Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 20:02:06
|
|
|
|
Fidolina
|
Jst se nikogar ne bojim . Sem morala neki nest nujno na pošto - še za službo. Kar se pa pirčka tiče, se pa tud upam z Mismis naticat, kera ga več nese . Greti . Jst ti mal nagajam, ker se mi zdiš tko luštna Zarja, primi Zarja, primi Zarja kupicooo, izprazni jo povezni jo na mizicooo! No, ne pretiravat, da ne bo glavca bolela Gigi, če ne bom kuhala, se zna zgodit, da bom poleg darovane ženske celice, rabila še moško
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 20:05:29
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi , tvoj FSH je fantastičen! Zame samo sajens fikšn - ti mladenka . Oz ti škrta gorenjka
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 20:16:34
|
|
|
|
Fidolina
|
Joj Greti - zdaj sem šela prebrala, da je imel tvoj dragi težave. Žal mi je in iz srca želim, da se vse kar najbolje izteče . Saj se bo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 20:28:37
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Joj Greti - zdaj sem šela prebrala, da je imel tvoj dragi težave. Žal mi je in iz srca želim, da se vse kar najbolje izteče . Saj se bo Ma lej ni take groze za s kože skakat dej :-))))))))))))))))))))))))) Evo rabim tvojo pomoč lahko vsi sodelujete s predlogi ja : kje bi se dalo organizirati malo večjo žurko za cca 40 ljudi za praznovanje okroglega RD-ja? Zanima me Celje z okolico. Dogajalo bi se v drugi polovici maja, kar pomeni, da bi bilo fajn imeti možnost strehe v primeru dežja, pa da bi se dalo kaj speči, še najbolj pomembno pa, da je na voljo tudi elektrika zaradi glasbe. Skratka en piknik plac s kaminom za pečt ... baje da je pri Šmartinskem en luškan plac, pa ne najdem nobenga kontakta za rezervacije in info Hvalaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 20:39:12
|
|
|
|
Fidolina
|
Greti - kaj je Celje - kje je Celje??? Je to kakšna vas? Okolica Celja??? Mi lublančani (osrednjeslovenčani) tega kraja pač ne poznamo . Ma, da je nekje na podeželju . Sori Greti. Res nisem pravi naslov za to. Lahko ti pa še kakšno bedarijo natrosim . za tvojega mužiča. Cmok!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:00:54
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Greti - kaj je Celje - kje je Celje??? Je to kakšna vas? Okolica Celja??? Mi lublančani (osrednjeslovenčani) tega kraja pač ne poznamo . Ma, da je nekje na podeželju . Sori Greti. Res nisem pravi naslov za to. Lahko ti pa še kakšno bedarijo natrosim . za tvojega mužiča. Cmok! Ja in kaj če sem te preselila mal bližje k sebi, a bomo zdej dramo delal iz tega al kaj sori no madona ja gospa iz mesta, če te je ena srota s kmetou mal hotla pokmetit ... še rada boš pršla na podeželje hahahhaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:12:43
|
|
|
|
Fidolina
|
Greti . Res sem osrednjeslovenska regija(ne lublančanka) - ampak ta je velika. Celje mi je pa kar daleč. Drugače živim v vasi. V krogu 100-300 m stran od mene so trije hlevi z bikci, kravicami (tudi prek 70 kosov po štali) ), piške, petelinčki-tudi kozice. Čeprav sem blizu mesta, je tu prav podeželski utrip, ki mi še kako prija . Res sem pa tko, po naravi - bolj fina dama .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:24:14
|
|
|
|
Grethy
|
O lubica moja draga , sej tud jz gledam "z viška" na lepo knežje mesto, čeprav imam bivališče v Celje-center ... res je idilično tulele ... čeprav ti je deleč te morm enkrat zvlečt v tale nš breg dauš vidla kk je fletno ... mal mirisa lavande od hlevov pa more bit ... tko da predvidevam da žviš v enem fletnem koncu in še zdej ne vem zakaj sm skoz misla da si s tega našga konca, verjetn se tko fletn dopolnjujeva kukr dve sosedi aja pa še to moja kmečka duša komej čaka da spozna to fino damo mhmmm
< Sporočilo je popravil Grethy -- 3.5.2010 21:25:20 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:37:55
|
|
|
|
Fidolina
|
Greti - ti si taka faca. . Moja mama je čista prlekinja - mogoče je zato težko določit od kje sem - ker vsi pravjo, da sem ista kot mama . Drugače pa bo meni tudi prav v čast, s tabo v živo roke polagat - ups pardon. , kakšno lepo rečt Zdaj grem pa še s pesom za pol urce ven - zato nočko in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:38:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa o lubice moje, ste ble pa pridne, sem se skoraj polulala (pa ne na testek takšen ali drugačen)... btw. FSH 4,85 za drugi dan ciklusa? je ok? Se podpišem Za fsh, pa žal nebi vedela Punce hodite spat, sej niste resne nooo a ste kontervice ali pionirke Grethy, kako si mi ti? Komaj čakam, da se spet vidimo A je tvoj dragi imel rojstni dan? Vse najboljše Kar se pa tiče placa, če kaj zvem, ti javim Bodite mi dobro
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:41:26
