|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
7.4.2011 9:49:36   
Bethany
Hojla,

Evo še moj glas.

A ste vidle tole: http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/#sign_petition ??? user posted image user posted image user posted image A ni grozljivo, kar obljubljajo, da nas bo doletelo? PA kam gre ta svet, nooo??? user posted image user posted image

Pranje: js ne uporabljam mehčalca, že dolgo ne... Tudi praška zelo malo, pa še to samo pri umazanih cotah, tistih, ko je treba samo preplaknat, pa samo pralno kroglo. Sicer pa kombinacijo obojega. Mi kis povsem zadošča, da ni pretrdo, pa verjetno tudi krogla naredi svoje pri mehčanju.
Se spravljam naredit domači prašek, da povsem opustim kupljenega... Kaj morem, me vedno bolj vleče v "zelene vode"  user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.4.2011 9:54:24   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Glede ginekologa pa mi to niti ni tako sramotno, oz. nimam sramu pred zdravniškim osebjem, mi je očitno to zdr. šola dala, ker npr. moja svakinja je pa tako zadrgnjena, da še h ginekologu ne hodi, ker ji je ponižujoče, da jo gleda tam spodaj.user posted image Pa je ženska stara 28 let in spolno akitvna, ampak pri G je bila pa menda samo 2x v življenju. Se mi pa zdi s samega stališča pacientke nekoliko bolj prijazna tale varianta, da najprej se pomeniš o težavah itd in potem opravi pregled. Pa neka intimnost bi lahko tudi bila zagotovljena, da se vsaj zakleneš, da ni neljubih dogodkov.

js tud nimam sramu, čeprav nisem hodla v zdravstveno. Ampak že od malih nog v nudistični kamp, pa nimam problema z goloto... kar se tiče zdravnikov... pa tudi v savni mi ni težko bit. user posted image

Tole o zadrgnjenosti, sem pa pričakovala, da bo svakinja stara vsaj 50 let za tako obnašanje, hehe... user posted image user posted image no ja, si predstavljam, da ji ni luštno s takimi predsodki... user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.4.2011 10:46:23   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Tole o zadrgnjenosti, sem pa pričakovala, da bo svakinja stara vsaj 50 let za tako obnašanje, hehe... user posted image user posted image no ja, si predstavljam, da ji ni luštno s takimi predsodki... user posted image

Glede na njen slog oblačenja in frizuro res zgleda kot neka tetka user posted image Je pa pravzaprav od moževega brata žena. Ne vem, kaj je videl na njej, ker bolj puste mlade ženske še nisem srečala. Je pa zagrižena karieristka, dela doktorat itd...Za njeno zadrgnjenost pa menim, da je kriva stroga katoliška vzgoja. Od doma je lahko šla šele po poroki. Njen mož pa je njeno čisto nasprotje. Liberalen, užitkar in lenuh. no, očitno se nasprotja res privlačijo. Uf, sem danes opravljiva user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.4.2011 21:24:29   
sončnica24
Hojla, da se še jaz malo javim, čakam mojega da se stušira potem pa en čvek preko msn-ja pa spat. Stric je niku včeraj kupo trampolin in moj otroka je čisto "nor", sploh nebi več dol šal, danes je celo vrčevsko skupino povabo na trampolin pa jim baje reko da bo mama kupla sladoled pa bodo uživaliuser posted image - mislim adijo pametuser posted image .

Drugače pa nič novega, malo sem danes šopingirala sam niku kupla take lepe crokse z medvedkom pujem pa jopco.

Lepo spite in se jutri kaj pišemo me moj že kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.4.2011 8:35:04   
sončnica24
Dobro jutro en lep petek vam želim, pri nas se sonček nekaj trudi svetit mu oblaki malo nagajajo upam da čim prej odidejo vstran ker včeraj je bit tako super dan da je veselje upam da bo danes isto.

Pa lep vikend mi bi naj bili spet skupajuser posted image .

