sjmm
|
Ojla, punce, evo mene dons! Smo šli mal po Miklavža in pa v Mothercare pogledat, kjer je kar zasoljeno napram HM in Nextu, sem pa kupila eno kapico, mi imamo zaradi čupe kr problem najdit pravo, pa 3x majčko skup pakirani, oči je pa 3x božični slinček zbral. Drugač sem čist neki kilava , je moj reku da od pomanjkanja spanja in, da premal jem za tak tempo življenja...hm, kaj pa vem, nisem glih suha, pa da bi še več jedla...ne,ne...mogoče bi pa on kdaj ponoč pokonc skoču, ampak takrat bi se Maj že histerično drl..tko, da sem si dans vzela dan brez večjih opravil, sam kosilo in mulčki in čajčki kayica24...sej vem glede ta starih in ta mladih, sam pri nas je to kar prepogosto in pri meni doma, bi se jz že spuntala, tle bi pa moj mogu, sej vem...sam sta dobesedno gluha za kakršnkoli kompromis, trmasta ko 2letnika..tko, da ni glih upanja, HB sta čez lepši del leta na vikendu, pa se tam petelinta...sam sta tok smešna k prideta vsak mesec okol 15tega domov in sosedom razlagata, da sta pršla položnice porihtat, pa mal stanje prevert, mislim...a mi smo pa dim al kva ..škoda besed...ja, pa super za tvojo pupo k tok spančka tanči29..ognjičeva je super...nam vedno pomaga, tud za mrzla zimska razpokana lička in podobno ajvy,,,bravo za knjige...močno ti želim, da se glavoboli umirijo in boš lahko uživala v branju in vsem kar te veseli ...tele so samo zate urša...helov tudi vam, super za prespano nočko in za uživanje v dvoje Mihailo...še ena ideja glede prebave....jaz sem našega Jana mazala okoli popka z mešanico Justove Sivkine kreme in materine dušice, ker tud po 14 dni ni kakal, sam on je zadrževal blato, ko smo sneli pleničke, tko, da je ful pomagalo, še dons ga stisne, če katero od teh krem zavoha , potem pa še kapljice Sap simplex, ki so v bistvu proti krčem, ampak tudi fajn zmehčajo blato in gre hitreje...no, zdej sem pa že izčrpala svoje izkušnje, ha, ha, no, če je hudo se splača probat Tko, tolk za zdej, pa lep dan!!