Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 28.12.2010 22:42:31
|
|
|
|
Katrin
|
So trenutki, za katere živimo. So besede, po katerih hrepenimo. So ljudje, ki nam življenje bogatijo. So želje, ki naj v novem letu oživijo! Srečno, zdravo in veselo 2011 !!! katrin z družino
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 3.1.2011 10:30:22
|
|
|
|
aleži
|
Drage marčevke Veselo in uspešno v letu 2011 ter polno ljubezni in zdravja vsem Mi smo ok. Novoletne počitnice smo preživeli na snegu in naša Sara je smučala (edina navdušena, Žiga pa posvoje, ni hotel). Imel je namreč prijateljico z istimi interesi-sankanje in igranje na snegu. Lara čestitke za svečko ter Ugi uspešno v službi.
|
|
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 11.1.2011 19:42:07
|
|
|
|
Katrin
|
Zaton? Lep teden vsem lp, k
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 11.1.2011 20:39:29
|
|
|
|
Skaana
|
Hvala Katrin, jaz letos še diham težko . Otročka sta zdrava, živahna in to šteje za super na kvadrat. Atena počasi začenja brat - hkrati velike in male črke. Se noče učit z mano, hb , vse sama... 31. gre za štiri dni na smučanje in me je že zdaj groza, kako bomo zdržali brez nje... Plava že kot prava ribica, je živahna in ima obsesijo na Filly ponije. V vrtcu je pohvaljena, doma tudi (sploh kadar nas Aleksej razjezi ). Skratka vse lepo in prav do rojstnega dne - že zdaj na veliko dela plane in vsak drug dan vpraša ali je že prišla pomlad ...
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 16.1.2011 18:20:49
|
|
|
|
Katrin
|
Skaana Lepo je prebrati lepe novice:) Jap, škratki rastejo, ni kaj:) O gužvi in obveznostih pa raje ne bi, he he. Včasih se mi zdi, da v hiši le še spimo:)) Anže je tudi že dopolnil 3 leta Letos gredo naši marčevčki v šolo Kam so šla leta???? Uspešen teden vsem, k
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 18.1.2011 10:50:27
|
|
|
|
ugi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR Skaana Lepo je prebrati lepe novice:) Jap, škratki rastejo, ni kaj:) O gužvi in obveznostih pa raje ne bi, he he. Včasih se mi zdi, da v hiši le še spimo:)) Anže je tudi že dopolnil 3 leta Letos gredo naši marčevčki v šolo Kam so šla leta???? Uspešen teden vsem, k Ja grozno, sicer Luka je čist navdušen. Tudi on že bere male črke, velike pa itak že kar nekaj časa. Lara je pihala 1. svečko. Bilo je luštno. Za novo leto smo imeli polno hiši, so prišle 3 družine z otroki (nas je bilo 8 odraslih in 9 otrok starih od 0-13 let). Zadnji so šli domov mal pred 3 zjutraj na 1. 1. Jaz sem že več kot 14 v službi, gužvo imam tako, da komaj diham. Sej je boljše tako, mi vsaj čas hitro mine. Luka me tudi skoz sprašuje, če je že konec zime, ker že komaj čaka na RD. Lepo bodite vse.
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 18.1.2011 18:41:36
|
|
|
|
rainbow
|
Ja, saj me je sram, niti toliko se nisem javila, da bi vam zaželela eno krasnočudovito leto , pa vam ga zato zdaj, upam, da še velja ; da bi bili zdravi, to je najbolj pomembno! Naši punci sta trenutno na pol zdravi, Lia ima trenutno angino, Enja se pa kar drži, se ne da. Enja se že tudi veseli šole. Pa rojstnega dne, seveda. Se bom potrudila, da se malo več oglasim. Lepo bodite!!
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 23.1.2011 21:00:03
|
|
|
|
ugi
|
Danes zjutraj je umrl moj ati, vsi smo še v šoku ...
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 28.1.2011 13:54:18
|
|
|
|
Katrin
|
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 29.1.2011 20:48:41
|
|
|
|
rainbow
|
Iskreno sožalje, Ugi
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 31.1.2011 12:51:57
|
|
|
|
aleži
|
Iskreno sožalje in drži se
|
|
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 6.2.2011 9:10:22
|
|
|
|
rainbow
|
Ojla! Moram se malo oglasit, ker sem vesela iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je končno lepše vreme , kar je povezano z drugim, da se gradnja naše hiše končno nadaljuje (po prisilni pavzi) sem tako srečna, da ni za povedat! O našem zdravju ne bi, da se ne bi skvarilo , drugače pa smo kar ok. Upam, da ste tudi ve/vi vsi v redu Kaj greste kam za zimske počitnice? Mi bi nekam šli, pa še ne vem kam. V toplice ali nekam tak. Lepo nedeljo!
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 8.2.2011 19:56:25
|
|
|
|
Katrin
|
Ojla rainbow: čestitke za nadaljevanje gradnje Jap, tale sonček je bil res krasen. No, mi gremo med počitnicami v KG, kot ponavadi Sicer pa imamo v četrtek 1.roditeljski sestanek za 1.razred in v ponedeljek, na Valentinovo vpis v 1.razred V sredo pa ima Kaja prvi nastop s folklorno skupino Lep teden pa javite se kaj
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 12.2.2011 8:13:21
|
|
|
|
rainbow
|
Ojla! Ja, seveda, naše marčevce vpisujemo v 1. razred!!!!!!!!!!!! Ne morem verjeti. Jaz si strašno želim nekam it za počitnice, pa ne vem kam. Na morje ne. Smučat, hmm, še sploh letos nismo bili, grozno. V toplice, hmm. Bi se bilo fajn počasi odločit. Samo se mi zdi, da bo povsod gužva, zaradi pamtne odločitve našega ministra ali kdo si je to izmislil. Lep vikend vsem
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 14.2.2011 13:55:27
|
|
|
|
ugi
|
Rainbow: Super, da se gradnja nadaljuje. No, pri nas pa bodo tudi začeli, samo mora biti tako toplo, da nehamo kurit. Na žagi pa že pripravljajo bruna in ostali les.
