|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
29.5.2010 22:11:49   
piška goriška
Cao mamice in kostanjčki!user posted image

Evo mene po dolgem casu. Vidim, da pridno tipkate. Jaz sem preletela le zadnjo stran, pa da malo pokomentiram.
Tisto o prehrani dojenčkov - gluten je po novih smernicah za prehrano treba uvesti med 4-6 mesecem, ker je neko alergijsko okno in ga lazje potem sprejmejo. Mi smo ga uvedli in ni bilo problema.
Stročnice - je jedla grah, lečo brez problema.
Kaka na wc in je super. Enkrat do 2x na dan. Jah včasih tudi v naravi, če smo kje zunaj. Je pa ena fajn poza za na wc: Primeš detece in se usedeš na wc, v nasprotno smer, tako da gledaš v naslonjalo školjke. Otroček je med tvojimi nogami in ima ravno prav luknjico, da lahko tam opravi svoje. Pa še lažje ga je držat, ker si opreš lahti na stegna....
Naša je zdaj skoraj 6,5 meseca in se že oziram za avtosedežkom. Se mi zdi, da ji ni preveč fajn biti zgužvana v tisti lupinici... Kaj pravite na Bebe Confortov Axiss?
Dojimo se na polno. GH pa ima 3 obroke na dan. Je pa res da je naša miška očitno tako sita, da včasih poje samo kako žličko ali dve.. A že katera daje kekse in te zadevščine? Mene malce skrbi zaradi koščkov..
Najboljši nakup je bila definitivno blazina Airex - naša mala pupika se strašno zadovoljno kobaca po njej. Je že na vseh štirih, dobro sedi in danes sem opazila, da že plazi in je kar hitra...
Lepe pozdravčke vsem!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.5.2010 8:21:06   
tassika
No mi se pa pripravljamo na krst oz smo že na odhodu user posted image
Piška goriška, jaz ji kušpim v mercatorju plazma piškote, pa se lepo stopijo, no ene 2x se ji je zaletelo, sem košček vzela vn in dala za poplaknit vodo. Dokler ni imela zobkov ni bilo teh težav, zdaj pa kar odgrizneuser posted image

Avtosedež gledam izključno romerja, tako da ti ne znam nič povedat.

evo zdaj pa res šibam. Imejte se maksimalno lepouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.5.2010 21:03:10   
rožica13
Čer!

Mi smo tudi jedli gluten že zdavnaj, pa ni bilo nobenih problemov. Bom pa poskusila zdaj z grahom, sem ga že nekaj časa nazaj kupila bio zmrznjenega, potem pa dalje stročnice počasi.
Tko se tudi jaz na wc vsedem piška goriška, se mi ni dalo stati.

piškotki
- mi smo jih včeri kupili ene bio, brez sladkorja, konzervansov, glutena,... pa so ful trdi in sem ji danes dala v sadno kašico so se fino zmehčali, drugače ga je pa tudi kar tako jedla pa se je hitro zmehčal. Te plazma sem pa na hitro pogledala, pa niso meli nobenih bio tko da jih nisem vzela, se moram še poglobiti v sestavine.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
31.5.2010 8:59:25   
divja
Pozdrav tudi od mene po dolgem času,
zadnje 2 tedna imamo bolj pestro saj so zobki na potezi, imamo že 3 in 4 je na poti, za povrh smo pa prejšnji teden dobili še virozo, tako da se že 4 dan borim z vročino, saj mu po svečki pa za par ur potem pa spet naraste, danes pa sem opazla da ima pa še grlo ful vneto in sploh ne more požirat, kaj naj naredim? Izvidi po krvi so pokazali da ne gre za tako resno okužbo da bi dobil antibiotike, je pa ful revček in samo joka pa še to z težavo ker ga vse boli :(
drugače je pa imel pri 3 cepljenju 70,5 cm in 8,5 kg, in nič zajokal

sem dala glasove za nikon, in če boste imele čas ga dajte še za mojega frajerja:
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/4662/frajer.html

pozdravček

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
31.5.2010 21:52:35   
mayamaya
ejla. čav punce in kostanjčki user posted image

tudi mi smo dali skozi 3. cepljenje in imamo pri 6. mesecih in pol 8,8 kg in 74cm (zadnjič je mogla neki falit, ki imamo zdaj isto cm kot pri 5 mesecih user posted image - sej je priznala pol da je neki očitno falila pri vseh tisti dan). naslednjo kontrolo imamo pa pri 9 mesecih in takrat bo tudi pregledala urin in ne vem kaj še...

