|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
17.5.2011 9:03:43   
Claudi
Ojla bejbike :))
Jst sm se pa po dolgem času na RR spomnla, sm bolj malo tu, na Facebooku sm vsake tolk, sej tm je skupina Novembrčki 2008, pa sm vidla, da niste nič aktivne tm...

V glavnem jst mam še par dni do PDP -22.maj, komi že čakam, nevem kako nej kej pospešim, ker se čist nič ne dogaja.Žana sm mela 10 dni pred rokom- brez svojih popadkov, Nik bo pa očitno čez rok, lih če ne spet umetni popadki.No sicer se pa nič  ne ve, vsekakor pa upam, da bomo v enem tednu spet zibali:))

Kar se Žana tiče je vse ok, ful je živahen,dost že govori, trma ga daje, pa lump zna tud bit pa nič ne ubogat itd...Zdej ta tedn se mal odvajava plenic, čeprov sm rekla da bom počakala, da prej rodim, pa da bo še bolj toplo.V soboto je bil cel dan v gatkah, pa lepo hodu lulat na wc ali na travco če sva bla zuni.V nedeljo dopoldne smo bli po trgovinah, tko da je mel plenico, je bil pa popoldne brez.Včeraj je šel v vrtec brez, sm ga pršla iskat je bil še isto oblečen, se pravi se ni v hlače, nič čudnega- sej tm ne pijeejo kej dosti.Ampak doma pa katastrofa, v 3 urah se mi je 4krat  polulal v gatke in zmoču še hlače.Res pa je, da doma več pije.Sm mela pol dost pa sm mu kr plenico dala gor.Sej če bi šlo tko naprej bi mi suhih hlač zmanjkal :)Morm se tud jst v roke vzet, pa intenzivno začet s tem odvajanjem.

No tkole, zdej grem pa mal za nazaj prebrat, pol pa likat, pa kej pospravt.Lepo se imejte in uživajte, papa

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
17.5.2011 11:14:45   
onur
Kar se Žana tiče je vse ok, ful je živahen,dost že govori, trma ga daje, pa lump zna tud bit pa nič ne ubogat itd...Zdej ta tedn se mal odvajava plenic, čeprov sm rekla da bom počakala, da prej rodim, pa da bo še bolj toplo.V soboto je bil cel dan v gatkah, pa lepo hodu lulat na wc ali na travco če sva bla zuni.V nedeljo dopoldne smo bli po trgovinah, tko da je mel plenico, je bil pa popoldne brez.Včeraj je šel v vrtec brez, sm ga pršla iskat je bil še isto oblečen, se pravi se ni v hlače, nič čudnega- sej tm ne pijeejo kej dosti.Ampak doma pa katastrofa, v 3 urah se mi je 4krat  polulal v gatke in zmoču še hlače.Res pa je, da doma več pije.Sm mela pol dost pa sm mu kr plenico dala gor.Sej če bi šlo tko naprej bi mi suhih hlač zmanjkal :)Morm se tud jst v roke vzet, pa intenzivno začet s tem odvajanjem.

Če je otrok pripravljen, pa ti nisi, iz te moke ne bo kruha. Naša je tudi lulala v hlače, ko pa je pogruntala, pa je steklo. Sprva smo za pohajanje uporabljali še plenico, nato pa nič več. Še zmeraj pa kej za preobleč s sabo, če kam gremo.
Ti pa priporočam, da ga raje zdaj odvajaj, preden rodiš, ali pa to prestaviš za potem, ker bo že sam porod in dojenček ena sprememba za Žana.

