Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 10:29:57
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Miklica...... . Jaz enostavno več ne najdem besed za nas borke. Kot začaran krog. Vse tolk dobre babe, pa take življenjske p****rije skoz in skoz......Pa ne bo tega že enkrat konec!!!!!!!!!!! ma jaz bom tkole rekla: kar te ne ubije te ojača čeprav mam vsega počasi že poln kufer, skoz se nekaj zapleta, pa to pa ono pa tisto, kar ne neha se...bemti evo rabim nekaj za dvig morale
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 10:37:53
|
|
|
|
gigi1
|
No, no...dekleta glavo gor!! Je Miklca bolj optimistična kot ostale. Ne smemo je še dodatno v slabo voljo spravljat. Gremo! Gasssss! A smo konzerve al nismo? Mausi mislim, da sem se spomnila kdo ti je še všečen. Evo nekaj za tvoje klomifenske frnikolce : http://www.youtube.com/watch?v=ZNj_o-4UcfA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 10:55:53
|
|
|
|
sonček33
|
mikla, objem žižek, maš prav mismis, a si vidla zdej eno fajn reklamo za hajnija? sem jo hotla nalimat, sam itak ne znam...k sem kekec za račkota
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 12:04:32
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi mislim, da sem se spomnila kdo ti je še všečen. Evo nekaj za tvoje klomifenske frnikolce : http://www.youtube.com/watch?v=ZNj_o-4UcfA njami, sploh tam okoli 1:37 nice, nice, nice in potem mi pade na misel samo še tole besedilo: http://www.elyrics.net/read/p/pink-lyrics/oh-my-god-lyrics.html omg, omg, omg mausi, mausi tole je pa že kriza tko zdaj se grem pa skrit, pa moje podivjane hormone pomirit, ker drugače jih bom dobila po rit... p.s. a se meni samo zdi, al' je naša tema najbolj zanimiva? ziher jo berejo tudi une 40- in nestrpno pričakujejo da bodo prišle v naš klub
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 12:23:19
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi, kera polovička je dons padla. Druga, tretja? Od kdaj naprej morata vsak dan hopa cupa? . Midva tega nisva prakticirala vsaj že 15 let . Vsak dan . Ma se mi itak ne da. Sem že stara in dolgočasna
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 12:50:17
|
|
|
|
mausikaa
|
Fidolinca danes pada 4 polovička, počasi bo akcija Stara in dolgočasna? alo mačka umiri se, itak da nisi stara, dolgočasna pa ziher tudi ne...mal si stimulacijo poglej pa bo hitro ne-dolgočasno in hitro boš mlada... a se pri vam tudi tolko pozna v katerem delu ciklusa ste?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 13:13:27
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi OMG tale Pink pa tudi obvlada kvant(-aško)-no fiziko Ja tudi jaz sem ponavadi horny prve dni po M. Bolj ko se bliža O, bolj libido pada...proti koncu cikla je pa itak Res je, da je naša tema med najbolj "delovnimi". Ker imamo že nekaj izkušenj v življenju se tudi zavedamo, da nam nič ne pomaga, če sedimo in . Se dvignemo kakor hitro pademo ali pa ena drugo malo "brcnemo" Fidi hmmm...kaj pa če nismo me tiste stare in dolgočasne? Partnerji? ja, ja....oni, oni so krivi . Mal heca more bit . V glavnem za strast je treba garat, kar prevečkrat pozabljamo. Strast z leti žal izgublja moč in je treba življenje malo popestriti . Jaz opažam, da mi kakšne romantične scene v filmih povzročijo metuljčke v spodnjem delu trebuha veliko bolj, kot kakšna orto scena. Je treba partnerjem prišepnit, da romantika pri nas vseeno igra večjo vlogo, kot si mislijo. Sploh po določenih letih skupnega življenja in udejstvovanja Sončica helou lepo, da nas še vedno tako pridno bereš in navijaš . kako ste?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 13:29:10
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz opažam, da mi kakšne romantične scene v filmih povzročijo metuljčke v spodnjem delu trebuha veliko bolj, kot kakšna orto scena. Je treba partnerjem prišepnit, da romantika pri nas vseeno igra večjo vlogo, kot si mislijo. Sploh po določenih letih skupnega življenja in udejstvovanja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 13:49:29
|
|
|
|
gigi1
|
Aja..še nekaj moram nujno pripomnit. Da ne bo kakšnega nesporazuma. Tiste mlajše, ki samo berete našo temo: upamo, da nikoli ne pridete k nam kot akterke in da stisnete v naročje svoje štručke že veliko pred 40. Vsekakor vabljene, da se nam pri čveku pridružite, kot že nekaj mlajših konzervic . Bomo še naprej druga drugo podpirale in navijale. Mausi je v bistvu hotela napisat, da je pri nas luštno in zabavno, četudi včasih žalosno.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 17:52:51
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aja..še nekaj moram nujno pripomnit. Da ne bo kakšnega nesporazuma. Tiste mlajše, ki samo berete našo temo: upamo, da nikoli ne pridete k nam kot akterke in da stisnete v naročje svoje štručke že veliko pred 40. Vsekakor vabljene, da se nam pri čveku pridružite, kot že nekaj mlajših konzervic . Bomo še naprej druga drugo podpirale in navijale. Mausi je v bistvu hotela napisat, da je pri nas luštno in zabavno, četudi včasih žalosno. točno tko!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 18:46:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 http://www.youtube.com/watch?v=ZNj_o-4UcfA majko mila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 18:49:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi je v bistvu hotela napisat, da je pri nas luštno in zabavno se strinjam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 21:14:28
