Dolina
|
Čer, pa nas enkrat jaz dvignem... Rainbow za hiško, fajn, da bo nizkoenergijska. Midva pa zedj "zidava" s svakom in svakijno, da bosta lahko čim prej v novi hiški in mi tukaj sami. Ravno danes je bil Robert tam in sta delala tlake, imata pa tud neko varianto varčne hiške, samo ne vem če je nizkoenergijska, to je zdej že mal zakmplicirano izrazoslovje, se lahko takoj zafrkneš... Tako upam, da jima uspe se durgo leto na jesen preselit. Aleži, nisi edina, naša Zoja tud nikamor ne gre z vrtec, ker še ni "letnik tik pre šolo" in jo nikamor ne vzamejo s seboj. se pa ne sekiram, ker itak noče it. Ne morem verjet, da vam že stalni zobki ratsejo. Nam še nič ne kaže v tej smeri. Skaana, Zoja pa sploh ne kaže interesa za branje, zelo malo za pisanje, zdej zna napisat svoje ime. Ona raj men reče: mami napiš: za babi mimo od zoje.... Seveda so IN oblekce in japanke (končno je vroče, ker me je Zoja že cel maj masirala, kdaj jih bo lahko obula), brez tega ne gre in jutranja frizura, špangice, mogoče rajf ali pa kitke. Prava frajla. Rada nabira rožice, zdej se uči rolat, kolo še ne vozi brez koleščk, tud nekam je opustila zanimanje za kolo. Mogoče se vrne zdej čez poletje, ko so tudi v vrtcu vozijo s kolesi, samo noče ga sabo vzet, ker ima še koleščka. Drugače pa ful rada poje, je pa sramežljiva in se vedno na nastopih bolj zadaj drži oz gleda v tla. Ah ja... po men. neža je končno končno začela govorit. Veliko jo še ne razumemo, ampak je pa zakon, kadar jo. Prav lep glas ima, juhej... Sva imeli tud pregled za ušeska, če dobro sliši in je vse BP. Itak pa sliši samo tisko, kar se njej zdi pomembno, za ostalo je pa preverjeno gluha Nabrita 100 na uro (od daleč se ji očke svetijo), trmasta, zna tud fajn nazaj udarit ... je mela dobro učiteljico. Se znata pa tako lepo igrat, da bi se zjokala od sreče, ko ju gledam. robertu so podaljšali pogodbo za pol leta, potem pa bomo vidli, kako naprej. Jaz pa tud še kar vztrajam tukaj, je kljub plači vseeno fajn, ker je delavnik dober in sodelavci tudi, pa še malo več odgovornosti imam. Pa v teh časih nekak ne najdem poguma, da bi šla kam drugam. Neka nesigurnost. Mal sem se razpisala, na FB ne hodim (rainbow, nisi edina ), še za druge stvari nimam časa, zato vam tam ne bom sledila. Raje se oglasim spet tukaj. Lepo lepo se mejte
|