Pa vso srečo, jaz grem v Rim pa za tabo, junija. Dej se kaj več oglasi tukaj in poklepetaj z nami.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
17.5.2011 20:51:55   
Bethany
hojla,

evo mene, sem kr mal pozabla na rr tele dni. V nedeljo je E. zakuhala, in to kar naenkrat. Dopoldne še ok, na kosilu že malo bolj "uvela", po popoldanskem spancu pa 39 vročine. Je preostanek dneva ali prespala ali dremala meni v naročju, zraven pa tarnala, da jo boli glava in rokica. Celo noč na ponedeljek je kar žarela, tak jo je kuhal, pa skoraj celi ponedeljek tudi. Toliko kot je takrat prespala čez dan, ni od takrat ko je bila še dojenček. user posted image

No, včeraj zvečer pa je vročina kar odrezala, danes pa že čisto običajne, nagajive volje. Jutri grema še k zdravnici, po bolniški list. Pol se bom pa še odločila, al jo pustim do konca tedna doma, ali gre za dan ali dva v vrtec. Rada bi, da je za vikend zdrava, ko imamo oba dneva nekaj planirano in ne bi bilo luštno zamudit, če res ni treba. user posted image

Naše odvajanje od plenic tudi bolj počasi poteka, zdaj je bilo malo pavze, danes pa je bila spet cel dan brez, razen med spanjem sem ji dala gor, tist še ne zaupam najbolj. Ampak je bila plenica suha, ko se je zbudila. Grema pa kar skupaj na wc, js itak hodim dokaj pogosto in ponavadi takrat tudi ona lula. Zaenkrat še ni bilo kake lužice izven wc-ja. user posted image So pa ful hecni, ko je ritka naenkrat tak mala, ko ni plenice okol. Mi deluje tak "šlang", ko je brez. user posted image Pol se pa hecama, da kako fajno ritko ima brez plenice, se pa postavi pred ogledalo in se tak hecno nastavlja in afna s tisto malo ritko, heh....user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
18.5.2011 8:18:17   
Andromeda
Hello!

Uh, vidim, da vse na polno odvajate malčke od plenic, mi pa niti v nizkem štartu nismo, ker Dario nima še nobene želje po tem, silila ga pa tudi ne bom. Že tako je v večini razvojnih zadevščin med zadnjimi, pa naj bo še tu. Ga moram pa pohvalit, da tako resnično oponaša živali, se prav vživi v vsak glas in zna rezgegati kot konj, hukati kot sova itd, najlepše pa opnaša muco, ga moram enkrat posnet, ker ni vedno pri volji za to... Mogoče bo pa kak imitator v stilu Hribarja, ko bo velik user posted image

Včeraj sva bila cel dan sama, je očka šel k babici pomagat kuhinjo razstavit, ker ji adaptirajo stanovanje in bo še kuhinjo zamenjala. Sva se prav luštno imela, parvazaprav sva okrog pohajkovala, celo 2 veverici sva videla in to sta skočili prav mimo naju, Dario se jih je tako razveselil, res ima rad živali. Zvečer je bil spet problem it spat, očitno vpliv polne lune, ker tudi jaz nisem mogla do pol enih zaspat, zjutraj bi pa še tako pasalo...

Nič, mam veliko dela danes, lep sončen dan vam želim, uživajte!!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
18.5.2011 9:47:45   
Bethany
ja, polna luna tudi pri nas nagaja... Elina ni spala ponoč, ko pa le zaspi, pa js bedim dve ali tri ure, zjutraj pa užas vstat... user posted image

Kar se pa odvajanja tiče, sem js tud mislila kr čakat, zagovornik nesiljenja, naj se sama odloči, pa je zelo slabo zgledalo, da bomo to dočakal. Je postala preveč komot v plenicah. Pri treh letih pa res ne bi rada še kr plenice menjavala... Zato smo kr pospešili in dali plenico stran, češ, da je velika punca in da samo dojenčki rabijo pleničke. Pa se načeloma strinja. za lulat ni problem, kakanje pa je še vprašljivo. To ji na wc-ju nikakor ne rata oz zelo redko... Mah, sej bo. Ponavadi trofi kakat, ko ima ravno plenico gor.

