|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
30.11.2009 14:54:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Zdej grem pa res mal počivat. Se zvečer še kej tipkamouser posted image
spočij seuser posted image

bom probala, hvalauser posted image Tudi zate ne bi blo slabo če bi šla mal ležatuser posted image

zdele bo Hana ustala in ne morem ležat zraven njeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
30.11.2009 14:55:19   
sjmm

user posted image ali naši malčki lahko jejo kus kus???a se isto naredi kot polenta???

kus kus
že jedli...bil njami vsem....sem ravno zadnjič urši recept napisala, je pa ful hitr skuhano, sej ti na vrečkici piše, voda zavre vržeš not, pet minut kuhaš na malo al pa sam pokriješ in se napije vode, vmes pa poljubno zelenjavo ali meso.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.11.2009 14:55:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image a ste vašim malčkom že ponudile melono???mi jo bomo jutri 1. probali

user posted image suhe slive in suhe marelice čez noč namočite ali le skuhate v kompotu???

user posted image koliko časa se kuha rdeča pesa???ali jo lahko kuham skupaj z ostalo zelenjavo,ali jo moram posebaj kuhati???

Melono že poskusili med banano.

Suho sadje vedno skuham z jabolkom ali hruško.

Ne vem točno kok cajta, sam jo z nožkom piknem in če je mehka do sredine..to je to, vedno kuham ločeno od druge zelenjave...močen okus in barva gre od nje še na vse ostalo in pol ni gut

hvala hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.11.2009 14:56:19   
Čebel@

user posted image ali naši malčki lahko jejo kus kus???a se isto naredi kot polenta???

kus kus
že jedli...bil njami vsem....sem ravno zadnjič urši recept napisala, je pa ful hitr skuhano, sej ti na vrečkici piše, voda zavre vržeš not, pet minut kuhaš na malo al pa sam pokriješ in se napije vode, vmes pa poljubno zelenjavo ali meso.

sem videla da sta 2 vrsti(eden je polnozrnat)-je vseeno katerega kupim?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
30.11.2009 14:59:23   
sjmm

kus kus lahko jejo, ja na enak način kot polenta, gres, je zelo hitro skuhan

sem videla da sta 2 vsti-eden je polnzrnat-->je vseeno katerega vzamem?ali kus kus tudi zapira kot polenta?

jaz uporabljam polnozrnatega..ima več okusa, pa še bol naj bi bil primeren, vsaj za nas k smo vegi .

Našega ni nič zaprl, sem pa mu ga ponudila tudi že med čežano - jabolko + suhe marelice....je blo še meni všeč.

Tudi ričetovo juhco je že jedel, sam brez mesa..pri nas itak, pa brez fižola, sam lahka zelenjavca...por, korenček, kolerabica, mal grahka...je super juhca. Vzamem pa ješprenjček k je manjši, pa dobro ga skuham.  Upam, da je blo kej v pomoč!!user posted image
Vseen kerga vzameš. Več ti bo znala pa Sjmm povedat ker je zadnjič tud super recept dala goruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
30.11.2009 15:01:06   
sjmm

user posted image a ste vašim malčkom že ponudile melono???mi jo bomo jutri 1. probali

user posted image suhe slive in suhe marelice čez noč namočite ali le skuhate v kompotu???

user posted image koliko časa se kuha rdeča pesa???ali jo lahko kuham skupaj z ostalo zelenjavo,ali jo moram posebaj kuhati???

Melono že poskusili med banano.

Suho sadje vedno skuham z jabolkom ali hruško.

Ne vem točno kok cajta, sam jo z nožkom piknem in če je mehka do sredine..to je to, vedno kuham ločeno od druge zelenjave...močen okus in barva gre od nje še na vse ostalo in pol ni gut

hvala hvalauser posted image user posted image user posted image

ni kaj user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
30.11.2009 16:24:59   
Onasiss
Evo nas... smo se vsi cepili, razen ta male....