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi to mi deli omladinka . Full je dobr. Sicer se dela 3-4 dan cikla, ampak nič ne de. Kaže na lepo zalogo Fidika moja se morva 1x dobit nekje v tej okolici, k sva obe tolk fine dame Glede celic pa...si tolk fejst, da tud ženskih ne boš rabva. Fingers crossed Greti srce bom en mau pošnofova Btw moj mal žal takrat v planu F1 v Turčiji. Bom rabla prevoz. Help! Miša je bil pir OK? Zarči sta se napapcala?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:44:24
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii sej veš, da smo pionirke tud, če smo konzervirane
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.5.2010 21:45:12 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:47:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša je bil pir OK? bil, bil, sicer ni bila moja marka, ampak izbirčni pa zdaj ne bomo , ti si kaj tasty jedla danes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:53:38
|
|
|
|
gigi1
|
Miša sem mojga že vnaprej pripravla na kupus čorbo (presnga zelja ne mara preveč...so ga jedli vsak petek, ko je bil otrok). Nič fensi šmensi. Zame pa delicia, ker zaradi njega ne kuham velikokrat. No, dans je pohvalil, da en talarček pa zmore, k je pujs stopil not A ti si pa za spremembo tardečga dol spravla?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:55:22
|
|
|
|
gigi1
|
Aja...sem ti pozabla rečt, da je tud tvoj Garry zdej forbiden . Vsaj una slikca v kopalkah, ki ti je najljubša
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 21:59:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aja...sem ti pozabla rečt, da je tud tvoj Garry zdej forbiden . Vsaj una slikca v kopalkah, ki ti je najljubša zakaj forbiden? meni dela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:01:14
|
|
|
|
Grethy
|
Bebi ga bo šele imel moj hazbnd ga bo imel ... pa vseeno hvala Žižetka itak da bomo poskrbeli tudi za furo ... škoda k tvoj šiba u Turkijo, a šta se tu može mal povrebaj ja, jz bom pa jutr kr na TIC klicala ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:04:24
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aja...sem ti pozabla rečt, da je tud tvoj Garry zdej forbiden . Vsaj una slikca v kopalkah, ki ti je najljubša zakaj forbiden? meni dela meni pa ni hotel delati. Verjetno drugi link. Vtipkaj v google slike, pa probaj pa boš vidla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:05:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Bebi ga bo šele imel moj hazbnd ga bo imel ... pa vseeno hvala Žižetka itak da bomo poskrbeli tudi za furo ... škoda k tvoj šiba u Turkijo, a šta se tu može mal povrebaj ja, jz bom pa jutr kr na TIC klicala ... A si tole kaj pogledala: http://www.pikniki.si/Piknik+lokacije?region=5&page=1 Bom pa jutri še mal pošnofala.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:08:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 meni pa ni hotel delati. Verjetno drugi link. Vtipkaj v google slike, pa probaj pa boš vidla jap un ta drug link pa ne dela, ampak važn da mamo vsaj kakšnega. Sem pa danes res pila ta rdečga, ampak saj veš kak je pri meni, če imaš hajnija, bom hajnija, če ga pa nimaš, pa daj kar maš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:09:58
|
|
|
|
mismis
|
Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:10:52
|
|
|
|
gigi1
|
Važn, da ga mamo . Si ga morm sejvat, da mi kam ne pobegne Moj je pa že omagal in sem jaz že na tatretmu tardečmu. Jaooo tolk pa že 100 let nisem spila. Boga Avstrija
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:11:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Gretič, a nimaš tudi ti v drugi polovici maja r.d. , a bo double fešta? Jp ima. Sem samo za en dan sfalila, ko sem jo dans zaslišvala. Ponosna jaz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:12:35
|
|
|
|
Naska
|
ojla, ja pismu ta glavn žur sem zamudila... v glavnem sem ok, sam še vedno bi nekomu najraje primazala klofuto. to počnem še v spanju... mal še krvavim pa mal še boli - se ne spomnim za nazaj, samo mam občutek, da so me tokrat malce preveč popikali, ker je celo ena večja zadevca ven prilezla - morda pa ta tretji folikel - ne - je bilo preveliko... morda pa je bil en od jajčnikov. ne mi zameriti - ampak tokrat sem v fazi jeze, ker ne vem zakaj mislim, da bi morali znati počakati do zrelosti. seveda je pa res tudi, da so prej folikli v dveh dneh veliko napredovali, potem pa v enem dnevu takorekoč nič... evo še mal sem se pojezila, zdaj bo pa mir... tv še vedno nimam - soseda je rekla, da je pol leta čakala potem je pa trikrat šla popenit na t-2 da so ji dal tisto škatlo, ki jo je potrebovala. jaz bom šla pa magari nazaj na telemach. birokracija - vse po starem. kdaj po punkciji je telo dovolj pri sebi za dvigovanje ( no ja jaz sem že danes tamaučka parkrat dvignila ) in za ostale radosti?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 22:12:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
Grethy,LOVSKI DOM GRIŽE, AQUA ROMA in PRI FRANCLU Upam, da sem ti kaj pomagala
|
ime za fantkaPacotaKatero vam je najbolj všeč?
Matic (
51%)
Matija (
25%)
Matevž (
23%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!