Andromeda
|
Hello! Jej, jej, kako zatišje je tukaj. Zadnje čase imamo pa kar z bethany in onur trialoge Upam, da nas bo še kakšna stara čvekica prišla pogledat... IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Zato sem si pa tudi brez slabe vesti privoščila kak kozarček vina, šampanjca ali radlerja... pa sem že bila noseča... aj jaj jaj! Ne bom do konca nič več pila, hehe... Hm, jaz sem 2 dni preden sem zagledala plusek na eni zabavi popila 1 veliko pivo (laško) in nato še 3 bandidose, se mi ni niti sanjalo, da sem noseča, pa takrat sem še kadila, ampak sem potem takoj te grde razvade opustila, no čike za večno, pivo in kak vinček in dober liker si pa še sedaj privoščim Baje je pa na začetku, še preden se ženska zave nosečnosti plod zelo zaščiten pred tovrstnimi vplivi, ker se hrani še z rumenjakovim mehurčkom in ne vsrkava direkt od matere hranila, narava je že poskrbela za človeški rod, zato pa nas bo tudi kmalu 7 milijard Kaj boste počele čez vikend? Vreme bo menda super, mi bomo šli na kak krajši izlet, danes zvečer dobimo še ene obiske, bom spekla pico, je hitro narejena in še nasitna, mož je pa že včeraj odšel po gajbo piva in vse kar sodi zraven Koliko vam kaj malčki spijo? Dario v vrtcu spi kako uro, največ uro in pol, zvečer pa ne zaspi pred 21. uro, zjutraj ga moramo pa mi budit in je seveda siten in joka, ker mu je prezgodaj, ampak da bi pa prej zaspal, pa ni šans. Ko spi čez dan doma, spi pa tudi več kot 2 uri, če pa se preveč dogaja, pa sploh ne, amapk v vsakem primeru zvečer ob isti uri "omaga". Danes zjutraj je bil pa sploh lump, ker ni hotel enih hlač oblečt, se je upiral, jih na koncu slekel in mi šel v omaro pokazat, katere hlače bi imel...in to pri 2,5 letih, kaj še bo?
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 6.5.2011 11:54:19 >
|