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
11.4.2011 7:59:11   
Bethany
Dobro jutro v nov delovni teden!! Vikend je vse čvekice skril, hehe... Sej prav, itak fuuuul prehitro mine...

Par kavic za dober štart: user posted image user posted image user posted image

Joj, a ste vidle članek na RR o carskem rezu?? Brrrr! Js kr nisem mogla pogledat. Ne vem, kok bi se lahko zavestno odločila za to opcijo poroda, mi je veliko bolj grozljiva od naravnega načina. Upam, da je v drugo ne bom mela, če pa že, pa da bom bolj pripravljena nanj kot v prvo...

Neposredna povezava do sporočila: 3031
11.4.2011 8:33:49   
pomar*ANČA*

Dobro jutro v nov delovni teden!! Vikend je vse čvekice skril, hehe... Sej prav, itak fuuuul prehitro mine...

Par kavic za dober štart: user posted image user posted image user posted image

Joj, a ste vidle članek na RR o carskem rezu?? Brrrr! Js kr nisem mogla pogledat. Ne vem, kok bi se lahko zavestno odločila za to opcijo poroda, mi je veliko bolj grozljiva od naravnega načina. Upam, da je v drugo ne bom mela, če pa že, pa da bom bolj pripravljena nanj kot v prvo...

ja,  sem videla. jaz sem se tokrat odločila za cr, ker pri galu mi je počila posteljica, pa mehur, skoraj sem izkrvavela, v urinu sem imela 10 dni kri, jedla zelo močne antibiotike, po katerih sem bruhala, ter imela zdaj kar precej težav z zanositvijo.  imam zelo veliko notranjih šivov in niti pod razno ne želim da ti še enega naravnega poroda čez.ker so naju predolgo matrali, gal ni zadihal, tako je je bilo predihavanje, pa kar panika da so ga h seb spravli bom imela pa cr kjer bom budna, ni težav z zbujanjem, slabostmi po narkozi pa otroček dobi res malo teh zdravil. tako da jaz sem full zagovornik cruser posted image

trebušček pridno raste, tako da se gal že fajn zaveda in ima trenutno željo da je on dojenček, celo pleničko je našel in rekel da jo bo on imel, da je dojenček:)

ima kdo težave z suho kožo? zadaj, v pregibu nogice ima čisto rdeče in suho, danes je rekel da ga boli. bepanthen sicer pomaga, ampak če ga neham mazati, se takoj spet pojavi. mehčalec ni (njegove hlače poberem vn in dam potem posebej mehčati), prašek dam na dvojno izpiranje. mi ga je kar bedno spet vozit h pediatru, ker je zdej že vsak teden tam, pa vedno za brezvezeuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
11.4.2011 9:00:24   
onur
trebušček pridno raste, tako da se gal že fajn zaveda in ima trenutno željo da je on dojenček, celo pleničko je našel in rekel da jo bo on imel, da je dojenček:)

Pr nas pa je čebela rekla, da ima ona dojenčka v trebuhu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Suha koža: naša jo ima ponavadi na rokicah in ličkih. Kupila sem od Avene Trixero, ki je mastana in jo vsake toliko namažem, ne pa preveč, ker potem se koža res navadi.

Drugač pa vikend preživet v redu. V petek sva se s s tamalo razvajale pri naših in tudi še v soboto. Včeraj pa smo bili zunaj, po kosilu sem jo mahnila spat s čebelo in smo dremuckale več kot dve uri. Zvečer pa sva šla z mojim na Petpetuum Jazzile, potlej pa me je peljal še na pizzo.
Danes pa en strošek več. Moram registrirat avto. Pa mojega preganjam, da naj greva že kaj kupit za bebico, da ne bo naga.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
11.4.2011 10:08:53   
Andromeda
Hello!

