.5.2010 9:23:46   
Fidolina
Jutrouser posted image ,
lepo, da ste svoje šapice nehale stegovat tja, kamor ne sodijouser posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
19.5.2010 9:31:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Vse najboljše Grethyka user posted image  user posted image  user posted image

Se pridružujem dobrim željam!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
19.5.2010 9:45:15   
gigi1
Gretkaaaaaa  MWWAAA

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
19.5.2010 9:47:24   
Fidolina
Greti user posted image , vse najboljše za tvoj rojstni dan! Želim ti veliko ljubezni, zdravja in sreče - pa, da se ne spremeniš, da ostaneš taka, kot si - ker si enkratna user posted image
user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
19.5.2010 9:50:21   
hermy1
Mausika...dober seznam filmov si naredila...skoraj tak bi bil moj!!!

Pa namesto stokanja...ven na kolo, al na kavico...pa bo boljeuser posted image !

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
19.5.2010 10:07:38   
mausikaa
Hermy z veseljem bi šla na kolo ali pa tečt, pa me je strah da bom zaspala user posted image   joke, sej grem ven, danes mam vrt v planu...je pa dejstvo, da ko pridem nazaj noter zaspim kot klada samo da se vsedem...upam, da bo vse tole imelo vsaj malo haska

kako kaj tvoja pikica? sta ok?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
19.5.2010 10:26:00   
gigi1
Jutrčka user posted image

No včeri sem bila čist v luft, dans pa.... user posted image  prišla. Grrr user posted image . Če ne bi tolk bolelo, bi blo velik boljš.

Alpog ti kar mene vpraši. Saj veš...Žiži vse ve user posted image  user posted image  user posted image

Loremi user posted image  user posted image  user posted image  se boš fejst zaposlila s torto. Jaz v Pekarni V. kupujem predvsem čokolado, pa občasno kakšne modelčke. Za tičino je pa moja najboljša prijateljica tak ekspert, da kar njej prepustim zadevo user posted image . Sama najraje delam torte z eno plastjo testa in zgoraj same čokoladne kreme. Gre pa v tako torto kar 1 kg čokolade. Evo...zdaj se pa jaz slinim user posted image . Se vidi, da je user posted image  na obisku.
Dobro opravi pri G user posted image user posted image user posted image , ne vem zakaj sem mislila, da si imela že včeraj pregled user posted image

Zarči sam da ste pod streho user posted image  user posted image  user posted image . Un k na kablu stoji bo pa že enkrat dol stopil user posted image

Mausi jaz si BT nikoli nisem merila in ti ne znam svetovati. Glede rahle črtice na O testu je pa možno, da takrat še ni bilo O ali je bila že mimo.
K se pravzaprav igra z našimi možgani. Zniža nam nivo estrogena in možgani odreagirajo tako, da ustvarijo več gonadotropinov, ki stimulirajo jačnike, da proizvedejo enega ali več foliklov. Glede na to, da gre za produkt našega telesa je težko reči, če to kaj vpliva na bolj zgodnjo O. Tolk smo različne in vsaka odreagira malo drugače. Ti kar meri BT, pa boš verjetno prišla do tega kako vpliva na tvojo O.
Hmmm nekaj razmišljam...če bi nam ob jemanju K vsak mesec naredili hormonske teste in nas spremljali z UZ, bi točno vedeli kako vpliva na vsako posebej. No to bi bilo spet predrago..ampak vseeno ceneje kot IVF postopki.
Dober izbor filmčkov user posted image

Miša pa znaš ti dobro user posted image  user posted image user posted image

Lupčke vsem in lep dan

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
19.5.2010 11:31:15   
gigi1
Miklco pa tudi jaz pogrešam user posted image

Pa slavljenko! Gretiiii dej za en pir! user posted image

Pa Lana bi lahko mal prišla napisat kako so, pa meni kakšno slikco poslala, da jo objavim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
19.5.2010 12:39:01   
Fidolina

Miklco pa tudi jaz pogrešam user posted image

Pa slavljenko! Gretiiii dej za en pir! user posted image

Pa Lana bi lahko mal prišla napisat kako so, pa meni kakšno slikco poslala, da jo objavim user posted image

Se pod to podpišem.
Lana, koj slikico poslat Gigi!
Gigi, tolk je novih punc, da se spljoh več ne znajdem. Kaj če bi ti, ki si pravi vzor pridnosti,ljubeznivosti...user posted image , malo seznamček popedenala, da bi lažje sledili hu is hu and wič is whichuser posted image user posted image . Kako si mi kajuser posted image

Jst bi tud dons kaj spila na zdravje! Gretkaaa!!! Žejni smo! user posted image

Enega še za Loremi,user posted image da bi danes dobro opravilauser posted image

Vsem lupčkeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
19.5.2010 12:39:22   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Hermy z veseljem bi šla na kolo ali pa tečt, pa me je strah da bom zaspala user posted image   joke, sej grem ven, danes mam vrt v planu...je pa dejstvo, da ko pridem nazaj noter zaspim kot klada samo da se vsedem...upam, da bo vse tole imelo vsaj malo haska

kako kaj tvoja pikica? sta ok?

Midve sva ok user posted image  user posted image  user posted image !! Zdaj uživava sto na uro...zato si za vse pupe tu gor želim, da bi lahko tako uživale.
Sicer te pa razumem...se še dobro spomnim vseh težav...sem imela sicer drugačne, pa nič bolj "privlačne".
Sam moje poste beri (ja, ja saj vem, da jih ni veliko...ker ni časa user posted image ), da se boš večkrat spomnila, da je vredno!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
19.5.2010 12:47:17   
Fidolina
AJA, pa enega za Zarjino streho, za Mausiko v težavah, za Hermi nosečko srečko.....user posted image , seveda Gigico, Naskico, Mismiska in kužo in ........vseeeuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
19.5.2010 12:51:03   
Fidolina
Aja , še to:
MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE OPOZARJA, DA LAHKO PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJUuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
19.5.2010 13:43:13   
sonya1
Fidi, to o alkoholu ni res, vse sama sovražna propragandauser posted image . Jaz, pravoverna Dolenjka, ki sem ob cvičku in šmarnici gor zrasla.. pa mi skoraj nič ne manjka user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
19.5.2010 14:13:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

AJA, pa enega za Zarjino streho, za Mausiko v težavah, za Hermi nosečko srečko.....user posted image , seveda Gigico, Naskico, Mismiska in kužo in ........vseeeuser posted image

na to pa pijem!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......