|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
15.4.2011 11:26:18   
Bethany
Izleti z RR: ne, mi ne gremo, mi je solo varianta ljubša. Pa smo si raje izbrali in privoščili eno prvomajsko vikend ponudbo na morju.

Onur, v drugo tudi hodiš v materinsko? Kako to?  Ker js pa pomoje ne bom, če bom še kdaj noseča, dvomim, da bom kaj novega zvedla... Že pri prvem obiskovanju so bile vse informacije že enkrat slišane ali prebrane user posted image user posted image

Fajn se mejte, viiikeeeend priiihaaaajaaaa! user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.4.2011 19:00:11   
Andromeda
Hello!

Evo še mene malo na raport po krajšem premoru. Vmes nam je zatrokiral računalnik oz. OS, zato sem bila malce odrezana od sveta user posted image Še dobro, da lahko za nujne stvari dostopam z mojega telefona preko brezžične povezave,za kaj več pa nimam živcev, da se spopadam s touch screenom user posted image

Dario je much much better, v sredo popoldne se mu je bruhanje končno ustavilo, včeraj je že imel nekaj apetita, danes je npr. za zajtrk pojedel 2 umešana jajčka, mali probiotični jogurt in še pol skute... Danes sva imela še kontrolo pri P in je vse OK, tako, da gre v ponedeljek spet v vrtec. user posted image Je kar malce siten doma in se dolgočasi, no čez vikend bomo šli kam na izletek, da se malo zamoti.

izleti z RR - mi tudi še nsimo šli in verjetno tudi ne bomo, gremo raje v svoji režiji, pa tudi cena teh RR izletov se mi ne zdi preveč denarnici prijazna.

Glede materinske šole - jaz je sploh nisem obiskovala, ker me je porod prehitel. Ko bom 2. noseča, pa verjetno tudi ne bom hodila. Itak ti patronažna vse pokaže, pa na netu marskaj izveš, če pozabiš v tem času user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
16.4.2011 22:43:02   
onur
Onur, v drugo tudi hodiš v materinsko? Kako to?  Ker js pa pomoje ne bom, če bom še kdaj noseča, dvomim, da bom kaj novega zvedla... Že pri prvem obiskovanju so bile vse informacije že enkrat slišane ali prebrane

Jaz sem v prvo hodila v Postojno, sedaj pa sem rekla, da grem provat v Sežano, ki mi je dva koraka oddaljena. Pa ne zaradi nekih novih informacij (ali pa tudi ja, ker so predavanja zelo raznolika), bolj zaradi firbca, pa vidiš kako nosečnico, ...

Dario user posted image user posted image user posted image user posted image .

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
17.4.2011 15:29:32   
lyra*
Živjo babe.

Evo, spet se vam malo javljam. :)) Ravno smo pojedli kosilo, moža in žabici sem poslala ven, v park. Čeprav ni nekaj toplo, no, ampak vsaj malo se bodo imeli fajn. user posted image

Jaz se že 3dni takoo slabo počutim, malo mi je slabo, pol je boljše, pol pa spet groznoo slabo.user posted image Nonstop mam neko kepo v grlu..user posted image

onur ooo, jaz sploh nisem vedla, da si spet srečka nosečkauser posted image user posted image Kdaj pa imaš PDP?

Vidim,da se pogovarjate o RR izletih.. Kako to sploh zgleda? Pomoje organzirano, več družin skupaj..user posted image Sej ni šans,da bi šli.. sam je vseeno zanimivo. user posted image aja, pa btw.. kam pa greste med poletnim dopustom?

