|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
16.5.2010 19:26:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: alpog
No, ta obrazec pri vas je pa res od sile! A ga je obvezno izpolnit, al je bolj kr neki? Kaj pa potem napišeš not?

nimam pojma, to so zdaj v maju začeli.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.5.2010 19:27:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
Btw kako gre prekrivanje strehe? user posted image  Upam, da vas ne pere preveč.

nikak...je**mu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.5.2010 22:30:42   
Naska
Ojla ženske - evo mene leteče nazaj... Saj bom kmalu spet odrfrlela- maj je zelo primeren za frlenje in frfotanje... junij pa še bolj... da ne govorim o juliju... avgusta pa niti ne omenjam...
v glavnem - sem se šla mal izobraževat v tujino.
pa dobila sem user posted image . zdaj bi pa načeloma pri naslednji - če ne bom frleča morala se iti kaj pokazat pa kakšne stedrilkote preventivno začeti jemati pa uffff - birokratizirati začeti - ma ne no! spet bom lahko kakšno luštno knjigo v čakalnicah prebrala.

ja lušno no na naši temi - babe me smo carice!

joj pa zadnje čase same "naše" srečujem. zadnjič je bila ena, ki je dobila otroka pri 44 - no zdaj je sinko v prvem razredu - je rekla, da sta se s partnerjem ravno odločila, da bi šla po pomoč, pa je zanosila. Naslednji dan pa tudi gospo, ki je hčerkico dobila pri - no mislim, nekaj nad 40. v glavnem - to je to!

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.5.2010 7:29:12   
loremi
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: tassi1
Sem mu pa spekla dve torti, za foro bo pa dobil wc torto !

tassi bravo, očitno imaš ideje za izvirnost in ustvarjalne roke! bomo kako slikco vidle? od tortic mislim. user posted image  

ja je pa res, da bi moglo pri nama letos bit to praznovanje čist drugačno, tko pa bo nikakršno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Btw kako gre prekrivanje strehe? user posted image  Upam, da vas ne pere preveč.

nikak...je**mu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a jej user posted image  ja ma vreme vam pa res ni bil naklonjen user posted image  kako je zdej?

Dans naj bi ble pa menda "samo" plohe popoldan, ampak vsej neki sončka se napoveduje,

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.5.2010 7:30:36   
zarja1
Dobro jutro babnice......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.5.2010 7:32:18   
zarja1
a jej user posted image  ja ma vreme vam pa res ni bil naklonjen user posted image  kako je zdej?

Dans naj bi ble pa menda "samo" plohe popoldan, ampak vsej neki sončka se napoveduje,

ma kaki, v Mb še sekunda pa se bo vlilo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa mrzlouser posted image ..........cel vikend sma kurla kamin.......jao pa je 17. maj......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.5.2010 7:56:53   
mausikaa
dobro jutro,

evo kavica

user posted image

vsaka podobnost je zgolj naključna...no ja, malo heca mora biti user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
17.5.2010 7:58:47   
mausikaa

ma kaki, v Mb še sekunda pa se bo vlilo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa mrzlouser posted image ..........cel vikend sma kurla kamin.......jao pa je 17. maj......user posted image

jaz sem se pa lepo skrivala pod dekco...pišuka a ni blo govora nekaj o globalnem segravanju? meni se zdi, da je teorija Antona Komata kar bolj verjetna kot teorija o globalnem segrevanju...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.5.2010 8:42:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

dobro jutro,

evo kavica

user posted image

vsaka podobnost je zgolj naključna...no ja, malo heca mora biti user posted image

samo jaz pa res dans tak zgledam......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
17.5.2010 9:08:39   
Little Star
Zarja1  - potem sva že dve, ki tako zgledata..

Nasi - tudi jaz videvam veliko "konzervic". Ravno zadnjič, ko sem šla domov iz GK sem videla par, ki je bil po moji oceni krepko nad 40 in je nesel user posted image  domov iz porodnišnice. user posted image

Mraz pa je ja.. tudi midva sva kurila kamin cel vikend. Pa je skoraj konec maja.. user posted image

Glede delodajalcev in bolniške ali porodniške pa.. pri nas je tudi katastrofa. Meni je direktor rekel, da bi bilo fino, če vsaj nekaj let ne zanosim?? Aja kdaj pa bom po njegovem lahko.. ko bom v menopavzi? Ma se ne sekiram, kimam in si mislim svoje.

A sem vam že povedala, da sem v petek naročila 50 ovulacijskih testov pa 20 nosečniških user posted image .. mal na zalogo,da ne bo zmanjkalo slučajno.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.5.2010 9:32:08   
gigi1
Daan user posted image

Pri nas se sonček kaže user posted image  user posted image

LS dobrodošla. Tudi jaz sem si že pred časom naročila te testke. Une nosečniške sem takoj pokurila, Ovul mi pa še ostajajo user posted image . Upam, da kmalu rata in ne bo treba v postopek user posted image .

Fidi si nazaj? Te misam user posted image

Mausi user posted image  user posted image  user posted image  za odklop.

