Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:09:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj srce a se že podvajaš? Najbolj, da začneva kvantat. Času in fillingu primerno a ti bi kvantala? Hočem te, hočem... vso toplo in mehko, drhtečo in razprto. Hočem te, hočem... ko se tiho priviješ k meni, in prebudiš moje čute, hočem videti tvoj obraz, ko mu strast zamegli pogled, hočem te videti, čutiti, ko se vrhi tvojih ustnic zavihajo in slišim sladke zvoke hrepenenja. Hočem te, hočem tako sladko, mehko in vabečo, hočem te zdaj in takoj, da se mi predaš, da te vzamem, hočem te, hočem... bog mi pomagaj, kako zelo te hočem... ok, to je sicer iz glave in je napisana za ženski spol, čeprav jaz hočem dedeca, ampak you get the picture
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:12:48
|
|
|
|
Naska
|
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:13:17
|
|
|
|
gigi1
|
Men pa nič ne zalaufa kvantanje Bom še mal popraskala po kotičkih sivih celic, kar jih še mam po 3eh pirčkih A nisi imela zjutraj petelinji zajtrk? Uf libido pa je . Dobr je moja generacija, da vse to lahk poštima
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:14:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska O rožica si tukaj? Daj mal zakvantaj! Mrbit bo kej nucal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:14:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Men pa nič ne zalaufa kvantanje Bom še mal popraskala po kotičkih sivih celic, kar jih še mam po 3eh pirčkih A nisi imela zjutraj petelinji zajtrk? Uf libido pa je . Dobr je moja generacija, da vse to lahk poštima jap zjutraj je bil petelinji zajtrk, ampak to je bilo zjutraj pri meni ja pa takole, več kot spijemo, boljši smo
< Sporočilo je popravil mismis -- 3.5.2010 23:15:46 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:15:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska ???, a je tale rožica namenjena poeziji, ali nam daješ signal, da si z nami
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:18:32
|
|
|
|
gigi1
|
Miša sem mal poguglala in poglej kaj sem najdla: Nocoj se ti posvetim nežno, pogled k ekranu leti le bežno ker Butler tam se mi smeji v črnih hlačah pa nekej stoji. Se mi kr trga ob pogledu nate, bom mogla hitr zamenat gate. Pa usput bom šla še po en pir, da bo v moji glavi mir. Da bojo vsaj jajca rasla, ko bom učke na tebi pasla.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:20:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša sem mal poguglala in poglej kaj sem najdla: Nocoj se ti posvetim nežno, pogled k ekranu leti le bežno ker Butler tam se mi smeji v črnih hlačah pa nekej stoji. Se mi kr trga ob pogledu nate, bom mogla hitr zamenat gate. Pa usput bom šla še po en pir, da bo v moji glavi mir. Da bojo vsaj jajca rasla, ko bom učke na tebi pasla. tega se spomnim, ampak ne vem točno ali je moja, ali od Tanja_jes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:21:57
|
|
|
|
gigi1
|
Tanja je to spesnila. Tukaj je pa tvoja: jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil vse folikle k sebi povabil
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:22:51
|
|
|
|
mismis
|
se mi je zazdelo, da je bila Tanjina jej, to so bili dnevi
< Sporočilo je popravil mismis -- 3.5.2010 23:23:12 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:22:57
|
|
|
|
gigi1
|
No pa še tole sem vmes najdla...pa moram...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:24:18
|
|
|
|
mismis
|
mislim če ga že daješ, daj njegov ta boljši del
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:26:23
|
|
|
|
gigi1
|
Hmmm men je boljši frontalno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:26:35
|
|
|
|
mismis
|
srce moje, zdaj grem pa tudi jaz v mižole, jutri zjutraj bo treba kužona peljati na sprehod, pa nekako priti še do šihta, meni se pa tako ne da lepo pančkaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 23:29:44
|
|
|
|
gigi1
|
Ti tudi! Lahko noč, pa enga Butlerja za pomoč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 7:49:52
|
|
|
|
Grethy
|
Opasni sta opasni ... lep zaključek dneva sta si nardili ...svaka čast !!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 8:33:28