Ampka imajo pa prav butasto organizacijo... na netu piše urnik cepljenja in sicer od 8-12 in 14-18... smo bili ob pol enih tam in gre zdravnica mimo nas sestra pa reče, da bomo mogl do dveh čakat, ko pride druga smena... HALOOOOOO pa saj  piše.... no in pol je kr neki sestra vztrajala pri svojem tako, da smo šli potem v mesto... Vito tud trznu ni ko je bil cepljen.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No potem sva se pa še oba cepila, da se nama jutri ne bo treba. Zaenkrat se vsi dobr počutmo, sam jaz sem user posted image  dobila... ah bo že....

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.11.2009 17:14:43   
MIHAILO
DAnes kakali 5x...5. bilo mehko in normalno po dolgeeeeeeem casu user posted image user posted image user posted image Kahlica je pomagala ,da spravi ven in upam,da bo ydaj naprej lepo slo...

birdy hvala za nasvet

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.11.2009 17:47:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

DAnes kakali 5x...5. bilo mehko in normalno po dolgeeeeeeem casu user posted image user posted image user posted image Kahlica je pomagala ,da spravi ven in upam,da bo ydaj naprej lepo slo...

birdy hvala za nasvet

Bravo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.11.2009 19:51:06   
črticaa
čaw baw

MLEA evo da ti povem kako je zgledalo danes,... najprej uro sem imela ob 15.10 ,..not sva šla on 16.00,... vse povem in zdravnica reče naj greva najprej dat vodo in kri,..pa bomo potem videli kaj mu je,..in pisali recepte,.sestra mu je dala navadno vrečko za vodo na luleka,....mi2 greva gor (v lebaratorij) in najprej jok zaradi pikice v prstuuser posted image ,..lulAt ni hotel,..zato sem rekla naj mi da samo izvid od krvi,..da bom vodo kasneje prinesla,...no po 30min končnodobim izvide in nazaj v ordinacijo,...sestra ugotovi da bi nama mogla urikul vrečko dat,...in da nama jo bo zamenjala ko prideva od zdravnice,...ok,..zdravnica je ugotovila da je neka viroza ali gripa,..vendar brez izvidov od vode ne more nič,...nama je dala še dodaten pregled vode (neki na S) v zavodun (ne ZD),...dala mi je recepr za svečke in za ta olje,..je najprej rekla da ne more ker ne ve v kakšnem razmerju,..in sem ji jaz povedala da 40-60,...pa greva nazaj k sestri da nama bo zamenjala vrečko,..in glej ga zlomka končno se je olula,..pa kaj pomaga če ni prava vrečkauser posted image in da novo vrečko in reče naj v čakalnici počakam in nato nesemm gor v lebaratorij,..sam sem mela že vsega dost in sva šla domov,..potem sem pa jaz peš nesla polno vrečko in šla v lekarno,.......
no kar pestrouser posted image user posted image
aja ušesa so vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav tudi ostallim

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.11.2009 19:58:51   
Onasiss
Uh..črtica... tole je bilo pa res pestro.... Še dobr, da sem te poklicala.user posted image ..ampak, da zdravnica ne ve za to olje....user posted image  žalostno.... Jaz sem jo drugače, ko je bila Evita še majhna dobila iz pediatrične in sem zmešala s hladilnim in praško pasto....

Upam, da ni kaka gripa in da bo kmalu bolje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super, da so ušesa ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.11.2009 20:07:42   
Čer,

imam eno vprašanje...kaj naredit...

V petek imamo eno praznovanje 50 letnnice(moja mama sej ne vem če bi ji tko rekla ampak ok v tem kdaj drugič)al naj gremo al ne začne se ob 20 v eno gostilni tle od nas kakšen kilometer ali pa dva več ne to ji bo presenečenje ona nič ne ve no pa me zanima al naj gremo seveda bi šla Lia zraven ker varstva nimamo za njo pa je niti ne bi dala če je to presenečenje...ja ali ne???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.11.2009 20:10:28   
Urša08
čer

Jaz sem že stuširana v pidžamici user posted image Žiga pančka, Nejc je pa zelo lačen in je jogurt, dons je nenasitenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Črticaa uf norouser posted image Kaj pa je Dominiku? Sem mislila da se je že pozdravil, eto pikepoke za Dominika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.11.2009 20:13:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

imam eno vprašanje...kaj naredit...

