Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:30:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-to pa bo jabolk...a ti nč ne zgnjijejo...jest nisem glih tip za ozimnice raj sproti kupujem...sam res da itak nimam postavt kam sem vzela takovrsto,ki zdrži tudi po par mesecev.....sem dala v klet,tko da ne bo zgnilo......sem vzela za Hano da imam domača in skos na razpolago
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:31:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midva sva šla pa v drevesnico po jabolka-sva uzela kar 3 gajbe za ozimnico ......pa v trgovino sva šla,in v lekarno,Hana je bila pa tačas pri tašči.....ati je šel v delavnico,Hana je blažena med žogicami,jaz se pa s čajem nalivam Čebel@ jaz se tud s čajčkom nalivam Otroka mi spita, kuhinja je tipi topi, likat se mi pa ne da če se mene vpraša je danes dan za počivanje,ne pa likanje in pucanje zakaj mi niste tega prej povedale zakaj pa nisi uprašala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:32:01
|
|
|
|
Urša08
|
tanci na to foro hiške sem ravno prej šparovo reklamo gledala je notri neki od Tomyja, ravno za naše ta micene se mi zdi, poglej če ti je všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:34:19
|
|
|
|
Urša08
|
eto Tancy
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:35:36
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-to pa bo jabolk...a ti nč ne zgnjijejo...jest nisem glih tip za ozimnice raj sproti kupujem...sam res da itak nimam postavt kam sem vzela takovrsto,ki zdrži tudi po par mesecev.....sem dala v klet,tko da ne bo zgnilo......sem vzela za Hano da imam domača in skos na razpolago Čebel@ mi mamo tud domača jabolka skoz na razpolago, hruške so pa ravno pošle Je kar fletno ko mu lahko domače sadje ponudim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:36:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci na to foro hiške sem ravno prej šparovo reklamo gledala je notri neki od Tomyja, ravno za naše ta micene se mi zdi, poglej če ti je všeč jaz sem tudi to prejle gledala in se mi zdi luštna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:37:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA ja moja dragi mi je to nekaj spremenil men se pa ne da brskat...oyiroma nimam casa evo bom probala zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...ja prav si imela SJM hvala ya nasvet imam obe kremi... p bom tudi omenila ya biogaja kapljce,ki mi jih je piskot predlagala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:37:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-to pa bo jabolk...a ti nč ne zgnjijejo...jest nisem glih tip za ozimnice raj sproti kupujem...sam res da itak nimam postavt kam sem vzela takovrsto,ki zdrži tudi po par mesecev.....sem dala v klet,tko da ne bo zgnilo......sem vzela za Hano da imam domača in skos na razpolago Čebel@ mi mamo tud domača jabolka skoz na razpolago, hruške so pa ravno pošle Je kar fletno ko mu lahko domače sadje ponudim. jaz imam v skrinji še češnje,jih bom kar skuhala in dala v kozarčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:38:22
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-to pa bo jabolk...a ti nč ne zgnjijejo...jest nisem glih tip za ozimnice raj sproti kupujem...sam res da itak nimam postavt kam sem vzela takovrsto,ki zdrži tudi po par mesecev.....sem dala v klet,tko da ne bo zgnilo......sem vzela za Hano da imam domača in skos na razpolago ful dobro kje pa si to uzela...v keri drevesnici,,,ja itak klet je zakon ...kera vrsta pa je to če smem vprašat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:40:08
|
|
|
|
Čebel@
|
a ste vašim malčkom že ponudile melono???mi jo bomo jutri 1. probali suhe slive in suhe marelice čez noč namočite ali le skuhate v kompotu??? koliko časa se kuha rdeča pesa???ali jo lahko kuham skupaj z ostalo zelenjavo,ali jo moram posebaj kuhati???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:41:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-to pa bo jabolk...a ti nč ne zgnjijejo...jest nisem glih tip za ozimnice raj sproti kupujem...sam res da itak nimam postavt kam sem vzela takovrsto,ki zdrži tudi po par mesecev.....sem dala v klet,tko da ne bo zgnilo......sem vzela za Hano da imam domača in skos na razpolago ful dobro kje pa si to uzela...v keri drevesnici,,,ja itak klet je zakon ...kera vrsta pa je to če smem vprašat v Prevojah pri Lukovici(pri Domžalah) je drevesnica .....ne vem kako se vrsti reče(pa mi je povedala) ampak je edina vsta ki je sladka,nekatere so sladko-kisle,ene pa prav samo za kompote
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:42:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a ste vašim malčkom že ponudile melono???mi jo bomo jutri 1. probali suhe slive in suhe marelice čez noč namočite ali le skuhate v kompotu??? koliko časa se kuha rdeča pesa???ali jo lahko kuham skupaj z ostalo zelenjavo,ali jo moram posebaj kuhati??? čebel@ melone mu še nisem ponudila, najbrž zato k jo jaz ne maram , slive sem mu samo sveže dala, suhih še ne, peso kupim pa od ete v kozarčku in je ne kuham sama, mislim pa da jo je treba posebej kuhat. Prov velik ti nisem pomagala upam da bo katera bolj radodarna z odgovorom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:43:10
|
|
|
|
Čebel@
|
ali naši malčki lahko jejo kus kus???a se isto naredi kot polenta???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:44:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ali naši malčki lahko jejo kus kus???a se isto naredi kot polenta??? kus kus lahko jejo, ja na enak način kot polenta, gres, je zelo hitro skuhan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:44:43
