|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
4.5.2010 10:13:44   
mismis
Go Mikla, go Mikla, go go go...držimo pestke, da bo belina še naprej user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
4.5.2010 10:19:33   
Fidolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še dobr, da nam na RR kakšne cenzure ne udarjo. Najbrž se nas bojijouser posted image user posted image user posted image . Sploh vas - ta kvantaških user posted image user posted image

Miklica, kar tako naprej! Pestke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
4.5.2010 10:21:06   
gigi1
Miklca belo, ki te ljubim belo user posted image  user posted image  user posted image

Miša mhmmm bom še premislila user posted image  user posted image  user posted image

Fidi saj ni bilo nič takega user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
4.5.2010 10:35:31   
zarja1
Miklica.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
4.5.2010 11:40:11   
mausikaa
Miklica navijam navijam navijam  naj tudi ta dva dneva mineta v belini, ki naj seveda vztraja in vztraja in vztraja

Mišumašu evo ti celi spotek...sej vem, da cel ni glih po okusu vseh, ampak meni je pa vseeno dober user posted image  tudi odgovori "malega" so hudi user posted image    tam do 1:45 je primerno za vse, več pa za tiste bolj strpne user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=gQCRkqz_z44

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
4.5.2010 11:58:10   
gigi1
Mausi pa sem spet fajhtna user posted image . Fidi ne sprašuj kje user posted image
Gale je pa res toooo hot. V vseh verzijah user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
4.5.2010 12:35:01   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausi pa sem spet fajhtna user posted image . Fidi ne sprašuj kje user posted image

pomlad je definitivno tukaj!

greš ali prideš? prideš in greš? ali prideš in ostaneš? tko nekako gre Brianovo vrašanje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
4.5.2010 12:56:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Mišumašu evo ti celi spotek...sej vem, da cel ni glih po okusu vseh, ampak meni je pa vseeno dober user posted image  tudi odgovori "malega" so hudi user posted image    tam do 1:45 je primerno za vse, več pa za tiste bolj strpne user posted image

uf, tale pa ne bo zame, ampak za Žižet, jaz se še vedno palim na Butlerja user posted image user posted image user posted image
ampak thanks anywayuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.5.2010 13:29:10   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

uf, tale pa ne bo zame, ampak za Žižet, jaz se še vedno palim na Butlerja user posted image user posted image user posted image
ampak thanks anywayuser posted image

hmm, njega pa mislim da ne boš našla v "takšnih" nanizankah ali pač?  no je pa tudi hudo hot, tko da si ga čist lahko zamislim v kakšni podobni sceni user posted image  
ne me tepst, sej vem da je tvoj...

očitno me hormoni dajejo...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
4.5.2010 13:29:39   
gigi1

pomlad je definitivno tukaj!

greš ali prideš? prideš in greš? ali prideš in ostaneš? tko nekako gre Brianovo vrašanje...

Jaz bi kar ostala user posted image  user posted image  user posted image

Ja..kot Miša pravi ta je pa moj user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
4.5.2010 14:03:13   
Fidolina

dobro jutro mačkice,

no ste se naspale, moja glava je danes kot sod - mater pa sem samo enega pirčka spila, upam da me vreme j**e in ne K - lansko leto sem zaradi K končala na urgenici z nenormalnimi glavoboli...

Kaj je ta K Mausi?A je to že Klomifenčič - a že papcaš?user posted image . Alje ta K kj druzga?user posted image .
Če papcaš povej, da navijamouser posted image . Pa da ti punce pripopajo tebi všečne desce, da boš zadosti pohotna (po navodilih ata R.)user posted image user posted image

Zunaj dež, ve ste pa tolk žive, da kar sonček sije user posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
4.5.2010 14:18:48   
mausikaa
ma ktera pa ne bi ostala?

user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
4.5.2010 14:26:08   
Naska
ja tista rožca je povedala vse...

operaterje sem opedenala - upam, da bo zdaj tv

filmček sem pogledala - zdaj se spomnim od kje mi je tisti tip znan - to je bila pa res ena luštna nadaljevanka.

in to je to

pesmic pa zdajle ne bo od mene.

mikla  navijam!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
4.5.2010 14:43:32   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

dobro jutro mačkice,

no ste se naspale, moja glava je danes kot sod - mater pa sem samo enega pirčka spila, upam da me vreme j**e in ne K - lansko leto sem zaradi K končala na urgenici z nenormalnimi glavoboli...