Bom bolj hitra, ker imam polno skrbi z malim bolnikom. Žal je Dario spet zbolel, začelo se je v soboto popoldne, ravno, ko smo prišli k mojim v Novo mesto.
Prej je bil čisto OK, živahen, potem pa se je začelo...bruhanje v eno, kaj takega še ne. Zvečer šli do dežurnega, dehidriran na srečo ni bil, smo mu pridno dajali čaj po žlički, Predpisal mu je reglan sirup, ki zavira bruhanje, je malo pomagal. Ponoči je dobil še vročino, zjutraj pa malo driske. Predvidevam, da gre za rotavirus. Včeraj smo se popoldne vrnili domov, zevčer spet malo bruhal, pa danes tudi spet malo, je očtino viroza prešla v 2. fazo. Prej je celo nekaj čokolina pojedel, drugega ni hotel. Zjutraj je imel pleničko čisto polno, tako,da se ne bojim za dehidracijo. Popoldne dela njegova P, pa bomo videli kaj bo rekla...

Je pa zakon od hippa rehidracijska raztopina HIPP ORS 200 - vsebuje riževo sluz, korenček in elektrolite, dajemo počasi po žlički in pomaga. Ker tiste rehidracijske praške, ki jih zmešaš z vodo takoj izbruha ven, je reke dežurni: "gospa, saj vi bi ga tudi..." user posted image

Lep dan, pa ostanite zdravi!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
11.4.2011 11:16:57   
Bethany
Suha koža: od Justa mandeljevo mleko! Zakon! Primerno tudi za dojenčke.

Andromeda: ujej... vas se je pa zdele lotilo neko obolevanje, ha? A je bil vmes sploh kej v vrtcu? user posted image user posted image

Js sem tudi imela enkrat tole Hippovo tekočino, ko je driskala in imela vročino, pa je pol nismo rabili in posledično je rok potekel in je romala v smeti. Je pa fajn vedet, da je ok...

Neposredna povezava do sporočila: 3035
11.4.2011 18:35:53   
Andromeda

Andromeda: ujej... vas se je pa zdele lotilo neko obolevanje, ha? A je bil vmes sploh kej v vrtcu? user posted image user posted image

Res ni videti konca temle boleznim! Popoldne sva šla do naše P, je glede na simptome itd. posumila, da gre spet za angino in test na streptokok je bil spet pozitiven, tako, da spet papcamo Ospen. user posted image

pomaranča - suha in rdeča koža
v pregibih, sploh pa če srbi je lahko znak atopijskega dermatitisa. To imava tudi jaz in Dario. Umivat s trdim milom, probaj namazat z ribjim mazilom, meni pomaga. V hudih primerih je dobra tudi krema atopiclaire, stane 19 eurov, ampak je pa res učinkovita. Aja, pa če morda uporabljaš prašek od Ariela, ga zamenjaj za kakega manj agresivnega.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 11.4.2011 18:38:03 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
12.4.2011 8:41:18   
onur
Dario, user posted image user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravi.

Drugač pa nič kaj novega. Edinole pralni stroj ga je začel svirat. Mi je včeraj pokazalo napako št. 6 (baje, da je šel grelec) in sem poklicala na servis, ker je še to leto v servisu. Pol pa ne najdet računa. No pa sem klicala v Gorenje, če mi da duplikat in ga grem danes iskat.

Eno ? Katere banke uporabljate za poslovanje? Jaz neki študiram, da bi jo menjala.

Neposredna povezava do sporočila: 3037
12.4.2011 8:46:57   
sončnica24
Dobro jutro, pri nas tudi nič kaj novega, v četertek imamo v vrtcu srečanje, Nik je priden vse ok, tak da nimam nič kaj napisat.

Dariju pošiljamo pikapolonice da se čim prej pozdravi - ste pa letos res bogi.

Banka jaz imam račun odprt pri SKB-banki. Imajo zdaj možnost da si narediš kartico na kateri imaš fotografijo po svoji izbiri, pri nas zelo prijazni tako da je zaenkrat ne menjam.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
12.4.2011 9:45:40   
Andromeda
Hello!

