|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke o5 - 2.del
17.3.2010 11:20:45   
aleži
Dober dan in lep sončen pozdavček zaspanke,

kje ste vse? a ste vse lene in vas že daje spomladanska utrujenost za nepisanje?

Včeraj je imel sistematski pregled: katrin, lahko si podava roke v višini najinih škratov, teža pa je 20 kg. Zato, ker ima preveč kg nas je dala še zapregled holesterola in seveda še za urin in kri!! Mah!!!
Edini problem je lulkova kožica, katero jo morem zdaj še ene 3 dni spet nategovat. Je prav ubogi jokal, ampak je pustil,da mu jo nategne!!

Nile: dobro si se spomnila za srečanje. Upam,da se letos kaj bolj zmenimo, ker lani ste skoraj vse štrajkale, razen izjem!user posted image  Ajde predlogi na dan?

Ugi: kak oje Lara?

Upss, nisem vaš še povedala, da bom junija postala težko pričakovana teta!

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 151
19.3.2010 21:34:31   
Katrin
Aleži, čestitke user posted image user posted image user posted image za teto!

Sicer pa: sem v totalni gužvi, špon do daske, časa nobenega; naslednji teden bo še hujši (3 proslave, za eno sem odgovorna jaz), v petek seminar cel dan, v soboto tortica (spet user posted image ), v nedeljo pa koncert! HURA !!! user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče piknika: lahko je pri nas, ker bomo kmalu važni !!!

Lep vikend vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 152
21.3.2010 9:11:37   
Katrin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše na Primorsko!

Žiga, lepo praznuj in osrečuj vse okoli sebe:))
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 153
21.3.2010 19:00:45   
rainbow
Ojla!

Joj, že zamujamuser posted image
Vsem našim marčevkam  in marčevcem vse najnajnaj za vaš rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodite zdravi, veseli, brihtni, razigrani, radovedni in nagajiviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grozna gužva, imam kar slabo vest, da ne čestitam vsakemu posebejuser posted image

Mi smo ok, jutri je na vrsti Enjauser posted image , ki je končno napredovala v govoru, pa tudi mentalno je zrastla, se mi zdi. Ali kako naj rečem. Bo kar ok petletnicauser posted image user posted image

Lep teden vsem!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.3.2010 8:17:59   
aleži
Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 155
22.3.2010 17:05:34   
ugi
Aleži: Čestitke, da boš teta. Eto, pa boste imel spet dojenčka v družini, kako lepo. user posted image

Tudi jaz želim vsem marčevcem in marčevkam še enkrat vse naj, naj. user posted image

Hey, lahko se dobimo tudi pri nas, ko bo malo lepše vreme. user posted image Pa se potem jeseni dobimo spet pri Katrin.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.3.2010 17:13:59   
ugi
Da se še mal pohvalim, zdej imamo gradbeno dovoljenje pravnomočno in to v treh mesecih. user posted image Aja, stalo nas je pa do sedaj 3000 EUR. Tako da bo Izi spomladi začel kopat za temelje. Potem pa upava da bo letos narejena spodnja (zidana) etaža. Potem pa v roku dveh let še dve etaži (leseni) zgoraj in streha. Sej če bi mela keš (če i vzela kredit, recimo) bi blo to vse skup lahk letos pod streho. Sam sva rekla, da bova sproti plačevala, kolkor bova našparala. Tako da ko bo končano, ne bova nič dolžna. user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 157
22.3.2010 21:13:20   
Katrin
user posted image user posted image user posted image Ugi, pridna:))

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 158
25.3.2010 18:36:15   
mojčca
Ojla punce

Se javljam na hitro, ker imam ravno par minut časa. Nekaj sem prebrala, čisto vse pa ne.

No, kar se tiče Mance, je bila lani decembra velika 117, ima pa mislim da 21 kg.

Sem bila v torek čisto presenečena, ko sem prišla iz službe domov. Prav veselo pozvonim, na vratih Manca, na ustah velik, velik naqsmeh user posted image user posted image (izgledala je približno takole), v rokah pa zobek. Ja, izpadel ji je prvi zobek. Je rekla, da so v vrtcu jedli jabolko in se ji je zobek začel majati in Manca ne bi bila Manca, če ga ne bi toliko časa premikala sem in tja, da ji je ostal v rokah. Danes pa gledam v njena usta in še en šok: raste ji že nov zob. Meni se to zdi še kar zgodaj user posted image user posted image user posted image Ja kaj češ, otroci rastejo po hitrem postopku.

