|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
11.6.2010 10:14:56   
Nezy85
V nedeljo se počasi spravljamo na bazen in imamo kremico od dm in sicer faktor 50. se mi zdi kr ok, ker je skoraj brez vonja in tudi lepo se razmaže.
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Valerija, jaz sem vprašala v lekarni katero zaščitno kremo za dojenčka? In mi je odgovorila da ga ne mazat z ničemer, ker še nijihova koža ni pripravljena na vse te kemikalije, sploh pa ne uporabljati zaščitnega faktorja nad 30 za dojenčke totalno odsvetovano, ker kar je nad 30 ZF je ogromno kemikalij notri in na soncu se te kemikalije v nekaj tvorijo bla bla bla...in sploh ni kaj večji efekt z dosti višjim ZF! Tako mi je obrazložla in svetovala v lekarni!

Tudi mi smo že probali gluten in ni bilo nobene reakcije probali smo tudi že alpsko mleko z grisekom pa ni bilo nobene reakcije pa tudi jagode pa ni blo nič tako da res vse dobro prenašamo!!

Tudi pri nas ni blo ne duha ne sluha o Denverjemu testu pa tudi kri in vodico mu ne bi vzela, pol pa sem ji rekla da se mi zdi da ima vodica malo bol močan vonj in sma dala vodico pa hvala bogu me niso nič klicali je vse vredu!Ne razumem kako imajo vsi tako različno, moja kolegica ima sineka starega 4,5mesece pa je dobil že drugo dozo cepiva kar sma pa midva dobila komaj pri 6m drugo dozo, pa ona je že tudi dobila napotnico za urin in kri da bosta šla dati, to me zelo bega, ne vem več kaj si naj sploh mislim o tem našem zdravstvu, saj bi morali vsi enotno delati mar ne?

Morje pa na žalost za nas letos odpade, mogoče za kakšen dan ali dva!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
11.6.2010 10:16:29   
Nezy85
Ja pri 6m smo bili veliki 67 cm pa 8500kg!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
11.6.2010 14:24:53   
rožica13
Punce drage, dejte uporabljat naravne sončne kreme! Če je še farmacevtka odsvetovala te kreme pol morte vedt, da je to en sam strup!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
11.6.2010 14:26:41   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Punce drage, dejte uporabljat naravne sončne kreme! Če je še farmacevtka odsvetovala te kreme pol morte vedt, da je to en sam strup!

Katere pa so naravne?

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
11.6.2010 14:38:28   
rožica13
Dr. Hauschka, Sante, Creme solaire indice, Lavera... v glavnem morjo bit na mineralni osnovi. Dobijo se v sanolaborju, Kalčku, Biotopicu, Bio.si,... kjer prodajajo kej zeliščnega oz. bolj naravnega.

Pa tole priporočam v branje - Vse se vrti okoli sonca

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
14.6.2010 17:35:19   
pi82ka
najbol naravna so olja (olivno, madlevo,...)ampak imajo samo faktor2, kar pa ne zadostuje...Zase uporabljam oriflamovo kozmetiko, ni prizkušena na živalih in je na osnovi naravnih sestavin. Za mojo bejbo uporabljam prav tako oriflamovo kozmetiko, za enkrat ni bilo nobenih izpuščajev ne po oljčku za telo in ne po kremi z zaščito f50. Kupili smo v petek stolček za hranjenje tripp trapp iz druge roke nikoli rabljen-full lep, resnično ga niso nikoli rabili. Nabavli smo tudi avto sedež recaro...full je faj ampak uporabljamo pa še vedno jajčk je še malo premajhna...no če bi se kaj zgodilo bi bil problem, ker otrok v jajčku gleda nazaj in ima pri trku bolj zavarovan vrat in hrbet, pri avtosedežu pa ga sila butne naprej in zato je večja verjetnost da se otroku kaj zgodi...no to vemo že od prej ampak teta v trgovini me je še enkrat poučila in smo se odločili, da bo še nekaj časa v jajčku...do dopusta pol pa v avtosedež :)
Naša je v jajčku čist skuhana zmer in to me full mot. Ta recaro stol je pa iz full fajn materiala k diha, prijeten je na otip,...
A še nekaj, tiste ki ste imele že krst za vaše bejbike (eno smotano vprašanje ampak vseeno) kolk ste dale župniku, oziroma a njemu al ke v uno skrinco (pušco)).
hvala

pa,pa

< Sporočilo je popravil pi82ka -- 14.6.2010 17:43:45 >

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
14.6.2010 21:10:09   
luan
Mi bomo našega krstili v nedeljo 4. julija.Župniku pa imamo namen dati 50 evrov.Jaz mislim, da je to čisto dovolj za tiste slabe pol urce.
Imam pa jaz drugi problem, ker ne vem kako naj ga oblečem za v cerkevuser posted image .Se bojim da ga ne bi zeblo, po drugi strani da mu pa spet ne bi bilo prevroče.
Pa saj sploh ne vem kaj naj mu kupim za oblečt.Starejšega sem krstila, ko je bil mlajši in sem imela krstno vrečo pa je bil problem rešen.Gašper  bo pa takrat star dobrih sedem mesecev in ni šans, da bo pri miru v vrečiuser posted image .
Me je bilo pa kar strah, da bo župnik kaj kompliciral, ker nisva poročena pa ni nič, HB.Če bi prej vedela, da ne bo problemov bi ga dala prej krstit ne pa, da sem nekaj mesecev zbirala pogumuser posted image .

