Eva19
|
Evo spet mene po dolgem času, ob takem vremenu in moji princeski kar ne najdem časa, da bi utegnila kaj napisat. Se kar veliko potepava naokrog. Naša punca raste in se pridno redi, ma je že tko težka za nosit, more met po moje že kar blizu 9 kg. Avtosedež bomo tud mi kupil v kratkem, naša isto v lupinici tako zašvica, ma čist mokre laske, pol je pa tko smotan, če gremo kam vn iz avtomobila, da se ne prehladi takoj, za kapo je pa prevroče. Kaj bova pa kupila se pa še nisva odločila, vem da se preveč na tiste teste ne bova ozirala, ampak se bova ravnala po občutku ker za tiste teste se ve kako pa kaj je z njimi... vsekakor bova pa malo vzela s sabo in bo sama preizjusla sedež Hrana je tud pri nas bolj vsakdanja isto nisem vedela kaj je bulgur bomo pa probal tud mi kaj takega. drugače smo imeli pa mi zelo velike težave s prebavo, sem mogla ne vem katera mleka vse zamenjat, no na koncu pa nam je doktor rekel naj damo kravjega, če bo kaj bolš in sedaj pijemo kravje mleko reakcije ni nobene, dobivam ga pa od mame-imajo kmetijo, vedno od iste krave in seveda ga redčim z vodo. je bil še zdravnik navdušen da se je zdaj vse uredilo s prebavo in da ni nobene reakcije. Drugače pa naša pupa zelo rada je, čisto vse. vso zelenjavo in sadje kar ji damo. krompir, rižoto, makarone..ma ni da ni...po mal pa po mal seveda, ampak kar gre. ni nič zbirčna, midva pa okrog tega tud bol kot ne ne komplicirava zelo lepo že sedimo, še kakšen teden pa bo verjetno čisto sama sedela, ker to sedaj še ne, vedno tako sedi, da se lahko potem nasloni. in pa počasi se postavljamo na nogice... čez dober mesec gremo pa za 14 dni na morje, to bo šele uživancija lep dan še naprej Smo pa danes stari že 7 mesecev
|