|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
30.11.2009 9:56:33   
Onasiss
Aja... danes zjutraj se je v vrtcu našel avto, ki je bil prejšnji teden ukraden oz se opravičujem user posted image user posted image  malo sposojen.... A problem je sedaj v tem, ker ta otrok trdi, da je avto njegov.....user posted image user posted image  full dobr....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
30.11.2009 10:02:30   
Onasiss
malo jutranje telovadbe.......user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 30.11.2009 10:04:46 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
30.11.2009 10:14:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čebela TUDI ZATE UPAM DA SE ČIM PREJ POCAJTAŠ.

ONASIS kdaj maš pa ti cajt za kakšno kofico? Men tko k URŠI ustreza proti koncu tedna - v sredo mam mogoče se sistematskega za Roksota, če bo kakšna lukna.

Danes je ful toplo, bo šla na en dooolg sprehod

Definitivno konc tedna.... V SREDO IMAM IZPIT IN NO WAY....... IN PROSIM ČE DRŽITE PESTI!!!!!!

Bi bilo pa res fino, da te vidim...user posted image user posted image user posted image  Ti morm še neki vrntuser posted image

Itak bomo držale pesti, boš še uro povedala da ne bomo cel dan stiskaleuser posted image user posted image user posted image

A jaz sem pa vn izpadla al kaj, mene pa nočeš vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
30.11.2009 10:16:02   
claud

malo jutranje telovadbe.......user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
30.11.2009 10:19:44   
tanci29
jutro

vsi na broju...spali do 9ih zjutrajuser posted image
nočka bila super...erik je spal celo noč, hana pa od polnoči pri nama samo je lepo spala tko da sem se čist naspala po nekaj cajta

urša-kok je lepo prebrat da ti tako lepo upeva enga uspavat medtem ko se drugi igra...pri nas te varjante ni, ker erik skos za nama hod in pol ni nič od nič...hana je tudi bolje teče iz noska in kašlja drugače je pa ok...erik ma 11kg pa kakšno deko čez

kolumbo-kaj pa romantika? je uspela

ajvy-in kakšen je trd pristop glede hrane?
claud-lepom da sta se uspela pogovorit in dogovorit kako in kaj
simona in urša-bravo za kino

onasiss- maš čist zaposlen urnik...bom držačla pesti za izpit

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
30.11.2009 10:26:16   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A jaz sem pa vn izpadla al kaj, mene pa nočeš vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda hočm.... sam a hočš ti mene????user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
30.11.2009 10:27:32   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kolumbo-kaj pa romantika? je uspela

Mormo počakat kak mesec.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
30.11.2009 10:53:27   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

seveda hočm.... sam a hočš ti mene????user posted image user posted image user posted image

itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
30.11.2009 10:54:32   
Urša08
Tanci sem šla kukat v knjigo Nejc je mel pri dveh letih točno 10950g, tko da je tvoj Erik čist cool, pač na spodnji meji. Ne sekirej se očitno najina mulčka ne potrebujeta tokuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
30.11.2009 11:06:52   
tanci29
urša-kolk je bil pa visok

sjmm-ti si zadnjič pisala od krem od justa...a z ognjičevo se lahko namaže pom lulici, ker ma hana tudi malo vneto pa ne vem če lohk s to kremo namažem...je pa ful pomagala eriku k je bil ful prešpikan iz bolnice in je mel orng ranjeno, pa mu je ta krema ful lepo zacelila

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
30.11.2009 11:08:46   
kayica24
Zdravo punce!!!

