Andromeda
|
Hello! Naš lump je po 1 tednu šel spet v vrtec, je bila zjutraj kar malo kriza, na srečo, ga je odpeljal oči, tako, da so meni prihranjeni taki trenutki, sicer jokal ni, se je pa očka držal kot klop. Upam, da bo sedaj bolj zdrav. V marcu in aprilu je bil bolj za vzorec v vrtcu. Naslednji teden bo pa itak spet doma, ker so prazniki... flaška in duda - oboje ukinili pri 21 mesecih, mi smo imeli to srečo, da je kar sam začel dudo zavračat. Smo bili ravno na morju in so mu dve trojki ven lezli, pa je v 3 dneh zgrizel 2 dudi, ko je videl, da druge ne bo dobil, je nehal težit in je sploh ni več pogrešal. Istočasno smo še flaško ukinili, itak jo je imel samo za zjutraj, da je 2 dcl mleka spil. Smo pa potem, ko smo prišli z dopusta imeli nekaj dni krize, je zvečer težko zaspal, ampak je v 14 dneh se lepo uredilo. letošnji dopust - khmm, nekam v Dalmacijo, po vsej verjetnosti na Pelješas, od tam je tudi veliko možnosti za izlet (Duborvnik, Mljet, Korčula, dolina Neretve...), ker mi radi poleg poležavanja na plaži radi še kaj drugega počnemo. sem že gledala za apartmaje, pa nič pametnega našla, kar je fajn, je pa tudi cena navita. saj nimamo nekih hudih zahtev, ampak 60 eurov na dan za apartma za 2-3 osebe z nekim mini balkonom in tistim "študentskim" štedilnikom, da niti kosila ne moreš skuhat mi je pa too much. Saj ne, da na dopustu kuhamo goveje juhe in pečenke, ampak da imaš pa 1 veliko kuhalno ploščo in še 1 mini za džezvo, mi pa res ni priročno in zgubim vse živce preden naredim špagete bolonjeze
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.4.2011 10:47:23 >
|