|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke o5 - 2.del
28.6.2010 22:53:50   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Joj, zdaj pa moram it mal po netu brskat, če bom dobila kaj pametnega za na morje. Zdaj smo namreč komaj izvedeli, kdaj bo mel user posted image dopust. Tako da moram zdaj komaj iskat morje v največji sezoni, od 1. avgusta naprej...user posted image

Skaana: če vam odgovarja kampiranje v prikolici, je naša prosta od 1.8. naprej user posted image Ponudba je resna, sicer jo takrat podremo:)) Kamp Lanterna, Poreč.

Enako velja za vse ostale - če imate kako željo, se oglasite user posted image

Katrin, ti si pa nadvse prijazna. Žal iščemo apartma in smo zdaj našli enega na Pašmanu - za 50€ čisto blizu morja. Sem pa prečekirala kamp in izgleda ful dobro (predvsem zaradi družbe za male :)

Vi tudi uživajte nadvse.

Sem pa nocoj ful vesela, ker je že en teden hodla k nam ena na koncu breja mucka jest. Danes je pa skotila mladičke pri sosedih, ki so si že eno leto želeli muce. Mislim, ne moreš verjet kakšen instink imajo živali. Lepo, lepo bodite.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 201
29.6.2010 8:19:30   
aleži
user posted image

Najprej en sončen topel pozdrav. Kako smo?

Prejšnji teden sem postala teta mali Maji, težka je bila 2600 kg in dolga kar precej 54 cm. Zdaj čakam še mojo poročno pričo, da rodi drugič.

Pri nas je vse po starem. Hodimo se kopat, če le vreme pusti. Žiga plava z rokavčki na globoki (kar lani ni), Sara ima tudi rokavčke, tako,da pridem domov in gremo na plažo. Zvečer sem pa crknjena. user posted image
Skaana: user posted image user posted image user posted image  za zobke. Kaj pa je prinesla zobna vila?user posted image
Pri nas ima še vse, nobeden se ne maje user posted image

Dolina: user posted image user posted image user posted image  tvoj Robi,da gre s kolesom. Ajmeee koliko km!!!
Rainbow: user posted image user posted image user posted image  tvojima umetnicama. Sta šle po tebi?

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Skaana: če vam odgovarja kampiranje v prikolici, je naša prosta od 1.8. naprej user posted image Ponudba je resna, sicer jo takrat podremo:)) Kamp Lanterna, Poreč.

Enako velja za vse ostale - če imate kako željo, se oglasite user posted image

kdaj pa greste? Vas pridemo kaj pogledat čez vikend!!! a lahko user posted image user posted image user posted image

Ugi: kako je Lara? Pridno raste?

Lepo se imejte in lep dan

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.7.2010 14:09:34   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
kdaj pa greste? Vas pridemo kaj pogledat čez vikend!!! a lahko user posted image user posted image user posted image

Vprašaš? user posted image user posted image user posted image

Valda! Dobrodošli:))

Gremo pa 11-ega in se za vikend vrnemo domov (ima user posted image okroglo - fešta time user posted image user posted image ) in se nato 18-ega vrnemo ter ostanemo 2 tedna:))

No, ja; vam povem, da komaj čakam, da gremo, da se odklopim, ker kot kaže grem septembra na Zavod in sem res potrebna oddiha. Da malo pozabim na to, kaj me potem čaka...

Sicer nič novega:))

Lep dopust vsem in se vidimo/beremo:))

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 203
25.7.2010 20:24:14   
rainbow
user posted image Joj, skoraj smo se izgubile

samo malo poročam, prišli iz morja v hladni mb, je bilo luštno, naplavali smo seuser posted image  za vsa leta nazaj.
ž
Kako kaj ostale? počitnikujeteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.8.2010 16:00:23   
ugi
Hajlihajlo

Kje pa ste vse, ste še vse na dopustu? Sem nas komaj našla, šele na 3. strani. user posted image

Mi smo v redu, Lara pridno raste in se že postavlja na vse 4. Je tudi pridno. Luka je pa sploh celi car. Je reku, da bi šel že kar letos v šolo, ker gre sosedov Miha. user posted image Aja, pa šteje že do, ma čez 100, pa sešteva in računa vse mogoče. Jao, me bojo preklele njegove profesorce. Sam kaj čem, če me pa skoz sprašuje kolk je npr. 20 in 10, pa take. A naj mu rečem, da je še premali in da ne sme vedet. user posted image Aja, zadnč me je pa kar presenetu, je reku: ane mami 10 plus 20 je 30, ker je ena plus dva tri. user posted image user posted image user posted image Ful logično razmišlja. Jah, takle mamo. user posted image