Nič ne bi rada bila v vaši koži glede spanjauser posted image
Ker moja Marinela me že od 2.meseca naprej razvaja s spanjem po 12 ur...user posted image
Je pa res, da mami gre bolj pozno spat in je potem nenaspanauser posted image

Vsem bolančkom želim ČIMHITREJŠE okrevanje, celjenje kosti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud super da sta se zmenila...In da ga bo čimbolj dolgo držalo...user posted image

Ajvy zakaj pa ne greš na pregled za glavo? Al si že bila? Groza...Ne predstavljam si takšnih glavobolovuser posted image

Sjmm tudi mi živimo z našimi...Pa je sicer ok..Vendar "stari"(nista tako stara-45 in 50) in mladi ne grejo skupaj...Tako da tudi pride do kakega crash-a, ampak sem takrat kot tiger ki varuje svojo "čredo"...Tako bi moral biti tudi tvoj in se njegovim kdaj po robu postavit...

Katjuša..Saj ne morem na kak hotel ste naleteliuser posted image Preko katere agencije pa potujete to?user posted image Pa koliko zvezdic naj bi imel ta hotel?
Grozno, tega pa še res nisem videla in sem kar šokirana!!!!!

Moja čebelica spi dopoldanski spanec, jaz pa grem malo pospravit preden se zbudi....

No, čeprav sem jo pohvalila, da spi po 12 ur, celo noč, je pa ta njen spanec zadnje čase full nemiren..Kar se nekaj premetava in se obrača kontra v posteljiuser posted image user posted image
Je pa res, da nam zobki grejo ven, ampak drugače nič ne joka....
No, saj bo boljše..Želim vam lep ponedeljek, pa se tipkamo kaj....

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
30.11.2009 11:13:42   
Urša08

sjmm-ti si zadnjič pisala od krem od justa...a z ognjičevo se lahko namaže pom lulici, ker ma hana tudi malo vneto pa ne vem če lohk s to kremo namažem...je pa ful pomagala eriku k je bil ful prešpikan iz bolnice in je mel orng ranjeno, pa mu je ta krema ful lepo zacelila

tanci pri dveh letih je mel 87cm, kolk ma pa Erik?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
30.11.2009 11:15:43   
Čebel@
evo,spet jazuser posted image

shuka......user posted image user posted image user posted image za zobka.......full si lepo napisala da naši user posted image  niso samoumevniuser posted image user posted image user posted image

tanci.....user posted image user posted image user posted image Hani za kobacanje in  zobka......ne sikeraj se za Erika(vem da je lažje reči nekomu drugemu),dokler je zdrav in živahen je ok-moja nečakinja ne je drugega kot čokolado in je mala res suhica ampak je zdrava.......u to pa je bilo spanjeuser posted image user posted image user posted image

jutta........user posted image user posted image user posted image in upam da se izpuščaji kmalu spokajo  stran

ajvy......user posted image user posted image user posted image za knjigice-jaz sem tudi full fan raznih knjig(imam doma čez 1000 romanov ki sem jih podedovalauser posted image )

lilcha....user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....vse najlepše za goduser posted image user posted image user posted image lepo praznujte

sjmm......a so vsi naši moški taki da se nočejo kregat?user posted image user posted image user posted image ......upam da so govorilne ure uspeleuser posted image user posted image user posted image

urša.......user posted image user posted image user posted image Žigcu da je prespal nočko-upam da se to nadaljujeuser posted image

claud.....super da sta se pogovorilauser posted image user posted image user posted image

onasiss......bom držala pestke za izpituser posted image user posted image user posted image ......dober opravite na cepljenju......jaz tudi upam da Hane ne okužimuser posted image .....upam da bo današnja nočka boljšauser posted image user posted image ......ena moja kolegica je imela tudi operacijo kolkov in je po 2 letih še vedno čisto bogauser posted image upam da tebe to ne doletiuser posted image user posted image

simona......user posted image user posted image user posted image za kino

kolumbo.....dober receptuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
30.11.2009 11:26:41   
tanci29
urša-mel je 92 cm ampak se3 je zdej še mal potegnu

čebela-pridna...a si šla vse še enkrat brat

marinela-user posted image user posted image user posted image za tak lep spanec...erik je bil isti, no razen zdaj ga vake toliko ponoči kaj daje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
30.11.2009 11:27:31   
Čebel@

tanci,daj si preberi(jaz nisem brala)

http://www.priskrbi.si/ognjicevo-mazilo.html

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
30.11.2009 11:28:22   
Čebel@

