|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
3.5.2010 20:02:06   
Fidolina
Jst se nikogar ne bojim user posted image user posted image . Sem morala neki nest nujno na pošto - še za službo. Kar se pa pirčka tiče, se pa tud upam z Mismis naticat, kera ga več nese user posted image .
Greti user posted image . Jst ti mal nagajam, ker se mi zdiš tko luštna user posted image
Zarja, primi Zarja, primi Zarja kupicooo, izprazni jo povezni jo na mizicooo!user posted image No, ne pretiravat, da ne bo glavca bolela user posted image
Gigi, če ne bom kuhala, se zna zgodit, da bom poleg darovane ženske celice, rabila še moškouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
3.5.2010 20:05:29   
Fidolina
Mausi , tvoj FSH je fantastičen! Zame samo sajens fikšn - ti mladenkauser posted image . Oz ti škrta gorenjkauser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
3.5.2010 20:16:34   
Fidolina
Joj Greti - zdaj sem šela prebrala, da je imel tvoj dragi težave. Žal mi je in iz srca želim, da se vse kar najbolje iztečeuser posted image user posted image . Saj se bouser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
3.5.2010 20:28:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Joj Greti - zdaj sem šela prebrala, da je imel tvoj dragi težave. Žal mi je in iz srca želim, da se vse kar najbolje iztečeuser posted image user posted image . Saj se bouser posted image

Ma lej ni take groze za s kože skakat dej :-)))))))))))))))))))))))))

Evo rabim tvojo pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko vsi sodelujete s predlogi ja : 

kje bi se dalo organizirati malo večjo žurko za cca 40 ljudi za praznovanje okroglega RD-ja?
Zanima me Celje z okolico.
Dogajalo bi se v drugi polovici maja, kar pomeni,
da bi bilo fajn imeti možnost strehe v primeru dežja,
pa da bi se dalo kaj speči, še najbolj pomembno pa, da je na voljo tudi elektrika zaradi glasbe.
Skratka en piknik plac s kaminom za pečt ...
baje da je pri Šmartinskem en luškan plac,
pa ne najdem nobenga kontakta za rezervacije in info user posted image user posted image user posted image

Hvalaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
3.5.2010 20:39:12   
Fidolina
Greti - kaj je Celje - kje je Celje??? Je to kakšna vas? Okolica Celja???
Mi lublančani (osrednjeslovenčani) tega kraja pač ne poznamouser posted image . Ma, da je nekje na podeželjuuser posted image .

Sori Greti. Res nisem pravi naslov za to. Lahko ti pa še kakšno bedarijo natrosimuser posted image .

user posted image za tvojega mužiča.

Cmok!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
3.5.2010 21:00:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Greti - kaj je Celje - kje je Celje??? Je to kakšna vas? Okolica Celja???
Mi lublančani (osrednjeslovenčani) tega kraja pač ne poznamouser posted image . Ma, da je nekje na podeželjuuser posted image .

Sori Greti. Res nisem pravi naslov za to. Lahko ti pa še kakšno bedarijo natrosimuser posted image .

user posted image za tvojega mužiča.

Cmok!

Ja in kaj če sem te preselila mal bližje k sebi, a bomo zdej dramo delal iz tega al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sori no madona ja gospa iz mesta, če te je ena srota s kmetou mal hotla pokmetit ... user posted image user posted image user posted image

še rada boš pršla na podeželje  hahahhaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
3.5.2010 21:12:43   
Fidolina
Greti user posted image user posted image user posted image user posted image .
Res sem osrednjeslovenska regija(ne lublančanka) - ampak ta je velika. Celje mi je pa kar daleč.
Drugače živim v vasi. V krogu 100-300 m stran od mene so trije hlevi z bikci, kravicami (tudi prek 70 kosov po štali)user posted image ), piške, petelinčki-tudi kozice. Čeprav sem blizu mesta, je tu prav podeželski utrip, ki mi še kako prija user posted image .
Res sem pa tko, po naravi - bolj fina dama user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
3.5.2010 21:24:14   
Grethy
O lubica moja draga user posted image user posted image user posted image , sej tud jz gledam "z viška" na lepo knežje mesto, čeprav imam bivališče v Celje-center ... res je idilično tulele ... čeprav ti je deleč te morm enkrat zvlečt v tale nš breg dauš vidla kk je fletno ... mal mirisa lavande od hlevov pa more bit ... tko da predvidevam da žviš v enem fletnem koncu in še zdej ne vem zakaj sm skoz misla da si s tega našga konca, verjetn se tko fletn dopolnjujeva kukr dve sosedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa še to user posted image user posted image
moja kmečka duša komej čaka da spozna to fino damo mhmmm

< Sporočilo je popravil Grethy -- 3.5.2010 21:25:20 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
3.5.2010 21:37:55   
Fidolina
Greti - ti si taka faca. user posted image . Moja mama je čista prlekinja - mogoče je zato težko določit od kje sem - ker vsi pravjo, da sem ista kot mamauser posted image .
Drugače pa bo meni tudi prav v čast, s tabo v živo roke polagat - ups pardon. , kakšno lepo rečt user posted image user posted image
Zdaj grem pa še s pesom za pol urce ven - zato nočko user posted image in lepe sanje user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
3.5.2010 21:38:13   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

o lubice moje, ste ble pa pridne, sem se skoraj polulala (pa ne na testek takšen ali drugačen)...
btw. FSH 4,85 za drugi dan ciklusa? je ok?