drugače jemo že kar precej stvari, tiste z glutenom pa še nismo. kaj predlagate za prvo stvar? kakšen pšenični zdrob? ali košček kruha? sem ji pa že tudi dala malo kuhanega piščančka s krompirčkom in korenjem in je pojedla vseuser posted image pridna punca. itak pa raste kot kvas. edino pit noče kaj dosti. komaj komaj da spije 20ml. čez cel dan. kaj pa vem, mogoče pa ne rabi. bomo vidli ko rata bolj vroče.

imamo že 1. zobek, prevračamo se kot ža šalo in tudi sedimo že kar konkretno. se mi zdi, da se je v zadnjih dveh tednih tako spremenila - odrasla. aja, pa uveljavlja že tudi svoje. včasih rata vsa rdeča ko se toliko napenja, ko ni po njeno user posted image

glede avto sedeža
...me kar mine ko pomislim spet na tisto iskanje pravega. kot kadar sem iskala voziček in skoraj diplomirala zraven. neki se nagibam k evolvi od romerja, pa mi ni všeč ker nima za štimat naklona. mi je pa fajn ker je do 36 kg. pol je tle še safefix tudi od romerja, ki bo najbrž prevladal, je pa samo do 18 kg, drugi pa...
tiste ki že imate, dejte kaj povedat kaj imate, pa kako ste zadovoljne.

evo, toliko od mene. se beremo in pišemo.
lahko noč

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
1.6.2010 9:52:32   
pi82ka
A se že kaj odločate za dopust-morje?
Zanima me če kdo od vas kampira in kje? Ali pozna kdo fajn kamp na Murterju ali pa nap. na Hvaru...?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
1.6.2010 12:32:05   
Eva19
hej!

mi kampiramo in sicer v balah-bližina pule. sam to je tak camp bl na free vrjanto, včasih je biu še čist divji, zdej so pa že dost poštimal wcje, da je skos topla voda za tušerat, skos čistilke tm pucajo...drugač pa tm ni praktično nč, nobenih diskačev al pa kkšnih nevem kakšnih lokalov da bi se mladina prov zberala. edin tm nek k je res bl v gozd umaknjen, en lokal na prostem, k je skos poln...tja greva tud midva rada, ker je skos fajna muzika. drugač je pa nama ravn zato všeč ker je zelo umirjeno, in skos hodijo več al man poznani tja, ker moj hod tja že 30 let in prav da je večinoma skos isti folk. opremo imava itak vso, kar jo potrebujeva, tko da sva se odločila da gremo letos tudi tja z našo Lio. in mislm da bo ful uživala. voda je tam res lepa, senčke je  dost. peskovniki in igrala so čez cesto. prometa po campu praktično nobenga. tko da men je res ful všeč, bomo pa vidl kako se bomo letos kej rihtal, ko bomo trije user posted image maš pa v campu ene 3 gostilne na prostem...da greš lahko kam jest, če se ti ne da kuhat, trgovina je pri recepciji...drugač je pa do mesta z avtom prbl 5 min, maš pa tam market, pa pošta, pa menjalnica pa več gostiln in tega. je pa res zelo lepo tam.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.6.2010 13:47:51   
pi82ka
Midva bi šla bolj južno ....ma sej je full kampov, ko sva se še z motorjem vozila sva jih full vidla. Bi pa rada kako mnenje...sej veste kako je če ti jih deset reče da ni sence ,...pol jo verjetn re niuser posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.6.2010 20:27:54   
ančipomaranči
V katerem kampu pa ste bili: Colone ali San Polo? Kateri je boljši?
Meni so všeč manjši kampi, ne preveč pozidani in obljudeni...
Bi šli radi septembra nekam  z 10-mesečno punčko, pa ne vem kam bi šli. Mi je všeč naravna plaža, ampak baje so kamni tam kar grobi..