V petek imamo eno praznovanje 50 letnnice(moja mama sej ne vem če bi ji tko rekla ampak ok v tem kdaj drugič)al naj gremo al ne začne se ob 20 v eno gostilni tle od nas kakšen kilometer ali pa dva več ne to ji bo presenečenje ona nič ne ve no pa me zanima al naj gremo seveda bi šla Lia zraven ker varstva nimamo za njo pa je niti ne bi dala če je to presenečenje...ja ali ne???

Cita naredi tako kot sama misliš da je prav oz. kakor čutiš. Tudi če ne greš ti nima noben čist nič za zamerit. Je pa kar malce zoprno ob 20 z otročkom it vn. Si predstavljam da ni lahka odločitev.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.11.2009 20:13:48   
Urša08
Grem počivat na kavčka.

nočko user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.11.2009 20:15:05   

Grem počivat na kavčka.

nočko user posted image

Lepo nočko in seveda čim bolj mirnouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.11.2009 21:04:23   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Uh..črtica... tole je bilo pa res pestro.... Še dobr, da sem te poklicala.user posted image ..ampak, da zdravnica ne ve za to olje....user posted image  žalostno.... Jaz sem jo drugače, ko je bila Evita še majhna dobila iz pediatrične in sem zmešala s hladilnim in praško pasto....

Upam, da ni kaka gripa in da bo kmalu bolje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super, da so ušesa ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej je rekla da ve za pasta ,..sam da še ni slišala za olje,..poj sem ji pa povedala kako je zmešan,..je pa rekla da čist možno,..tko da zdj mam in sm veselauser posted image user posted image user posted image

Črticaa uf noro Kaj pa je Dominiku? Sem mislila da se je že pozdravil, eto pikepoke za Dominika

draga urša za1x še ne vemo,..samo celo noči joka od bolečin in ne vem kaj naj naredim,..ker svečka drži 2 ure ostale 2 sta pa spet mora,..upam da bo izvidizh vode kaj več znano

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.11.2009 21:09:58   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Grem počivat na kavčka.

nočko user posted image

Lepo nočko in seveda čim bolj mirnouser posted image user posted image user posted image

cita...se mi je zazdelo, da te prav nič ne vleče na to praznovanje, sem tudi sama zamudila 50letnico svoje mame, pa sej to ni bitno. Važna si ti in tvoji pupi, če misliš, da bo mla prenesla, da greste za kako urco..potem ok, ne vem koliko kje prilagodljiva na določene razmere in kako zgodaj mora spat...jaz za vse moje vem, da bi bilo kar težko z njimi od doma ob taki uri, mogoče še najlaže z malim k bi se itak mene tiščal...joj, sej ne vem, če sem sploh kej pametnega napisalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
30.11.2009 21:11:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

ja sej je rekla da ve za pasta ,..sam da še ni slišala za olje,..poj sem ji pa povedala kako je zmešan,..je pa rekla da čist možno,..tko da zdj mam in sm veselauser posted image user posted image user posted image

Črticaa uf noro Kaj pa je Dominiku? Sem mislila da se je že pozdravil, eto pikepoke za Dominika

draga urša za1x še ne vemo,..samo celo noči joka od bolečin in ne vem kaj naj naredim,..ker svečka drži 2 ure ostale 2 sta pa spet mora,..upam da bo izvidizh vode kaj več znano

črticaa evo še eno dozo od naju, da bo le hitro minilo, karkoli že ga težiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
30.11.2009 21:16:11   
Shuka
Čer,

kako smo, vidim ene mate pestro!

claud - super si tele govorilne uredila, naj le potraja.

Cita - hmmm mi z našim tolk pozno ne bi šli nikamor, k mi takrat gremo ajat, sama brez mojga pa ne bi šla, sicer pa za moje pojme je važno bolj to, da osebno čestitam za RD pa ni važno kje, doma al pa na žurki in če ne moreš tja pač ne gre, zamera gor ali dol, to je za razumet če ni varstva za otroka. No ja ljudje smo si različni!

