Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 7:46:18
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro sem brala,pa sem vse pozabila neki se kuha v meni.......zvečer me je začelogrlo boleti,pa glava,ponoč sem vročino fasala,pa nos se mi je zaprl.....sem zaspala minuto za Hano(ob 20.00) in je mala HB celo noč spala.....se že nalivam s čajem in neoangini za grlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 7:51:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro sem brala,pa sem vse pozabila neki se kuha v meni.......zvečer me je začelogrlo boleti,pa glava,ponoč sem vročino fasala,pa nos se mi je zaprl.....sem zaspala minuto za Hano(ob 20.00) in je mala HB celo noč spala.....se že nalivam s čajem in neoangini za grlo Čebel@ ojoj pozdravi se, hitro kak čajček, pa vitaminčke. Pa ko bo šla Hana spančkat se pejt uležat, da bodo šli bacilčki čim prej stran
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 7:57:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Morgen... Vikend minil v obliki študija, knjig, zabušavanja in spanja.... Sta šla včeraj otroka spat jaz pa z njima..... ...vau kva je sedl... Očitno smo imele ta vikend vse neki Mac prehranjevanje...mi smo šli v soboto po sejmu....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:05:50
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo...super za fešto...jaz moram tud vedno v dveh rundat naredit....vse naj za god....saj ne vem kaj si....mučenica al svetnica claud....govorilne ure, definitivni čimprej, drugače to ne pelje nikamor. Shuka... za zobke sjmm.... men tud dan pokvari kao ropotanje v nedeljo, samo mi smo v bloku.... Aja...pa k si napekla 25 palačink...jaz jih sam za nas tri tok.... čebel@.... upam in želim, da ni kaj resnega in da ne boš Hanike okužla...to je pol en začarn krog.... tanci...nehi se sekirat, ker pri nas je bilo isto... Vito je težo 15 kil dosegu šele pri treh letih in pol.... Sicer pa ne pričakuj da bo debel, ker tud vidva nista med debelimi.... Lahko pa probaš s kakim sirupom za večanje apetita...apetito bimbi..... jutta....drži se!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:07:13
|
|
|
|
Onasiss
|
Danes imamo pa cepljenje Vita...me je kar malo strah....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:09:50
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss dobro jutro Glede cepljenja je pa najboljš da čim manj misliš na to.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:13:58
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Dons je Larissa po doooolgem casu prespala celo nocko...se je zdj zbudila Sm jo zvecer lepo prosila ce me bo danes pustila panckat pa me je uslisala No sj jst sm mela z mojim ucer govorilne ure.....sm mu povedala ce ga bojo zdj sodelavci ucil kako naj se do mene obnasa naj se kar h njim preseli, bo tam mogoce lazje spal in zivel.... No in mi je razlozu da je od vseh sodelavcev sam en tak k zeni pomaga....bla bla bla....pa sva po nekaj minutnem pogovoru prsla do tega da je ugotovil da je to misljenje in obnasanje en bulsit. Tko da jo je ucer on uspaval , jo zjutri previl in men prnesu zajtrk u postlo....Tko da bravo za govorilne minute....upam da pri tem pri tem ostane..da ne bo govorilnih spet cez en teden. Aja hvala za mnenja!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:17:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Dons je Larissa po doooolgem casu prespala celo nocko...se je zdj zbudila Sm jo zvecer lepo prosila ce me bo danes pustila panckat pa me je uslisala No sj jst sm mela z mojim ucer govorilne ure.....sm mu povedala ce ga bojo zdj sodelavci ucil kako naj se do mene obnasa naj se kar h njim preseli, bo tam mogoce lazje spal in zivel.... No in mi je razlozu da je od vseh sodelavcev sam en tak k zeni pomaga....bla bla bla....pa sva po nekaj minutnem pogovoru prsla do tega da je ugotovil da je to misljenje in obnasanje en bulsit. Tko da jo je ucer on uspaval , jo zjutri previl in men prnesu zajtrk u postlo....Tko da bravo za govorilne minute....upam da pri tem pri tem ostane..da ne bo govorilnih spet cez en teden. Aja hvala za mnenja! Claud superca, pa želim vama da tako tudi naprej peljeta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:23:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tko da jo je ucer on uspaval , jo zjutri previl in men prnesu zajtrk u postlo....Tko da bravo za govorilne minute....upam da pri tem pri tem ostane..da ne bo govorilnih spet cez en teden. Aja hvala za mnenja!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:28:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja... naša noč... ... Najprej je začela Evita klicat, pol je šel Onasis k njej, ji dal flašo s čajom, skočil na WC in šel potem po flašo z mlekom. Med tem časom se je gospodična full predramila...seveda, ker je tok dolg čakala na svoje mleko. No in smo imeli kake dve uri kar pestro...no potem se ona umiri začne Vito, da je žejen...in ko vse spedenam mene začne spet kolk bolet..... me je že čez dan bolu ampak ponoč nisem mogla ležat, tako da sem morala vzeti tablet.... Me pa skrbi tole s kolki, ker je 12 let nazaj dedek umrl 6 mesecev po operaciji kolka, potem 2 leti nazaj je bila sestra tudi na operaciji in na berglah... skraTka...nč mi ni tole všeč....