Hvala za pikapoke, malo že pomagajo. Zjutraj me je Dario zbudil z besedami: "kašo bi jedu". Mu pa zaradi antibiotika urin čudno smrdi. Mi je zanimivo, da prejšnjič, ko je jemal Ospen, tega nisem opazila user posted image

Banka- jaz imam račun odprt pri Hypo banki, sem zadovoljna, mož ima tudi tu račun odprt in lahko samo pohvaliva. Tudi poslovni račun sem pri njih odprla. Sem bila pa prej pri NLB-ju...no comment...

Nič, grem Dariu družbo na kavču delat, je danes še meni nekaj slabo...

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3039
12.4.2011 10:38:47   
sončnica24

Hello!

Hvala za pikapoke, malo že pomagajo. Zjutraj me je Dario zbudil z besedami: "kašo bi jedu". Mu pa zaradi antibiotika urin čudno smrdi. Mi je zanimivo, da prejšnjič, ko je jemal Ospen, tega nisem opazila user posted image

Urin smrdi ja niku pri hikoncilu tudi

Neposredna povezava do sporočila: 3040
12.4.2011 11:56:24   
Bethany
Banka: Js imam pri Sparkasse, zelo zadovoljna, tudi poslovni račun imama tam. Prej pa na Abanki, tudi brez pripomb, mislim, da je ena boljših slovenskih bank. user posted image user posted image

NLb in Celjska banka pa podn od podna... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
13.4.2011 9:32:56   
Bethany
Hej, čvekice... naj malo potožim.

Danes pridem na šiht že tako z bore malo volje do dela, potem pa takoj zjutraj zvemo, da je en sodelavec umrl... iz danes na jutri, kap ali infarkt, ne vem točno. Skratka včeraj je bil, danes ga ni...

Fora pa je, da sem ravno par minut pred to novico razmišljala o smislu vsega, kar v življenju moramo delati, pa nam ni všeč, pa kako je to sama izguba časa, da je življenje že itak prekratko. Potem pa tole! Me je tako stisnilo pri srcu in v želodcu, da bi najraje popokala, šla domov, vse najdražje objela, se vsedla na vrt in uživala v sončku, pomladi, življenju... če je danes slučajno zadnji dan...

user posted image user posted image tak je to... user posted image

No, posledično je volja do dela povsem zginila in zdaj se matram in motiviram, da vsaj nekaj dela opravim.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
13.4.2011 11:23:14   
Andromeda
bethany - user posted image Ob taki slabi novici ni čisto nič čudnega, da si izgubila voljo do dela in motivacijo. Rodimo se zato, da umremo, ta čas pa naj maksimalno izkoristimo, je moje mišljenje. Uf, koliko je bil pa star sodelavec, da ga je takole iz danes na jutri infarkt?

Jaz sem se pa včeraj prezgodaj veselila izboljšanja. Popoldne oz. potem, ko je vzel Dario ospen, je začel spet bruhat. Ima očitno toliko razdražen želodec, da ni prenesel tega sranja. Do večera še nekajkrat bruhal, potem, ko je pojedel čokolino, pa se je nehalo in je zaspal. Ob 22. uri je spet dobil Ospen, na srečo je ostal v želodcu. Zjutraj je pa 40 minut po Ospenu spet bruhal, se je umirilo potem, ko je pojedel malo rižolina. Ob devetih pa je hotel jesti čokolino. Pa še afte so se mu naredile v ustih jih mažem z gengigelom. Skratka ni konec naših zdravstvenih težav. Včeraj sem bila tudi jaz vsa čudna, želodec me je pekel in črvičilo v črevesju, vročine nisem imela, sem bila pa čisto brez energije. Danes sem že bolje.

Nič, grem počasi kosilo pripravit, bom naredila pire krompir in špinačo, upam, da bo Dario vsaj malo krompirja jedel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
13.4.2011 14:31:30   
Bethany

bethany - user posted image Ob taki slabi novici ni čisto nič čudnega, da si izgubila voljo do dela in motivacijo. Rodimo se zato, da umremo, ta čas pa naj maksimalno izkoristimo, je moje mišljenje. Uf, koliko je bil pa star sodelavec, da ga je takole iz danes na jutri infarkt?