Babe, kak ste ve kaj z flaškami in dudami? user posted image Sej pomoje ste to temo že 100x predelale, sam vas ne spremljam tak pogosto.user posted image Pri nas je tak, da ima Zara dudo in flaško, Zoja pa samo flaško.user posted image Sicer je pri Zari dudica res fuul poredko, ampak takrat ko jo dobi, pa je sploh noče dat iz ust.
V flaški pa obe pijeta toplo mleko, včasih znata prav ****, prevroče, pretoplo.. ni dovolj dobro..user posted image user posted image
Pa niti ni tko,da pijeta zjutraj pa zvečer, mleko jima moram naredit tudi 7-10x na dan..user posted image Vmes pa še sok in voda.. ampak vse iz flaške, če jima hočem dat slučajno iz kozarčka nastane histerični jok in metanje po tleh..user posted image

Nič, grem še pospravit malo, preden se banda prikotali domov.user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
17.4.2011 16:26:56   
onur
Kdaj pa imaš PDP?

14.6.2011

Flaška in duda: duda je bila že zdavnaj ukinjena, kmalu po prvem letu. Na flaško pa pije še zjutraj kakav.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.4.2011 7:33:12   
sončnica24
Dobro jutro, pa je spet ponedeljek. Nik pa ima v vrtcu zgleda neko krizo, me sploh noče spustit, pa on bo ostal pri meni in ne bo šel v vrtec - mi je prav grozno ker pred tem ni bilo nekih velikih problemov, sploh pa letos od septrembra več nič zdaj pa spet - nimam pa pojma kaj je ker ko pridem po njega je vse ok, pa če ga vprašam kaj je narobe tudi reče da nič da je vse v reduuser posted image

Flaška in duda. Dude nimamo že tak dolgo da se niti ne spomnim, kdaj smo jo vstran dali. Flaško pa je tudi škrat odneso, to pa predvsem zaradi problemov z zobmi. Tak da ima zdaj za zaspat doma plenico.

Danes imama atija doma upam da ostane cel teden v delavnici da bomo malo skupaj, sploh zato ker pravijo da bo lepo vreme ta tedenuser posted image .

Tako zdaj pa veselo na delo čeprav se mi trenutno še nič ne da pa saj bo važno da sonček skozi okno sveti.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.4.2011 8:36:26   
onur
Dobro jutro, pa je spet ponedeljek. Nik pa ima v vrtcu zgleda neko krizo, me sploh noče spustit, pa on bo ostal pri meni in ne bo šel v vrtec - mi je prav grozno ker pred tem ni bilo nekih velikih problemov, sploh pa letos od septrembra več nič zdaj pa spet - nimam pa pojma kaj je ker ko pridem po njega je vse ok, pa če ga vprašam kaj je narobe tudi reče da nič da je vse v redu

Pr nas je imela eno tako krizo in je zjutraj grozovito jokala. Trajalo en teden in kakor je prišlo, je tudi minilo samo od sebe.

Dobro jutro še malo od mene. Čebelo sem oddala v vrtec. Gremo kar peški in je prav prijeten en jutranji sprehod.
Vikend minil hitro. V soboto sva bile same, moj je delal cel dan, ma je šlo hitro mimo. Včeraj pa smo šli peš na eno kafe do vasi, pa še sejem zelišč smo si ogledali. Potlej pa smo po kosilu šli pogledat konje, ki so šli skozi vas in se ustavili na igrišču (je turistično društvo organiziralo neko prireditev v vasi). Tamala je bila itak navdušena.
Ta teden pa moram mojega pregnat, da greva že kupit cunje, ker on bi šel kar maja. Anti tudi potem ko že rodim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem malo v likanje, ob 12 pa do fizerja, da me postriže.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.4.2011 10:46:31   
Andromeda
Hello!