Neposredna povezava do sporočila: 3130
18.5.2011 9:49:38   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

...

no, pišem:

Potrebujemo:

- repke kozic - 300g
- špinačo - 200g (nič ni hudega, če jo je malo manj)
- 2 paradižnika
- 5 strokov česna
- olivno olje
- nekaj kapljic belega vina
- sol
- poljubne testenine (najbolje debelejši špageti ali širiki rezanci)

Testenine damo kuhat, med tem pripravimo omako: Na olju na hitro, da zadiši popražimo strt česen, dodamo špinačo (če ima večje liste, jo narežemo), pražimo par minutk (če se prijema dna, lahko zalijemo z malo vode), dodamo repke kozic, dušimo še par minut, zalijemo z vinčkom, proti koncu dodamo na koščke narezan paradižnik, sol, še kako minutko dušimo in kosilo je nared. user posted image

tole pa js danes naredim... sicer je recept podobn kot ga že delam, edino špinače nisem nikoli dodala zraven, pomoje bo super ta kombinacija. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3131
18.5.2011 10:40:16   
sončnica24
Hoja. ja to odvajanje, jaz tudi ne vem kak pa kaj boma malo še čakam da bo zunaj bolj toplo da bo lahko brez pleničke, ker sem ga zadnjič noter mela brez pa je v eni uri se dvakrat polulal in je bilo vse mokro, pa ga neseš na wc pa nič pa prileti čez minuto mama jaz sem pa lulaluser posted image , no saj bo bomo že lepo počasi čez poletje.

Nam pa se je včeraj televizija pokvarla sta kar na lepem slika in zvok odišli, tak da je ati šel popoldan v nabavo po novo in imamo zdaj novo - sicer čisto neplaniranouser posted image .

Druga pa nič kaj novega razen tega da se Nik zadnje čase za vsako figo dere pa ne vem no kaj mu je že en teden ko kaj ni po njegovo, ga zgleda malo trma daje. No kaj se pa lune tiče pa je pri nas učinek ravno drugačen, takrat spi kot top user posted image

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
18.5.2011 13:36:30   
onur
Druga pa nič kaj novega razen tega da se Nik zadnje čase za vsako figo dere pa ne vem no kaj mu je že en teden ko kaj ni po njegovo, ga zgleda malo trma daje.

Včeraj je bilo pri nas pa prav za popenit. Najprej bi tamala cel dan pohajala, potlej pa še zvečer vidi soseda in nažiga in nažiga, da gremo tja. Sem rekla ne in pika. Se je tako drla in ihtala, da je blo za user posted image . Potlej sem jo pobrala in smo šle noter, se je pa od ihte polulala kar na hodniku (itak sem vedla kaj bo), ma sem jo pustila in bila mirna. Sem jo skopala, spila kakav. Spat pa smo šli brez risanke in pravljice ter sami (pa ni nič cmihala). Bomo videli kako bo danes.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
19.5.2011 7:22:11   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Druga pa nič kaj novega razen tega da se Nik zadnje čase za vsako figo dere pa ne vem no kaj mu je že en teden ko kaj ni po njegovo, ga zgleda malo trma daje.

Včeraj je bilo pri nas pa prav za popenit. Najprej bi tamala cel dan pohajala, potlej pa še zvečer vidi soseda in nažiga in nažiga, da gremo tja. Sem rekla ne in pika. Se je tako drla in ihtala, da je blo za user posted image . Potlej sem jo pobrala in smo šle noter, se je pa od ihte polulala kar na hodniku (itak sem vedla kaj bo), ma sem jo pustila in bila mirna. Sem jo skopala, spila kakav. Spat pa smo šli brez risanke in pravljice ter sami (pa ni nič cmihala). Bomo videli kako bo danes.

