Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:15:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz jaz točno vem, kdaj ga ima, samo provociram jo. Ma nč, grem še jaz po še eno birico, zgleda se je danes pipca odprla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:17:30
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Bebi ga bo šele imel moj hazbnd ga bo imel ... pa vseeno hvala Bolje prej kot nikoli Pa lepo praznujte Lahko noč vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:17:45
|
|
|
|
gigi1
|
Naskič draga ti se kar huduj. Maš tud za kaj! Če se človk mal razp.zdi mu tud mal odleže. Glede dvigovanja in ostalih radosti se ravnaj po fillingu. Dokler krvaviš pa še le malo bolj pazi. T-2 pa po mojem ne folga vsega kar so si zastavili, je Telemach verejetno bolj na zemlji. No...to je moje laično mnenje. Lahk se tud motim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:18:18
|
|
|
|
mismis
|
Naska, ti kar udari po mizi, mislim zdaj pa je dosti zaje.bancije, zrihtat tale tv ali bo pa šiba pela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:19:25
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Bebi ga bo šele imel moj hazbnd ga bo imel ... pa vseeno hvala Bolje prej kot nikoli Pa lepo praznujte Lahko noč vsem skupaj Nočka srce in pozdravi mi generaciju
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:20:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz jaz točno vem, kdaj ga ima, samo provociram jo. Ma nč, grem še jaz po še eno birico, zgleda se je danes pipca odprla Zanimivo men tud - pipca laufa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:20:33
|
|
|
|
mismis
|
BEBIII, lahko noč, pa eno bolho za pomoč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:20:42
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Ne nau doubl fešta srce ... moj r.d. letos nima prou nobenga pomena ... sicer pa tko še zmer mislm da so se zmotil, k so mi letnco upisval in mam zdej sam sranje s tem, al mam pa res tko fajne gene no ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:21:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Ne nau doubl fešta srce ... moj r.d. letos nima prou nobenga pomena ... sicer pa tko še zmer mislm da so se zmotil, k so mi letnco upisval in mam zdej sam sranje s tem, al mam pa res tko fajne gene no ... itak, da so se zmotli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:21:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz jaz točno vem, kdaj ga ima, samo provociram jo. Ma nč, grem še jaz po še eno birico, zgleda se je danes pipca odprla Zanimivo men tud - pipca laufa jap, tale pipca je čisto znorela, še dobro da sem home alone, se vsaj noben ne zgraža nad mano
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:22:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Bebi ga bo šele imel moj hazbnd ga bo imel ... pa vseeno hvala Bolje prej kot nikoli Pa lepo praznujte Lahko noč vsem skupaj ja ja sam da je ane bebi ... pa kadarkoli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:22:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz jaz točno vem, kdaj ga ima, samo provociram jo. Ma nč, grem še jaz po še eno birico, zgleda se je danes pipca odprla Zanimivo men tud - pipca laufa jap, tale pipca je čisto znorela, še dobro da sem home alone, se vsaj noben ne zgraža nad mano Moj pa spi . Me bo pa jutr čudn gledal, ko ne bom že ob 5ih auf
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:22:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Ne nau doubl fešta srce ... moj r.d. letos nima prou nobenga pomena ... sicer pa tko še zmer mislm da so se zmotil, k so mi letnco upisval in mam zdej sam sranje s tem, al mam pa res tko fajne gene no ... itak, da so se zmotli ampak seveda so se zmotili, čedalje bolj se mi zdi, da pri meni tudi, bastardi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:23:49
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz jaz točno vem, kdaj ga ima, samo provociram jo. Ma nč, grem še jaz po še eno birico, zgleda se je danes pipca odprla Zanimivo men tud - pipca laufa jap, tale pipca je čisto znorela, še dobro da sem home alone, se vsaj noben ne zgraža nad mano a me mal jugaš a bejba ??? ste kukr tamali kompjutrčki, vse podatke na broju ... ojej ojej omladinke moje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:23:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz jaz točno vem, kdaj ga ima, samo provociram jo. Ma nč, grem še jaz po še eno birico, zgleda se je danes pipca odprla Zanimivo men tud - pipca laufa jap, tale pipca je čisto znorela, še dobro da sem home alone, se vsaj noben ne zgraža nad mano Moj pa spi . Me bo pa jutr čudn gledal, ko ne bom že ob 5ih auf ma ja, še dobro da je vreme nikakvo, to je vedno fajn izgovor, namreč najlepše je spati, ko zunaj pada dež
