Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:48:56
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša Gibo rula . Samo si mi nešto blu? jap, nešto me drži za dušu Ne daj se srce! Ma je dans en dan od k..ca . Ampak bo jutri boljš!! Ziher
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:49:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Miša kdo je blond? Verjetno ta hip jaz, k nisem na tekočem ta, ki dans na UZ ni nič pametnega vidla..... Sem ti že rekla, da je čudna pa ja ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:49:48
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma same fajn pupe na kupu ...živjo žižek, mismis in zarči ....tale komapnija bo zihr kaj dobrega pogruntala mene je že orng troflo pivo. Po dveh kavah in jogurtu cel dan je to zakooooon Zarči sam pazi, da ne preide v redko z gostim ponavljanjem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:50:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša Gibo rula . Samo si mi nešto blu? jap, nešto me drži za dušu Ne daj se srce! Ma je dans en dan od k..ca . Ampak bo jutri boljš!! Ziher bo , jaz bom spet nalulala dve črti....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:50:38
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, znam znam Fidi, nam je pa mogoče se boji, da jo bomo napile eh Teddy, ova noč nije bila tvoj dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:50:45
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka dej poved kej . Te vidim, veš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:50:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma same fajn pupe na kupu ...živjo žižek, mismis in zarči ....tale komapnija bo zihr kaj dobrega pogruntala mene je že orng troflo pivo. Po dveh kavah in jogurtu cel dan je to zakooooon Zarči sam pazi, da ne preide v redko z gostim ponavljanjem kaj to točno pomeni? Sem napisala, da me je malo ruknilo.....pa ne kapiram več nič...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:51:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh Teddy, ova noč nije bila tvoj dan ma ovo leto .....kaki dan....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:52:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh Teddy, ova noč nije bila tvoj dan ma ovo leto .....kaki dan.... eh, sva že dve...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:53:55
|
|
|
|
Grethy
|
Fidolinci se je pijače zluštalo ker sem ji prej omenla da se bova mogledobit pa kej spit, pa rečt kej na temo tipčkov, zdej pa provocira z mojim rdečkarjem da bi se že kr za dons zmenle ... od hudimana je Mišu moj dragi, bemo mast to ni prou, ampak ... najjača miš kar jih poznam si ... moj mužič je skoz bolje, sam da stranskih učinkov ne bi blo bo superca ... jz sem pa kot vedno ... Sončkica kukuc na gorenjski konec
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:53:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh Teddy, ova noč nije bila tvoj dan ma ovo leto .....kaki dan.... eh, sva že dve... samo enkrat bo....to vem že zato, ker mi vsi to govorijo in jaz naivčina naj to ne verjamem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:54:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek, znam znam Fidi, nam je pa mogoče se boji, da jo bomo napile eh Teddy, ova noč nije bila tvoj dan Znam, da znaš Fidi je korajžna . Bo še prišla. Verjetno tud kuha Na, pa smo spet pr fuzbalu. A Klintona citiraš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:55:34
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka dej poved kej . Te vidim, veš? O lüblüng ... hehe ... evo treniram
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:56:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma same fajn pupe na kupu ...živjo žižek, mismis in zarči ....tale komapnija bo zihr kaj dobrega pogruntala mene je že orng troflo pivo. Po dveh kavah in jogurtu cel dan je to zakooooon Zarči sam pazi, da ne preide v redko z gostim ponavljanjem kaj to točno pomeni? Sem napisala, da me je malo ruknilo.....pa ne kapiram več nič... 2 kavi+ jogurt + pivo= driska Matematika ti kaj bolje laufa?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:56:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma same fajn pupe na kupu ...živjo žižek, mismis in zarči ....tale komapnija bo zihr kaj dobrega pogruntala mene je že orng troflo pivo. Po dveh kavah in jogurtu cel dan je to zakooooon Zarči sam pazi, da ne preide v redko z gostim ponavljanjem kaj to točno pomeni? Sem napisala, da me je malo ruknilo.....pa ne kapiram več nič... 2 kavi+ jogurt + pivo= driska Matematika ti kaj bolje laufa? očitno mi dans nekdo na kablu stoji......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:57:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Mišu moj dragi, bemo mast to ni prou, ampak ... najjača miš kar jih poznam si ... moj mužič je skoz bolje, sam da stranskih učinkov ne bi blo bo superca ... jz sem pa kot vedno ... ja, sem pravi mali rambo superca, da je mužič bolje, to je lepa novička
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:57:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh Teddy, ova noč nije bila tvoj dan ma ovo leto .....kaki dan.... eh, sva že dve... No, no... dejmo še kakšen pir spit. Bo prec vse lepš zgledal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:58:03
|
|
|
|
zarja1
|
Mismisu super si to skicirala.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:59:11
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 2 kavi+ jogurt + pivo= driska Matematika ti kaj bolje laufa? očitno mi dans nekdo na kablu stoji...... Ti, pa si ziher, da se ti nisi kej nalezla od une, k ti je UZ delala? Mislim blontnosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:59:25
|
|
|
|
mismis
|
evo ga že pijem, to še spijemo pa gremo, zdaj napiti se ne smemo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:59:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh Teddy, ova noč nije bila tvoj dan ma ovo leto .....kaki dan.... eh, sva že dve... No, no... dejmo še kakšen pir spit. Bo prec vse lepš zgledal lepše in bolj zdriskano......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:00:08
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka dej poved kej . Te vidim, veš? O lüblüng ... hehe ... evo treniram Slab ti to men treniraš . Nisi glih gostobesedna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:00:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 2 kavi+ jogurt + pivo= driska Matematika ti kaj bolje laufa? očitno mi dans nekdo na kablu stoji...... Ti, pa si ziher, da se ti nisi kej nalezla od une, k ti je UZ delala? Mislim blontnosti čist možno...****u še to sem fasala....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:03:07
|
|
|
|
gigi1
|
Hmmm a čem? Mal moralo dvignit? Mal smeha se prileže po takem dnevu... Mah...kamor je šel bk, naj gre še...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.5.2010 19:07:11 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 19:05:00
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, evo takole se zdele po objavi tele fotke počutim, jaz sem tista ki leži, seveda
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Tiste, ki ste prvič rodile po rokuTiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?Tudi po roku. (
69%)
Pred rokom. (
31%)
Število vseh glasov: 95Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!