Si človek nebi mislo da so tako mali že lahko tako samosvoji in trmasti - no bomo videli kaj po danes, dan se je začel dokaj lepo upam da tako tudi ostane.
No pa da nebi mislile da je vsak dan tako, zna bit tudi zelo zelo priden se full zaigra to me malo rešuje da še kaj naredim zraven njega, problem nastane samo ko je treba it spat, čeprav je včeraj za čuda sam reko ob osmih mama jaz grem spat no zaspal je ob devetih ampak prvič po dveh tednih se zvečer ko je treba v postlo nismo drli to pa je že napredekuser posted image

Nič gremo malo nekaj delat ker ko pridem domov me čakajo trije kupi za likat pa se nikakor ne spravim zraven samo danes se bom mogla ker drugače nebo več kaj pametnega za oblečtuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
19.5.2011 8:59:16   
onur
Nič gremo malo nekaj delat ker ko pridem domov me čakajo trije kupi za likat pa se nikakor ne spravim zraven samo danes se bom mogla ker drugače nebo več kaj pametnega za oblečt

Tako si jaz zmeraj puščam in pravim, saj bom, saj bom. No zdaj pa sem res spucala kup. Mi smo odpeketali v vrtec po sončku. So jim danes šolarji (šola je zraven vrtca) pripravili en nastop. Drugač pa imamo jutri zabavo, ker vrtec praznuje 30 let obstoja. So nam pa po skupinah pripravili predstavitve. Bomo videli kako bo šlo.

Študiram, da bi naredila češnjevo pito, ker imamo domače češnje, no bodo šle kmalu mimo, so že prav črne.

Neposredna povezava do sporočila: 3135
19.5.2011 9:14:27   
Andromeda
Hello!

Ravno pijem kapučino, pa sem prišla pokukat, če je kaj novega tukaj.

claudi - še vedno 2 v 1? Upam, da bo tokrat šlo hitreje vse skupaj! user posted image

Dario je bil včeraj trmast tako kot zadnje čase, je bil pa danes zjutraj zato boljše volje, celo ob odhodu v vrtce ni nič sitnaril (beri:kričal), ker je moral avtomobilčke doma pustit. Včeraj je že ob 9.-ih zaspal, ga je očka uredil user posted image

Danes popoldne imamo v vrtcu družabno srečanje starši in otroci, ki nam bodo pokazali kako poteka njihov dan v vrtcu.

Vikend je že skoraj tukaj, pa še lepo vreme bo user posted image Mi gremo spet malo v Novo mesto, v soboto smo povabljeni na rojstnodnevni piknik, ima moj bratranec 8 let. Ja, tako mladega bratranca mam, no njegov brat ima 14 let, sicer mam pa tud dokaj mlado teto, 42 jih šteje in sva si bili včasih kot sestri, ker je med nama 11 let razlike. drugače pa razturi moj mož, ki ima strica, ki je samo 2 leti starejši od njega, njegova hčerkica pa je stara 6 let. user posted image

Uf, saj niti ne vem, kaj kupiti 8-letniku za darilo user posted image Morda kake puzzle...Za avtomobičke je pa najbrž že prestar user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 19.5.2011 9:15:37 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
19.5.2011 9:30:01   
sončnica24
Onour, jaz pa tako čakam češnje da je že kar groza imamo eno malo doma pa še niso zrele, no ene štiri sem že pojedla jo imajo pri sosedovih pa bo zdaj ravno zrela njami njami jaz jih obožujem tako kot jagode, po te pa bo treba zdaj počas it.

Andromeda darilo za 8letnika zdaj so vsaj pri enem našem populari Beybladi, tukaj imaš nekaj napisano o tem:
http://www.ringaraja.net/forum/risanka_Beyblade/m_5700924/tm.htm

Drugače pa jaz v takšnem primeru vprašam starše kaj je otroku všeč, od moje sestrične hčerka je zbirala pri teh letih denar pa si je potem sama kupla kaj je htela imet.

Neposredna povezava do sporočila: 3137
19.5.2011 9:51:26   
Claudi
Hoj, ja še zmeri 2 v 1 user posted image Danes mam pregled pri svoji G, lahk bi me kr naprej poslala, sam vrjetn da ne, ker se nič konkretnega ne dogaja...user posted image

Odvajanje od pleničk nam gre tko tko, morm nabavt še mal gatk,ker kak dan se nič ne polulauser posted image , kak dan se pa tud po večkrat v  gatke, včeraj se je npr pokakal- mu je kao ušlo :))Mah sm rekla, da sploh ne bom komplicirala, sej bo...sam se pa ful pozna pri plenicah, sam eno porabiva, uno za ponoči...