Gre pa naša gospodična spet malo naokoli in sicer od 13. do 17. 5. na Roglo (razvojna ambulanta) in bodo plezali na Vranskem, jahali konje, raziskovali Roglo in potem še čofotanje v zreškem bazenu. Ja, nič hudega ji ne bo. No, tokrat za spremembo tudi starši ne bomo čisto prosti, saj imamo 15. in 16.5. v Zrečah šolo za starše.

Ugi, čestitke za gradbeno dovoljenje. Vam ne bo dolgčas, tako da se vam bo dogajalo.

Ojoj, Manca in Matic se prepirata. Jih grem pomiriti, pa se oglasim zvečer, če bo vse po sreči.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.3.2010 21:53:14   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Ojla punce

Se javljam na hitro, ker imam ravno par minut časa. Nekaj sem prebrala, čisto vse pa ne.

No, kar se tiče Mance, je bila lani decembra velika 117, ima pa mislim da 21 kg.

Sem bila v torek čisto presenečena, ko sem prišla iz službe domov. Prav veselo pozvonim, na vratih Manca, na ustah velik, velik naqsmeh user posted image user posted image (izgledala je približno takole), v rokah pa zobek. Ja, izpadel ji je prvi zobek. Je rekla, da so v vrtcu jedli jabolko in se ji je zobek začel majati in Manca ne bi bila Manca, če ga ne bi toliko časa premikala sem in tja, da ji je ostal v rokah. Danes pa gledam v njena usta in še en šok: raste ji že nov zob. Meni se to zdi še kar zgodaj user posted image user posted image user posted image Ja kaj češ, otroci rastejo po hitrem postopku.

Gre pa naša gospodična spet malo naokoli in sicer od 13. do 17. 5. na Roglo (razvojna ambulanta) in bodo plezali na Vranskem, jahali konje, raziskovali Roglo in potem še čofotanje v zreškem bazenu. Ja, nič hudega ji ne bo. No, tokrat za spremembo tudi starši ne bomo čisto prosti, saj imamo 15. in 16.5. v Zrečah šolo za starše.

Ugi, čestitke za gradbeno dovoljenje. Vam ne bo dolgčas, tako da se vam bo dogajalo.

Ojoj, Manca in Matic se prepirata. Jih grem pomiriti, pa se oglasim zvečer, če bo vse po sreči.

Je pa velika Manca. user posted image Pa kar prvi zobek ji je že izpadel. No našmu izpadel še ni noben (ima sizer zgornji enki mal odškrbljeni), mu pa rasteta obe 6. spodaj. Tako, da ja tudi našmu že rastejo stalni zobje. user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.3.2010 11:42:28   
Katrin
Luka, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 161
30.3.2010 22:26:50   
ugi
Hvala. Zaenkrat smo praznovali mi 4-je, je Luka skoz sprašvou kdaj bo kdo pršu. user posted image
No pol smo šli pa do Vrhnke po tortice in Lego kocke in nas je vmes soseda obiskala in prnesla darilo za Luka. Sem rekla, evo pol ure v celem dnevu nas ni, pa ravno takrat nekdo pride. Sej pol bomo pa kakšen piknik naredl za Luka.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 162
2.4.2010 10:19:41   
Katrin
V Benetke niste šle; greste tokrat z nami?

Poslastica za vse Ringarajevce! Z Ringarajino ekipo na celodnevni družinski izlet z ladjo na Brione!
link na www.ringaraja.net/brioni

Lepe praznike vsem in lepe pirhe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 163
14.4.2010 22:06:44   
Katrin
Dvig user posted image user posted image user posted image

3.stran????

user posted image user posted image user posted image

Gre katera v nedeljo Dinozavre gledat v Volčji potok? Mi gremo user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 164
15.4.2010 8:18:42   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Dvig user posted image user posted image user posted image

3.stran????

Gre katera v nedeljo Dinozavre gledat v Volčji potok? Mi gremo user posted image

ja, mi gremo!!!!!!!!!!!!!!!!! ne morem verjet, da se bomo srečali na Gorenjskem.
Se slišimo!!! Kdaj šartate??

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 165
15.4.2010 10:29:17   
Katrin

Po mojem okoli 10ih? Se slišimo!

Uživajte na sončku, ki se je končno prikazal:))

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.4.2010 10:36:17   
aleži
ok, se bova slišali preden gremo!!!!
če gre ša katera naj napiše!!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 167
15.4.2010 11:54:09   
mojčca
Mi gremo tudi v nedeljo v Volčji potok, samo ne vem še katero uro. Najprej gremo na Vransko, ima Manca plezanje, nazaj pa še gledati dinozavre.