Naš lump je po 1 tednu šel spet v vrtec, je bila zjutraj kar malo kriza, na srečo, ga je odpeljal oči, tako, da so meni prihranjeni taki trenutki, sicer jokal ni, se je pa očka držal kot klop. Upam, da bo sedaj bolj zdrav. V marcu in aprilu je bil bolj za vzorec v vrtcu. Naslednji teden bo pa itak spet doma, ker so prazniki...

flaška in duda - oboje ukinili pri 21 mesecih, mi smo imeli to srečo, da je kar sam začel dudo zavračat. Smo bili ravno na morju in so mu dve trojki ven lezli, pa je v 3 dneh zgrizel 2 dudi, ko je videl, da druge ne bo dobil, je nehal težit in je sploh ni več pogrešal. Istočasno smo še flaško ukinili, itak jo je imel samo za zjutraj, da je 2 dcl mleka spil. Smo pa potem, ko smo prišli z dopusta imeli nekaj dni krize, je zvečer težko zaspal, ampak je v 14 dneh se lepo uredilo.

letošnji dopust - khmm, nekam v Dalmacijo, po vsej verjetnosti na Pelješas, od tam je tudi veliko možnosti za izlet (Duborvnik, Mljet, Korčula, dolina Neretve...), ker mi radi poleg poležavanja na plaži radi še kaj drugega počnemo. sem že gledala za apartmaje, pa nič pametnega našla, kar je fajn, je pa tudi cena navita. saj nimamo nekih hudih zahtev, ampak 60 eurov na dan za apartma za 2-3 osebe z nekim mini balkonom in tistim "študentskim" štedilnikom, da niti kosila ne moreš skuhat mi je pa too much.
Saj ne, da na dopustu kuhamo goveje juhe in pečenke, ampak da imaš pa 1 veliko kuhalno ploščo in še 1 mini za džezvo, mi pa res ni priročno in zgubim vse živce preden naredim špagete bolonjeze user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.4.2011 10:47:23 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.4.2011 16:49:12   
onur
Dopust: na Hrvaško jo letos ne bomo odpihnili, čeprav me prav mika, ma bo bebica še mala, pa tudi konec avgusta je morje že brrrrr. Verjetno bomo šli avgusta kam k nam v toplice, da malo spremenimo okolje. Nisem pa še nič gledala, bom že potem, ko se povečamo. 

Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.4.2011 8:19:47   
Andromeda
Hello!

Tukaj je pa spet pravo zatišje user posted image

Za začetek dneva 1 modra misel user posted image :

user posted image

No, jaz si grem res kavo skuhat. sicer ponavadi zjutraj pijem najprej zeleni čaj in nato čez 2 uri kavo, ampak danes mam pa tak dan, da bom kar s kavo začela. Sem se pa po kakih 10 dneh končno naspala, prej sem slabo spala, ker je bil dario bolan, potem me je polna luna zmedla, včeraj sem šla že ob deset_ih v posteljo in lepo spala do 6.30.
Danes imam kar nekaj opravkov, popoldne greva pa z Dariom z vlakom v Ljubljano, naju na postaji pobere očka in gremo malo v BTC in citypark pogledat, v bistvu bo mož peljal mamo v dan kuchen, ker prenavlja stanpvanje in bo šla za kuhinje pogledat, mi2 z Dariom bova šla pa po trgovinah in na sladoled, je čisto nor nanj.
Včeraj sem za kosilo pizzo naredila, Dario jo je pojedel skoraj tretjino pekača, da ne rečem, kako je skakal pred pečico in se drl "kica, kica" user posted image Odkar je zdrav, je postal prav požrešen, je pa res, da je tudi precej shujšal, ko pa 5 dni ni nič jedel, ampak ni bojazni, da ne bi nazaj dobil user posted image

Nič, spet nekaj bluzim, najbolje, da grem po svojih opravilih user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 20.4.2011 8:21:27 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.4.2011 11:42:21   
Bethany
Hoj,

ooo, ste pridne s čvekanjem. Sem mislila da forum kr sameva, hehe...

Flaška: Naša še zvečer po večerji pije mleko, ampak sem zamenjala flaško za tisti lonček za pitje, ker se mi zdi pri slabih 2 letih in pol, da pa res ne rabimo več flaške. Sicer pridno pije na kozarec, že od začetka.
Dude pa itak nismo imeli. HB!