Mi za darilo vprašamo starše, če ne vejo pa damo denar ali bone...Se mi zdi da majo vsi že vse, pa pol sploh ne vem kaj kupit, če pa že, je pa itak aktualno 3 min pa čao...

Jst mam tud rada češnjeuser posted image sam da niso črvive, lansko leto sm jih v Merkatorju kupla, sm jih vse stran vrgla, ker je biu skor v vsaki črv user posted image Vrjetn so najboljše domače ane...

No lepo se imejte, lep vreme je napovedan...papa

Neposredna povezava do sporočila: 3138
19.5.2011 17:17:58   
Bethany
Uf, češnje že imate? Pri nas se niti barvat še niso začele, čez slab mesec bojo verjetno, Jih pa komaj čakam, se mi ji že pošteno lušta. user posted image Črvi me pa niti ne motijo, če jih ne vidim, hehe...

Joj, mi imamo pa neverjetno siten teden. user posted image user posted image Vročine ni že četrti dan, sitna je pa na kvadrat. Mislim, da tolče rekord v število drenj na dan v svojem življenju. Za vsako malenkost, resno! Ji rečem, grema se previt, ker se je pokakala, mi najprej pobegne ven na vrt, potem pa v histeričen jok. Pa niti nisem glasu povzdignila ali bila jezna. Grem neki iskat, pa ji obrnem hrbet, ona pa v jok in "maaaamiiiii, uuueeeee!" Ne vem, ali je posledica prebolele viroze, ali vpliv polne lune ali samo tako obdobje... Grozno! Se ti lahk še zmeša cel dan doma s tako tečko... user posted image user posted image

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
20.5.2011 8:41:39   
onur
Joj, mi imamo pa neverjetno siten teden. Vročine ni že četrti dan, sitna je pa na kvadrat. Mislim, da tolče rekord v število drenj na dan v svojem življenju. Za vsako malenkost, resno! Ji rečem, grema se previt, ker se je pokakala, mi najprej pobegne ven na vrt, potem pa v histeričen jok. Pa niti nisem glasu povzdignila ali bila jezna. Grem neki iskat, pa ji obrnem hrbet, ona pa v jok in "maaaamiiiii, uuueeeee!" Ne vem, ali je posledica prebolele viroze, ali vpliv polne lune ali samo tako obdobje... Grozno! Se ti lahk še zmeša cel dan doma s tako tečko...

Luna je pasala, bliža pa se mlaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
20.5.2011 11:43:05   
Polynesia
Kdo se javlja, a ne, hihihihi user posted image . Nekaj me je spet prijelo in sem vas prišla pogledat, prebrala vas pa še nisem čisto, madonca si moram kar čas vzet user posted image .
Bom poskusila biti malo bolj aktivna.
Trenutno v službi, hvala bogu, da je petek user posted image .
Se še oglasim.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
20.5.2011 12:18:54   
Andromeda
Hello!

Jeeej, petek je tu, vreme pa več kot odlično...čez 1 teden gremo pa na mini dopust v Zadar user posted image can't wait!

polynesia
- sej ne morem verjet, da si spet tukej user posted image Dobrodošla nazaj!

trmarjenje in kričanje - občasno je to pri Dariu del vsakdana. Če mu takoj v nečem ne ustrežemo, kriči, vleče za obleko, ščipa itd... zadnjič je bil pa tako jezen, ker je šel očka malo počivat po službi, da je šel za njim v spalnico in ga udaril po licih user posted image

uh, morm it takoj nekaj uredit, se kasneje oglasim...

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
20.5.2011 13:16:53   
Polynesia
Andromeda sem te presenetila, kajne user posted image ..sej sem tudi sebe, hihihi.

Opažam, da je kar nekaj nosečkic, ja superca, bravo user posted image .
No, pri nas še nič novega, želim si 4-letno razliko, če se odločimo še za enega.

