Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 10:13:44
|
|
|
|
mismis
|
Go Mikla, go Mikla, go go go...držimo pestke, da bo belina še naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 10:19:33
|
|
|
|
Fidolina
|
. Še dobr, da nam na RR kakšne cenzure ne udarjo. Najbrž se nas bojijo . Sploh vas - ta kvantaških Miklica, kar tako naprej! Pestke .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 10:21:06
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca belo, ki te ljubim belo Miša mhmmm bom še premislila Fidi saj ni bilo nič takega
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 10:35:31
|
|
|
|
zarja1
|
Miklica.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 11:40:11
|
|
|
|
mausikaa
|
Miklica navijam navijam navijam naj tudi ta dva dneva mineta v belini, ki naj seveda vztraja in vztraja in vztraja Mišumašu evo ti celi spotek...sej vem, da cel ni glih po okusu vseh, ampak meni je pa vseeno dober tudi odgovori "malega" so hudi tam do 1:45 je primerno za vse, več pa za tiste bolj strpne http://www.youtube.com/watch?v=gQCRkqz_z44
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 11:58:10
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi pa sem spet fajhtna . Fidi ne sprašuj kje Gale je pa res toooo hot. V vseh verzijah
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 12:35:01
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi pa sem spet fajhtna . Fidi ne sprašuj kje Gale je pa res toooo hot. V vseh verzijah pomlad je definitivno tukaj! greš ali prideš? prideš in greš? ali prideš in ostaneš? tko nekako gre Brianovo vrašanje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 12:56:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Mišumašu evo ti celi spotek...sej vem, da cel ni glih po okusu vseh, ampak meni je pa vseeno dober tudi odgovori "malega" so hudi tam do 1:45 je primerno za vse, več pa za tiste bolj strpne http://www.youtube.com/watch?v=gQCRkqz_z44 uf, tale pa ne bo zame, ampak za Žižet, jaz se še vedno palim na Butlerja ampak thanks anyway
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 13:29:10
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Mišumašu evo ti celi spotek...sej vem, da cel ni glih po okusu vseh, ampak meni je pa vseeno dober tudi odgovori "malega" so hudi tam do 1:45 je primerno za vse, več pa za tiste bolj strpne http://www.youtube.com/watch?v=gQCRkqz_z44 uf, tale pa ne bo zame, ampak za Žižet, jaz se še vedno palim na Butlerja ampak thanks anyway hmm, njega pa mislim da ne boš našla v "takšnih" nanizankah ali pač? no je pa tudi hudo hot, tko da si ga čist lahko zamislim v kakšni podobni sceni ne me tepst, sej vem da je tvoj... očitno me hormoni dajejo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 13:29:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi pa sem spet fajhtna . Fidi ne sprašuj kje Gale je pa res toooo hot. V vseh verzijah pomlad je definitivno tukaj! greš ali prideš? prideš in greš? ali prideš in ostaneš? tko nekako gre Brianovo vrašanje... Jaz bi kar ostala Ja..kot Miša pravi ta je pa moj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 14:03:13
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro mačkice, no ste se naspale, moja glava je danes kot sod - mater pa sem samo enega pirčka spila, upam da me vreme j**e in ne K - lansko leto sem zaradi K končala na urgenici z nenormalnimi glavoboli... Kaj je ta K Mausi?A je to že Klomifenčič - a že papcaš? . Alje ta K kj druzga? . Če papcaš povej, da navijamo . Pa da ti punce pripopajo tebi všečne desce, da boš zadosti pohotna (po navodilih ata R.) Zunaj dež, ve ste pa tolk žive, da kar sonček sije .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 14:26:08
|
|
|
|
Naska
|
ja tista rožca je povedala vse... operaterje sem opedenala - upam, da bo zdaj tv filmček sem pogledala - zdaj se spomnim od kje mi je tisti tip znan - to je bila pa res ena luštna nadaljevanka. in to je to pesmic pa zdajle ne bo od mene. mikla navijam!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 14:43:32
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro mačkice, no ste se naspale, moja glava je danes kot sod - mater pa sem samo enega pirčka spila, upam da me vreme j**e in ne K - lansko leto sem zaradi K končala na urgenici z nenormalnimi glavoboli... Kaj je ta K Mausi?A je to že Klomifenčič - a že papcaš? . Alje ta K kj druzga? . Če papcaš povej, da navijamo . Pa da ti punce pripopajo tebi všečne desce, da boš zadosti pohotna (po navodilih ata R.) Zunaj dež, ve ste pa tolk žive, da kar sonček sije . jap K je Klomifenčič, že papcam in me že nosi...no glavobol je na srečo prešel v nagajivost ali kako bi se temu reklo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 16:46:40
