caryn
|
IZVIRNO SPOROČILO: moglan caryn ste dobili voziček iz nemčije? Zadovoljni? Koliko časa je potoval? hvala dobili avtosedež...zadovoljni, čeprav smo ga čakali več kot 4 tedne . ni pa rešil težav, saj se mali tudi naprej ne mara vozit, ker mu je slabo in bruha. res je bogi v avtu, čim so ovinki rata čisto bel, kot zid. naš malček je na morju ful hitro napredoval...od plazenja se je posovil in sedaj kobaca, ali pa kar po vseh 4 če je kakšna prepreka. zmore tudi že stopnice navzgor, se dviguje kjer je možnost...tako da se je že večkrat prevrnil, pa tudi stol nanj, ampak ga to ni izučilo...če je le možnost se najraje dviguje ob stolu. v posteljici se pravtako dvigne, v hipu je na nogah. imam sicer zaščito sicer ca. 20 cm čez celo posteljico naokoli (iz ikee), potem pa še to višjo, ki pride pri glavi, vendar se najraje dviguje tam kjer zaščite ni, tako da dobimo kakšno buškico. (zaradi ujenosti, ko se dviguje) hodi tudi že ob pomoči...sem ga vedno držala pod pazduho, sedaj pa mi vzame roke in me kar sam prime za prste, da greva bolj hitro. včeraj smo imeli pregled pri 9 mesecih...lepo napredujemo...imamo 77 cm in 10,8 kg in že 6 zobkov! prva dva smo dobili že pri 4,5 mesecih...ostale 4 pa v zadnjih 3 tednih. juniorka...žal mi je da berem take poste...vseeno upam, da najdeta tisto iskrico, ki vaju je združila in da boste še naprej uživali kot družina... kampiranje...kam date spat otročička v šotoru? v prenosno posteljico ali spi kar pri vas? voziček...imam ful problem, ker se mali izmota iz paščkov v vozičku (ker imamo naslon na poteg, se najprej upre s hrbtom v naslon, da ga spravi dol nato se obrne okrog in je rešen paščkov) in potem vstane in se hoče stoje peljat...grozno, ker ne morem na noben daljši potep...če mu ne rata vstat se pa dere, tako da ga moram za ene 5 minut vzet ven in nosit...kar pa pri njegovi teži ni najlažje . sedaj smo kupili marelo...upam da bo kaj bolje, samo kaj ko z marelcami po makedamskih poteh ne gre najbolje. kakšna ideja kako otročička motivirat za sedenje v vozičku?