|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke o5 - 2.del
20.4.2010 21:35:32   
rainbow
Čer!

Kaj zdaj, ste se dobili pri dinozavrih?

Mi smo ok, čas beži... stvari dogajajouser posted image

lepo se imejte!!!!!!!!!!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.4.2010 10:03:11   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

Čer!

Kaj zdaj, ste se dobili pri dinozavrih?

Mi smo ok, čas beži... stvari dogajajouser posted image

lepo se imejte!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se nismo dobile, na žalost je meni Sara zbolela, pa še grdo vreme je bilo zjutraj. Popoldne je bilo pri nas krasno lepo vreme, še danes je!!! Končno toplo in lepa vremena.
Se bomo pa že dobile maja ali pa junija??!!!user posted image  samo treba je datum določit user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.4.2010 21:48:56   
Katrin
Čer user posted image

Ja, full dogaja, čist preveč:))

Aleži: res škoda, pa drugič:))

No, mi že vsi nestrpno čakamo soboto, ko se bomo z ladjo odpeljali na izlet:))

Lep vikend vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.4.2010 14:59:39   
rainbow
Ojla!

Verjetno vas večina uživa počitnice oziroma praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Smo tudi mi šli k dinozavrom, je bilo luštnouser posted image , pa včeraj smo bili na izletu v Rakovem Škocjanu in Novi Gorici, super!!!!! Danes pa na obisk, dalje pa se še ne veuser posted image

lepo se imejte!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.5.2010 22:43:04   
Katrin
Dvig user posted image user posted image user posted image

3 stran ??????????????

Tudi sama sem žalostna nad prehitrim tempom, ki nas žene in si ne vzamemo časa zase, kaj šele za druge:)

Vseeno se večkrat spomnim na vas user posted image user posted image user posted image

Skaana: slikice iz Volčjega potoka so krasne!!!! Upam, da nam to nedeljo uspe prit do tja user posted image

aleži: v nedeljo se torej vidimo user posted image

Lep vikend vsem:))

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 180
9.5.2010 22:41:48   
rainbow
Čeer!

ja, katrin, a ni hec, zdaj ko so naši otroci že večji, kot da ni več potrebe po pogostih izpovedih; sem se ravno danes spomnila, kako ste mi vedno znale svetovat, pa brale ste me, ko sem nakladala v tri dni o nekih težavicah...user posted image hvala vam!!!!!!!!!!!!!!

še vedno se nisem spravila na FB vas najt. kaj mi lahko na ZS napišete vaše maile ali imena? moj EMŠO že malo dela, pa še čas, hmm, za iskanje....

Mi smo sicer v redu, punci rasteta, polni energije, Enji izraščajo šestice, Liji dvojkice, stalne, seveda, hihi; Lia je v šoli pridna, drugega sploh ne pričakujemuser posted image , Enja pa se je tudi porihtala, k logopedu sva naročeni zaradi s, z, ki ju ne izgovarja v redu, drugače pa intenzivno popravljamo in spodbujamo govorjenje, pravilno, seveda.

Aja, projekt hiša je končno  v teku, projektanti delajo na načrtu (ki sva ga itak dodelala), zdaj se dela statika, se mi zdi; možek je preštudiral že vse živo, posebej v zvezi z ogrevanjem, ki ga je najbolj obremenjevalo (ker bova imela zelo nizkoenergijsko hišo) in zdaj trenutno je baje dokončno neka zadeva z infrardečimi grelnimi telesi. Pa fotovoltaika, pa svašta. V glavnem, postala bom zelo izobražena na temo gradnjauser posted image

nič, a sem bila pridna ali kaj? lepo se imejte vsiiiiiiiiiiiiiuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.5.2010 7:36:12   
mojčca
OJ

Se oglašam na hitro, ker imam ob 8.00 seminar.

Smo po starem, otroci rastejo, skoz bolj sta trmasta, tako da je pestro. Smo imeli Manco v roku treh dni 2x pri zobarju, po dve uri, ker bi ji mogli izruvati mlečni zobek, pa se vse konča, ko zagleda injekcijo. Za mlečnim zobkom ji raste že stalni, tako da bi mlečnega mogli izruvatik, pa nam ne uspe. Moram še premisliti, kako otroka diplomatsko pripraviti do tega, da injekcija ni nič hudega (je pa res ogromna, tako da bi na njenem mestu tudi jaz ušla iz stola). Ima pa stalnega že kar veliko zunaj, tako da mora mlečni po hitrem postopku ven. Je pa to že njen drugi zobek (stalni), zgoraj ji rasteta tudi že obe šestici, spodaj pa so tudi tik pred tem, da izrastejo.

