mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis čuj, a ti mene jeb.avaš, pa jaz že dolgo vem, kaj je smisel skupnega življenja, zato sem pa toliko časa čakala, da je prišel ta prav nasproti, pa ga ne bi menjala tudi za saj veš koga, kar se tiče pa romantike pa saj veš, da sem nepopravljiv, sicer ne tak ki bi mu rože kaj pomenile, ampak mi je pa blazno všeč, ko me pokliče vsak večer, ko je na službeni poti Joj ne...kje se pa upam te zaj.bavat . Sam ugotavljam, da more tvoj službo menjat, ker je že mal too much odsoten. Vem pa, da si u duši romantićar . Meki je zarad povdarka na mehki duši a saj bo, jutri pride gospod domov, pol bo cartanje meka pa sem, skoz Vidim . Še jaz sem dobila mal telečje noge k se s tabo družim al da sam poeta , kaj bi bilo šele potem...ko ti eno tako zdeklamiram... Čakam te, Miže prisluškujem korakom na hodniku, Ali morda nosijo ritem tvojega telesa, Ali morda nosijo poteze znanega obraza, Tako željene, tako vabeče. Čakam te, Da v tem temnem dnevu prineseš, Okus po sladkem, vonj pomladi, Spomin minulih dni in Željo pričakovanja. Čakam te, Da prideš, me osvojiš, zapelješ. S pogledom tigra na preži, Z nasmehom konkubine, z občutkom izpolnjenih sanj. Čakam te, Da vidim modrino teh oči, V njem vso strast tvoje biti. Strast, ki se odraža na obrazu, Obrazu ženske, ljubimke, matere in otroka. Čakam te, Da prideš in greš, Da ostane vonj tvojega parfuma, Ki išče in draži moje čute In prinaša obljubo, da prideš spet.
< Sporočilo je popravil mismis -- 3.5.2010 23:03:01 >