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za fsh, pa žal nebi vedelauser posted image

Punce hodite spat, sej niste resne nooouser posted image a ste kontervice ali pionirkeuser posted image
Grethy, kako si mi ti? Komaj čakam, da se spet vidimouser posted image A je tvoj dragi imel rojstni dan? Vse najboljšeuser posted image
Kar se pa tiče placa, če kaj zvem, ti javimuser posted image
Bodite mi dobrouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
3.5.2010 21:41:26   
gigi1
Mausi user posted image  user posted image  user posted image  to mi deli omladinka user posted image . Full je dobr. Sicer se dela 3-4 dan cikla, ampak nič ne de. Kaže na lepo zalogo user posted image  user posted image  user posted image

Fidika moja se morva 1x dobit nekje v tej okolici, k sva obe tolk fine dame user posted image  user posted image  user posted image
Glede celic pa...si tolk fejst, da tud ženskih ne boš rabva. Fingers crossed user posted image user posted image user posted image

Greti srce bom en mau pošnofova user posted image  Btw moj mal žal takrat v planu F1 v Turčiji. Bom rabla prevoz. Help!

Miša je bil pir OK?

Zarči sta se napapcala?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
3.5.2010 21:44:24   
gigi1
Bebiii sej veš, da smo pionirke user posted image   tud, če smo konzervirane user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.5.2010 21:45:12 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
3.5.2010 21:47:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miša je bil pir OK?

bil, bil, sicer ni bila moja marka, ampak izbirčni pa zdaj ne bomo user posted image user posted image , ti si kaj tasty jedla danes

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
3.5.2010 21:53:38   
gigi1
Miša sem mojga že vnaprej pripravla na kupus čorbo (presnga zelja ne mara preveč...so ga jedli vsak petek, ko je bil otrok). Nič fensi šmensi. Zame pa delicia, ker zaradi njega ne kuham velikokrat. No, dans je pohvalil, da en talarček pa zmore, k je pujs stopil not user posted image
A ti si pa za spremembo tardečga dol spravla?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
3.5.2010 21:55:22   
gigi1
Aja...sem ti pozabla rečt, da je tud tvoj Garry zdej forbiden user posted image . Vsaj una slikca v kopalkah, ki ti je najljubša user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
3.5.2010 21:59:59   
mismis

Aja...sem ti pozabla rečt, da je tud tvoj Garry zdej forbiden user posted image . Vsaj una slikca v kopalkah, ki ti je najljubša user posted image

zakaj forbiden? meni dela

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
3.5.2010 22:01:14   
Grethy
Bebi ga bo šele imel moj hazbnd ga bo imel ... pa vseeno hvala

Žižetka
itak da bomo poskrbeli tudi za furo ... škoda k tvoj šiba u Turkijo, a šta se tu može user posted image
mal povrebaj  ja, jz bom pa jutr kr na TIC klicala ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
3.5.2010 22:04:24   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

zakaj forbiden? meni dela

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  meni pa ni hotel delati. Verjetno drugi link. Vtipkaj v google slike, pa probaj pa boš vidla user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
3.5.2010 22:05:28   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bebi ga bo šele imel moj hazbnd ga bo imel ... pa vseeno hvala

Žižetka
itak da bomo poskrbeli tudi za furo ... škoda k tvoj šiba u Turkijo, a šta se tu može user posted image
mal povrebaj  ja, jz bom pa jutr kr na TIC klicala ...

A si tole kaj pogledala:
http://www.pikniki.si/Piknik+lokacije?region=5&page=1

Bom pa jutri še mal pošnofala.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
3.5.2010 22:08:36   
mismis

user posted image  user posted image  user posted image  meni pa ni hotel delati. Verjetno drugi link. Vtipkaj v google slike, pa probaj pa boš vidla user posted image

jap un ta drug link pa ne dela, ampak važn da mamo vsaj kakšnega.
Sem pa danes res pila ta rdečga, ampak saj veš kak je pri meni, če imaš hajnija, bom hajnija, če ga pa nimaš, pa daj kar maš user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.5.2010 22:09:58   
mismis
Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. user posted image , a bo double fešta?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
3.5.2010 22:10:52   
gigi1
Važn, da ga mamo user posted image . Si ga morm sejvat, da mi kam ne pobegne user posted image

Moj je pa že omagal in sem jaz že na tatretmu tardečmu. Jaooo tolk pa že 100 let nisem spila. Boga Avstrija user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
3.5.2010 22:11:59   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. user posted image , a bo double fešta?

Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
3.5.2010 22:12:35   
Naska
ojla, ja pismu ta glavn žur sem zamudila...

v glavnem sem ok, sam še vedno bi nekomu najraje primazala klofuto. to počnem še v spanju...
mal še krvavim pa mal še boli - se ne spomnim za nazaj, samo mam občutek, da so me tokrat malce preveč popikali, ker je celo ena večja zadevca ven prilezla - morda pa ta tretji folikel - ne - je bilo preveliko... morda pa je bil en od jajčnikov.
ne mi zameriti - ampak tokrat sem v fazi jeze, ker ne vem zakaj mislim, da bi morali znati počakati do zrelosti. seveda je pa res tudi, da so prej folikli v dveh dneh veliko napredovali, potem pa v enem dnevu takorekoč nič...

evo še mal sem se pojezila, zdaj bo pa mir...

tv še vedno nimam - soseda je rekla, da je pol leta čakala potem je pa trikrat šla popenit na t-2 da so ji dal tisto škatlo, ki jo je potrebovala. jaz bom šla pa magari nazaj na telemach.

birokracija - vse po starem.

kdaj po punkciji je telo dovolj pri sebi za dvigovanje ( no ja jaz sem že danes tamaučka parkrat dvignila ) in za ostale radosti? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
3.5.2010 22:12:56   
Rakica_80
Grethy,LOVSKI DOM GRIŽE, AQUA ROMA in PRI FRANCLUuser posted image
Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

ime za fantka
Pacota

Katero vam je najbolj všeč?

Matic (51%)

Matija (25%)

Matevž (23%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!