Dopust: zdele med prvomajskimi gremo v Umag za tri dni, poleti pa v en kamp, blizu Zadra. Za pohajkovanja po svetu, kar je moj idealen dopust, pa bo še dosti časa, ko bo E. malo večja in bo tudi imela kaj od tega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.4.2011 11:43:55   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Hello!

...
letošnji dopust - khmm, nekam v Dalmacijo, po vsej verjetnosti na Pelješas, od tam je tudi veliko možnosti za izlet (Duborvnik, Mljet, Korčula, dolina Neretve...), ker mi radi poleg poležavanja na plaži radi še kaj drugega počnemo. sem že gledala za apartmaje, pa nič pametnega našla, kar je fajn, je pa tudi cena navita. saj nimamo nekih hudih zahtev, ampak 60 eurov na dan za apartma za 2-3 osebe z nekim mini balkonom in tistim "študentskim" štedilnikom, da niti kosila ne moreš skuhat mi je pa too much.
Saj ne, da na dopustu kuhamo goveje juhe in pečenke, ampak da imaš pa 1 veliko kuhalno ploščo in še 1 mini za džezvo, mi pa res ni priročno in zgubim vse živce preden naredim špagete bolonjeze user posted image
...

LOL! user posted image user posted image user posted image dobro si tole napisala, sem se prav nasmejala! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.4.2011 13:22:12   
Andromeda
bethany - kamp pri Zadru praviš...a mogoče v Zatonu?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.4.2011 13:50:36   
Bethany

v tegale, natančneje: http://www.campsibuljina.com/galerija.html Nikakor si ne zapomnim imena... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.4.2011 14:45:59   
onur
Živjo. Ne vem ali se me kaj loteva, ali ne. Prehlajena sem, pa nekako čudno se počutim. Upam, da ne bo hujšega in bo šlo hitro mimo. Dogaja nič kaj posebnega. Za veliko noč, bomo verjetno pri nas imeli kosilo, potlej pa 27.4. prazunujemo taščin in od nečakinje rojstni dan.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
21.4.2011 0:03:26   
Andromeda
Uf, mene je pa prejle, ko sem dala lumpa spat n sem legla zraven, da se je umiril kar zmanjkalo in sem se malo prej zbudila, šla stuširat pa nekaj pojest, zdej pa zaspat ne morem. V Lj je blo fajn, tašča in mož sta šla po kuhinjo, mi2 z lumpom pa sva pohajkovala po trgovinah. dario je bil extra priden, očitno je bolj navdušen nad nakupovalnimi centri kot jaz user posted image Sem mu pa kupila ene dolge platnene hlače, 1 mjaico z dolgimi rokavi in 1 sd kratkimi, vse v H&M, iskala sem še kako pižamo, pa je vse z dogimi rokavi, pa nobenih tankih nogavic nisem našla, bom šla jutri še v Polzelo pogledat.

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

v tegale, natančneje: http://www.campsibuljina.com/galerija.html Nikakor si ne zapomnim imena... user posted image

A, tukaj greste... No, jaz sem bila pred leti nekoliko nižje v kampu v mestu Starigrad, tale Paklenica je zanimiv konec.

Nič, se grem porobat uspavat user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
21.4.2011 0:04:28   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo. Ne vem ali se me kaj loteva, ali ne. Prehlajena sem, pa nekako čudno se počutim.

Ojej, res zoprno...Upam, da boš kmalu zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
21.4.2011 8:26:44   
Bethany
Jutro!

