rainbow
|
Ojla! Mojčca, hvala Mi smo kar ok, se navajamo na novo število in drugačen ritem življenja, predvsem punci, ki sta bili navajeni vso poletje, da sem bila skozi na razpolago, da sta imeli svoj ritem, ki ga zdaj pač morata malo spremeniti. Jaz sem k sreči kar fit od poroda, kak dan pa zaradi pomanjkanja spanca v kosu več kot 3 ure (a se še spomnite ) strašno utrujena in posledično tečna, jokava itd. Ampak upam, da bo teh dni čim manj. Enja je v šoli v redu, nič kaj preveč ne razlaga, vse moram iz nje vlečt; zato pa je Lia toliko bolj klepetava. Pri Liji so imeli zdaj dva tedna plavalni tečaj, hb ko je bilo še lepo vreme, tako da smo s tem gotovi. V šoli imata obe nekaj dejavnosti, Lia hodi k a ng in letos še k nem, pa plesne in pevski zbor ima. Imajo pa zdaj v 3. razredu vsak dan kar naloge, tako da v OPB so kar pridni in delavni. Enja ima tudi plesne in pevski zbor, pa na tečaj nemščine bo hodila in zdaj me že en teden masira, da ji moram kupit delovni zvezek in to do jutri, ko ima ste nemščino. ker sem se malo pozno spomnila, da bi lahko hodila. Pa ni tako drago, tak da ok. Obe pa hodita dvakrat na teden še na karate. Enja je prava faca, mi je zadnjič kazala poteze Ej koliko sem napisala, kje pa ste vse ostale? katri je zelo dejavna na FB, meni pa toti FB nekako ne sede, ne vem. Bodite lepo pa javite se kaj! Mojčca, čim hitreje se pozdravite