črtica - upam da ni gripa, če pa že je naj bo blaga in naj hitro mine. No pri nas tole z vodo mamo pa na izi narejeno, ko jo moramo oddati, ga jaz kateteriziram in vodo s seboj prinesem, ja pač mamo eno prednost tega, čeprov bi raj da je nimamo.

Mihailo
- super za kakanje, naš je danes po 2 dneh naredu ornk klobaso, res je da je ful malo jedel, ampak midva mu samo omeniva klistir pa mali brez problemov kakauser posted image user posted image user posted image , ne sej ne. Jaz ga zdej od časa do časa filam z Donatom, pa je bil kar nek učinek, drugače pa mi zelo malo pije razen AM, ki mu ga kar malce redčim. Žal na kahlico pa mi še lep čas ne bomo mogli iti, ker še ne more sedeti.user posted image

Onasiss
- super za cepljenje in sva že dve zuser posted image user posted image , kar se pa kolka tiče pa upam, da bo bolje brez kakršnihkoli večjih projektov.user posted image

A lohka vprašam kera je Čebel@? Sej vem da nisem vedno prisotna tu ampak ni mi lih nick znan.
Rdeča pesa se kuha tolk časa dokler ni kuhanauser posted image user posted image
Melono še nismo dal, zadnje dni sploh noče pokusit sadja, dons mi je spet zelenjavno kašo zbruhu, še dobro da sva med juho in kašo mela pol ure premora.Slive mu pa kuham pa mu jih mešam s svežim sadjem, sam zdej kot pravim neki štrajka, pije pa zelo malo česarkoli drugega kot mleko. Sej niti več ne vem kaj naj mu dam, mu ne paše voda, ne sok, ne kompot, ne čaji raznorazni, ne hladno ne toplo, zmrduje se sam da flašo vidi, pa smo probal po žlički pa gre sam par teh, pa slamca mu še ni potegnila, pa kozarček tko tko itak je čist moker pol ampak k bi vsaj malo več pil. Jest bu mu najraj kravje mleko že dala če bi mu to potegnilo pa ne vem a bi al ne bi, testiran je bil, alergičen ni, ne vidim ovir razen v moji glavi.user posted image

Urša08
- tale zelenjava če ni mal osoljena je bljak, tko vsaj vidm po tamalmu, k juhico je mu še kr gre, k jo delam za nas, ni sicer tolk slana jo pa osolim, zelenjavo zanj pa ne in pomoje jo zato ne mara, čeprov dam mal masla not pa smetano pa mu ne gre. A misliš da je že pripravljen pr teh mesecih na sol in začimbe? Evo spet kompliciramuser posted image

Jutta - upam, da bo Videk kmalu bolje!user posted image

Ajvy - migrene, šc,šc,veliko pij, manj razmišljaj, sicer ti pa ne morem pamet solit k jih nimam pa ne vem kako je to k te tko zelo glava boli. Naj grejo stran!user posted image

lilcha - Maški želim čimmanj kašljanja in da ne bi bilo kaj hujega.

V glavnem naš dan je minil bolje kot prejšnje dni, enkice še niso zunaj, se pa MAj očitno bolje počuti, je pomagal k ste mislile nanj in mu pošiljale pikepoke. Se je tud pokakal konkretno, če odštejemo da je zbruhal kašico po je bil OK. Aja a ni zanimivo kako mulc točno ve v kateri flaši je antibiotik in v vkeri ne. Mu dava zdej zvečer mleko in ker enostavno ne veva več kako mu dat antibiotik da ne bi bruhal mu ga dava v mleko, sam problem je v tem k premalo poje in ne dobi cele doze antibiotika, pol sva mu pa zato da bi malo več pojedel dala drugo flašo pa je  vzel in pojedel še 50ml, skupaj 130ml, kar je premalo zanj ampak OK. Sva mu še enkrat dala uno z ATB pa tud ust ni odprl drugo pa je pa sta čist iste flaše. Pomoje mu smrdi.

No tko, jutr mamo nevrologa, pojutrišnjem pa končno spet FT pa upam da bo OK.

