Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 9:56:33
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja... danes zjutraj se je v vrtcu našel avto, ki je bil prejšnji teden ukraden oz se opravičujem malo sposojen.... A problem je sedaj v tem, ker ta otrok trdi, da je avto njegov..... full dobr....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 10:02:30
|
|
|
|
Onasiss
|
malo jutranje telovadbe.......
< Sporočilo je popravil Onasiss -- 30.11.2009 10:04:46 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 10:14:57
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo čebela TUDI ZATE UPAM DA SE ČIM PREJ POCAJTAŠ. ONASIS kdaj maš pa ti cajt za kakšno kofico? Men tko k URŠI ustreza proti koncu tedna - v sredo mam mogoče se sistematskega za Roksota, če bo kakšna lukna. Danes je ful toplo, bo šla na en dooolg sprehod Definitivno konc tedna.... V SREDO IMAM IZPIT IN NO WAY....... IN PROSIM ČE DRŽITE PESTI!!!!!! Bi bilo pa res fino, da te vidim... Ti morm še neki vrnt Itak bomo držale pesti, boš še uro povedala da ne bomo cel dan stiskale A jaz sem pa vn izpadla al kaj, mene pa nočeš vidt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 10:16:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss malo jutranje telovadbe.......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 10:19:44
|
|
|
|
tanci29
|
jutro vsi na broju...spali do 9ih zjutraj nočka bila super...erik je spal celo noč, hana pa od polnoči pri nama samo je lepo spala tko da sem se čist naspala po nekaj cajta urša-kok je lepo prebrat da ti tako lepo upeva enga uspavat medtem ko se drugi igra...pri nas te varjante ni, ker erik skos za nama hod in pol ni nič od nič...hana je tudi bolje teče iz noska in kašlja drugače je pa ok...erik ma 11kg pa kakšno deko čez kolumbo-kaj pa romantika? je uspela ajvy-in kakšen je trd pristop glede hrane? claud-lepom da sta se uspela pogovorit in dogovorit kako in kaj simona in urša-bravo za kino onasiss- maš čist zaposlen urnik...bom držačla pesti za izpit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 10:26:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A jaz sem pa vn izpadla al kaj, mene pa nočeš vidt seveda hočm.... sam a hočš ti mene????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 10:27:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-kaj pa romantika? je uspela Mormo počakat kak mesec.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 10:53:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A jaz sem pa vn izpadla al kaj, mene pa nočeš vidt seveda hočm.... sam a hočš ti mene???? itak
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 10:54:32
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci sem šla kukat v knjigo Nejc je mel pri dveh letih točno 10950g, tko da je tvoj Erik čist cool, pač na spodnji meji. Ne sekirej se očitno najina mulčka ne potrebujeta tok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:06:52
|
|
|
|
tanci29
|
urša-kolk je bil pa visok sjmm-ti si zadnjič pisala od krem od justa...a z ognjičevo se lahko namaže pom lulici, ker ma hana tudi malo vneto pa ne vem če lohk s to kremo namažem...je pa ful pomagala eriku k je bil ful prešpikan iz bolnice in je mel orng ranjeno, pa mu je ta krema ful lepo zacelila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:08:46
|
|
|
|
kayica24
|
Zdravo punce!!! Nič ne bi rada bila v vaši koži glede spanja Ker moja Marinela me že od 2.meseca naprej razvaja s spanjem po 12 ur... Je pa res, da mami gre bolj pozno spat in je potem nenaspana Vsem bolančkom želim ČIMHITREJŠE okrevanje, celjenje kosti... Claud super da sta se zmenila...In da ga bo čimbolj dolgo držalo... Ajvy zakaj pa ne greš na pregled za glavo? Al si že bila? Groza...Ne predstavljam si takšnih glavobolov Sjmm tudi mi živimo z našimi...Pa je sicer ok..Vendar "stari"(nista tako stara-45 in 50) in mladi ne grejo skupaj...Tako da tudi pride do kakega crash-a, ampak sem takrat kot tiger ki varuje svojo "čredo"...Tako bi moral biti tudi tvoj in se njegovim kdaj po robu postavit... Katjuša..Saj ne morem na kak hotel ste naleteli Preko katere agencije pa potujete to? Pa koliko zvezdic naj bi imel ta hotel? Grozno, tega pa še res nisem videla in sem kar šokirana!!!!! Moja čebelica spi dopoldanski spanec, jaz pa grem malo pospravit preden se zbudi.... No, čeprav sem jo pohvalila, da spi po 12 ur, celo noč, je pa ta njen spanec zadnje čase full nemiren..Kar se nekaj premetava in se obrača kontra v postelji Je pa res, da nam zobki grejo ven, ampak drugače nič ne joka.... No, saj bo boljše..Želim vam lep ponedeljek, pa se tipkamo kaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:13:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša-kolk je bil pa visok sjmm-ti si zadnjič pisala od krem od justa...a z ognjičevo se lahko namaže pom lulici, ker ma hana tudi malo vneto pa ne vem če lohk s to kremo namažem...je pa ful pomagala eriku k je bil ful prešpikan iz bolnice in je mel orng ranjeno, pa mu je ta krema ful lepo zacelila tanci pri dveh letih je mel 87cm, kolk ma pa Erik?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:15:43