...

ja sej... js imam vedno slabo vest, da svojega časa na tem svetu ne izkoriščam dovolj... user posted image user posted image Ej, star je bil pa nekaj čez 50, relativno mlad, ne. To je starost naših staršev, me kr strese, ko pomislim na to... user posted image

Misel na smrt tako radi prelagamo na starost, da se mlademu človeku pač ne more zgoditi, pa je dejansko vsak človek tako ranljiv, ne glede na starost... bbrrrrr... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3044
13.4.2011 14:44:03   
Bethany
Bogi Dario... Upam, da se hitro pocajtate! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
13.4.2011 14:53:38   
Andromeda

Ej, star je bil pa nekaj čez 50, relativno mlad, ne. To je starost naših staršev, me kr strese, ko pomislim na to... user posted image

Za smrt res premlad, ampak infarkti in kapi so v starosti 50+ kar pogost pojav, še posebej, če gre za deden dejavnik ali nezdrav življenjski slog. Je pa res šok, da prideš zjutraj v službo in najprej izveš, da sodelavca ni več... Če bi bil npr. dalj časa bolan, se človekova psiha malo pripravi na tako novico, če pa takole iznenada udari...uh...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
13.4.2011 21:14:30   
onur
Živjo. Danes je bilo malo pohajalne po Gorici. Sem si morala it kupit ene hlače, ker je ratalo vse premajhno. Se mi zdi, da sem kot en slonček. user posted image user posted image user posted image user posted image Po kosilu sem šla malo v ležečki, popoldan pa s tamalo ven. Sva jo udarile do soseda in potlej ni hotela it domov. Drugač pa me čaka en kup perila za zlikat, če se kakšna javi.

Glede smrti, pa raje ne komentiram, ker me take stvari itak vržejo iz tira.

Neposredna povezava do sporočila: 3047
13.4.2011 22:24:49   
Bethany

Ej, star je bil pa nekaj čez 50, relativno mlad, ne. To je starost naših staršev, me kr strese, ko pomislim na to... user posted image

Za smrt res premlad, ampak infarkti in kapi so v starosti 50+ kar pogost pojav, še posebej, če gre za deden dejavnik ali nezdrav življenjski slog. Je pa res šok, da prideš zjutraj v službo in najprej izveš, da sodelavca ni več... Če bi bil npr. dalj časa bolan, se človekova psiha malo pripravi na tako novico, če pa takole iznenada udari...uh...

dokler ne doleti koga, ki ga dejansko poznaš, se sploh ne zavedaš pogostosti tega, ne... Ja, takle iznenada je pa res ful šok... Ah, jutri je nov dan, se ga mormo veselit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3048
14.4.2011 18:27:15   
šema
Hojla, po dolgem času še od mene!

Imam pa eno ? Na mail sem dobila eno ponudbo glede izletov z Ringarajo. Smo se odločili, da gremo na Brione.
Ali gre tudi katera izmed vas??

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
15.4.2011 8:27:19   
onur
Imam pa eno ? Na mail sem dobila eno ponudbo glede izletov z Ringarajo. Smo se odločili, da gremo na Brione.

Jaz sem bila na Brionih s katamaranom, vendar ne preko Ringaraja. Mi niti ni bilo ok, ker ni kaj dosti za mulčke videt. Nekaj živali je, to pa je tudi vse.

Drugač pa dobro jutro. Včeraj sem spet malo pohajala. Sem šla do sestre, da mi je dala košaro za voziček, pa veliko kratkih majc in nekaj hlačk za Petjo. Pa sebi sem privoščila eno mini torbico. Potlej šla do naših na kosilo in domov. Popoldan pa sem šla v materinsko šolo. Pa je bil dan okrog. Tamala se je pa s tatkotom preganjala po njivi, potlej so šli pa še medenice nabirat.
Danes pa v akcijo likanja, če mi bo uspelo.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?