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.6.2010 20:35:40   
Eva19
am midva vedno hodiva v colone. jaz notri res hodim s čevlji, ampak so baje  letos uredili plaže in je bolj prijetno za otroke. drugače pa, če se čas vzameš pa prehodiš kak meter več je na velikih mestih tist čist droben pesek, ki ni nič grob, in je  za otroke pomoje super. men je v colonah tud bolj všeč,  ker je bolj mirno. san polo je bol poln in tud vsa mladina  tja hodi in je zvečer včasih kar pestro. v colonah se mi zdi je pa bolj umirjeno vse skupaj. moj hodi že od rojstva tja,sepravi 30 let user posted image jaz bom letos tam 5 leto in sva se odločila da bo tud tamala tega deležna, ker nam je res lepo tam. 

(odgovor članu ančipomaranči)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
2.6.2010 20:46:45   
karin82
Oj!

Imam eno vprašanje?
Ali je katera že poskusila dati sojim malčkom žitarici amarant in kvinojo?

Neposredna povezava do sporočila: 2011
3.6.2010 12:35:06   
podezelje
no,pa je tudi nas prvič obiskala vročina.iščem,pa ne najdem odgovora: pri kateri temperaturi 38,5 dam sirup-merjena na čelu ali v ritki???pojma nimam,kje je zahodla.drugače je dobro,le učke ima tako vodene in ful,ful prdi.apetit je tudi še normalen.upam,da hitro mine. hvala

vse dobro

Neposredna povezava do sporočila: 2012
3.6.2010 12:43:17   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: podezelje

no,pa je tudi nas prvič obiskala vročina.iščem,pa ne najdem odgovora: pri kateri temperaturi 38,5 dam sirup-merjena na čelu ali v ritki???pojma nimam,kje je zahodla.drugače je dobro,le učke ima tako vodene in ful,ful prdi.apetit je tudi še normalen.upam,da hitro mine. hvala

Nad 38.5 merjeno pod pazduho! V ušesu je za 0.3 višja tem. v ritki pa za 0.5...tko dače je v ritki 39 potem zbijaj..sicer pa če otrok ni jokav, ni prizadet, pije, je, ni potrebno takoj zbijati tem., ker to je obramba telesa na bolezen!

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
3.6.2010 14:24:55   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: karin82

Oj!

Imam eno vprašanje?
Ali je katera že poskusila dati sojim malčkom žitarici amarant in kvinojo?

Jaz sicer še nisem dala, sem pa razmišljala že če lahko dan, pa nisem upala, ker je tko drobno, pa bi se ji sigurno zaletelo, edino, če bi smiksala, da se ne čuti. Poskusi pa poročaj user posted image

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
3.6.2010 14:42:43   
karin82
No smo probal amarant in ga je s takim veseljem papcal, da je blo prav uzitek gledat. Tud jaz sem ga prvič jedla in mislim, da je bil Rubnu bolj všeč kot meni. Zraven je bil pa zmiksan še piščanček pa korenček in por. Vse skupi sem zmiksala pa je bilo ok.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
3.6.2010 20:50:55   
rožica13
No super, bomo tudi mi poskusili. Drugače je pa včeraj jedla fižol v zrnju in ni bilo nobenih težav, nič napenjanja nič, tko da fino, bomo sedaj nadaljevali s stročnicami.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.6.2010 9:05:15   
podezelje
dobro jutro!
evo,pikice so prišle na dan-bila je 6.otroška bolezen.samo,da je za nami.pupa danes na srečo ponovno nori,še vedna manj je,a sem se s tem sprijaznilauser posted image imamo nekaj manj prespanih noči.sem mislila,da je kriva vročina,a sem nocoj ugotovila,da ima ful grede sanje in zato tako pogosto joka v spancu.je še katera opazila podobno?pa se ji nič grdega ne dogaja čez dan.se mi prav smili.
lepo nedeljo vsem!

vse dobro

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.6.2010 13:55:43   
petkapet
Hojla, po času se oglašamo tudi mi.

Vreme je krasno, rojstni dnevi se na prostem kr vrstijo... naš starejši pa je ponoči zakuhal. V vrtcu so imeli viroze, danes bomo doma user posted image , da vidimo kaj bo iz tega...čeprav vročina še kr drži. No, pa da se vsaj ne naleze ta mali korenjak.