Naska dej se malo ustavi, pa kakšno reč user posted image

Naj vam sonček prinese dobro voljo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.5.2010 9:36:33   
Fidolina

dobro jutro,

evo kavica

user posted image

samo jaz pa res dans tak zgledam......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še ena taka.
Aja, jutro.
Tamala zvezdica, merkaj, da ni s temi testi tako kot z vožnjo po cestah v Angliji (je leva desna in desna leva)
Je + - in minus +??!!!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.5.2010 9:38:21   
Little Star
gigi1 - kako si delala ovul teste? Vsak dan ali samo ko naj bi imela ovulacijo?
Jaz jih bom prvi mesec vsak dan, da jo lahko postavim v nek časovni okvir, potem pa upam, da mi ne bo več treba... user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.5.2010 9:43:31   
Little Star
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Tamala zvezdica, merkaj, da ni s temi testi tako kot z vožnjo po cestah v Angliji (je leva desna in desna leva)
Je + - in minus +??!!!user posted image

user posted image user posted image  no saj bomo uvedli dvojno kontrolo, poleg testov še "natur metodo" user posted image  iskanja ovulacije .. da bo ziher. Možeka že skrbi, če bo zmogel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.5.2010 9:47:28   
Fidolina
Gigi -user posted image user posted image , sem nazaj - pa sem nekam čisto povožena. K ena cota. Če ne bi bilo ta luštnih italjančkov, bi bil živ dizaster. Sami stroji, kamor ti seže oko, zunaj norišnica od prometa, kakšna hitra hrana mimogrede, zvečer pa edina želja: postelja. Pa gužva in nesreče na avtocestah, sami šleperji okrog tebe drveči 120 na uro.
Vesela, da sem domauser posted image .
Ti meni fovš desce, jaz tebi user posted image  tvoja kulinarična doživetjauser posted image .

Mausi - a nimaš ti junija termin v MB?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.5.2010 9:59:06   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star

gigi1 - kako si delala ovul teste? Vsak dan ali samo ko naj bi imela ovulacijo?
Jaz jih bom prvi mesec vsak dan, da jo lahko postavim v nek časovni okvir, potem pa upam, da mi ne bo več treba... user posted image

Jaz kar vem kdaj imam O in tiste dni sem delala teste na 8 ur. Če jo hočeš ujeti ni dovolj 1x dnevno. Ne zdi se mi potrebno, da delaš teste vsak dan. Probaj začeti nekje 8. ali 9. dan ciklusa in če še ni nič delaj 1x na dan dokler se ne bo pojavila vsaj čisto nežna črtica. Takrat pa začni na 8 ur, da ugotoviš kdaj točno je.
Mnogo žensk, ki dela O teste, jo namreč zamudijo, ker delajo test le 1x na dan.
Če imaš bolj zgodnjo O začni prej. Jaz sem začela šele 11. dan... Odvisno od tvojega ciklusa.

Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.5.2010 10:04:57   
gigi1

Gigi -user posted image user posted image , sem nazaj - pa sem nekam čisto povožena. K ena cota. Če ne bi bilo ta luštnih italjančkov, bi bil živ dizaster. Sami stroji, kamor ti seže oko, zunaj norišnica od prometa, kakšna hitra hrana mimogrede, zvečer pa edina želja: postelja. Pa gužva in nesreče na avtocestah, sami šleperji okrog tebe drveči 120 na uro.
Vesela, da sem domauser posted image .
Ti meni fovš desce, jaz tebi user posted image  tvoja kulinarična doživetjauser posted image .

Jao ta promet pri njih je res user posted image . Sam...ko se 1x navadiš kar gre. Imajo svoj sistem vožnje, ki je precej logičen, le veliko vnaprej moraš predvidevat. Meni je hujša Nemčija, ko na prehitevalnem pasu voziš 190 v strnjeni koloni. Pa se sploh ne zavedaš, kdaj in kako je do tega prišlo user posted image . Enega pred sabo prehitiš...in že si not...pol pa problem priti nazaj na vozni pas, ker nikjer ni placa, da bi se vključil user posted image

Jaz tud vesela, da si doma user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.5.2010 10:31:10   
Fidolina
Gigi - ja Nemčija je pa še hujša. Morš met dobro makino, da se lahko s ta hitrimi 190 kosašuser posted image .
Še dobro, da ne razstavljamo na sejmih v Nemčijiuser posted image .