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:32:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja... naša noč... ... Najprej je začela Evita klicat, pol je šel Onasis k njej, ji dal flašo s čajom, skočil na WC in šel potem po flašo z mlekom. Med tem časom se je gospodična full predramila...seveda, ker je tok dolg čakala na svoje mleko. No in smo imeli kake dve uri kar pestro...no potem se ona umiri začne Vito, da je žejen...in ko vse spedenam mene začne spet kolk bolet..... me je že čez dan bolu ampak ponoč nisem mogla ležat, tako da sem morala vzeti tablet.... Me pa skrbi tole s kolki, ker je 12 let nazaj dedek umrl 6 mesecev po operaciji kolka, potem 2 leti nazaj je bila sestra tudi na operaciji in na berglah... skraTka...nč mi ni tole všeč.... Uf Onasiss nč kej prida nočka , čez dan mal Z Evito spančkat pa bo. Glede kolka pa a si šla že kej do zdravnika in kaj so rekli?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:37:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč spanja... saj sem včeri itak full spala... se mam za učit.... Nč še nisem šla, bo treba kar ta teden, samo sploh ni cajta... danes ima Vito cepljenje, jutri midva, v sredo imam izpit.... četrtek zdravnice ni...aha petek...grem klicat!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2009 8:42:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:45:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTRO od svetnice in mučenice Noč ista k povsot....do 3h Rokso, od 4h naprej Majkl z idejami o Roriju, pa o tem d njega ful lulat tiši, a podnev ga nikol-mulc! Zdele ga je Šime pelu u vrtec pol gre pa spet u Osjek do petka. Kdaj se kej dobimo? Kolumbo dons pa jutr ne morem, najbolj bi mi kak četrtek, pa tud sreda ni slabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:49:23
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....vidim da ste se čisto razgovorile.... KOlumbo....veliko knjigic ...NOdija, MOj očka je pirat( 5 let), kartonke, teste za maturo Slovenščina(maturanktka)...NEnavadne zgodbe (11 let), kartonke s sestavljanko (2 leti) itd... Urša..superca za spanje in za večerni izhod..... JUtta...kako je tvoj mož???JE ok ?? Claud...me super veseli ,da sta poštimala...res..... ONasiss...ne vem kaj naj ti rečem glede kolka....res ne... Čebela...čimprej se pocajti...... Hrana...uf..to je po mojem full težko, ko ne moremo nič narest, da bi naši otroci kaj jedli...ne vem....Čeprav g. Zdenka pravi, da je treba en trd pristop narest, preden se to prelevi še v zdravstveni problem.....ne vem......ne vem.....nisem pametna....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:52:48
|
|
|
|
Urša08
|
ajvy kako si? So se glavoboli nehali?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 8:55:52
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! naša nočka je bla tud ; no ja v bistvu je to že ta 3 po vrsti! najprej jok pol pa čaj pa mlek pa ne spat pa flaša ne teče ... Da ne omenjamo da sm začela kašlat in skorej pluča skašlala ... No ampak... V soboto sva šla z mojmu v kino - . Je prov pasal se z kokicami basat pa z coca colo nalivat zdej grem pa mal stvari prpravt za mojga pol pa šibam v službo. cao
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 9:21:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ajvy kako si? So se glavoboli nehali? niti ne....se mi zdi ,da bodo tu še kar nekaj časa...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 9:21:11
|
|
|
|
Ajvy
|
hvala za skrb
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2009 9:27:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2009 9:32:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 9:48:30
|
|
|
|
Urša08
|
Eto z Žigom sva se povartala in sedaj spančka Nejc se igra z lego kockami na ta novi preprogi Jaz sem pa danes čist na izi narejena, gre vse kot pravi Smolar zlo počas Tamika tebi sem še dolžna odgovor glede mleka kok ga še spije Žiga na dan. Žiga ima zjutraj in zvečer flaško mleka, zadnje čase zjutraj malce štrajka in popije manj, tam nekje med 150 in 180 ml, zvečer pa še vedno 210.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 9:50:19
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ajvy kako si? So se glavoboli nehali? niti ne....se mi zdi ,da bodo tu še kar nekaj časa... Ajvy pa zakaj misliš da se ti to dogaja? Jaz predvidevam da more za vsem tem nekaj tiščati. Sej ti ni treba napisat vzroka samo zanima me če veš oz. predvidevaš zakaj do tega pride? Naj se vse skupaj čim prej poštima da bo tako kot mora biti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 9:51:17
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci praviš da je Erik boljši kaj pa Hana? Sjmm kaj pa tvoje zdravje, si kaj boljše? Eto pikepoke zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 9:53:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo čebela TUDI ZATE UPAM DA SE ČIM PREJ POCAJTAŠ. ONASIS kdaj maš pa ti cajt za kakšno kofico? Men tko k URŠI ustreza proti koncu tedna - v sredo mam mogoče se sistematskega za Roksota, če bo kakšna lukna. Danes je ful toplo, bo šla na en dooolg sprehod Definitivno konc tedna.... V SREDO IMAM IZPIT IN NO WAY....... IN PROSIM ČE DRŽITE PESTI!!!!!! Bi bilo pa res fino, da te vidim... Ti morm še neki vrnt
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?