Hiška tudi raste, imamo sezidano že klet ozr. pritličje, zdej pa prideta gor še dve etaži leseni. user posted image

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.8.2010 16:07:47   
ugi
Eno ? sej sem že zadnjič hotla prašat, pa mi je računalnik zaštekal, pol pa nisem imela več časa. Ali ima kera bumbo stolček, jaz bi ga kupla, pa za novga mi glih ni dat tolk denarja? Sem misnla, če ga kera ima in ga ne rabi več. user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.8.2010 16:12:23   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

ljubezen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žiga ima kar 3user posted image ....eno že 3 leta, 2 pa od letos user posted image
No tako, v junijskih iskricah je Žigina skupina in Žiga na sliki (ne rabi,da vam povem kateri je, ker ga vse pozanteuser posted image ) Zahvala gre pa seveda Wahoouser posted image

user posted image

A Žiga ima pa kar 3 user posted image , Luka pa nič.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.8.2010 16:30:39   
ugi
Sem zdele vse prebrala za nazaj, vidim, da ima kar nekaj marčev-k/cev že stalne zobke. No, Luka ima tudi že obe 6. spodaj in eno zgoraj izpadel mu pa še ni noben mlečni.
In kako znajo nastopat in plesat in peti, super. user posted image user posted image user posted image Naš Luka je pa bolj levi za te stvari. user posted image Kolo tudi vozi še s pomožnimi kolesi, rola ne, bojo pa septembra hodili drsat z vrtcem, me je že zdaj strah, ker ni ravno motoričen. Mislm, sej mu nič ne fali, sam ne bo glih neki hudi športnik, je bolj filozof. user posted image Pa fino-motorik, to pa je. Verbalno je pa itak ful razvit.

Rainbow: A to boste imeli pasivno hišo, k izkorišča energijo iz okolice? Zdele so eni prijatelji postavli hišo kle na Zaplani in je montažna od Lumar-ja in je ta pasivna.

Bi bilo zanimivo se spet dobit. user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 208
9.8.2010 10:38:23   
rainbow
Ojla!

Katrin, sploh nisem videla, kaj si napisala glede jeseni, ojojuser posted image

Ugi, ne ne bo pasivna, ampak nizkoenergijska. Ves proces zdaj že ful traje, sva upala, da bo gradbeno hitro, pa bo šele septembrauser posted image , tak da nič pred pomladjo. Pa neke komplikacije z zvezi z zidaki (ytong), pa kredit, pa vrsta ogrevanja pa blabla, me na čase to ful obremenjuje, ker vse detajle zvem, ki jih hočem ali nočem. Kaj čem.

Kako vreme te je dandanesuser posted image  kr nekaj. Upam, da vsaj tisti, ki ste na morju uživate. Sicer pa imam samo še en teden dopusta, pol pa že začnemo.

user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 209
10.8.2010 11:08:48   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
Katrin, sploh nisem videla, kaj si napisala glede jeseni, ojoj

Sem že pozabila, kaj user posted image Moja služba? No, med dopustom sem imela razgovor z ravnateljem po telefonu, saj sem kar z morja poslala prošnjo na razpis in službo IMAMuser posted image user posted image user posted image Poučevala bom 3ojno kombinacijo na podružnični šoli (od 1 do 3 razreda). Bo kar zahtevno; se že pripravljam

Sicer pa, smo doma. Po mesecu dni smo se vrnili zdravi, zagoreli in veseli. Jaz že pridno delam: veste, kakšna je hiša, ko te en mesec ni? da ne govorim o travi, vrtu, rožah, ... user posted image

Kaja in Anže sta postala prava pobalina user posted image

ugi: kaj pa je to bumbo stolček. Mi imamo sicer enega viška (za hranjenje, oblazinjenega) In čestitke za hiško! user posted image

rainbow: dnevi se počasi iztekajo, ne? Uživaj še malo user posted image

Lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.8.2010 11:11:30 >

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 210
11.8.2010 15:45:06   
ugi
Katrin: super za službo, ja za hišo in vrt si pa kar predstavljam, kakšno je po mesecu odsotnosti. Huh, imaš veliko dela zdaj. Stolček je pa tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160188 upam, da bo delal link, sam je zanč ena januarka rekla, da se njen 7 mesečnik zna ža ven skobacat, tako da ni glih najbolj varen. Ah ja, sej ne vem, če ga sploh rabim. :)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 211
11.8.2010 16:59:39   
ugi

Ojla!