Danes pa naša Manca potuje v Zreče in se vrne v nedeljo. V sobot greva tja tudi jaz in moja boljša polovica, bomo imeli v soboto 4 seminarje in vsak traja po dve uri - kao šola za starše. Gre pa to v okviru razvojne ambulante. Upam, da bodo imeli kaj boljše vreme, ampak če pogledam napoved, slabo kaže.

Grem se počasi pripraviti, se slišimo ob priliki. Čau bau

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.5.2010 10:55:24   
Katrin
user posted image user posted image user posted image

Jap, rainbow: imaš prav:)) A vseeno; a ne bo fino, ko se čez nekaj let dobimo, otroci bodo veliki, mi pa bomo lahko le klepetali user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleži: lepo vas je bilo videt:))

Kaja odhaja v ponedeljek na 3 dnevni tabor z vrtcem - na kmetijo:)) Zaenkrat se full veseli, upam, da je ne stisne v nedeljo:))

Lep vikend vsem, čeprav deževen:))

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.5.2010 11:06:38   
aleži
user posted image

katrin: ja hvala enako, samo kaj ko nismo mogli it z vami. Oba sta zaspla v trenutku do domauser posted image ..drugič pa na Obalo ste vabljeni!

Rainbow: user posted image user posted image user posted image

Mojčca in Katrin: kaj vsi gredo z vrtci samo naš ne???user posted image  

Lepo se imejte...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 184
20.5.2010 23:19:58   
Skaana
user posted image

Drage moje, moje marčevke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ne bom se opravičevala, ker ni opravičila... Pogrešala sem naša klepetanja, pa sem si vedno govorila, zdle nimam časa, pa zdle spet ne, pa zdle spet ne... Eeeh, kaj bi to.

Naša frajlica je že tudi veliiiika user posted image . No, me veseli, da berem težave z izpadanji zob, ker imamo tudi mi en zob preveč v ustih. Mlečni se ji zelooo maje, a nikak ne pade ven, zadaj ima pa že skoraj čisto izraslega stalnega. Pa naj vas potolažim, ker imamo otroško zobozdravnico v ožji žlahti, ki je rekla, da ni panike. Je pa seveda dobro, če čim prej izpade. Pri nas je torej to neuspeli podvig št. 1.

Atena je začela kazat interes, da bi brala, vendar nima voljeuser posted image Vem, čudno se sliši. Ona bi kar neki po svoje, me ne šljivi pet posto user posted image , tako da sem se kot prof. kar mace zasikirala user posted image . Drugače je pa zlato dete kar se tiče nastopov v vrtcu. Včasih še malce preveč (se je zadnjič na eni lutkovni prav posrečeno javila za sodelovanje) in ko so jo vprašali po imenu, je izjavila, da je Atena, ampak ni grška boginja user posted image user posted image user posted image .

Gostimo še trmo, ampak k sreči imamo doma še enega, ki jo v tem sto na uro prekaša, tako da je mala večkrat pohvaljena kot pograjana. Si pa da dosti bolj dopovedat stvari. Jah, rastejo pač...

Aja, letos še uživajmo, so mi rekli, baje da je potem s šolo konec lušnega... Rainbow, je res???

Dinozavri pri nas zdaj tudi rulajo. Ice age 3 že znam na pamet user posted image , Aleksej bi skoz to gledal. Sem mu pa kupila dvojne dinozavrske spodnje hlače, bom poskusila potem ko bo bolj toplo (upam, da sploh letos bo kdajuser posted image ) s foro, da Rudija pa ja ne bo polulal user posted image .

Joj, zdaj pa res bežim, se še kaj oglasim, ko ...

Aja, tiste ki ne spremljate FB (itak je meni RR bolj blizu), tule je link do nas med dinoti http://www.facebook.com/album.php?aid=2061042&id=1387504900&l=3765a24971

user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 185
21.5.2010 11:09:35   
Katrin
Ej, skaana, tebe je vedno lepo brat user posted image Slike iz arboretuma so pa krasne (itak user posted image ).

