pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Dobro jutro v nov delovni teden!! Vikend je vse čvekice skril, hehe... Sej prav, itak fuuuul prehitro mine... Par kavic za dober štart: Joj, a ste vidle članek na RR o carskem rezu?? Brrrr! Js kr nisem mogla pogledat. Ne vem, kok bi se lahko zavestno odločila za to opcijo poroda, mi je veliko bolj grozljiva od naravnega načina. Upam, da je v drugo ne bom mela, če pa že, pa da bom bolj pripravljena nanj kot v prvo... ja, sem videla. jaz sem se tokrat odločila za cr, ker pri galu mi je počila posteljica, pa mehur, skoraj sem izkrvavela, v urinu sem imela 10 dni kri, jedla zelo močne antibiotike, po katerih sem bruhala, ter imela zdaj kar precej težav z zanositvijo. imam zelo veliko notranjih šivov in niti pod razno ne želim da ti še enega naravnega poroda čez.ker so naju predolgo matrali, gal ni zadihal, tako je je bilo predihavanje, pa kar panika da so ga h seb spravli bom imela pa cr kjer bom budna, ni težav z zbujanjem, slabostmi po narkozi pa otroček dobi res malo teh zdravil. tako da jaz sem full zagovornik cr trebušček pridno raste, tako da se gal že fajn zaveda in ima trenutno željo da je on dojenček, celo pleničko je našel in rekel da jo bo on imel, da je dojenček:) ima kdo težave z suho kožo? zadaj, v pregibu nogice ima čisto rdeče in suho, danes je rekel da ga boli. bepanthen sicer pomaga, ampak če ga neham mazati, se takoj spet pojavi. mehčalec ni (njegove hlače poberem vn in dam potem posebej mehčati), prašek dam na dvojno izpiranje. mi ga je kar bedno spet vozit h pediatru, ker je zdej že vsak teden tam, pa vedno za brezveze
|