Sonya - a greš ti ta teden tudi k Reškotu?user posted image

Zarja - upam, da sta na suhemuser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.5.2010 10:57:10   
gigi1
Fidi jaz mam eno staro kripo user posted image

Zarjič jaz tud upam, da sta bila na suhem user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
17.5.2010 11:02:38   
mausikaa

jap, 7.6. samo ne vem, če bo moj lahko šel z menoj user posted image  bom šla pač sama z vso dokumentacijo potem bomo pa videli kaj mi bodo povedali...a bodo hoteli da še enkrat preiskave ki sem jih naredila v LJ vključno z spermigramom za mojega?

hmm, eno vprašanje: torej atej je rekel če nam do konca poletja ne rata da gremo v IVF/ICSI, K mam še za tri cikluse, torej tam nekje do avgusta, a to pomeni, da če nam v zadnjem ciklusu z K ne rata da ga pokličem prvi dan user posted image   sem ga pozabila vprašatuser posted image  kokoška kaj čem

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
17.5.2010 11:40:22   
mismis
Dober dan vsem skupaj...

evo mene, preživeli vikend, čeprav je bil absolutno prekratek, jaz bi potrebovala vsaj še dva dni crkljanja v domači oskrbi

Zarja, kaj je sedaj s tvojo streho, ste jo zrihtali ali vas je namočilo. In si izpolnila obrazec, si napisala, da boš bolj noge skupaj držala, okoli hodila samo z masko, da te slućajno ne bi ujele kakšne bakterije, če se boš pa rokovala, boš imela obvezno rokovice gor, ker če ne se lahko s telesnimi stiki kaj prenese, če se bo pa čisto slučajno zgodilo, da boš zbolela, boš pa tako nesramna, da boš kar koristila svoj lastni dopust in ne boš zažirala naše zdravstvene blagajne, ker to se pa res ne dela. Ampak res ne user posted image user posted image

Mikli, evo danes sem se pa tako jspomnila nate user posted image , kako kaj služba, se je šefe umiril?

Fida, dobrodošla doma, pa saj veš kako pravijo, povsod je lepo, doma je najlepše, pa če te že nekam pošljejo, ji hvsaj razumeš user posted image

Lana70 in lana08, kako sta kaj, mala princeska in princ lepo rasteta?

Loremi, a gremo novim zmagam naproti ta teden? Dobra novica je, da je treba samo še 4x vstati zgodaj, pa bo spet vikend user posted image , uf tele tvoje žalostne zgodbe, probaj ne misliti na to, ma vem da je težko, ampak če se boš vsak dan borila z bolečino ne bo nič lažje. Treba je živeti in verjeti, bi rekla da če vama je 2x uspelo, vama bo nalednjič tudi, takrat bodo pa resnično veliko bolj pozorno. Čeprav te razumem in vem, da žalost ne mine kar tako, da je za to potrebno veliko časa

Little Star , dobrodošla med nami, nič se obremenjevati z besedami, če vam je ratalo pridelati enega sončka, boste drugega tudi, samo verjeti je treba.

Tassi, slikico torte prosim

maussi, nič cagati, hitro srečko kupiti, kot je kruce rekel, naj naredi tvoj klomifenski plan, potem ga pa realizirati in začiniti z veliko mero dobrega user posted image , potem pa tak ma da rata.

Žižek, bom rekel samo hay user posted image , saj veš

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
17.5.2010 11:46:35   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

govedo jedno user posted image

mah, bo že, ga bom že urihtala da bo tak ko je treba bit user posted image

Miklica, bi tvojga šefa  kar na go..c, user posted image user posted image user posted image
Daj mu vetrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
17.5.2010 11:52:42   
Fidolina
O Mismisek - helou in hvala za dobrodošlicouser posted image . A ti pa kar študentka? Pridna.
Ko včasih napišeš, da moraš zaslužit za žemljico in user posted image brikete me pa zanima: Koliko briketov poje (npr.na mesec), tvoj MALI kužonček?user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
17.5.2010 12:03:48   
mismis

O Mismisek - helou in hvala za dobrodošlicouser posted image . A ti pa kar študentka? Pridna.
Ko včasih napišeš, da moraš zaslužit za žemljico in user posted image brikete me pa zanima: Koliko briketov poje (npr.na mesec), tvoj MALI kužonček?user posted image

cca 15kg na mesec, ampak mi kupujemo ta boljš brikete, ker našega gospoda jaz zelo, zelo razvajam in priznam na trenutke tudi preveč kompliciram, ampa k nikako ne bo dobil hrane, ki ni dobra zanj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
17.5.2010 12:06:14   
Fidolina

jap, 7.6. samo ne vem, če bo moj lahko šel z menoj user posted image  bom šla pač sama z vso dokumentacijo potem bomo pa videli kaj mi bodo povedali...a bodo hoteli da še enkrat preiskave ki sem jih naredila v LJ vključno z spermigramom za mojega?

hmm, eno vprašanje: torej atej je rekel če nam do konca poletja ne rata da gremo v IVF/ICSI, K mam še za tri cikluse, torej tam nekje do avgusta, a to pomeni, da če nam v zadnjem ciklusu z K ne rata da ga pokličem prvi dan user posted image   sem ga pozabila vprašatuser posted image  kokoška kaj čem

Mausi, jaz ne vem. Sem pa slišala, da ata prakticira začetek jemanja superfacta že drugi dan ciklusa, zato ne vem, če je prvi danuser posted image  primeren, da ga pokličeš? Ti bo katera boljša poznavalka ata, povedala več.
Kljub atu, se  ti vseeno na polno angažiraj za čimprejšnji postopek (IVF/ISCI) v MB. Malo skombiniraj in izkoristi vse, kar se ti ponujauser posted image user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......