Če ne bi bil Matic bolan, sem to imela v načrtu ta teden, ko sem imela tri dni dopusta, pa ni bilo nobenega vreme (ponedeljek, torek, sreda).

Drugače smo kar v redu, edino zdravje nas malo zafrkava. Sem v četrek ponoči najprej peljala na dežurno Manco, ki je imela vneto uho, potem pa še v torek Matic, ki ima virozo. Ima naša otročka prav smolo, da oba zbolita na svoj rojstni dan. Ja, kar ne morem verjeti, da je imel Matic v torek že 3 leta.

Katrin, izlet v Benetke se sliši sanjsko, ampak gremo ravno tisti dan za en teden v Pulo, na en mini dopust. Mogoče se vam pridružimo pri naslednjem izletu.

Aleži, lepo, da boste prišli na Gorenjski konec. Kako pa ste drugače??

NO, priznam, da se zadnje čase res javljam zelo, zelo, zelo poredko, pa mislim, da nisem edina. Pogrešam tudi Rainbow, Skaano in še bi se našla kakšna. Ne vem, kateri je že napisala (mislim da Katrin), ampak bomo očitno res čisto izumrle.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 168
15.4.2010 12:24:27   
aleži
Mojčca o uauuuuu tudi vi boste gor. Super!!! Evo, pa smo naredile srečanje marčevk pri dinozavrih, ker smo izumrle kot je rekla katrinuser posted image
Še Ugi bom malo pocukala, če bodo prišli saj imam samo njeno tel. Mojčca pusti meni ali katrin tel., da se slišimo!!!
Hvala, smo v redu. V soboto smo imeli RD od Sare in Žigca. Bilo je karsno vreme, toplo in otroci so uživali!! Jaz sem bila fuč, mož istouser posted image
Sara je zdrava, Žiga enako. Danes smo starši vabljeni na predstavo, ki jo nam bodo zigrali naši otorci. Komaj čakam!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image Mojčca...pa še vse najboljše Maticu za RD!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 169
15.4.2010 17:45:53   
mojčca
Oj

Danes mi je pa poštar polepšal dan, ko je prinesel sklep, s katerim je Matic sprejet v vrtec, kamor smo ga vpisali user posted image user posted image user posted image .

Aleži, bom ali tebi ali Katrin pustila na zs svojo telefonsko. Močno, močno upam, da nam uspe priti. Malo me skrbi, ker Matic še ful kašlja, pa upam, da se bo pozdravil in da bo tudi brez vročine.

Alarm, Matic kliče

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 170
15.4.2010 21:59:57   
ugi
Luka gre z vrtcem gledat dinozavre naslednjo sredo, ampak mogoče bi vseen tudi mi prišli v nedeljo. Sej že dolgo nismo bili v Volčjem potoku.

Smo na vezi. user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 171
16.4.2010 10:00:19   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Katrin, izlet v Benetke se sliši sanjsko, ampak gremo ravno tisti dan za en teden v Pulo, na en mini dopust. Mogoče se vam pridružimo pri naslednjem izletu.

BRIONI user posted image

V Benetke gremo ponovno avgusta user posted image

Ja, super. Sem prav vesela, da se nas bo torej nekaj le nabralo v nedeljo user posted image user posted image Ja, aleži, sem kriva. Jaz sem bila, ko sem nas primerjala z dinozavri user posted image user posted image user posted image

Torej, se slišimo in vidimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 172
16.4.2010 14:56:09   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 173
16.4.2010 22:08:05   
rainbow
Ojla!

Joj, čas res beži, malo pokukam sem, pa včasih nič novega, ali pa jaz nimam kaj pametnega za povedatuser posted image  Se mi zdi, da ste vse na FB.

Ste se našle v Volčjem potoku? Mi smo bili v Austriji pri dinozavrih, super dobro!!

Boste šli kam za majske?

Midva sva se končno odločila in izbrala projektante za našo hiško. Tako da se nekaj začenja. Punci sta v redu, polni energije, pesmic, vprašanj..... pestro, skratka.

Lep vikend vsem!!!!!!!!!!!!!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 174
17.4.2010 10:40:27   
ugi
Hey, naš Luka je neki prehlajen in bolj švoh, tako da nas ne bo jutri. Upam, da ne zboli, da bo vsaj v sredo šel z vrtcem na dinozavre.

Uživajte user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)

Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!