Kaj je ta K Mausi?A je to že Klomifenčič - a že papcaš?user posted image . Alje ta K kj druzga?user posted image .
Če papcaš povej, da navijamouser posted image . Pa da ti punce pripopajo tebi všečne desce, da boš zadosti pohotna (po navodilih ata R.)user posted image user posted image

Zunaj dež, ve ste pa tolk žive, da kar sonček sije user posted image .

jap K je Klomifenčič, že papcam in me že nosi...no glavobol je na srečo prešel v nagajivost ali kako bi se temu reklo user posted image  

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
4.5.2010 16:46:40   
gigi1
Naska a praviš, da je bila lušna nadaljevanka? user posted image
Si dobro oprala operaterje? user posted image

Mausi go go go user posted image  user posted image  user posted image . Hitro povej želje za stimulacijo. Za mladiča itak, da vem user posted image

Fidi mora bit mal sončka, če so že dnevi bolj temni user posted image

Gretka si najdla lokacijo?

Mišika dans bodo pa pri vas potresi user posted image  user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
4.5.2010 17:08:43   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja - no sem vesela, da si govorila z dohterco in da ste se zmenle, kako in kaj naprej,sem pa vseeno mislila da boma kje skupaj trepetale , bo pa naslednji mesec definitivno tvojuser posted image

pri nas zaenkrat še kaže dobro, danes smo 8.dan po ETZ in je še belina, najbolj kritični dan bo pa jutri ali četrtek, če ta dva dni preguramo smo pa že skoraj zmagali
user posted image user posted image user posted image

Mikla moja, itak da ti je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LAV JUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kmalu se vidimo, enkrat ta mesec greva na Kozjansko po klobaseuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
4.5.2010 20:06:13   
Grethy

Naska a praviš, da je bila lušna nadaljevanka? user posted image
Si dobro oprala operaterje? user posted image

Mausi go go go user posted image  user posted image  user posted image . Hitro povej želje za stimulacijo. Za mladiča itak, da vem user posted image

Fidi mora bit mal sončka, če so že dnevi bolj temni user posted image

Gretka si najdla lokacijo?

Mišika dans bodo pa pri vas potresi user posted image  user posted image

Ja sva jo najdla Gigi-ka... lušna lovska koča ... placa za piknikirat pa mučo mučo ... prav lepo je ...

Alora akterke moje, pesti mam stisnjene za vse vas ... naj vam uspe in zmagajte še zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.5.2010 8:09:11   
miklarom
jutro ! user posted image moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha,user posted image user posted image user posted image zdej pa se mal čez poletje spočijem, malo naužijem sončeka, pa morja naberem enegrije in potem v jeseni v nove boje tokrat na polno, dokler ne rata, pa če tudi gremo vsak mesec

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.5.2010 8:21:30   
Rakica_80

jutro ! user posted image moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha,user posted image user posted image user posted image zdej pa se mal čez poletje spočijem, malo naužijem sončeka, pa morja naberem enegrije in potem v jeseni v nove boje tokrat na polno, dokler ne rata, pa če tudi gremo vsak mesec

Ojoooj Miklca moja, pa nee nooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako sem sedaj žalostnauser posted image Sem bila sigurna, da ti bo tokrat ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kot praviš, vzami si čas čez poletje, da se malo odklopiš od vsega tega, delaj sprostitvene vaje , skratka vse kar bo dobro delo za tvoje telo, pol pa kot si rekla greš naprej, dokler ne rata in prav je, da tako pozitivno razmišljaš, pa čeprav je res to včasih hudo!
Rada te imam in komaj čakam da se vidimo pa da kakšen kozarček refoška spijemouser posted image
Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.5.2010 8:32:11   
mausikaa

user posted image user posted image   drži se Miklica, čez poletje si pa naberi moči in tko optimistično naprej!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.5.2010 9:01:08   
mismis

jutro ! user posted image moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha,user posted image user posted image user posted image

ma tole tudi ni fer user posted image user posted image user posted image , ti pa me nehaj že kopirati, saj vidiš, da nisem dobr zgled user posted image

eh srce drži se, jeseni greva pa skupaj v boj, samo upam da bo mene dr. R do takrat že poštimaluser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.5.2010 9:04:49   
gigi1
Miklca moja draga user posted image user posted image user posted image
Vem, da si močna...pa vendar bi bil res že skrajnji čas, da ti sreča nakloni svojo pozornost user posted image . Kot si že rekla, naberita si moči čez poletje, naužijta se sončka in naj vaju močno obsije septembra user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
5.5.2010 9:06:46   
Fidolina
Miklica user posted image user posted image user posted image , zelo mi je žal. Bemtiš!!!
Privošči si poletje v miru, ker cilj imaš itak že zastavljen. Tako je treba.
Te pa moram mal poobjemčkat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.5.2010 9:45:20   
Naska
MIkla - zdaj sem pa še zate huda. pa glih sem se malo pomirilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.5.2010 10:06:37   
zarja1
Miklica......user posted image user posted image user posted image .

Jaz enostavno več ne najdem besed za nas borke. Kot začaran krog. Vse tolk dobre babe, pa take življenjske p****rije skoz in skoz......Pa ne bo tega že enkrat konec!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......