No, pri nas zobki še trdno stojijo:)
Kaja je bila od pon do srede na kmetiji z vrtcem in so full uživali:) Jaz pa sem ugotovila, kako malo dela imam samo z enim user posted image , čeprav je Anže hitro pogruntal, da je sam, in da sem lahko samo njegova user posted image user posted image user posted image
Sicer pa bi Kaja samo ustvarjala user posted image (papir, škarje in lepilo, pa je najbolj srečna). Bere pa ona tudi (po svoje user posted image ), čeprav pozna že skoraj vse črke:)) Je nič ne silimo, ko kaj vpraša, ji povem in to je to user posted image

Aja, in Kaja je zaljubljena
(hi hi hi) in tisti fant tudi; in ji nosi darila, in si rišeta risbice user posted image user posted image

"Mami, daj da te objamem! Čutiš metuljčke v trebuščku? To je ljubezen!" user posted image
user posted image user posted image

Nič, lep vikend, čeprav spet deževen, kot kaže user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 186
21.5.2010 23:21:39   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Aja, in Kaja je zaljubljena
(hi hi hi) in tisti fant tudi; in ji nosi darila, in si rišeta risbice

"Mami, daj da te objamem! Čutiš metuljčke v trebuščku? To je ljubezen!"

Hihihi, kolk so luštni.

Luka pa piše in bere, me je zadnč vzgojiteljica prašala, kolk časa že piše, pa sem rekla, da že kar nekaj časa. Se je že lani takle čas začel zanimati za črke in spraševati 'kaj pa to piše'. Sploh ni mogla verjet, je rekla, da eni k grejo letos v šolo ne znajo tolk kot Luka. Je pa res, da ga to ful zanima.

Drgač je pa kar pestro z dvema, pa kaj bi razlagala, saj veste. user posted image
Lara pridno raste, je ful dobrovoljka, ko Luka zagleda se pa itak naglas reži. Luka je njen glavni animator. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.5.2010 11:08:11   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Drgač je pa kar pestro z dvema, pa kaj bi razlagala, saj veste. user posted image
Lara pridno raste, je ful dobrovoljka, ko Luka zagleda se pa itak naglas reži. Luka je njen glavni animator. user posted image

Aha user posted image Sem vesela, da se tako dobro štimate. Ja, tudi Kaja je Anžetova vzornica in ga uči vseh mogočih neumnosti in vragolij user posted image user posted image

Lep vikend user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.5.2010 21:10:07   
rainbow
Ojla!!

Kje je zdaj to poletjeuser posted image user posted image

Ja, ljubezen je v zraku, user posted image user posted image  ko jaz vprašam Enjo, če je zaljubljena, mi reče, da je. Lia pa niti pod razno.

v bistvu nič novega od mojega zadnjega javljanja, edino glede ogrevanja se še ne ve, pa v službi počasi finiširamo, matura v polnem teku... samo vreme ni pravouser posted image

uživajteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 189
31.5.2010 19:19:48   
Katrin
user posted image user posted image user posted image Vreme sucks!!!!

In ja, počitnice se bližajo - končno! user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 190
2.6.2010 10:01:39   
aleži
ljubezen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žiga ima kar 3user posted image ....eno že 3 leta, 2 pa od letos user posted image
No tako, v junijskih iskricah je Žigina skupina in Žiga na sliki (ne rabi,da vam povem kateri je, ker ga vse pozanteuser posted image ) Zahvala gre pa seveda Wahoouser posted image

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.6.2010 19:33:11   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
No tako, v junijskih iskricah je Žigina skupina in Žiga na sliki (ne rabi,da vam povem kateri je, ker ga vse pozanteuser posted image ) Zahvala gre pa seveda Wahoouser posted image

user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image

Naši so tudi notri (spet user posted image ) - vrtec Ringaraja:))

Lep vikend vsem:))

lp, k

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.6.2010 21:29:06   
Dolina
Čer,

pa nas enkrat jaz dvignem... user posted image  

Rainbow user posted image user posted image  za hiško, fajn, da bo nizkoenergijska. Midva pa zedj "zidava" s svakom in svakijno, da bosta lahko čim prej v novi hiški in mi tukaj sami. Ravno danes je bil Robert tam in sta delala tlake, imata pa tud neko varianto varčne hiške, samo ne vem če je nizkoenergijska, to je zdej že mal zakmplicirano izrazoslovje, se lahko takoj zafrkneš...user posted image user posted image  Tako upam, da jima uspe se durgo leto na jesen preselit.

Aleži, nisi edina, naša Zoja tud nikamor ne gre z vrtec, ker še ni "letnik tik pre šolo" in jo nikamor ne vzamejo s seboj. se pa ne sekiram, ker itak noče it.

