tassika
|
No pa da se še jaz malo javim, sem kar presedlal k oktobrkam, tja skoraj bolj pašem, ne mi zamerit. Najprej Gioti, super, da si se malo oglasila, smo te že kar pogrešali. Jaz ne bom pametovala, se pa strinjam s tem kar je napisala Eva1, jaz sem opazila pri naši, da ji samo dojenje ni bilo dovolj in je bila vedno lačna, tudi zdaj je pravi jedec, se ji pozna na nogicah in še kje . Ne bom rekla, da ne smeš dojit, itak boš videla, ko uvajaš GH, da se otrok na začetku še vedno po vsakem obroku podoji. Mogoče se igra s hrano, ker so notri koščki, naša se je kar davila in sem potem lepo miksala, pa je šlo, zdaj pri 8m šele počasi greva na kakšne koške, je pa pregnana, žemljico in piškote, moj riž in ostalo komot poje koščke, če pa dobi marelico v skutki, pa takoj vn pljune . Jaz pravim tako, nobeni ne bom rekla, da ne sme dojit, samo jaz sem jo mogla začet uvajat v vse to, ker nekako bom mogla nazaj v službo in v vrtcu oz jaz imam privat varstvo, jo varuška ne bo mogla dojit, lačna pa tudi nočem da je. Tvoj je pa itak mlajši od naših in imata še lepo čas vse to uvesti. Zobki: imamo spodnji 1 in pa vsak čas do zg. 2 zunaj, tečka ni, se pa obupno slini. Razvoj: Zna se kotalit, zna sedet, ne zna se še sama vsesti, puza na hrbtu in trebuhu v rikverc, zna dat bravo bravo ko se ji zazdi, je mojster v pluvanju in v čvekanju. Če se jaz pogovarjam s kom in jo ne ogovarjam bo tako naglas čebljala, da bom mogla utihnit, ker sogovornika ne bom več slišala. Je ful aktivna na vseh področjih, energije ima pa za 3 Avtosedež: imamo romerjevega in je super. Hrana: je vse, sveže sadje ji gre bolj slabo, razen lubenice in melone, zelenjavo obožuje. Banane sploh ne mara MEso je jedla, gluten smo tudi uvedli kmalu po 6m, je tudi že skutke, jogurta ji še nisem dala. Mleko imamo adaptirano. Aja jedla je tudi že brancina in škampe, pa ni bilo posledic, v fturku je jedla tudi že maline in jagode, takega ima dm, pa tudi ni bilo pikic, samo ni pa ji bil najbolj všeč. Pije pretežno vodo, včasih ji dam dm-ov sok jabolko s komarčkom, razredčen z vodo. Vode ji ne prekuhavam več, razen na morju oz kje kjer se mi zdi, da ni ravno najboljša. Evo toliko od mene, grem do konca spakirat za na morje, gremo do ned. lp