Mirno nočko in lepe sanje.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
30.11.2009 21:35:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Čer,

kako smo, vidim ene mate pestro!

claud - super si tele govorilne uredila, naj le potraja.

Cita - hmmm mi z našim tolk pozno ne bi šli nikamor, k mi takrat gremo ajat, sama brez mojga pa ne bi šla, sicer pa za moje pojme je važno bolj to, da osebno čestitam za RD pa ni važno kje, doma al pa na žurki in če ne moreš tja pač ne gre, zamera gor ali dol, to je za razumet če ni varstva za otroka. No ja ljudje smo si različni!

črtica - upam da ni gripa, če pa že je naj bo blaga in naj hitro mine. No pri nas tole z vodo mamo pa na izi narejeno, ko jo moramo oddati, ga jaz kateteriziram in vodo s seboj prinesem, ja pač mamo eno prednost tega, čeprov bi raj da je nimamo.

Mihailo
- super za kakanje, naš je danes po 2 dneh naredu ornk klobaso, res je da je ful malo jedel, ampak midva mu samo omeniva klistir pa mali brez problemov kakauser posted image user posted image user posted image , ne sej ne. Jaz ga zdej od časa do časa filam z Donatom, pa je bil kar nek učinek, drugače pa mi zelo malo pije razen AM, ki mu ga kar malce redčim. Žal na kahlico pa mi še lep čas ne bomo mogli iti, ker še ne more sedeti.user posted image

Onasiss
- super za cepljenje in sva že dve zuser posted image user posted image , kar se pa kolka tiče pa upam, da bo bolje brez kakršnihkoli večjih projektov.user posted image

A lohka vprašam kera je Čebel@? Sej vem da nisem vedno prisotna tu ampak ni mi lih nick znan.
Rdeča pesa se kuha tolk časa dokler ni kuhanauser posted image user posted image
Melono še nismo dal, zadnje dni sploh noče pokusit sadja, dons mi je spet zelenjavno kašo zbruhu, še dobro da sva med juho in kašo mela pol ure premora.Slive mu pa kuham pa mu jih mešam s svežim sadjem, sam zdej kot pravim neki štrajka, pije pa zelo malo česarkoli drugega kot mleko. Sej niti več ne vem kaj naj mu dam, mu ne paše voda, ne sok, ne kompot, ne čaji raznorazni, ne hladno ne toplo, zmrduje se sam da flašo vidi, pa smo probal po žlički pa gre sam par teh, pa slamca mu še ni potegnila, pa kozarček tko tko itak je čist moker pol ampak k bi vsaj malo več pil. Jest bu mu najraj kravje mleko že dala če bi mu to potegnilo pa ne vem a bi al ne bi, testiran je bil, alergičen ni, ne vidim ovir razen v moji glavi.user posted image

Urša08
- tale zelenjava če ni mal osoljena je bljak, tko vsaj vidm po tamalmu, k juhico je mu še kr gre, k jo delam za nas, ni sicer tolk slana jo pa osolim, zelenjavo zanj pa ne in pomoje jo zato ne mara, čeprov dam mal masla not pa smetano pa mu ne gre. A misliš da je že pripravljen pr teh mesecih na sol in začimbe? Evo spet kompliciramuser posted image

Jutta - upam, da bo Videk kmalu bolje!user posted image

Ajvy - migrene, šc,šc,veliko pij, manj razmišljaj, sicer ti pa ne morem pamet solit k jih nimam pa ne vem kako je to k te tko zelo glava boli. Naj grejo stran!user posted image

lilcha - Maški želim čimmanj kašljanja in da ne bi bilo kaj hujega.

V glavnem naš dan je minil bolje kot prejšnje dni, enkice še niso zunaj, se pa MAj očitno bolje počuti, je pomagal k ste mislile nanj in mu pošiljale pikepoke. Se je tud pokakal konkretno, če odštejemo da je zbruhal kašico po je bil OK. Aja a ni zanimivo kako mulc točno ve v kateri flaši je antibiotik in v vkeri ne. Mu dava zdej zvečer mleko in ker enostavno ne veva več kako mu dat antibiotik da ne bi bruhal mu ga dava v mleko, sam problem je v tem k premalo poje in ne dobi cele doze antibiotika, pol sva mu pa zato da bi malo več pojedel dala drugo flašo pa je  vzel in pojedel še 50ml, skupaj 130ml, kar je premalo zanj ampak OK. Sva mu še enkrat dala uno z ATB pa tud ust ni odprl drugo pa je pa sta čist iste flaše. Pomoje mu smrdi.