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro mačkice, no ste se naspale, moja glava je danes kot sod - mater pa sem samo enega pirčka spila, upam da me vreme j**e in ne K - lansko leto sem zaradi K končala na urgenici z nenormalnimi glavoboli...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 8:51:48
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka HB, da mi ni uspelo finiširat 3. pirčka. Že tko sem Mausika...mogoče me pa glava boli zarad vremena . Upam, da tvoj glavobol ne bo ubral nevarne smeri Zarči upam, da bo danes boljši dan Miša danes naj bo na programu vesela muska Krucek kako si? Gretka, ja takle mamo Miklca kako? Mislim nate Fidika moja mestna dama jutrčka Naska ti pa danes takoj v fajt z TV provajderji OK gremo v nove delovne zmage! Naj bo dan kar se da dober
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 9:25:57
|
|
|
|
zarja1
|
Evo mene nazaj....govorila z dr. Kovačevo, in ugotovitev; da je O že bila, da je v tem času en folikl dosegel vrh in počil. Torej nisem izvenzemaljac... , ki nalula to kar včerajšnja mlada blonda ne vidi. Ta mesec ne bom šla na ET, drug mesec pa me čaka vsak drug dan UZ. ..... Gigi ti si pa itak že vedla kaj se je zgodiloooooooo. Bomo pa malo doma še ata na mamo, pa mama na ato, pa postrani, pa na plafon, pa na omaro...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 9:27:10
|
|
|
|
zarja1
|
Miklica kako dobro že kaže, ha?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 9:34:16
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj Zarjič, jaz sem vedela, da se je to zgodilo, saj sem ti napisala v sms-ju. S tem znanjem, ki ga imava z Žižet, bi z lahkoto nadomestili ta blontno Mausiii, od enega pivca pa res ne boli glavca, zihr je vreme Kruce, kaj so včeraj rekli na CT-ju Gretič, saj veš da si vedno naredimo veselo, no če se le da... Naska, dobro okregaj tele TV-jevce Fida, torej tudi tebi ni tuj sveži jutranji zrak, ko zadiši z njiv Žižek, a ti si pa omagala pri tretjem, kot kaže sem boljša tudi v pitju piva, ne samo v kvantaških rimah vsem skupaj pa želim lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 9:48:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarjič, jaz sem vedela, da se je to zgodilo, saj sem ti napisala v sms-ju. S tem znanjem, ki ga imava z Žižet, bi z lahkoto nadomestili ta blontno ma vidve sta meni zakooooooon .....To, da blondinko nadomestita kr takoj, sploh ne dvomim...Si zamišljaš pregled? Ja gospa, folikli so, ta pirček vzemite kar tu na stolu (pa nazdraviš kar tam), pa še enga v čakalnici, no potem pa doma nadaljujte do jutri zjutraj, ko se spet vidimo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 10:05:05
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči no vidiš, da nisi izvenzemaljac . Sem rekla, da ne morejo nič ne zrast v enem tednu. Sam, da so ugotovili kaj je. Naslednjič pa naj bolj mirkajo Ja teli UZji z mano in Mišo bi bili pa... . Miša bi ti pir odprla, jaz še kakšne vitaminčke in slikce za stimulacijo dodala. Ma, to bi bila zih najbolj uspešna IVF klinika Miša a si dvomila v to? jaz to že dolgo vem, da me v marsičem prekašaš. Pivo in poezija...pa sploh
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 10:05:11
|
|
|
|
miklarom
|
zarja - no sem vesela, da si govorila z dohterco in da ste se zmenle, kako in kaj naprej,sem pa vseeno mislila da boma kje skupaj trepetale , bo pa naslednji mesec definitivno tvoj pri nas zaenkrat še kaže dobro, danes smo 8.dan po ETZ in je še belina, najbolj kritični dan bo pa jutri ali četrtek, če ta dva dni preguramo smo pa že skoraj zmagali
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 10:12:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si dvomila v to? jaz to že dolgo vem, da me v marsičem prekašaš. Pivo in poezija...pa sploh ja no, saj ti pa mene v kuhanju , pa se vse pogliha, ti boš kuhala, jaz bom pa sedela, pesnila in pivo pila. Dober scenarij, a ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Katero ime za fantka?SadrikaKatero ime vam je lepše?Tilen (
50%)
Aljaž (
50%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!