Pri nas je tudi trma del vsakdana, se mi zdi, da se moram vsak dan borit z otrokom in sama s sabo, jojjjjjj.
Pa tudi pri nas, se meče u tla in govori, da je padu, pa mu vsakič znova in znova govorim, da ni padu ampak se je vrgu. Pa udari me, tudi moža, tudi babi, in potem ko vidi da mi je hudo in sem žalostna udari sebe, mislimmm, ufff. Pa ko greva s poganjalcem ven ali pa peš, znava na enem mestu stati 15 minut, ker mu jaz pravim, da greva v eno smer, on pa da v drugo, in mu poskusim lepo razložit, da sem jaz mamica in da nima smisla trmarit in stati na mestu pol ure, ker na koncu bo itak po moje, ker jaz ne popustim. Vsak dan borba borba borba s tem našim škorpijončkom user posted image .

Danes pa je tako toplo oz. že kar vroče zunaj, da je kaj. Klima laufa v pisarni.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 20.5.2011 13:19:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 3143
20.5.2011 13:24:48   
Polynesia
Plenička...tudi mi nismo še orng poskusili z odvajanjem, po eni strani povedano je plenica kar malo potuha zame, ker drugače moraš res paziti, da se ne polula in ga opozarjat naj gre lulat. Sem se z varuško zmenila da začnem takoj un teden konec maja začetek junija, ker si tudi jaz ne želim, da je tako velik fant pri 3-letih s plenico, ker velik je pa za 4 leta user posted image . No ampak lepo počasi, siliti ga ne mislim niti podrazno, pravzaprav me za lulanje ne skrbi, za kakanje pa zelo.

Naj še povem, da smo s 1.9. dobili vrtec in sem vesela, po drugi strani pa polna skrbi kako bo, upam da ne bo spet bolan. Naj spomnim, prejšnje leto, preden smo ga izpisali iz vrtca, je bil v 5-ih mesecih celih 20 dni v vrtcu, ja groza, vem. Pa da ne govorim da je imel 4 vročinske krče, ne vem kolkrat po bolnicah in tako dalje.
Sicer je zdaj zdrav že od novembra, TRKAM, dajem mu tudi vitamin C, in sem zaenkrat zadovolna. Sem tudi lani poskusila s homeopatskimi zdravili, vendar nekega groznega učinka nisem opazila, pa sem za alt_ernativo, da ne bo pomote.

Trenutno je pa od septembra naš fant doma in z njim naša naj naj naj varuška, ki pride na dom in čuva samo njega, sicer stane 380€, ampak sem morala otroka rešiti in to je bila edina rešitev, pa še lika mi user posted image ...smo se zmenili da pokompenziramo, da ji ne odštejem dneve ko kdaj ne more pridt. Na babice in dedke žal ne morem računat, ker moja dva še delata od moža pa nista hotela ga imeti za celo leto, edino kaj poštukat. Zdaj vidim, da je varuška zakon in babice in dedki  pomagajo sem ter tja.

No toliko za zdej, da se ne bom prvi dan po vrnitvi preveč razpisala, vas bo kap, haha user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 20.5.2011 13:28:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3144
20.5.2011 13:53:48   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: šema

Glede kolesa - smo nabavli od kettlerja z napihljivimi gumami in bremzo ampak jo ne bo rabu (po moje nikoli), tko da tiste ki nameravate še kupovati lahko komot cenejšo verzijo (tale je bil okol 70 €, brez bremze je pa okol 40 €). Se pa ful rad "vozi" z njim (sicer ni tko kot Patrik od Polynesie na FB, smo še bolj na hoji).

