mojčca
|
Mi gremo tudi v nedeljo v Volčji potok, samo ne vem še katero uro. Najprej gremo na Vransko, ima Manca plezanje, nazaj pa še gledati dinozavre. Če ne bi bil Matic bolan, sem to imela v načrtu ta teden, ko sem imela tri dni dopusta, pa ni bilo nobenega vreme (ponedeljek, torek, sreda). Drugače smo kar v redu, edino zdravje nas malo zafrkava. Sem v četrek ponoči najprej peljala na dežurno Manco, ki je imela vneto uho, potem pa še v torek Matic, ki ima virozo. Ima naša otročka prav smolo, da oba zbolita na svoj rojstni dan. Ja, kar ne morem verjeti, da je imel Matic v torek že 3 leta. Katrin, izlet v Benetke se sliši sanjsko, ampak gremo ravno tisti dan za en teden v Pulo, na en mini dopust. Mogoče se vam pridružimo pri naslednjem izletu. Aleži, lepo, da boste prišli na Gorenjski konec. Kako pa ste drugače?? NO, priznam, da se zadnje čase res javljam zelo, zelo, zelo poredko, pa mislim, da nisem edina. Pogrešam tudi Rainbow, Skaano in še bi se našla kakšna. Ne vem, kateri je že napisala (mislim da Katrin), ampak bomo očitno res čisto izumrle.