čebela-pridna...a si šla vse še enkrat brat

ste vse tok pridne k vse pokomentirate,tko da sem še jazuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
30.11.2009 11:36:18   
tanci29
majchy-thanx..predvidevam da je ok tudi za lulico...bomo probaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
30.11.2009 11:37:10   
Čebel@

majchy-thanx..predvidevam da je ok tudi za lulico...bomo probaluser posted image user posted image user posted image
čisto na tanko namaži.....upam da bo ok in da ne bo peklo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
30.11.2009 11:38:26   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čisto na tanko namaži.....upam da bo ok in da ne bo peklo

jo grem kar zdele previt in namazat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
30.11.2009 12:46:40   
BarbaraGS
tanci nasi obroki:
zjutraj: AM
dopoldan: kuhano sadje s keksom ali sadje
kosilo
popoldan: skutka, kasica ali kaj takega
zvecer: AM

vcasih ce cez dan premalo poje ponoci okrog 2-4h se en AM.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
30.11.2009 12:52:16   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

tanci nasi obroki:
zjutraj: AM
dopoldan: kuhano sadje s keksom ali sadje
kosilo
popoldan: skutka, kasica ali kaj takega
zvecer: AM

vcasih ce cez dan premalo poje ponoci okrog 2-4h se en AM.

Barbarags imate podoben urnik kot mi samo da ima Žiga včasih še eno polovičko obroka, ponoči pa ne je večuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
30.11.2009 12:57:27   
Urša08
Mi trije smo pojedli kosilo. Sedaj Nejček pančka, Žiga se še malo igra. Jaz sem pa čist zaspana in zeham na veliko user posted image user posted image user posted image .

tanci prosim te ne sekiraj se, Erik je čist živahen mali fantek, ki mu nič ne fali. Bolj se boš sekirala slabi bo. user posted image user posted image user posted image

Grem mal stanovanje popedenat, potem ko še Žiga spat dam se bom pa malo na kavč ulegla.  Vas bom prišla še mal pokukatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
30.11.2009 12:59:48   
tanci29
no mamo približno kar podobno z gh...samo da se midve še dojiva zvečer zjutraj in ponoči čeprav zdej to poskušamo s čajem nadomestit, včasih pali včasih ne...pa obvezno ko gre spat čez dan se podoji ampak se večinoma samo pocarta...

po tanovem spimo samo še enkrat čez dan..ampak ji manjka in je zvečer že čist adijo da včasih še večerje ne mora pojest...ampak zaspat pa tud ne popoldne...sej mogoče bo spet ok ko bo erik v vrtcu...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
30.11.2009 13:03:21   
Urša08
Tanci kdaj pa zvečer Hana zaspi? Mi imamo tud po tanovem eno spanje manj in sicer sedaj hodi čez dan 2 x spat, nekako med pol deseto in deseto za kako urco in pol in potem okol dveh spet za kako urco in pol. Zvečer pa če mu pred 8 dam flaško in zaspi se mi potem skoz neki zbuja, če dobi pa ob 8 je pa v redu. Pojma nimam zakaj je takouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
30.11.2009 13:07:54   
MIHAILO
POydravljene..kako ste kaj_Mi smo vredu ,rayen to da se se vedno mucimo s prebavo...danes je se sprejel eno yitno kasico in je ye kakal 3x ...sem mu danes v bc kupila kahlico in ko sem videla da se napenja sem ga dala gor ,se je igral y igrackami ,ki so na njej in je kakal uspesno...v sredo imamo p tko ,da ji bom omenila glede tega upam,da najde kaksno resitev...problem je v tem ,da vedno ko kaka sedi in sevdeda da mu je tesko...a vasi malcki tudi sedijo,a imajo tudi trde kakece...mihailo je prej imel tko redke sam odkar ne pije vec mleka jih nima ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?