Ne morem verjet, da vam že stalni zobki ratsejo. user posted image user posted image  Nam še nič ne kaže v tej smeri.

Skaana, Zoja pa sploh ne kaže interesa za branje, zelo malo za pisanje, zdej zna napisat svoje ime. Ona raj men reče: mami napiš: za babi mimo od zoje....user posted image user posted image user posted image

Seveda so IN oblekce in japanke (končno je vroče, ker me je Zoja že cel maj masirala, kdaj jih bo lahko obula), brez tega ne gre in jutranja frizura, špangice, mogoče rajf ali pa kitke. Prava frajla. Rada nabira rožice, zdej se uči rolat, kolo še ne vozi brez koleščk, tud nekam je opustila zanimanje za kolo. Mogoče se vrne zdej čez poletje, ko so tudi v vrtcu vozijo s kolesi, samo noče ga sabo vzet, ker ima še koleščka. Drugače pa ful rada poje, je pa sramežljiva in se vedno na nastopih bolj zadaj drži oz gleda v tla. Ah ja... po men. user posted image  neža je končno končno začela govorit. Veliko jo še ne razumemo, ampak je pa zakon, kadar jo. Prav lep glas ima, juhej... Sva imeli tud pregled za ušeska, če dobro sliši in je vse BP. user posted image  Itak pa sliši samo tisko, kar se njej zdi pomembno, za ostalo je pa preverjeno gluhauser posted image user posted image  Nabrita 100 na uro (od daleč se ji očke svetijo), trmasta, zna tud fajn nazaj udarit ... je mela dobro učiteljico. Se znata pa tako lepo igrat, da bi se zjokala od sreče, ko ju gledam.
robertu so podaljšali pogodbo za pol leta, potem pa bomo vidli, kako naprej. Jaz pa tud še kar vztrajam tukaj, je kljub plači vseeno fajn, ker je delavnik dober in sodelavci tudi, pa še malo več odgovornosti imam. Pa v teh časih nekak ne najdem poguma, da bi šla kam drugam. Neka nesigurnost. 

Mal sem se razpisala, na FB ne hodim (rainbow, nisi edina user posted image ), še za druge stvari nimam časa, zato vam tam ne bom sledila. user posted image  Raje se oglasim spet tukaj.

Lepo lepo se mejte user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.6.2010 22:23:58   
rainbow
Ojla!
se malo oglasim, ko ravno nič pametnega ne delam (beri, kupujem po e-bayuuser posted image ) in nas zagledam čisto zgoraj, bravo Dolinauser posted image
Hvala za pohvale, zaenkrat je vse še teorija, bomo videli, kaj bo nastalo.

Si lepo napisala o Zojiuser posted image  in Nežiuser posted image user posted image  Koliko je zdaj Neža stara?

Pri nas je občasno hektično, občasno pa se nič ne dogaja; Punci sta v redu, polni energije; Lia ima še dva tedna in konča 1. razreduser posted image , v šoli je pridna, naj se je čim dlje držiuser posted image  Enja bo tudi dva meseca doma (babica servisuser posted image ); pri Enji smo že imeli zaključek, pri Liji imamo jutri; Enja je z vrtčevskim zborom nastopala na prireditvi Ciciban poje in pleše v teatruuser posted image , drugo soboto pa imajo še zaključno predstavitev s plesnimi; recimo, nekaj utrinkovuser posted image

malo ohladitve nas čaka, pravzaprav fajn.

Dolina, berem o harmoničnem igranju tvojih dvehuser posted image  a ni to fajn; moji dve se tudi zaigrata, sicer si predvsem Lia tudi zaželi družbo drugih otrok, ampak se kar v redu razumeta.

lepo boditeuser posted image  

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 194
19.6.2010 22:45:21   
rainbow
Hey, you, where are you, girls?

Mi:
gledamo nogomet, navijamo za naše, se učimo držav in pravil igreuser posted image
Enja je imela danes zaključno produkcijo s plesnimiuser posted image
jaz sem skrajno tečna, ker so se mi zlomila očala in ne znam živet brez njihuser posted image
naš ati je čist v hiši, že malček tečuser posted image n

lepo nedeljo vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 195
20.6.2010 22:39:52   
Skaana
user posted image

Spet jaz po nekem mrku user posted image . Zadnjič nisem pisala, da sem imela kar veliko zoprnijo v službi... Toda zdaj se je zadeva razrešila ugodno v mojo korist, tako da user posted image . Zdaj pa me neka čudna postresna melanholija drži, a bo že user posted image . Npr. na facebooku igram farmville... in meditiram. Bljak.