šema ta moj fant je norc, haha, res no, to tolk šiba s poganjalcem, da moram jaz za njim tečt in potem gre dol po hribčku, dvigne noge in se zraven dere "teci mami teci" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa pol se poganja z nogam, dvigne noge in zavija z balanco levo in desno, res obvlada na polno. To je enga smeha in seveda skrbi, ker ga moram non stop gledat in tečt, bog ne daj da ga ne ujamem in cesta, ulice in tako. Saj gremo tam okoli bloka ali pa Tivoli, sam vseeno. Drugače pa imamo poganjalec Earlyrider in je svetoven, je cena 150€ je res prehuda, ampak glede na to, da ga je Patrick dobil za 2.rojstni dan od babi in dedija res ni panike user posted image .  Moram ga pa kar pohvalit, da ima res ravnotežje ena a, nasplošno je zlo gibčen in športen tip, od sestre ista starost pa tak štor, hihi, res razlika več kot očitna.
Ampak da vas potolažim, kako zelo hitro osvojijo poganjalec, res zanimimivo, le vsak dan pejte z njim ven in rezultat bo uauuu user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 20.5.2011 13:58:07 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
20.5.2011 22:15:59   
Bethany
Polynesia??... hm, Patrik, praviš, da je tvoj sine? Ja, eno tako mamico imam js na Fb, si taprava? user posted image user posted image Pa veliko bolezni prvo leto, pa vročinski krči... moraš biti. Hehe, sam tule gor te pa ni bilo že celo večnost, ker se tega nicka sploh ne spomnem. Je pa res, da nisem bila kaj dosti aktivna na začetku.

Poganjalec: joj, naša ga pa nekak ne porajta, enkrat se zapelje z njim, pa še to kr hodi zraven, rite sploh ne da dol na zic, pa reče: dost mam... user posted image user posted image Se kr noče sama spustit z njim, ima očitno strah, da bi padla?? Skiro ji je nekak ljubši. Tam je vsaj stabilna... No ja, bo že. Če pa ne, ga bomo pač dali naprej, ali počakali do drugega otroka, če bo kej bolj zainteresiran. user posted image user posted image Še dobro, da ni stal tako veliko... 150 EUR?? UAu, je zlat? user posted image user posted image

Trma: ah, torej ni pri nas kaj narobe s tamalo, se vsi srečujemo z istimi problemi, hehe...user posted image Sam včasih res ne vem, kaj še narediti ali kako odreagirati, ko se kr naprej dere, če ni po njeno. Joj, pa kako je ljubosumna. user posted image Sploh noče igrač delit. Danes je prišla ena punčka, približno enako stara, pa sta skupaj skakali na trampolinu in vsakič, ko ji je malenkost prekrižala pot, je začela renčat na njo. MISLIM??? Od kod jim to?? user posted image Jap, rabi družbo, nujno... Smo očitno kr malo prepozno začeli delat na tem, hehehe user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
20.5.2011 22:24:32   
Bethany
Pleničke: ah, na trenutke se mi zdi, da smo še presneto daleč do cilja- biti brez plenic... user posted image res moraš biti skoncentriran in skoz opozarjat na lulanje, js imam kr en tajmer na pol ure, 45 min, da jo dam na kahlico in ponavadi lula. Kakanje je pa druga zgodba... user posted image user posted image Tu pa noče povedat in se skrije. Točno vidiš, kdaj misli kakat, ampak če jo takrat zmotimo s kahlico ali wc-jem, jo mine. Potem pa ob naslednji priliki, ko bo imela mir in ne bo noben gledal, se bo pokakala. In priznam, da raje brišem pokakano rito v plenici kot v gatkah... user posted image user posted image

Moje upanje je poletje, predvsem pa morje, da bo mogoče, mogoče pogruntala, kak je fajn bit brez plenic user posted image user posted image ... za skoz!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
21.5.2011 20:20:17   
onur
Kakanje je pa druga zgodba... Tu pa noče povedat in se skrije. Točno vidiš, kdaj misli kakat, ampak če jo takrat zmotimo s kahlico ali wc-jem, jo mine. Potem pa ob naslednji priliki, ko bo imela mir in ne bo noben gledal, se bo pokakala.

Kaj pa kakanje v naravi?

Živjo. Danes pa en čuden dan, lačna itak skozi, ko pa kaj pojem imam na želodcu občutek kot da bi pojedla kamen. Popoldan sem s tamalo spala. Dopoldan pa je bila akcija v trgovino, ker smo morale iti po kratke pajke, ker pr nas je kar vroče.