Ugi, ne ne bo pasivna, ampak nizkoenergijska. Ves proces zdaj že ful traje, sva upala, da bo gradbeno hitro, pa bo šele septembrauser posted image , tak da nič pred pomladjo. Pa neke komplikacije z zvezi z zidaki (ytong), pa kredit, pa vrsta ogrevanja pa blabla, me na čase to ful obremenjuje, ker vse detajle zvem, ki jih hočem ali nočem. Kaj čem.

Uuuuu, to pa vem, da fuuuuul traja. Mi smo rabili gradbeno samo za prizidek, pa je trajalo 3 mesece, pa pravijo, da smo še hitro dobili. user posted image Je že mene na momente kar minilo vse skupi.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.8.2010 8:10:57   
rainbow
Jutro!

Skrajni čas, da se začnem prej zbujat. Mi je danes uspelo, v ponedeljek mi bo pa moralo uspeti.

katrin, bravo, čestitkeuser posted image  v teh časih je grozno za službe v prosveti. No, mogoče v LJ malo bolje, ampak v MB user posted image

Ugi, ma, saj bo. Stvari se počasi premikajo, pa mogoče bolje tako.

Še na hitro o mojih puncah; smo se zdaj dva dni kopali v A in se je Enja potapljala kot nora, kar naenkrat; in Lia je pridno vadila plavat, ji že zelo dobro greuser posted image
še kak lep dan bi prav prišel zdaj do septembra. Lia je ponosna, da gre v 2. razred, je dobila že delovne zvezke in druge stvari za šolo. Enja pa malo ljubosumno gleda, ampak drugo leto pa bo tudi ona na vrsti. Oktobra imava logopeda z Enjo, pa upam, da poštimamo njene težave z govorom. Razumeta se v redu, z občasnimi fintami, ampak ni hujšega.
Zdaj nas čaka Lijin rojstni dan;
ah, še to, včeraj smo se vse tri, vsaka s svojim kolesom, peljale na krajšo relacijo sicer, ampak fuul dobro se mi je zdelouser posted image  Liji smo kupili novo kolo, Enjika pa je dobila Lijino, za jesen bo še v redu.

Uživajte petek!

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
26.8.2010 18:40:18   
rainbow
No, lepo, kje te ste vse poniknile???

pozdrave vseeeeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 214
30.8.2010 10:45:51   
rainbow
Olaaaa!

Lp vsem, mrzlo je pri nas, kaj pa pri vas?

Ta teden se pa začne s polno 200% paro pri nas. Juhuhuh!

uživajte!

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 215
31.8.2010 15:18:59   
Katrin
A L O H A !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Totalen ali popoln mrk? user posted image user posted image user posted image

Še smo živi!

V principu pri nas nič novega; Kaja in Anže se razvijata s tako brzino, da včasih komaj sledim ?!?

rainbow: nizek štart jutri, ja user posted image user posted image user posted image Nocoj bom zagotovo slabo spala. Me že sedaj stiska, ker sploh ne vem, kaj me čaka v letošnjem letu???

ugi: ne, takega stolčka pa žal nimamo user posted image

Lep začetej šolskega leta vsem in oglasite se kaj!!!

lp, k

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 216
6.9.2010 20:54:14   
rainbow
Ja, no, res smo zanič, ženske!

Katrin, led smo že prebili, a ne? Kako kaj, zdaj že veš, kaj boš počelauser posted image

Mene ful moti to vreme, se mi zdi, da se še vedno premalo oblečem, pa punci tudi. Lia nekaj smrka, upam, da hitro mine. Če pa so take nizke temperature, blek.

Z nekaj sreče in potrpljenja bova čez kakih 14 dni dobila gradbeno dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image  in morebiti bi oktobra začeli graditiuser posted image user posted image user posted image user posted image  da vsaj do zime spravimo pod streho to našo tako težko pričakovano domovanjeuser posted image user posted image user posted image

Oglasite se marčevkeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.9.2010 23:08:20   
ugi
'Čer

Rainbow: Super. No, mi smo pa nazidali prvo etažo oktobra pa nadaljujemo z zgornjima dvema. Bo pa najprej samo lesena konstrukcija in streha. Naslednje leto pa pridejo bruna in okna. user posted image Pol pa izolacija in notranji opaži, huh bo še dela.

Drgač smo OK, Lara se razvija s svetlobno hitrostjo, zdej se že postavlja na noge. Jaz imam pa samo še 3 mesece porodniške, kako čas beži.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.9.2010 21:58:39   
rainbow
Ola!

Ugi, vi boste pa imel pravo skandinavsko zadevouser posted image  mi je všeč!

moj mož pa ni hotel imeti niti montažne, pa mislim, da mu bo počasi žal, da sva se odločila za zidanouser posted image
no, gradbenega še ni, mislim, folk je taak počasen, sploh raje ne grem v detajle.