Jaz pa imam novičke...
Ateni smo končno izpulili zob. Se je držal kot za stavo. Potem sem ji jaz na silo enkrat res grdo, kri se je vlila, zob se je pa še vedno držal... Potem sem ji pa sam rekla, naj si ga sama samo ven vzame, da je konec in si ga je hb res potem sama do konca. Potem sva pa res lepo kuvertico naredile za zobno miško... In ker tako lepo skrbi za zobek in je tako lep, ga je celo miška potem pustila nam za spomin, denar je pa vseeno prinesla user posted image . Mala je bila tako navdušena, da si je čez dva dni v vrtcu še drugo enko zmajala in potegnila ven. In potem sva pod prisilo morali poskusiti še nastavit eno kuvertico user posted image . Skratka, naša mala ima že dva stalna zoba in to kar velika.

user posted image
V četrtek so imeli zaključno prireditev v vrtcu in mala je dobila prvo priznanje za sodelovanje v celoletnem projektu Pedenjped. Res obvladajo mali, kapo dol. Aleksej je pa tudi prvič nastopal in me full presenetil. Res sem se sama sebi čudila, kako sem pri Ateni vse vajena, da vse zna in obvlada, za Alekseja pa vedno rečem, da je pač še mali in da bo že... Je bil v prvi vrsti in je tako dobro kazal in plesal in pel (pa priklonil se je edini user posted image user posted image ), sam tistega žal nisem posnela. Res, pravi mali zakladek.
Atena še tudi ne zna vozit kolesa brez pomožnih, sva ji kupila novo, večje in lažje kolo, pa še ne gre, sam imamo težavo, ker se ne more tu pri nas vozit sama, ker ni asfalta. Kaj pa rolajo se vaši že?

Rainbow: upam, da boš čim ugodneje poštimala očala. Gradnja in moški... Hm, kaj naj rečem. Mal živčkom jim že pobere. Nimajo pa potem tolk časa se jezit na druge stvari user posted image . Kako pa je šel Enji nastop pri plesnih?

Dolina, ti pa s samimi super novičkami user posted image . Pri nas so tudi zdaj japonke zakon (je hotla met srebrne nove za nastop, men so se pa lasje vihali...). In pa vse zraven... Zadnjič je celo s svojo roza barvo iz kompleta naredila Alekseju pramene. Je mislila, da bo lepši user posted image .

Aleži, uff Žiga je pa frajer... Kar tri. Bom nekje spet morala ujagat Iskrice, ja. Sem smotana, ker jih vedno pozabim naročit.

Katrin, tebi pa tako tisoč stvari uspeva delat naenkrat. Super si. In tvoja mala ima fantastičen besedni zaklad. Pa saj to že itak veš. Bedarije pa mora učit. To pač sodi zraven sestrske vzgoje user posted image .

Ugi, super da vam gre tako fino. In da Luka že tako dolgo bere? Res izredno. Kar tako naprej, fant.

Joj, zdaj pa moram it mal po netu brskat, če bom dobila kaj pametnega za na morje. Zdaj smo namreč komaj izvedeli, kdaj bo mel user posted image dopust. Tako da moram zdaj komaj iskat morje v največji sezoni, od 1. avgusta naprej...user posted image

Pa še telefon oz. operaterja moram zamenjat ali podaljšat. Zdaj sem pri tušmobilu, pa so user posted image poslali eno res ugodno varianto zdaj za kao zveste naročnike. Prej sem pa bila prepričana, da bom šla nazaj k Mobitelu...

Pa še mojega twingota bom morala zdaj pa res prodati in kupiti nekaj drugega. Nagibam se k enoprostorcu, ker sem že res sita tega stiskanja v malem avtu. Imam pa le max. 3500 € za dodat k tistemu kar bom dobila za mojo staro ljubezen... Tak da sem čist zbegana zdaj glede vseh teh zadev.

Nič, moram it v akcijo.

Lepo, lepo bodite.

< Sporočilo je popravil Skaana -- 20.6.2010 23:02:49 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 196
21.6.2010 18:50:44   
rainbow
Ojla!

