rainbow
|
Ola! Ugi, vi boste pa imel pravo skandinavsko zadevo mi je všeč! moj mož pa ni hotel imeti niti montažne, pa mislim, da mu bo počasi žal, da sva se odločila za zidano no, gradbenega še ni, mislim, folk je taak počasen, sploh raje ne grem v detajle. AAAAA, šolsko leto se je že začelo, sploh ne more verjet, da je petek in da ne rabim delat priprav, danes. Imam pa dela za čez vikend. Pestro bo letos. Plus tega smo začeli z več aktivnostmi s puncami, no, Lia bo hodila na atletiko, dvakrat na teden, bo treba vozit. Verjetno se vam zdi smešno, ampak mi smo očitno do sedaj bili zelo na komot, večino zadev opravljali peš. No, zadeve se spreminjajo. Je pa Lia kar za atletiko, pa zelo luštno imajo, mi je všeč. Pa reda in discipline se bo naučila Enja bo hodila na plesne, taj, kot lani, obe pa na angleščino. Torej imamo zasedene 4 dni v tednu, ojoj. Pa dobro, doma si zaenkrat nimamo bogvekaj počet. Ugi, čas beži, res je. Pridna Lara Lep vikend vsem!