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,spet jaz shuka...... za zobka.......full si lepo napisala da naši niso samoumevni tanci..... Hani za kobacanje in zobka......ne sikeraj se za Erika(vem da je lažje reči nekomu drugemu),dokler je zdrav in živahen je ok-moja nečakinja ne je drugega kot čokolado in je mala res suhica ampak je zdrava.......u to pa je bilo spanje jutta........ in upam da se izpuščaji kmalu spokajo stran ajvy...... za knjigice-jaz sem tudi full fan raznih knjig(imam doma čez 1000 romanov ki sem jih podedovala ) lilcha.... kolumbo.....vse najlepše za god lepo praznujte sjmm......a so vsi naši moški taki da se nočejo kregat? ......upam da so govorilne ure uspele urša....... Žigcu da je prespal nočko-upam da se to nadaljuje claud.....super da sta se pogovorila onasiss......bom držala pestke za izpit ......dober opravite na cepljenju......jaz tudi upam da Hane ne okužim .....upam da bo današnja nočka boljša ......ena moja kolegica je imela tudi operacijo kolkov in je po 2 letih še vedno čisto boga upam da tebe to ne doleti simona...... za kino kolumbo.....dober recept
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:26:41
|
|
|
|
tanci29
|
urša-mel je 92 cm ampak se3 je zdej še mal potegnu čebela-pridna...a si šla vse še enkrat brat marinela- za tak lep spanec...erik je bil isti, no razen zdaj ga vake toliko ponoči kaj daje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:27:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša-kolk je bil pa visok sjmm-ti si zadnjič pisala od krem od justa...a z ognjičevo se lahko namaže pom lulici, ker ma hana tudi malo vneto pa ne vem če lohk s to kremo namažem...je pa ful pomagala eriku k je bil ful prešpikan iz bolnice in je mel orng ranjeno, pa mu je ta krema ful lepo zacelila tanci,daj si preberi(jaz nisem brala) http://www.priskrbi.si/ognjicevo-mazilo.html
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:28:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-pridna...a si šla vse še enkrat brat ste vse tok pridne k vse pokomentirate,tko da sem še jaz
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:36:18
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-thanx..predvidevam da je ok tudi za lulico...bomo probal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:37:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-thanx..predvidevam da je ok tudi za lulico...bomo probal čisto na tanko namaži.....upam da bo ok in da ne bo peklo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 11:38:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-thanx..predvidevam da je ok tudi za lulico...bomo probal čisto na tanko namaži.....upam da bo ok in da ne bo peklo jo grem kar zdele previt in namazat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 12:46:40
|
|
|
|
BarbaraGS
|
tanci nasi obroki: zjutraj: AM dopoldan: kuhano sadje s keksom ali sadje kosilo popoldan: skutka, kasica ali kaj takega zvecer: AM vcasih ce cez dan premalo poje ponoci okrog 2-4h se en AM.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 12:52:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS tanci nasi obroki: zjutraj: AM dopoldan: kuhano sadje s keksom ali sadje kosilo popoldan: skutka, kasica ali kaj takega zvecer: AM vcasih ce cez dan premalo poje ponoci okrog 2-4h se en AM. Barbarags imate podoben urnik kot mi samo da ima Žiga včasih še eno polovičko obroka, ponoči pa ne je več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 12:57:27
|
|
|
|
Urša08
|
Mi trije smo pojedli kosilo. Sedaj Nejček pančka, Žiga se še malo igra. Jaz sem pa čist zaspana in zeham na veliko . tanci prosim te ne sekiraj se, Erik je čist živahen mali fantek, ki mu nič ne fali. Bolj se boš sekirala slabi bo. Grem mal stanovanje popedenat, potem ko še Žiga spat dam se bom pa malo na kavč ulegla. Vas bom prišla še mal pokukat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 12:59:48
|
|
|
|
tanci29
|
no mamo približno kar podobno z gh...samo da se midve še dojiva zvečer zjutraj in ponoči čeprav zdej to poskušamo s čajem nadomestit, včasih pali včasih ne...pa obvezno ko gre spat čez dan se podoji ampak se večinoma samo pocarta... po tanovem spimo samo še enkrat čez dan..ampak ji manjka in je zvečer že čist adijo da včasih še večerje ne mora pojest...ampak zaspat pa tud ne popoldne...sej mogoče bo spet ok ko bo erik v vrtcu...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 13:03:21
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci kdaj pa zvečer Hana zaspi? Mi imamo tud po tanovem eno spanje manj in sicer sedaj hodi čez dan 2 x spat, nekako med pol deseto in deseto za kako urco in pol in potem okol dveh spet za kako urco in pol. Zvečer pa če mu pred 8 dam flaško in zaspi se mi potem skoz neki zbuja, če dobi pa ob 8 je pa v redu. Pojma nimam zakaj je tako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 13:07:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
POydravljene..kako ste kaj_Mi smo vredu ,rayen to da se se vedno mucimo s prebavo...danes je se sprejel eno yitno kasico in je ye kakal 3x ...sem mu danes v bc kupila kahlico in ko sem videla da se napenja sem ga dala gor ,se je igral y igrackami ,ki so na njej in je kakal uspesno...v sredo imamo p tko ,da ji bom omenila glede tega upam,da najde kaksno resitev...problem je v tem ,da vedno ko kaka sedi in sevdeda da mu je tesko...a vasi malcki tudi sedijo,a imajo tudi trde kakece...mihailo je prej imel tko redke sam odkar ne pije vec mleka jih nima ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?