Papamo pa počasi že vse, sicer še vedno spasirano.In mi je ful fino, ker sem lahko tudi jaz šla na eno tako lahko dieto.Saj, ko njemu pripravim vzamem zase stran malo solim in dolijem vodo, pa imam super kremne juhe.Tako, da sem uspela sneti še tistih nekaj kilogramov, ki so mi hodili viškauser posted image .
Mali pa je imel pri 6 mesecih 7050g in 71cmuser posted image .

LP

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
15.6.2010 12:35:37   
rožica13
Oj,

mene pa zanima, če še kater dojenček bruha v avtu, Lina je zdaj že drugič full bruhala! To ima verjetno po meni ker sem prebruhala celo otroštvo v avtu. Vedno je tudi zelo sitna v avtu in redko zaspi, tako da razmišljam, da je to mogoče od tega ker ji je slabo? V lupinici mora pa še nazaj gledat revca, itak da se ti vse zmeša pol v želodcu.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
15.6.2010 17:40:11   
MC09
mi smo imeli krst 29.5. in sem mu kupila v zari ful tanke hlačke, v H&M pa srajčko čisto tanko brez ovratnika, bel bodi s kratkimi in nogavičke vse belo, je bil zelo lep user posted image . Dali smo pa župniku samo 20€, smo vprašali mežnarja in je rekel da se tolko da (misli smo mu dati 50€).
Glede bruhanja v avtu; baje pomaga, da mu daš salotejp na popek, ne vem, če že pri tako majhnih, probaj.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
15.6.2010 18:27:18   
luan
Ah, potem pa tudi jaz ne bom dala toliko  župnikuuser posted image . Pa v Ljubljano bom letela v šoping za malega.Hvala za informacije.
LP

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
15.6.2010 18:57:12   
moglan
Ojla punce,

mi imamo krst v soboto. Župniku bomo dali 50 EUR.

Razmišljam, da bi avtosedež kupila preko interneta na Bayland - Online.com. Je katera že? Baje je poštnina 19 EUR + 5 EUR dodatne točke, kar ne razumem, Ve katera, kaj to pomeni?

Hvala

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
15.6.2010 21:57:37   
tassika
JAz nisem tam naročala, ampak kolikor sem razumela, to pomeni, da za vsak drugi izdelek je poštnina 5 eur user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.6.2010 10:37:20   
pi82ka
o hvala punce glede krsta...da ne bomo dajal po 100€...50€ je dovolj.

Mi smo naši kupl v h&m oblekco neko tako rozasto križasto ki ima v kompletu hlačke mini da pokrijejo pleničko, zraven sem ji kupila nogovičke z volančki bele pa body z ovratnikom takim čipkastim, jutri ji grem kupit pa še belo jopco, ker v nedeljo bo mrzlo...in pa žabice bo imela a ja pa bele balerinke sem ji kupila v pika polonci. Vse bo še nosila in ni samo za krst, ker mi je škoda dat tok denarja za pol ure, ker je lahko otrok lep tud če ni prov vkakšni krinolini kot nevesta ali pa ženin user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.6.2010 21:45:53   
piška goriška
Hej punce!!

Kako pomagat mali pupiki, ki je vsa boga glede zobkov? Kaj delate vi. Sem opazila, da ji prvi ven rinejo in jokca in je res bogica...

Ja Karin82, kvinoo in amarant smo že poskusili in je super. Poskusi še bulgur - je še boljši in ima tak malo lešnikast okus..naši je bil všeč

Kaj mislite, da bi pri 7 mesecih dala otroka v avtosedežek?
Naša mala enostavno noče več biti v lupinici, dviguje se, vedno sedi in se sklanja naprej, pa ven se steguje ob robovih. Poleg tega se mi ne zdi strašno varna, saj so ji pasovi za pripenjanje nizko pod rameni na hrbtni strani, tako da ji vedno dol zlezejo. Težka je pa skoraj 8kg, no po mojem tehtanju 7,8...

pozdravčke!!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
16.6.2010 22:09:16   
luan
Naš pikec ima spodaj že obe enkici zunajuser posted image , zgoraj pa bodo sedaj v kratkem, samo še čakam da dlesen poči je že tako napeta.Jaz sem mu kar s prstom masirala dlesni se je revček kar nastavljal tako mu je pasalouser posted image .Pa "grize" sem kupila polnjene z gelom in sem jih za kratek čas dala v zamrzovalnik pa je grizel in mu je tudi vidno odleglo.Razen dan dva pred tem, ko je zobek ven pogledal pa sem mu mazala z Dologelom in za ponoči sem mu dala Paracetamol svečko, da se je revček vsaj ponoči naspal pa mami tudiuser posted image .