Dopust - kampiranje: Ha super, da greste v kamp! Mi letos ne bomo šli, skoraj verjetno pa spet naslednje leto.
Meni je všeč na Malem lošinju -Čikat senca je, kamp  v borovem gozdičku...tu smo kampirali tudi ko sem bila majhna, super spomini. Drugače smo bili tudi na Pagu v Straškotu, ni slabo.
Letos gremo v apartma, ampak nimam pojma še kam, važno,da bo roštilj spredaj, je rekel tati user posted image .

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.6.2010 20:39:50   
eva1
Punce dajte mi povodat al pri 6 mesecih na sistematskem pregledajo kri in urin al ne? In kakšen je denvarjev test pri 6 m?

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.6.2010 21:03:26   
podezelje
večer

moji punci niso vzeli ne krvi in ne urina na sistemetskem.glede denverskega pa je le mene spraševala,če zna ali ne zna. si pa lahko vse o dneverskem prebereš na :http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/test-razvoja-otroka.html

mirno in dolgo noč!

vse dobro

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.6.2010 22:27:10   
karin82
Oj!
Mi gremo 16, na morje in to ravno v Čikat, pa me zanima kakšna je kaj plaža tam?
Berem, da je veliko slovencev dol, je res?
Kaj pa je kaj okol je za sprehajat za z vozičkom?

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.6.2010 6:19:38   
Eva19
hej. mi na pregledu pri 6 mesecih nismo dali krvi in vode, niti ni bilo duha ne sluha o denverjevem testu user posted image hodiva pa v zd domžale

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
9.6.2010 9:47:57   
pi82ka
Midva sva bila lani v Čikatu in mi ni bil prov všeč...blo je full vroče, niti mal ni pihal, plaža men ni o.k....nek so skale, nek pa beton in full gužva...drgač je pa res, da sva bla na delu, kjer so bolj prikolice, ker pač drugje ni bilo prostora za velik šotor... je pa potka do lošina tko pač z avtom in peš...ma nič posebnega mi ni, meni je bolj všeč Straško, ker skot mal pihlja in je lepo sveže. Letos sva se odločila da gremo na Hvar v en manši kamp-bomo vidl kako bo.
Mi papcamo tud full velik rada ma st5ročji fižol s rižem in pruranjim mesom, banano s skutko navadno, riž razni okusi in včasih not stopim še plazma piškotek,... Pijemo pa tko po 200ml na dan čaja in vode, pa ne vem če je dovolj.
Rada se nosi v nahrbtniku...oči je kupu nahrbtnik čist hud in tamala full uživa v njem.Smo bili v soboto na Javorniku in je full uživala. Se nam pa dogaja, da noče bit več v jajčku, a kera uporablja že avtosedež za večje? Midva bova kupla recaro avto sedež.

lp,
pazite na sonček in mažite zakladke (a sej res kolk faktor in kero kremo uporabljate? Jaz uporabljam oriflame 50 faktor za njo)

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
9.6.2010 22:42:57   
valerija77
Živjo babike

Se vidi da je lepo vreme, ker smo tle že preecej odsotne..user posted image
Mi smo dali malega pred dvema tednoma ven iz jajčka in imamo sedaj od brevija od 0-18 kg in je super.user posted image
V nedeljo se počasi spravljamo na bazen in imamo kremico od dm in sicer faktor 50. se mi zdi kr ok, ker je skoraj brez vonja in tudi lepo se razmaže.

No mi smo počasi prešaltali na gosto hrano in sicer imamo zeloooo radi sadne kašice frutek, malo manj pa zelenjavo, ki jo mami skuha. user posted image
Smo pa drugače že probali piščančka v omaki z rižekom, rižoto in 2 kuglice graha user posted image , danes pa smo jedli celo polento z golažem, vendar brez mesa. In je vse pojedu. Tudi keksolino imamo radi, pa piškota tudi, čeprav še nimamo nobenega zobka. zapimo med 19 in 20 uro in spimo do 5h brez vmesnih zbujanj, saj tudi jemo ne ponoči in to že od 3 meseca dalje, tko da smo kr ok. Smo pa bili pred kratkim na pregledu in imamo 8480g in 70,5cm. Toliko zaenkrat..

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.6.2010 7:40:33   
valerija77
 user posted image user posted image user posted image :elephant1:JUPIIIIIII!! user posted image user posted image user posted image
Mi smo pa danes dobli prvega zobka... user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?