AAAAA, šolsko leto se je že začelo, sploh ne more verjet, da je petek in da ne rabim delat priprav, danes. Imam pa dela za čez vikend. Pestro bo letos.

Plus tega smo začeli z več aktivnostmi s puncami, no, Lia bo hodila na atletiko, dvakrat na teden, bo treba vozit. Verjetno se vam zdi smešno, ampak mi smo očitno do sedaj bili zelo na komot, večino zadev opravljali peš. No, zadeve se spreminjajo. Je pa Lia kar za atletiko, pa zelo luštno imajo, mi je všeč. Pa reda in discipline se bo naučilauser posted image  Enja bo hodila na plesne, taj, kot lani, obe pa na angleščino. Torej imamo zasedene 4 dni v tednu, ojoj. Pa dobro, doma si zaenkrat nimamo bogvekaj počet.

Ugi, čas beži, res je. Pridna Larauser posted image

Lep vikend vsem!

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 219
15.9.2010 13:50:17   
Katrin

Ja, no, res smo zanič, ženske!

Katrin, led smo že prebili, a ne? Kako kaj, zdaj že veš, kaj boš počelauser posted image

Ojla!

rainbow: čestitam za gradbeno dovoljenje user posted image user posted image

ugi: vama tudi, ker sta tolk pridna user posted image user posted image

Ja, rainbow, a še nisem povedala? Poučujem trojno kombinacijo (1., 2. in 3.razred) in je precej zahtevno. Potrebno je ogromno fleksibilnosti in ogromno priprave doma user posted image Zaenkrat mi kar gre user posted image

Kaja se je pa letos odločila, da bo hodila na balet in jo tudi vozimo (20 min). Očitno gre po maminih stopinjah user posted image user posted image user posted image

Anže je pa tudi precej živahen, imata se rada in se prav lepo igrata skupaj, kadar se ne kregata, LOL

Lep teden do konca in oglasite se!!!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.9.2010 20:56:18   
rainbow
No, končno, vsaj ti, Katrin! Kaj pa vse ostale počno?

Katrin, ne hiti s čestitkami, ker gradbenega še zdaj nimamo user posted image user posted image user posted image user posted image , če bi bilo še več grdih smajlijev bi jih dala zraven. Groza. Bi moralo bit v roku tedna, dveh, samo potem je že oktober. Kdo pa gradi v oktobru???? Mož dvomi o naboljšem scenariju. Nekaj ponudb gradbenikov sicer že imava, pa vseeno. Bomo videli.

Drugače je pa gužva na kub. K sreči sem danes končala z roditeljskimi sestanki v vrtcu in šoli. Še dobro, da letos nisem razrednik, bi se mi res zmešalo. Počasi se bom že utekla v nori ritem.

Lepo bodite vsiiii!

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.9.2010 16:58:16   
Katrin
Ej, sorry: sem verjetno narobe prebrala user posted image Upam, da se vama hitro uredi ta zoprna dokumentacija user posted image Saj bo!

Ja, nič: jaz sem tu: KU-KU (če ne drugač, pa po službeni dolžnosti, LOL). Upam, da ostale marčevke še niso obupale user posted image

Obeta se nam nič kaj prijeten vikend: DEEEEŽ user posted image POPLAVE user posted image GROZA!

Mejte se,
lp, k

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 222
18.9.2010 21:57:06   
rainbow
Ja, dežja pa imamo. Upam, da pri vas ni poplav ali kakšnih drugih težav, povezanih s tem. Pri nas v centru MB ni sile, v okolici pa bi znalo bit. Držim pesti, da dež čim prej neha!!

Katrin, nič hudega, in hvala za spodbudouser posted image  očitno pa so grdi smajliji pomagali, ker je prišla pošta iz občineuser posted image user posted image user posted image , takoda drug teden imamo že pravnomočno dovoljenje!!!!

Lepo nedeljo vsem!!

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.9.2010 8:39:42   
Katrin
Super user posted image user posted image user posted image

Upam, da niste utrpeli preveč škode, okoli nas je vse pod vodo (cela dolina) - jaz sem danes doma, ker je šola pod vodo. Do nje se lahko pride le s čolnom user posted image user posted image user posted image

Mi smo OK user posted image

Držte se, lep teden, pa da bi voda čim prej odtekla user posted image

lp, k

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 224
20.9.2010 22:36:11   
rainbow
Ojoj, Katrin, grozljivo! Nasploh res grozna situacija, ubogi ljudje!

Pri nas na Štajerskem ni bilo sile, smo imeli srečo.

Zdaj pa mora bit lepo vreme, da se vse to posuši. In da ne bo preveč škode, v kolikor je že ne.

Lahko noč!

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?