|
|
|
|
loremi
|
mal se urinem v tole temo, upam, da ne zamerite IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro ! moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha, miklarom lubica te toplo objemčkam!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 22:00:17
|
|
|
|
gigi1
|
Lubice moje.. Ah... zadnji dnevi so zame zelo težki. Čist iz druge zgodbe...ki je sicer povezana z našo.... S tem zakaj sem se jaz tako pozno odločila za to borbo... Življenje sem posvetila nekomu, ki nikdar ne bo zdrav. Je pa otrok, skoraj moj otrok...(pa ni moj - je pa najbližji svojec - pravzaprav edini) Ta otrok nikoli ne bo odrasel in sem in bom vedno skrbela zanj. Te dni mi je njegova zdravnica povedala. da bo od sedaj naprej šlo samo še navzdol... Saj sem vedla, da nas to čaka in....vem, da je preživel leta, ki so mu jih določili....pa ne morem tega slišati od drugih, čeprav mislim, da sem zmožna vsega...in sem že zelo hude stvari v življenju prestala...ampak tega se mi zdi, da ne bom zmogla... Oprostite za ta izliv... In Mausi oprosti, ker sem ti besede nakako v usta polagala, vendar vem, da misliš le dobro...na forumih pa ljudje včasih stvari ne zastopijo najbolje....in ne razumejo trenutnega navdiha ali zafrkance.... Se spomnim kako sem bila včasih prizateda,.. ko sem se šele vključila na sosednjo temo... Pa sem ugotovila, da vse dobro mislimo, le na papirju (net-u) včasih zadeve drugače izpadejo, kot smo si zamislili... Pa pls ne skrbet zame. Jutri bo že bolje RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 22:24:59
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi kako se držiš draga? Objemčka tamočnega
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 22:39:09
|
|
|
|
ledenka
|
žiži, ti pošiljam močen objem! zato smo tu... drži se.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 22:42:32
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi srce moje hvala , Ti si vedno tu nekje, ko človek rabi podporo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 22:58:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pa pls ne skrbet zame. Jutri bo že bolje RVI Kontra!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 23:14:25
|
|
|
|
gigi1
|
Krucek tle smo nek.. Kaj so na CT povedal? Je vse OK? Ajsi ma Maksi dans RD? Sorči mi ni prec potegnilo . sem mal čudna dans. Maks je moja bejbika, sva še skupi pirčka ulivali, ko še sploh nisi vedla....kako so te stvari čudne..vama je Maxi vmes med postopki ratal . Vem pa, da to ni le sreca. Ti si najbolj studiozna IVFovka kar jih poznam. Vse najboljše
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.5.2010 23:15:15 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 23:17:43
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Krucek tle smo nek.. Kaj so na CT povedal? Je vse OK? Ajsi ma Maksi dans RD? Sorči mi ni prec potegnilo . sem mal čudna dans. Maks je moja bejbika, sva še skupi pirčka ulivali, ko še sploh nisi vedla....kako so te stvari čudne..vama je Maxi vmes med postopki ratal . Vem pa, da to ni le sreca. Ti si najbolj studiozna IVFovka kar jih poznam. Vse najboljše Hvala, hvala čak, dobiš slikce na ZS
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 23:30:57
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Krucek tle smo nek.. Kaj so na CT povedal? Je vse OK? Ajsi ma Maksi dans RD? Sorči mi ni prec potegnilo . sem mal čudna dans. Maks je moja bejbika, sva še skupi pirčka ulivali, ko še sploh nisi vedla....kako so te stvari čudne..vama je Maxi vmes med postopki ratal . Vem pa, da to ni le sreca. Ti si najbolj studiozna IVFovka kar jih poznam. Vse najboljše Hvala, hvala čak, dobiš slikce na ZS Dej pls(maš pa opcij...mail...taprav mail.. BTW sem vidla na drugi temi, da je naš Maxi tak cuker, da se mu ne da upret) komi čakam... Te - vaju pogresam mučo fejst (bi rekla naša Zarči )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 23:36:36
|
|
|
|
ledenka
|
že maš je link do slikc na FBju sem ga danes snemala, sam se mi ne da sprasvit filma na comp. jutri bo tam bejžmo spat, je že skoraj polnoč...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 1:01:30
|
|
|
|
gigi1
|
Itak, da ne morem spat... Izlit dušo na tem mestu ni ,.. kar tako...... In največ kar moski zmore.................... je to kar Kruce zmore! Generacijo Car si! Kaj bi me brez tebe?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.5.2010 1:08:27 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 7:36:41
|
|
|
|
loremi
|
gigi hvala! in tudi tebi objemčka! vidim, da se morš tud sama borit in zbirat moči. jaz sem pa ... ma sem mislila, da bo lažje sicer, po letih, še ne spadam v tole temo, ampak če bo šlo tko naprej, bom pa kmal del nje pozdravček!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 8:04:48
|
|
|
|
mismis
|
Žižek moj, joj kaj jaz to berem, lahko bi me včeraj poklicala, pa da skupaj malo izlijeva dušo. Srce, drži se mi, upam da življenje ne bo tako črno, kot so prognoze Loremi, ti kar ostani tukaj, saj tudi jaz ne sodim po letih v tole temo, ampak sem kar tukaj in tukaj mi je všeč Ajsi, z rahlo zamudo, vse najboljše M. Upam, da ste imeli lepo prvo svečko Mausi, horny še? vsem ostalim pa želim eno prav lepo dobro jutro, sonček je...
|
ime za punčkoakvalinakatero ime se ti zdi najlepše?Ela (
45%)
Lea (
27%)
Pia (
28%)
Število vseh glasov: 305Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!