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 21.2.2011 9:41:45
|
|
|
|
rainbow
|
Ojla! Počitnice, juhej, čeprav žal ne gremo nikamor. Pride tak. Jap, naša hiša počasi raste, čeprav to vreme, trenutno sneži pri nas. Ne vem, kako bo ta teden. Smo se pa že sprehajali med zidovi Ugi, vi boste pa imeli zelo eko hiško Lepo se imejte!
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 22.2.2011 14:30:14
|
|
|
|
ugi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow Ojla! Počitnice, juhej, čeprav žal ne gremo nikamor. Pride tak. Jap, naša hiša počasi raste, čeprav to vreme, trenutno sneži pri nas. Ne vem, kako bo ta teden. Smo se pa že sprehajali med zidovi Ugi, vi boste pa imeli zelo eko hiško Lepo se imejte! Woooohoooo, je fajn filing, a ne. Mi imamo brunarico (se pravi bivalni del je lesen - 2 etaži, klet/pritličje je pa zidano. In prizidek bo tudi v tem stilu.
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 23.2.2011 20:36:41
|
|
|
|
rainbow
|
Oj! Jap, naši pridni delavci že pripravljajo preklade ali kakosežereče za ploščo sem bila prepričana, da ne delajo zaradi hladnega vremena, pa so. Kdo ima interes zaslužit, dela. Res pohvalno!! Samo upam, da se temperature dvignejo iz minusa. Dost mam že te zime Pol počitnic je že mimo. Žal smo doma. Ful sem se polenila. Teste imam za popravljat Lahko noč!
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 23.2.2011 22:20:35
|
|
|
|
Katrin
|
Ojla S Kajo sva ravnokar z nočne smuke, je sam še dol padla Carica:)))) Pride kdo v Kranjsko? Mi smo tu do sobote Bravo za hiško in ostale novosti, rainbow in ugi :)) Lep preostanek tedna še naprej
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 1.3.2011 20:11:04
|
|
|
|
Katrin
|
Drage marčevke, pa je prišel tudi naš mesec ugi: oprosti, spet te ni v statistiki Mi praznujemo to soboto - pustna sobota , priprave so v polnem teku lp, katrin In da ne pozabimo na našo prvo slavljenko: Atena, vse najboljše za 6 svečk Ostani še naprej sonček in mamin zaklad !
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 2.3.2011 20:38:19
|
|
|
|
rainbow
|
Juhu, a je že tako daleč Atena in Anžej, vse najnajnajnajnajnaj pri nas trenutno zdravi (trkam na les), pestro, v službi gužva, vreme blek lepo bodite!
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 4.3.2011 12:56:13
|
|
|
|
NiLe
|
Ojla marčevke ... mene pa tule gor ni bilo že celoooo večnost ... ampak to, da se nisem oglašala, ne pomeni, da sem vas pozabila. Ne, ne ... Tu je naš mesec MARED - naši nadobudneži so/bodo dopolnili 6. let in letos jih čaka pomemben dogodek - vstop v šolo. Sploh ne dojemam, kako hitro teče čas ... ravno zadnjič sem brskala po fotkah in našla fotko z našega prvega srečanja na Rakitni - takrat so bili stari 1,5. Ne morem verjet :-) V glavnem: pri nas je pestro, pri 3 otrocih se stalno dogaja ... imamo to srečo (trkam), da smo navkljub dooolgi zimi relativno zdravi. Nik je že ful velik (čez dva tedna bo star 10 let) - je ful priden v šoli, trenira nogomet ... Lea deluje tako odraslo in zrelo razmišlja, da sploh ne dojemam, kje je moja mala pupika ... zelo rada mi pomaga, ful je navdušena nad črkami in šolo - komaj čaka ... naša tamala Tia (čez mesec dni bo dopolnila 3 leta) je pa tak mali cukr in tapravi "gavnarček" ... vsepovsod jo je dovolj, rada nam kravžlja živce, ampak po drugi strani je pa tako prisrčna, da jo vsi po vrsti razvajmo. Vidim, da se vsem nekaj dogaja. Rainbow: bravo za tak zagon pri gradnji hiške! Ugi: iskreno sožalje ob izgubi Katka: vi pa tud na ful uživate! Lepo, lepo se imejte ... fajn praznujte in uživajte še v "vrtčevskih" dogodivščinah ... ČESTITKE VSEM MARČEVKAM IN MARČEVCEM
|
|
RE: Marčevke o5 - 2.del 6.3.2011 12:03:05
|
|
|
|
rainbow
|
Lina, Kaja in Ožbej, vse naj naj naj za vaš praznik!!! NiLe, Tia pa že tri, ne morem verjet, kako čas gre Mi smo pa včeraj uživali v pustni soboti, končno enkrat, se mi zdi, da smo prejšnja leta skoz bili za pusta bolani. Enja že komaj čaka svoj rojstni dan, zdaj že odšteva dneve, še 16 dni, grozno dolgo Lepo nedeljo imejte!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?