šema
|
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia IZVIRNO SPOROČILO: šema Glede kolesa - smo nabavli od kettlerja z napihljivimi gumami in bremzo ampak jo ne bo rabu (po moje nikoli), tko da tiste ki nameravate še kupovati lahko komot cenejšo verzijo (tale je bil okol 70 €, brez bremze je pa okol 40 €). Se pa ful rad "vozi" z njim (sicer ni tko kot Patrik od Polynesie na FB, smo še bolj na hoji). šema ta moj fant je norc, haha, res no, to tolk šiba s poganjalcem, da moram jaz za njim tečt in potem gre dol po hribčku, dvigne noge in se zraven dere "teci mami teci" . Pa pol se poganja z nogam, dvigne noge in zavija z balanco levo in desno, res obvlada na polno. To je enga smeha in seveda skrbi, ker ga moram non stop gledat in tečt, bog ne daj da ga ne ujamem in cesta, ulice in tako. Saj gremo tam okoli bloka ali pa Tivoli, sam vseeno. Drugače pa imamo poganjalec Earlyrider in je svetoven, je cena 150€ je res prehuda, ampak glede na to, da ga je Patrick dobil za 2.rojstni dan od babi in dedija res ni panike . Moram ga pa kar pohvalit, da ima res ravnotežje ena a, nasplošno je zlo gibčen in športen tip, od sestre ista starost pa tak štor, hihi, res razlika več kot očitna. Ampak da vas potolažim, kako zelo hitro osvojijo poganjalec, res zanimimivo, le vsak dan pejte z njim ven in rezultat bo uauuu . Ja pa te res že dolgo ni bilo na RR- ju. Večinoma spremljam Andromedo in onur, ki se še nista izneverili od samih začetkov. Tud orka se bolj malo javlja. Ostalih pa niti ne poznam, ker sem premalo spremljala dogajanje. Sem spraševala eno ponudnico igrač, ki je prišla v naš vrtec, kaj je fora glede lesenih in kovinskih poganjalcev, da je taka razlika v ceni. Povedala mi je, da je nabavna cena enih in drugih skoraj enaka, potem je pa tu marža, ki je od 300-700%. Zato potem nisem več razmišljala in smo nabavili od Kettlerja kovinskega. Je pa res, da ga komaj spravimo dol z njega. Sama ga težko gledam, ker zgleda kot da ima med nogami dodatek s katerim hodi in ne kolo . ? - ali ste se že kaj dogovarjale za kako ponovno snidenje?? glede odvajanja - splača se potrudit že takrat, ko je plenica večkrat suha. Ker če predolgo čakate, lahko potem odvajanje traja in traja. Govorim iz izkušenj, ko so starši želeli čakati na toplejše dni, potem pa so se malčki razvadili in je trajalo ne samo do 3.leta ampak precej dalj. Menim, da se splača kupiti več hlač in jih menjat, kot pa da otrok ugotovi, kako mu je pravzaprav lušno, ko mu ni potrebno razmišljati še glede dogajanja okoli odvajanja vode in blata. (tud sama sem skoraj zabluzila, ker sem si govorila, da je pač fant in se bo odvajal kasneje kot se je punca. Potem smo bili pa že na tem, da se mu ni dalo na stranišče, ker je bil navajen med igro vstat, se polulat v plenico in se nazaj zaigrat. No zdej smo pa že čisto brez )
|