Andromeda, ti je uspelo zaspat? user posted image user posted image js sem bolj slabo spala, sma zvečer gledala neko novo serijo iz neta, pa je bila kr mal strašna (srednji vek pa to...) in pol mam polno glavo tistih krutih prizorov, bbrrrr! Je pa že bolje kaka žajfasta nanizanka ala Greys anatomy ali One tree hill, hehe... user posted image

Js pa zdele še oddelam svoje, par papirjev preložim sem in tja, pol pa ven na kavico, sonček in čvek, pa še malo domov delat. Četrtki so kul, imam na šihtu tako malo dela, da najkasneje do 11ih končam, si z mojim privoščima kavico in sendvič nekje zunaj, pol pa domov poštimat stvari na domačem biznisu. Tak da men se vikend načeloma začne v četrtek, tistih 8 ur dela v petek pa itak hitro mine. user posted image user posted image

Jutri ali v soboto zjutraj pa jajca farbat. Letos spet z naravnimi barvami, so mi veliko ljubša kot umetna. Elina bo pa kr s prstnimi barvami po kuhanih jajčkih pacala, pa bomo vsi zadovoljni. user posted image

Fajn bodte! cau

Neposredna povezava do sporočila: 3068
21.4.2011 8:29:26   
Bethany

...

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

A, tukaj greste... No, jaz sem bila pred leti nekoliko nižje v kampu v mestu Starigrad, tale Paklenica je zanimiv konec.

...

sploh ne poznam teh koncev, najnižje po jadranu, da pomnim, sem bila na Pagu. Tole bo pa taka luštna na izi, tudi finančno, možnost, da gremo na morje, ker ima od mojga moža teta prikolico dol celo leto. Pa mislim, da bo kamp Elini zelo zanimiv. Pa skoz si zunaj na luftu, v senčki... pomoje bo kul. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
21.4.2011 9:34:20   
Andromeda
Hello!

bethany - mi je uspelo zaspati potem brez problema user posted image Mene tudi pretresejo taki prizori, da potem težko zaspim, je zvečer res bolj pametno kaj umirjenega gledat, da nas preveč adrenalin ne zalije user posted image
Pišuka, se mi zdi, da smo bili takrat tudi mi v tem kampu, sem še 1x link pogledala, pa vidim, da je 10 km od Starigrada, sodeč po slikah in razporeditivi, je povsem idenitčen, je pa od tega 8 let in sem pozabila, kako se mu reče. Je pa fajn, ker je res veliko sence, moja prijateljica s katero smo takrat bili tam, še sedaj hodi s fantom tja.

Nič, si grem zeleni čaj naredit, potem pa spet po opravkih. Vzunaj so pa skoraj poletne temperature.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
22.4.2011 10:53:21   
Andromeda
Hello!

Waw, ste se pa razpisale v zadnjih 24 urah user posted image
Še malo, pa se bom tukaj kar sama s sabo pogovarjala user posted image

No, prejle sem prišla s tržnice, sem nabavila zelenjavo in jajčka - tudi jaz jih bom barvala na naraven način - z rdečo čebulo. Če morda katero zanima eko barvanje pirhov: http://www.lifestylenatural.com/561/Barvanje-pirhov-z-naravnimi-barvili. Zvečer bom spekla potico, jutri bom še jajčka v špinači pobarvala, skuhala šunko itd, potem bomo pa nesli "žegnat". V nedeljo gremo na velikonočno pojedino k tašči, za 1. maj pa gremo na Dolenjsko, vmes pa na kakšen izlet. Ima mož cel teden oz. tiste 3 dni dopust, jaz sem si pa tudi vzela frej user posted image

Uživajte v barvanju pirhkov in lepo preživite praznike!

Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.4.2011 21:44:20   
onur
Hello! Waw, ste se pa razpisale v zadnjih 24 urah Še malo, pa se bom tukaj kar sama s sabo pogovarjala

Še jaz malo počvekam, da ne boš imela monologov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo z mojim nabavljala cunijce za dojenčka v Ljubljani. Še nekaj moram dokupit. user posted image user posted image user posted image user posted image Petji je moj kupil eno krilce in veste kako so se ji očke svetle, ko sva ji ga prinesla. Kot, da bi komu dal košaro evrov. user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes smo bili zjutraj še v trgovini. Tašča je poskrbela za barvanje jajč s čebulo, popoldan pa so šle s Petjo k žegnu, potlej pa je Petja divjala s sosedovima otrokoma. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem zvečer naredila še tiramisu za jutri in je šel dan mimo. Pridejo jutri naši in pa sestra z družino ter tašča in tast. Tašča mi bo pomagala pri kosilu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.4.2011 7:53:33   
Bethany
Hojla,

popraznični pozdrav še od mene...

Jooooj, js sem pa danes komaj zaprla kavbojke, pa tud zdele med sedenjem ni najbolj udobno v njih... user posted image user posted image user posted image V čem je fora, da več pregreh ko poješ, bolj maš lušte po njih, ha? Če bi imela dost močno voljo, da se zadržim vseh dobrot, ki jih tile prazniki prinesejo, me sploh ne bi matralo po še. Tak pa pojem en kos pregrešno dobre potice, pa bi še enega. Pa pojem eno čokoladno jajčko, pa bi še eno. Misliiim!!?? Danes sem na sadju in zelenjavi. In pika! Po praznikih pa obvezno vsaj 3 kile dol spravit. Ker sem že prekoračila dovoljeno mejo.

Ok... dost nakladanja o moji slabi vesti in občutku napihnjenosti. user posted image user posted image

Prazniki so mimo, bilo je luštno, se pa že veselim prihajajočega vikenda, ko šibnemo na morje. Juhu!

Ej, babnce, še eno vprašanje... men pa M. zamuje že en teden, test nosečnosti pa negativn. user posted image user posted image Ni mi jasno, zakaj bi se mi ciklus kar naenkrat tako podaljšal, ha? Prej 26 dni, zdaj pa kr 32 ali več?? Wierd! Kakšen predlog?

Nič, grem se  delat, da delam. user posted image user posted image Fajn bodte!

cau...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.4.2011 8:27:49   
sončnica24
Dobro jutro, sem v službi pa nimam kaj za delat, "nadomeščam" tajnico, toliko da ni vse prazno, upam samo da te ure čim prej minejo in grem domov. Vikend minil super samo prehitro. Včeraj smo šli na morje mamo tam sorodnike smo preživeli en super dan pa še sonček je bil, ne pa vprašat kako je blo ko smo se domov pripeljali, je tak dež vlival da je bila katastrofa.

Bethany mogoče pa si noseča samo še test ne pokaže, al pa je kak stres bil prisoten meni takrat tudi vedno zamuja.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.4.2011 15:44:38   
Andromeda
Hello!

Evo še moj popraznični raport user posted image O pretesnih kavbojkah raje ne izgubljam besed, med drugim se mi je včeraj še moj najljubši modrc strgal, tako, da bo treba v šoping user posted image Mi je pa ostalo veliko hrena, sem včeraj zvečer naredila iz njega namaz, tako da ne bomo stran metali. Ostal nam je le še 1 pirh in kos potice, ostalo smo pa vse pojedli. user posted image V nedeljo smo šli še na velikonočni zajtrk k tašči v Ljubljano, pa potem še malo naokrog, včeraj smo bili bolj doma, le popoldne smo šli na sprehod po Kranju. Vreme imamo glede na napoved kar OK, danes je sicer več oblačnosti, sicer pa je čez dan bilo vse dni kar jasno, razen v nedeljo proti večeru je bila ploha, pa včeraj tudi malo.
Danes smo še Daria peljali k zdravniku, ker mu je včeraj začel zelen izcedek teči iz očesa, tako da je dobil antibiotične kapljice.

bethany - počakaj 2 dni in ponovi test, če ne bo M prej prišla. Lahko greš pa samoplačniško oddat kri na test za beta HCG, stane toliko kot clear blue, pa še bolj zanesljiv je.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 26.4.2011 15:45:39 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?