|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
30.11.2009 14:30:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela-to pa bo jabolk...a ti nč ne zgnjijejo...jest nisem glih tip za ozimnice raj sproti kupujem...sam res da itak nimam postavt kam
sem vzela takovrsto,ki zdrži tudi po par mesecev.....sem dala v klet,tko da ne bo zgnilo......sem vzela za Hano da imam domača in skos na razpolago

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
30.11.2009 14:31:45   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

midva sva šla pa v drevesnico po jabolka-sva uzela kar 3 gajbe za ozimnicouser posted image user posted image user posted image user posted image ......pa v trgovino sva šla,in v lekarno,Hana je bila pa tačas pri tašči.....ati je šel v delavnico,Hana je blažena med žogicami,jaz se pa s čajem nalivam

Čebel@ jaz se tud s čajčkom nalivamuser posted image user posted image user posted image user posted image Otroka mi spita, kuhinja je tipi topi, likat se mi pa ne dauser posted image

če se mene vpraša je danes dan za počivanje,ne pa likanje in pucanjeuser posted image

zakaj mi niste tega prej povedaleuser posted image
zakaj pa nisi uprašalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
30.11.2009 14:32:01   
Urša08
tanci na to foro hiške sem ravno prej šparovo reklamo gledala je notri neki od Tomyja, ravno za naše ta micene se mi zdi, poglej če ti je všečuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
30.11.2009 14:34:19   
Urša08
eto Tancy
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
30.11.2009 14:35:36   
Urša08

čebela-to pa bo jabolk...a ti nč ne zgnjijejo...jest nisem glih tip za ozimnice raj sproti kupujem...sam res da itak nimam postavt kam
sem vzela takovrsto,ki zdrži tudi po par mesecev.....sem dala v klet,tko da ne bo zgnilo......sem vzela za Hano da imam domača in skos na razpolago

Čebel@ mi mamo tud domača jabolka skoz na razpolago, hruške so pa ravno pošleuser posted image Je kar fletno ko mu lahko domače sadje ponudim.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
30.11.2009 14:36:33   
Čebel@

tanci na to foro hiške sem ravno prej šparovo reklamo gledala je notri neki od Tomyja, ravno za naše ta micene se mi zdi, poglej če ti je všečuser posted image
jaz sem tudi to prejle gledala in se mi zdi luštnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
30.11.2009 14:37:19   
MIHAILO
URSA ja moja dragi mi je to nekaj spremenil men se pa ne da brskat...oyiroma nimam casa user posted image evo bom probala zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...ja prav si imela user posted image user posted image

SJM hvala ya nasvet imam obe kremi... p bom tudi omenila ya biogaja kapljce,ki mi jih je piskot predlagala...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
30.11.2009 14:37:36   
Čebel@

Čebel@ mi mamo tud domača jabolka skoz na razpolago, hruške so pa ravno pošleuser posted image Je kar fletno ko mu lahko domače sadje ponudim.

jaz imam v skrinji še češnje,jih bom kar skuhala in dala v kozarčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
30.11.2009 14:38:22   
tanci29

ful dobro kje pa si to uzela...v keri drevesnici,,,ja itak klet je zakonuser posted image ...kera vrsta pa je to če smem vprašat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
30.11.2009 14:40:08   
Čebel@
user posted image a ste vašim malčkom že ponudile melono???mi jo bomo jutri 1. probali

user posted image suhe slive in suhe marelice čez noč namočite ali le skuhate v kompotu???

user posted image koliko časa se kuha rdeča pesa???ali jo lahko kuham skupaj z ostalo zelenjavo,ali jo moram posebaj kuhati???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
30.11.2009 14:41:47   
Čebel@

ful dobro kje pa si to uzela...v keri drevesnici,,,ja itak klet je zakonuser posted image ...kera vrsta pa je to če smem vprašat
v Prevojah pri Lukovici(pri Domžalah) je drevesnica .....ne vem kako se vrsti reče(pa mi je povedala) ampak je edina vsta ki je sladka,nekatere so sladko-kisle,ene pa prav samo za kompote

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
30.11.2009 14:42:21   
Urša08

user posted image a ste vašim malčkom že ponudile melono???mi jo bomo jutri 1. probali

user posted image suhe slive in suhe marelice čez noč namočite ali le skuhate v kompotu???

user posted image koliko časa se kuha rdeča pesa???ali jo lahko kuham skupaj z ostalo zelenjavo,ali jo moram posebaj kuhati???