Polynesia, dobrodšla, pa kaj več se tule oglasi.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.5.2011 20:45:24   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

IZVIRNO SPOROČILO: šema

Glede kolesa - smo nabavli od kettlerja z napihljivimi gumami in bremzo ampak jo ne bo rabu (po moje nikoli), tko da tiste ki nameravate še kupovati lahko komot cenejšo verzijo (tale je bil okol 70 €, brez bremze je pa okol 40 €). Se pa ful rad "vozi" z njim (sicer ni tko kot Patrik od Polynesie na FB, smo še bolj na hoji).

šema ta moj fant je norc, haha, res no, to tolk šiba s poganjalcem, da moram jaz za njim tečt in potem gre dol po hribčku, dvigne noge in se zraven dere "teci mami teci" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa pol se poganja z nogam, dvigne noge in zavija z balanco levo in desno, res obvlada na polno. To je enga smeha in seveda skrbi, ker ga moram non stop gledat in tečt, bog ne daj da ga ne ujamem in cesta, ulice in tako. Saj gremo tam okoli bloka ali pa Tivoli, sam vseeno. Drugače pa imamo poganjalec Earlyrider in je svetoven, je cena 150€ je res prehuda, ampak glede na to, da ga je Patrick dobil za 2.rojstni dan od babi in dedija res ni panike user posted image .  Moram ga pa kar pohvalit, da ima res ravnotežje ena a, nasplošno je zlo gibčen in športen tip, od sestre ista starost pa tak štor, hihi, res razlika več kot očitna.
Ampak da vas potolažim, kako zelo hitro osvojijo poganjalec, res zanimimivo, le vsak dan pejte z njim ven in rezultat bo uauuu user posted image .

Ja pa te res že dolgo ni bilo na RR- ju. Večinoma spremljam Andromedo in onur, ki se še nista izneverili od samih začetkov. Tud orka se bolj malo javlja. Ostalih pa niti ne poznam, ker sem premalo spremljala dogajanje. Sem spraševala eno ponudnico igrač, ki je prišla v naš vrtec, kaj je fora glede lesenih in kovinskih poganjalcev, da je taka razlika v ceni. Povedala mi je, da je nabavna cena enih in drugih skoraj enaka, potem je pa tu marža, ki je od 300-700%. Zato potem nisem več razmišljala in smo nabavili od Kettlerja kovinskega. Je pa res, da ga komaj spravimo dol z njega. Sama ga težko gledam, ker zgleda kot da ima med nogami dodatek s katerim hodi in ne kolouser posted image .

? - ali ste se že kaj dogovarjale za kako ponovno snidenje??

glede odvajanja - splača se potrudit že takrat, ko je plenica večkrat suha. Ker če predolgo čakate, lahko potem odvajanje traja in traja. Govorim iz izkušenj, ko so starši želeli čakati na toplejše dni, potem pa so se malčki razvadili in je trajalo ne samo do 3.leta ampak precej dalj. Menim, da se splača kupiti več hlač in jih menjat, kot pa da otrok ugotovi, kako mu je pravzaprav lušno, ko mu ni potrebno razmišljati še glede dogajanja okoli odvajanja vode in blata. (tud sama sem skoraj zabluzila, ker sem si govorila, da je pač fant in se bo odvajal kasneje kot se je punca. Potem smo bili pa že na tem, da se mu ni dalo na stranišče, ker je bil navajen med igro vstat, se polulat v plenico in se nazaj zaigrat. No zdej smo pa že čisto brez user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3149
22.5.2011 21:21:58   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Kakanje je pa druga zgodba... Tu pa noče povedat in se skrije. Točno vidiš, kdaj misli kakat, ampak če jo takrat zmotimo s kahlico ali wc-jem, jo mine. Potem pa ob naslednji priliki, ko bo imela mir in ne bo noben gledal, se bo pokakala.

Kaj pa kakanje v naravi?

...

isto!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76

Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!