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:24:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz jaz točno vem, kdaj ga ima, samo provociram jo. Ma nč, grem še jaz po še eno birico, zgleda se je danes pipca odprla Zanimivo men tud - pipca laufa jap, tale pipca je čisto znorela, še dobro da sem home alone, se vsaj noben ne zgraža nad mano a me mal jugaš a bejba ??? ste kukr tamali kompjutrčki, vse podatke na broju ... ojej ojej omladinke moje pa saj ti mene veš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:24:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Ne nau doubl fešta srce ... moj r.d. letos nima prou nobenga pomena ... sicer pa tko še zmer mislm da so se zmotil, k so mi letnco upisval in mam zdej sam sranje s tem, al mam pa res tko fajne gene no ... itak, da so se zmotli ampak seveda so se zmotili, čedalje bolj se mi zdi, da pri meni tudi, bastardi Ej maco, pa šta još hočeš? V najstniška leta?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:26:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Ne nau doubl fešta srce ... moj r.d. letos nima prou nobenga pomena ... sicer pa tko še zmer mislm da so se zmotil, k so mi letnco upisval in mam zdej sam sranje s tem, al mam pa res tko fajne gene no ... itak, da so se zmotli ampak seveda so se zmotili, čedalje bolj se mi zdi, da pri meni tudi, bastardi Ej maco, pa šta još hočeš? V najstniška leta? hm, hm niti ne, ampak tista dvajseta leta so bila pa , pa saj ne da bi kaj drgač naredila, bi pa sigurno vse še 1x
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:27:56
|
|
|
|
Grethy
|
=bemo ... čist sta divje ratale ... grem u "pančevo" vidve pa še naprej veselo zalivajta cvetke da nam ne ovenejo ... ane ane ... da bo super fajn ... zdej grem pa še počekirat Bebine predloge ... ajdi mačkice ... nočka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:28:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma ja, še dobro da je vreme nikakvo, to je vedno fajn izgovor, namreč najlepše je spati, ko zunaj pada dež Ma naj se že enkrat zlije. Men je najhuje to, kar je bilo včeraj in dopoldne. Ne tič ne miš. Oprosti, ker uporabljam tvoj nick
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:29:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy =bemo ... čist sta divje ratale ... grem u "pančevo" vidve pa še naprej veselo zalivajta cvetke da nam ne ovenejo ... ane ane ... da bo super fajn ... zdej grem pa še počekirat Bebine predloge ... ajdi mačkice ... nočka A mojih pa nisi vidla? Saj vem...preveč čvekam . Nočka srce
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:29:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma ja, še dobro da je vreme nikakvo, to je vedno fajn izgovor, namreč najlepše je spati, ko zunaj pada dež Ma naj se že enkrat zlije. Men je najhuje to, kar je bilo včeraj in dopoldne. Ne tič ne miš. Oprosti, ker uporabljam tvoj nick vidim, vidim da sem ti u krvi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:30:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy =bemo ... čist sta divje ratale ... grem u "pančevo" vidve pa še naprej veselo zalivajta cvetke da nam ne ovenejo ... ane ane ... da bo super fajn ... zdej grem pa še počekirat Bebine predloge ... ajdi mačkice ... nočka Gretič, nočka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:30:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis hm, hm niti ne, ampak tista dvajseta leta so bila pa , pa saj ne da bi kaj drgač naredila, bi pa sigurno vse še 1x 20eta???? Morm še mal premislit . Sem bla še mlada pa neumna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:31:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis hm, hm niti ne, ampak tista dvajseta leta so bila pa , pa saj ne da bi kaj drgač naredila, bi pa sigurno vse še 1x 20eta???? Morm še mal premislit . Sem bla še mlada pa neumna i sve bi opet ponovo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Adaptirano mlekokepicaKatero adaptirano mleko uporabljate?Aptamil (
50%)
Hipp (
12%)
Milumil (
4%)
Comformil (
2%)
Novalac (
24%)
Babylove (
8%)
Število vseh glasov: 258Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!