|
|
|
|
gigi1
|
Naska a praviš, da je bila lušna nadaljevanka? Si dobro oprala operaterje? Mausi go go go . Hitro povej želje za stimulacijo. Za mladiča itak, da vem Fidi mora bit mal sončka, če so že dnevi bolj temni Gretka si najdla lokacijo? Mišika dans bodo pa pri vas potresi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 17:08:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom zarja - no sem vesela, da si govorila z dohterco in da ste se zmenle, kako in kaj naprej,sem pa vseeno mislila da boma kje skupaj trepetale , bo pa naslednji mesec definitivno tvoj pri nas zaenkrat še kaže dobro, danes smo 8.dan po ETZ in je še belina, najbolj kritični dan bo pa jutri ali četrtek, če ta dva dni preguramo smo pa že skoraj zmagali Mikla moja, itak da ti je uspelo LAV JU Kmalu se vidimo, enkrat ta mesec greva na Kozjansko po klobase
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.5.2010 20:06:13
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Naska a praviš, da je bila lušna nadaljevanka? Si dobro oprala operaterje? Mausi go go go . Hitro povej želje za stimulacijo. Za mladiča itak, da vem Fidi mora bit mal sončka, če so že dnevi bolj temni Gretka si najdla lokacijo? Mišika dans bodo pa pri vas potresi Ja sva jo najdla Gigi-ka... lušna lovska koča ... placa za piknikirat pa mučo mučo ... prav lepo je ... Alora akterke moje, pesti mam stisnjene za vse vas ... naj vam uspe in zmagajte še zame
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 8:09:11
|
|
|
|
miklarom
|
jutro ! moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha, zdej pa se mal čez poletje spočijem, malo naužijem sončeka, pa morja naberem enegrije in potem v jeseni v nove boje tokrat na polno, dokler ne rata, pa če tudi gremo vsak mesec
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 8:21:30
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro ! moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha, zdej pa se mal čez poletje spočijem, malo naužijem sončeka, pa morja naberem enegrije in potem v jeseni v nove boje tokrat na polno, dokler ne rata, pa če tudi gremo vsak mesec Ojoooj Miklca moja, pa nee nooo Tako sem sedaj žalostna Sem bila sigurna, da ti bo tokrat ratalo Kot praviš, vzami si čas čez poletje, da se malo odklopiš od vsega tega, delaj sprostitvene vaje , skratka vse kar bo dobro delo za tvoje telo, pol pa kot si rekla greš naprej, dokler ne rata in prav je, da tako pozitivno razmišljaš, pa čeprav je res to včasih hudo! Rada te imam in komaj čakam da se vidimo pa da kakšen kozarček refoška spijemo Drži se
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 8:32:11
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro ! moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha, zdej pa se mal čez poletje spočijem, malo naužijem sončeka, pa morja naberem enegrije in potem v jeseni v nove boje tokrat na polno, dokler ne rata, pa če tudi gremo vsak mesec drži se Miklica, čez poletje si pa naberi moči in tko optimistično naprej!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 9:01:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro ! moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha, ma tole tudi ni fer , ti pa me nehaj že kopirati, saj vidiš, da nisem dobr zgled eh srce drži se, jeseni greva pa skupaj v boj, samo upam da bo mene dr. R do takrat že poštimal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 9:04:49
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca moja draga Vem, da si močna...pa vendar bi bil res že skrajnji čas, da ti sreča nakloni svojo pozornost . Kot si že rekla, naberita si moči čez poletje, naužijta se sončka in naj vaju močno obsije septembra
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 9:06:46
|
|
|
|
Fidolina
|
Miklica , zelo mi je žal. Bemtiš!!! Privošči si poletje v miru, ker cilj imaš itak že zastavljen. Tako je treba. Te pa moram mal poobjemčkat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 9:45:20
|
|
|
|
Naska
|
MIkla - zdaj sem pa še zate huda. pa glih sem se malo pomirila
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.5.2010 10:06:37
|
|
|
|
zarja1
|
Miklica...... . Jaz enostavno več ne najdem besed za nas borke. Kot začaran krog. Vse tolk dobre babe, pa take življenjske p****rije skoz in skoz......Pa ne bo tega že enkrat konec!!!!!!!!!!!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......