čebel@ melone mu še nisem ponudila, najbrž zato k jo jaz ne maramuser posted image user posted image user posted image user posted image , slive sem mu samo sveže dala, suhih še ne, peso kupim pa od ete v kozarčku in je ne kuham sama, mislim pa da jo je treba posebej kuhat. Prov velik ti nisem pomagalauser posted image user posted image user posted image upam da bo katera bolj radodarna z odgovoromuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
30.11.2009 14:43:10   
Čebel@
user posted image ali naši malčki lahko jejo kus kus???a se isto naredi kot polenta???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
30.11.2009 14:44:14   
Urša08

user posted image ali naši malčki lahko jejo kus kus???a se isto naredi kot polenta???

kus kus lahko jejo, ja na enak način kot polenta, gres, je zelo hitro skuhan

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
30.11.2009 14:44:43   
Čebel@
urša.......hvala za odgovoreuser posted image user posted image user posted image peso sem eno malo,svežo kupila da jo probauser posted image

danes bom naredila doktorat iz GHuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
30.11.2009 14:45:45   
Čebel@

sem videla da sta 2 vsti-eden je polnzrnat-->je vseeno katerega vzamem?ali kus kus tudi zapira kot polenta?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
30.11.2009 14:47:04   
Urša08

urša.......hvala za odgovoreuser posted image user posted image user posted image peso sem eno malo,svežo kupila da jo probauser posted image

danes bom naredila doktorat iz GHuser posted image user posted image user posted image

čebel@ jaz se včasih tud sprašujem al mu to lahko že dam al rajš ne, mah pojma nimam. Sem ravno prej študirala da bom ta teden skuhala ričet pa ne vem a čem Žigu že dat al ne , itak bi fižol ven prebrala. Ponavad tok časa študiram da mu kej druzga nardimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
30.11.2009 14:48:20   
Urša08

sem videla da sta 2 vsti-eden je polnzrnat-->je vseeno katerega vzamem?ali kus kus tudi zapira kot polenta?

Vseen kerga vzameš. Več ti bo znala pa Sjmm povedat ker je zadnjič tud super recept dala goruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
30.11.2009 14:49:18   
Urša08
Zdej grem pa res mal počivat. Se zvečer še kej tipkamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
30.11.2009 14:49:20   
Čebel@

čebel@ jaz se včasih tud sprašujem al mu to lahko že dam al rajš ne, mah pojma nimam. Sem ravno prej študirala da bom ta teden skuhala ričet pa ne vem a čem Žigu že dat al ne , itak bi fižol ven prebrala. Ponavad tok časa študiram da mu kej druzga nardimuser posted image user posted image user posted image

ma jaz toooook kompliciram s to hrano.....za nas kuha tašča(le občasno jaz) in za Hano kuham posebaj ker ji ne solim......pa se mi zdi da se skos ponavljam in da skos isto jeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
30.11.2009 14:49:52   
Čebel@

spočij seuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
30.11.2009 14:51:38   
Urša08

ma jaz toooook kompliciram s to hrano.....za nas kuha tašča(le občasno jaz) in za Hano kuham posebaj ker ji ne solim......pa se mi zdi da se skos ponavljam in da skos isto jeuser posted image

Čebel@ a čist nč ne soliš? Pomoje da bi ji lahko že mal solila, pa kako začimbico not dala da se počasi navadi okusov. Jaz že veliko kombiniram in dostikrat skup jemo npr: goveja juha, zelenjavna juha, obara, cvetačna juha, špinača, rižota, kaka zelenjavna omakica s smetano in piščančkom, ...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
30.11.2009 14:52:23   
Urša08

spočij seuser posted image

bom probala, hvalauser posted image Tudi zate ne bi blo slabo če bi šla mal ležatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
30.11.2009 14:52:50   
sjmm

Melono že poskusili med banano.

Suho sadje vedno skuham z jabolkom ali hruško.

Ne vem točno kok cajta, sam jo z nožkom piknem in če je mehka do sredine..to je to, vedno kuham ločeno od druge zelenjave...močen okus in barva gre od nje še na vse ostalo in pol ni gut

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
30.11.2009 14:53:24   
Čebel@

Čebel@ a čist nč ne soliš? Pomoje da bi ji lahko že mal solila, pa kako začimbico not dala da se počasi navadi okusov. Jaz že veliko kombiniram in dostikrat skup jemo npr: goveja juha, zelenjavna juha, obara, cvetačna juha, špinača, rižota, kaka zelenjavna omakica s smetano in piščančkom, ...

nič ji ne solim,ker sem pred časom brala da sol le ni tako zelo pomembna in da jo čisto preveč pojemo......še prehitro bo jedla "normalno" hrano in jbo takrat dobila vase dovolj začimb in soli

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?