No tko, jutr mamo nevrologa, pojutrišnjem pa končno spet FT pa upam da bo OK.

Mirno nočko in lepe sanje.

Kot vidim imate pestro in tudi mi2 z Majem upava, da bo z vašim Majem vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar pa se tiče soli v zelenjavi...jaz vedno malo posolim,res ščepec, razen v primerih, ko dodam kak sirček npr. Zdenka, sej je že to dost slano, ker čist brez soli mu gre kr na bruhanje, pa tko je blo z vsemi, ne glede na brihtna dognanja dohtarjev in svetega prepričanja, da otrok itak ne pozna soli.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
30.11.2009 21:39:39   
Shuka
Otroc majo tud svoj okus in točn vedo kaj je dobro in kaj ne, kaj je pa nujno za preživetje je pa itak jasno, sam če nau jedu je to tud nujno da mal posoliš.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
30.11.2009 21:40:45   
sjmm
No, pri nas zdej kr mir, kok cajta bo ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Popoldan se je zbudil čist razdražen, ne vem zakaj, mogoče kaj sanjal ali je bilo premalo spanja.

Ko je pojedel mlečno kašico  se je lepo pokakal že 4tič in potem je bil popolnoma ok in razigran, sam včasih, ko je mene zagledal, je kr nekaj jokcal...upam, da se ni od mene kej nalezel...sicer pa tud sama ne vem kaj mi je, kot bi se neki kuhalo, ali pa sem tko skurjena, sej je bil naporen vikend, pa itak ni nobenga relax cajta...joj, jz si ga sploh ne znam vzetuser posted image user posted image user posted image , če se že vsedem mal dol, pa skoz razmišlam, kaj vse morm še postorit...ah, k da bo kdo namest mene...se morm mal v roke vzet, da ne bom občasno k zombi po bajt hodila.....evo je že moj nazaj s pasjega sprehoda..pr ns lije ko vrag...vas še kej berem....bajči!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
30.11.2009 21:46:24   
piskot
cer.

mi smo bili pa danes vsi doma. martin je ponoci mal kasljal, pa sem ga imela preventivno doma, da vidimo kako je. no potem je cez dan ene 3× zakasljal, sicer je bil pa poln energije. ce bo mirna noc gre jutri spet sluzit.

ana pricakuje gornje enke in je smrkava ze cel teden. HELP ... danes je pa se kasljat zacela. kot star kadilec. mislim da je hripava. kaksen domac zvarek? tistih kremc ki jih omenjate nimamo.

kolumbo, ursa a nista vasa dva tudi tako kasljala pred casom? kako ste resili?

onasis super za pogum za cepljenje. meni je tole vse bolj grozno s to gripo.

crtica drzim pesti da ugotovite in da boste imeli spet mirne noci.

ajvi kaj pa bolecine v glavi, ki izvirajo iz hrbtenice? tole mal poglej http://www.round-earth.com/HeadPainIntro.html

tanci ne se sekirat. martin ima 100 cm, 13 kg, pa 3 leta. pa cisto normalno funkcionira.

shuka se vec takih dni!

cita jaz ne bi sla, pa se dober izgovor je user posted image

melone, kus kus (po mojem je vseeno katerega kupis, ker ima ves gluten) jedli in nam je vsec. suho sadje se nismo. rdeca pesa ... nimam pojma.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
30.11.2009 22:13:44   
boma2
čerrrrrrrrrrrrrr....

Danes ne bom nič pokomentirala...

Razen super ste punce...

Mojo hčerka kuha vročino...Sem full slabe volje... Glih zdej k je ta glupa gripa... user posted image user posted image ..

Grem spat.. punce mejte se....

boma2 :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......