sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Čer, kako smo, vidim ene mate pestro! claud - super si tele govorilne uredila, naj le potraja. Cita - hmmm mi z našim tolk pozno ne bi šli nikamor, k mi takrat gremo ajat, sama brez mojga pa ne bi šla, sicer pa za moje pojme je važno bolj to, da osebno čestitam za RD pa ni važno kje, doma al pa na žurki in če ne moreš tja pač ne gre, zamera gor ali dol, to je za razumet če ni varstva za otroka. No ja ljudje smo si različni! črtica - upam da ni gripa, če pa že je naj bo blaga in naj hitro mine. No pri nas tole z vodo mamo pa na izi narejeno, ko jo moramo oddati, ga jaz kateteriziram in vodo s seboj prinesem, ja pač mamo eno prednost tega, čeprov bi raj da je nimamo. Mihailo - super za kakanje, naš je danes po 2 dneh naredu ornk klobaso, res je da je ful malo jedel, ampak midva mu samo omeniva klistir pa mali brez problemov kaka , ne sej ne. Jaz ga zdej od časa do časa filam z Donatom, pa je bil kar nek učinek, drugače pa mi zelo malo pije razen AM, ki mu ga kar malce redčim. Žal na kahlico pa mi še lep čas ne bomo mogli iti, ker še ne more sedeti. Onasiss - super za cepljenje in sva že dve z , kar se pa kolka tiče pa upam, da bo bolje brez kakršnihkoli večjih projektov. A lohka vprašam kera je Čebel@? Sej vem da nisem vedno prisotna tu ampak ni mi lih nick znan. Rdeča pesa se kuha tolk časa dokler ni kuhana Melono še nismo dal, zadnje dni sploh noče pokusit sadja, dons mi je spet zelenjavno kašo zbruhu, še dobro da sva med juho in kašo mela pol ure premora.Slive mu pa kuham pa mu jih mešam s svežim sadjem, sam zdej kot pravim neki štrajka, pije pa zelo malo česarkoli drugega kot mleko. Sej niti več ne vem kaj naj mu dam, mu ne paše voda, ne sok, ne kompot, ne čaji raznorazni, ne hladno ne toplo, zmrduje se sam da flašo vidi, pa smo probal po žlički pa gre sam par teh, pa slamca mu še ni potegnila, pa kozarček tko tko itak je čist moker pol ampak k bi vsaj malo več pil. Jest bu mu najraj kravje mleko že dala če bi mu to potegnilo pa ne vem a bi al ne bi, testiran je bil, alergičen ni, ne vidim ovir razen v moji glavi. Urša08 - tale zelenjava če ni mal osoljena je bljak, tko vsaj vidm po tamalmu, k juhico je mu še kr gre, k jo delam za nas, ni sicer tolk slana jo pa osolim, zelenjavo zanj pa ne in pomoje jo zato ne mara, čeprov dam mal masla not pa smetano pa mu ne gre. A misliš da je že pripravljen pr teh mesecih na sol in začimbe? Evo spet kompliciram Jutta - upam, da bo Videk kmalu bolje! Ajvy - migrene, šc,šc,veliko pij, manj razmišljaj, sicer ti pa ne morem pamet solit k jih nimam pa ne vem kako je to k te tko zelo glava boli. Naj grejo stran! lilcha - Maški želim čimmanj kašljanja in da ne bi bilo kaj hujega. V glavnem naš dan je minil bolje kot prejšnje dni, enkice še niso zunaj, se pa MAj očitno bolje počuti, je pomagal k ste mislile nanj in mu pošiljale pikepoke. Se je tud pokakal konkretno, če odštejemo da je zbruhal kašico po je bil OK. Aja a ni zanimivo kako mulc točno ve v kateri flaši je antibiotik in v vkeri ne. Mu dava zdej zvečer mleko in ker enostavno ne veva več kako mu dat antibiotik da ne bi bruhal mu ga dava v mleko, sam problem je v tem k premalo poje in ne dobi cele doze antibiotika, pol sva mu pa zato da bi malo več pojedel dala drugo flašo pa je vzel in pojedel še 50ml, skupaj 130ml, kar je premalo zanj ampak OK. Sva mu še enkrat dala uno z ATB pa tud ust ni odprl drugo pa je pa sta čist iste flaše. Pomoje mu smrdi. No tko, jutr mamo nevrologa, pojutrišnjem pa končno spet FT pa upam da bo OK. Mirno nočko in lepe sanje. Kot vidim imate pestro in tudi mi2 z Majem upava, da bo z vašim Majem vse ok. kar pa se tiče soli v zelenjavi...jaz vedno malo posolim,res ščepec, razen v primerih, ko dodam kak sirček npr. Zdenka, sej je že to dost slano, ker čist brez soli mu gre kr na bruhanje, pa tko je blo z vsemi, ne glede na brihtna dognanja dohtarjev in svetega prepričanja, da otrok itak ne pozna soli.