mismis
|
Dober dan vsem skupaj... evo mene, preživeli vikend, čeprav je bil absolutno prekratek, jaz bi potrebovala vsaj še dva dni crkljanja v domači oskrbi Zarja, kaj je sedaj s tvojo streho, ste jo zrihtali ali vas je namočilo. In si izpolnila obrazec, si napisala, da boš bolj noge skupaj držala, okoli hodila samo z masko, da te slućajno ne bi ujele kakšne bakterije, če se boš pa rokovala, boš imela obvezno rokovice gor, ker če ne se lahko s telesnimi stiki kaj prenese, če se bo pa čisto slučajno zgodilo, da boš zbolela, boš pa tako nesramna, da boš kar koristila svoj lastni dopust in ne boš zažirala naše zdravstvene blagajne, ker to se pa res ne dela. Ampak res ne Mikli, evo danes sem se pa tako jspomnila nate , kako kaj služba, se je šefe umiril? Fida, dobrodošla doma, pa saj veš kako pravijo, povsod je lepo, doma je najlepše, pa če te že nekam pošljejo, ji hvsaj razumeš Lana70 in lana08, kako sta kaj, mala princeska in princ lepo rasteta? Loremi, a gremo novim zmagam naproti ta teden? Dobra novica je, da je treba samo še 4x vstati zgodaj, pa bo spet vikend , uf tele tvoje žalostne zgodbe, probaj ne misliti na to, ma vem da je težko, ampak če se boš vsak dan borila z bolečino ne bo nič lažje. Treba je živeti in verjeti, bi rekla da če vama je 2x uspelo, vama bo nalednjič tudi, takrat bodo pa resnično veliko bolj pozorno. Čeprav te razumem in vem, da žalost ne mine kar tako, da je za to potrebno veliko časa Little Star , dobrodošla med nami, nič se obremenjevati z besedami, če vam je ratalo pridelati enega sončka, boste drugega tudi, samo verjeti je treba. Tassi, slikico torte prosim maussi, nič cagati, hitro srečko kupiti, kot je kruce rekel, naj naredi tvoj klomifenski plan, potem ga pa realizirati in začiniti z veliko mero dobrega , potem pa tak ma da rata. Žižek, bom rekel samo hay , saj veš