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.......hvala za odgovore peso sem eno malo,svežo kupila da jo proba danes bom naredila doktorat iz GH
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:45:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ali naši malčki lahko jejo kus kus???a se isto naredi kot polenta??? kus kus lahko jejo, ja na enak način kot polenta, gres, je zelo hitro skuhan sem videla da sta 2 vsti-eden je polnzrnat-->je vseeno katerega vzamem?ali kus kus tudi zapira kot polenta?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:47:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......hvala za odgovore peso sem eno malo,svežo kupila da jo proba danes bom naredila doktorat iz GH čebel@ jaz se včasih tud sprašujem al mu to lahko že dam al rajš ne, mah pojma nimam. Sem ravno prej študirala da bom ta teden skuhala ričet pa ne vem a čem Žigu že dat al ne , itak bi fižol ven prebrala. Ponavad tok časa študiram da mu kej druzga nardim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:48:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ali naši malčki lahko jejo kus kus???a se isto naredi kot polenta??? kus kus lahko jejo, ja na enak način kot polenta, gres, je zelo hitro skuhan sem videla da sta 2 vsti-eden je polnzrnat-->je vseeno katerega vzamem?ali kus kus tudi zapira kot polenta? Vseen kerga vzameš. Več ti bo znala pa Sjmm povedat ker je zadnjič tud super recept dala gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:49:18
|
|
|
|
Urša08
|
Zdej grem pa res mal počivat. Se zvečer še kej tipkamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:49:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......hvala za odgovore peso sem eno malo,svežo kupila da jo proba danes bom naredila doktorat iz GH čebel@ jaz se včasih tud sprašujem al mu to lahko že dam al rajš ne, mah pojma nimam. Sem ravno prej študirala da bom ta teden skuhala ričet pa ne vem a čem Žigu že dat al ne , itak bi fižol ven prebrala. Ponavad tok časa študiram da mu kej druzga nardim ma jaz toooook kompliciram s to hrano.....za nas kuha tašča(le občasno jaz) in za Hano kuham posebaj ker ji ne solim......pa se mi zdi da se skos ponavljam in da skos isto je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:49:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Zdej grem pa res mal počivat. Se zvečer še kej tipkamo spočij se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:51:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......hvala za odgovore peso sem eno malo,svežo kupila da jo proba danes bom naredila doktorat iz GH čebel@ jaz se včasih tud sprašujem al mu to lahko že dam al rajš ne, mah pojma nimam. Sem ravno prej študirala da bom ta teden skuhala ričet pa ne vem a čem Žigu že dat al ne , itak bi fižol ven prebrala. Ponavad tok časa študiram da mu kej druzga nardim ma jaz toooook kompliciram s to hrano.....za nas kuha tašča(le občasno jaz) in za Hano kuham posebaj ker ji ne solim......pa se mi zdi da se skos ponavljam in da skos isto je Čebel@ a čist nč ne soliš? Pomoje da bi ji lahko že mal solila, pa kako začimbico not dala da se počasi navadi okusov. Jaz že veliko kombiniram in dostikrat skup jemo npr: goveja juha, zelenjavna juha, obara, cvetačna juha, špinača, rižota, kaka zelenjavna omakica s smetano in piščančkom, ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:52:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Zdej grem pa res mal počivat. Se zvečer še kej tipkamo spočij se bom probala, hvala Tudi zate ne bi blo slabo če bi šla mal ležat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:52:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a ste vašim malčkom že ponudile melono???mi jo bomo jutri 1. probali suhe slive in suhe marelice čez noč namočite ali le skuhate v kompotu??? koliko časa se kuha rdeča pesa???ali jo lahko kuham skupaj z ostalo zelenjavo,ali jo moram posebaj kuhati??? Melono že poskusili med banano. Suho sadje vedno skuham z jabolkom ali hruško. Ne vem točno kok cajta, sam jo z nožkom piknem in če je mehka do sredine..to je to, vedno kuham ločeno od druge zelenjave...močen okus in barva gre od nje še na vse ostalo in pol ni gut
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 14:53:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......hvala za odgovore peso sem eno malo,svežo kupila da jo proba danes bom naredila doktorat iz GH čebel@ jaz se včasih tud sprašujem al mu to lahko že dam al rajš ne, mah pojma nimam. Sem ravno prej študirala da bom ta teden skuhala ričet pa ne vem a čem Žigu že dat al ne , itak bi fižol ven prebrala. Ponavad tok časa študiram da mu kej druzga nardim ma jaz toooook kompliciram s to hrano.....za nas kuha tašča(le občasno jaz) in za Hano kuham posebaj ker ji ne solim......pa se mi zdi da se skos ponavljam in da skos isto je Čebel@ a čist nč ne soliš? Pomoje da bi ji lahko že mal solila, pa kako začimbico not dala da se počasi navadi okusov. Jaz že veliko kombiniram in dostikrat skup jemo npr: goveja juha, zelenjavna juha, obara, cvetačna juha, špinača, rižota, kaka zelenjavna omakica s smetano in piščančkom, ... nič ji ne solim,ker sem pred časom brala da sol le ni tako zelo pomembna in da jo čisto preveč pojemo......še prehitro bo jedla "normalno" hrano in jbo takrat dobila vase dovolj začimb in soli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?