Skaana, pridna, da se oglasišuser posted image

Ma, naši otroci rastejo, in znajo že marsikajuser posted image  Enja je bila super na nastopu, brez strahu in treme plesalauser posted image  in to pred polno dvorano. Enja že tudi vozi kolo brez malih kolesc, obe bi morale dobiti že večji kolesi, čakam na kakšne akcije.

Skaana, mi tudi gremo v največji gužvi na morje. Vedno. Upam samo, da se vreme do takrat porihta, kar grozen mi je ta dež, pa hladuser posted image user posted image  poln kufer imam zaprtih čevljev in hlačuser posted image user posted image  hočem SONCE in toplotooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se še oglasim, čaoo!

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 197
26.6.2010 16:54:12   
Dolina
Ojla

Skaana, ja bravo za oba zobka user posted image user posted image user posted image  Jaz še nisem opazila nobenih sprememb, pri nas je itak Zoja že od nekdaj brez spodnje enke user posted image user posted image  Pa nič ne kaže, da bi kaj raslo spodaj. Aha, pramenčki, jaz se pa tega na srečo še kar uspešno otepam, samo lakiranja nohotv mi pa ne uspe preprečit. user posted image  Samo da si poštimala v službi. user posted image user posted image

Rainbow, saj bo, moški se pač vržejo v gradnje in podobno in jih pol zanima vse od A do Ž. Svak je tud tak in je naštudiral vse možne variante... Sej ko bosta imela enkrat vse zastavljeno, bo lažje. Ooooo, očala, upam, da imaš zdej že nova user posted image user posted image user posted image

In mi gremo zadnji teden v juliju skupaj na morje - tud sred sezone, groza... Pa čez 14 dni gremo z mojo mami za en teden na Cres - klasika. Robert pride s kolesom čez par dni za nami. Uf...da se mu da tja dol kolesarit. Konec julija pa še ne vem, kam bomo šli, mogoče Bohinj, Kolpa, it. obala, pojma nimam. Važno, da imamo šotor sabo. user posted image

Joj, naši so tud imeli tako lepo zaključel, samo Zoja in Živa ne gresta še v šolo in dobita jeseni novo skupino. Imela je pa res fantastično vzgojiteljico, na vse možne natečaje jih je prijavljala, so dobili mislim da tri nagrade letos. Super. Ni mi žal, da sem jo prepisala v Dragomer. No in za zaključek so zaigrali igrico in čist celotno besedilo so znal na pamet, ene 2x jim je mal pomagala. Ne morem verjet, da si lahko zapomnijo pravljico, dolgo več kot 20 minut. user posted image user posted image user posted image  Čist sem bila paf. Bili so odlični, so mi šle kar solze. user posted image user posted image user posted image  Pa klasika - peli so, ona je pa na klavir igrala. Ful lepe pesmice, Zoja je čist navdušena. Upam, da bosta novi vzgojiteljici tud tako dobri. Pri Neži imamo pa v sredo zaključek.
Nč zdej pa mora it, Neža ima slab dan.

Lep vikend.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 198
27.6.2010 14:11:56   
Katrin
Joj, zdaj pa moram it mal po netu brskat, če bom dobila kaj pametnega za na morje. Zdaj smo namreč komaj izvedeli, kdaj bo mel user posted image dopust. Tako da moram zdaj komaj iskat morje v največji sezoni, od 1. avgusta naprej...user posted image

Skaana: če vam odgovarja kampiranje v prikolici, je naša prosta od 1.8. naprej user posted image Ponudba je resna, sicer jo takrat podremo:)) Kamp Lanterna, Poreč.

Enako velja za vse ostale - če imate kako željo, se oglasite user posted image

Lepo vas je brati, pa čeprav bolj poredko:))

No, mi uživamo zunaj, se igramo, uganjamo norčije, piknikiramo.... Ta teden imam še službo, kaj bo naslednje leto, ne vem user posted image Čez dva tedna pa gremo na MORJE user posted image user posted image user posted image za 3 tedne.

Lepe počitnice vsem user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 199
28.6.2010 21:37:02   
rainbow
Ojla!

Sem čist utrujena, začel se je Lent in v mestnem parku polno dogajanj za otroke, delavnice, plesne predstave, lutkovne, mjuzikli; v glavnem, moji dve hočeta ful ustvarjat, da polne roke domov nosim. In popoldan je gužva, srečujem vse možne znaneuser posted image  Škoda da vsaj del tega ne ostane čez vse poletjeuser posted image

Imejte se fino!!!!!!!!!!!

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?