Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:05:38
|
|
|
|
gigi1
|
A zamenjam? Še je čas
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:05:39
|
|
|
|
zarja1
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:06:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:07:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši mehur poln piva, vidve pa take, da se zvijam od smeha....... A čem še en test polulat.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:07:57
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši Ups prepozno . Sem že zamenjala. Sem mela tolk hudga tipčka na lagerju
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:08:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši mehur poln piva, vidve pa take, da se zvijam od smeha....... A čem še en test polulat..... Če si tolk polna ti ta še testne črtice ne bo pokazal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:08:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši Ups prepozno . Sem že zamenjala. Sem mela tolk hudga tipčka na lagerju sploh ne grem gledati, zihr je un Hedin jungle boy
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:08:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši Ups prepozno . Sem že zamenjala. Sem mela tolk hudga tipčka na lagerju ta je še hujši.........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:09:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši mehur poln piva, vidve pa take, da se zvijam od smeha....... A čem še en test polulat..... Če si tolk polna ti ta še testne črtice ne bo pokazal jaz sem take sreče, da bi se še tretja črtica pokazala....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:09:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši Ups prepozno . Sem že zamenjala. Sem mela tolk hudga tipčka na lagerju sploh ne grem gledati, zihr je un Hedin jungle boy Ni, ni! prsežem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:10:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši Ups prepozno . Sem že zamenjala. Sem mela tolk hudga tipčka na lagerju sploh ne grem gledati, zihr je un Hedin jungle boy Ni, ni! prsežem je pa njegov brat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:10:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši mehur poln piva, vidve pa take, da se zvijam od smeha....... A čem še en test polulat..... Če si tolk polna ti ta še testne črtice ne bo pokazal jaz sem take sreče, da bi se še tretja črtica pokazala.... samo, da ne bom šla jaz lulat... no ok, enkrat bom morala iti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:10:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši mehur poln piva, vidve pa take, da se zvijam od smeha....... A čem še en test polulat..... Če si tolk polna ti ta še testne črtice ne bo pokazal jaz sem take sreče, da bi se še tretja črtica pokazala.... Ja, ti...k si fenomenalna v vseh pogledih
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:11:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši mehur poln piva, vidve pa take, da se zvijam od smeha....... A čem še en test polulat..... Če si tolk polna ti ta še testne črtice ne bo pokazal jaz sem take sreče, da bi se še tretja črtica pokazala.... Ja, ti...k si fenomenalna v vseh pogledih al je zarjasta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:11:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši mehur poln piva, vidve pa take, da se zvijam od smeha....... A čem še en test polulat..... Če si tolk polna ti ta še testne črtice ne bo pokazal jaz sem take sreče, da bi se še tretja črtica pokazala.... samo, da ne bom šla jaz lulat... no ok, enkrat bom morala iti Ti maš pa dans prepoved lulanja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:12:25
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zamenjam? Še je čas ne menjati, ti ga samo briši Ups prepozno . Sem že zamenjala. Sem mela tolk hudga tipčka na lagerju sploh ne grem gledati, zihr je un Hedin jungle boy Ni, ni! prsežem je pa njegov brat... Ma...tu su negde . Sam, da so tega obril
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:12:53
|
|
|
|
zarja1
|
Prvič, zakaj in kaj pomeni zarjasta? Drugič, zakaj Mis ne sme lulat....jaz sem dans na ukaz morala trikrat... pa še takrat so me vsi čudno gledali......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.5.2010 19:14:11 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:14:57
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Prvič, zakaj in kaj pomeni zarjasta? Drugič, zakaj Mis ne sme lulat....jaz sem dans na ukaz morala trikrat... Zarjasta verjetn pomen, da si to ti! Unikat, neponovljiva, fenomenalna in na kratko = Zarja Miš pa testiramo kolk časa ji mehur zdrži
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:16:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Prvič, zakaj in kaj pomeni zarjasta? Drugič, zakaj Mis ne sme lulat....jaz sem dans na ukaz morala trikrat... Zarjasta verjetn pomen, da si to ti! Unikat, neponovljiva, fenomenalna in na kratko = Zarja Miš pa testiramo kolk časa ji mehur zdrži
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:17:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Prvič, zakaj in kaj pomeni zarjasta? Drugič, zakaj Mis ne sme lulat....jaz sem dans na ukaz morala trikrat... Zarjasta verjetn pomen, da si to ti! Unikat, neponovljiva, fenomenalna in na kratko = Zarja Miš pa testiramo kolk časa ji mehur zdrži dobro povedano, sedi pet nč babike moje, jaz moram iti susedu voščiti hapi brzdaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:19:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Prvič, zakaj in kaj pomeni zarjasta? Drugič, zakaj Mis ne sme lulat....jaz sem dans na ukaz morala trikrat... Zarjasta verjetn pomen, da si to ti! Unikat, neponovljiva, fenomenalna in na kratko = Zarja Miš pa testiramo kolk časa ji mehur zdrži dobro povedano, sedi pet nč babike moje, jaz moram iti susedu voščiti hapi brzdaj pejdi, pejdi...jaz moram še večerjo uštimat..... nisva dans še nič pametnega pojedla, razen Laškega seveda.... Babike lep večer, hvala ker ste me nasmejale do solz in čist pregnale slabo voljo..... Zakon ste!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:23:47
|
|
|
|
gigi1
|
A kole je to? Zdej me pa vse zapuščate Uživite . Jaz moram tud večerjico finiširat pa pa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:33:24
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka dej poved kej . Te vidim, veš? O lüblüng ... hehe ... evo treniram Slab ti to men treniraš . Nisi glih gostobesedna Dej noooo, ne smem pretiravat hehehehe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:49:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka dej poved kej . Te vidim, veš? O lüblüng ... hehe ... evo treniram Slab ti to men treniraš . Nisi glih gostobesedna Dej noooo, ne smem pretiravat hehehehe Warte bis Donnerstag
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:55:55
|
|
|
|
mausikaa
|
o lubice moje, ste ble pa pridne, sem se skoraj polulala (pa ne na testek takšen ali drugačen)...a zdaj ste šle pa že ajat ali kako? in glih ko se jaz gor namalam?? btw. slikice (prva serija sevda) uni z narisanimi mišiči pa ni glih po mojem okusu jaz sem sama z tamalo, bom si tudi lepo privošč'la enega pirčka in upam da ne bom zaspala pred TV...današnji dan je bil res za k.o.z.l.a.t. ampak zdaj sem že boljše volje...zlate ste! in skrbite za moje trebušne mišice btw. FSH 4,85 za drugi dan ciklusa? je ok?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......