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
16.6.2010 22:14:28   
luan
Aja pa strica googla sem šla vprašat kaj sploh je kvinoja, amarant in bulguruser posted image , tako da sem zdaj malo pametnejšauser posted image .In sedaj me zanima kje to nabavljate, zasledila sem da v Interšparu, pa mi je precej od rok.A še kje?

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
17.6.2010 8:59:29   
Neni13
Dobro jutro,

luan, sem se prav nasmejala, sej jaz tudi ne vem, kateri sadež to je. user posted image
Jaz prakticiram bolj naše sadje. Že do nekdaj, najboljš je itak domač ali pa če poznam koga na tržnici.. Jabolka rules..user posted image
Čeprav imam tudi full rada mango, itd.. A ni vsak dan na našem jedilniku..

Krst mi ga tudi imamo to nedeljo. Pri starejšemu smo imeli na soboto, ker je bila druga fara in smo si sami zbrali, kdaj želimo imeti. Mislim, da smo dali takrat 50 EUR. Pač daš koliko misliš, da je prav. Takrat smo bili sami v cerkvi in ni nihče pobiral, saj nismo imeli maše, lahko se pa tudi to dogovoriš. Po opravljenem obredu pa stopiš do župnika, se zahvališ, mu daš kak euro itd..
Čist odvisno od fare, eni gredo po obredu z župnikom nato na kozarček..itd..

V tej fari, ko bo krščena Anja, pa imajo krste striktno ob nedeljah po maši. Hkrati bo krčenih 5 otrok. user posted image user posted image
Glede oblekice, sploh ni važn, samo da imate bel prtiček in svečo, brez tega pa res ne gre, aja pa botrco. user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
17.6.2010 13:47:44   
rožica13
Oj,

hi, hi, Neni13, bulgur ni sadež ampak zdrob iz soparjene pšenice oz. pire!

Luan, take stvari je najbolje kupovati v kakih bio trgovinah ala Kalček v LJ, oz. Bio.si v Celju, lahko pa kar po internetu naročih, tukaj imajo dostavo zaston če kupiš nad 20€ najbol simpl in dobiš ful hitro. KLIK

piška goriška, mi imamo namen zdaj enkrat kupit sedež, ker tako kot si napisala tudi naša ne trpi te lupince. Stara je pa 7,5 mesecev in ima dobrih 8 kg. Zdaj je začela še bruhati, kdo pa nebi če bi moral gledati nazaj v avtu.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
17.6.2010 14:23:13   
Eva19
Evo spet mene po dolgem času, ob takem vremenu in moji princeski kar ne najdem časa, da bi utegnila kaj napisat.
Se kar veliko potepava naokrog. Naša punca raste in se pridno redi, ma je že tko težka za nosit, more met po moje že kar blizu 9 kg.

Avtosedež bomo tud mi kupil v kratkem, naša isto v lupinici tako zašvica, ma čist mokre laske, pol je pa tko smotan, če gremo kam vn iz avtomobila, da se ne prehladi takoj, za kapo je pa prevroče. Kaj bova pa kupila se pa še nisva odločila, vem da se preveč na tiste teste ne bova ozirala, ampak se bova ravnala po občutku user posted image ker za tiste teste se ve kako pa kaj je z njimi... vsekakor bova pa malo vzela s sabo in bo sama preizjusla sedež user posted image

Hrana je tud pri nas bolj vsakdanja user posted image isto nisem vedela kaj je bulgur user posted image bomo pa probal tud mi kaj takega. drugače smo imeli pa mi zelo velike težave s prebavo, sem mogla ne vem katera mleka vse zamenjat, no na koncu pa nam je doktor rekel naj damo kravjega, če bo kaj bolš in sedaj pijemo kravje mleko user posted image reakcije ni nobene, dobivam ga pa od mame-imajo kmetijo, vedno od iste krave in seveda ga redčim z vodo. je bil še zdravnik navdušen da se je zdaj vse uredilo s prebavo in da ni nobene reakcije. Drugače pa naša pupa zelo rada je, čisto vse. vso zelenjavo in sadje kar ji damo. krompir, rižoto, makarone..ma ni da ni...po mal pa po mal seveda, ampak kar gre. ni nič zbirčna, midva pa okrog tega tud bol kot ne ne komplicirava user posted image

zelo lepo že sedimo, še kakšen teden pa bo verjetno čisto sama sedela, ker to sedaj še ne, vedno tako sedi, da se lahko potem nasloni. in pa počasi se postavljamo na nogice...user posted image

čez dober mesec gremo pa za 14 dni na morje, to bo šele uživancija user posted image user posted image

lep dan še naprej

Smo pa danes stari že 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
17.6.2010 16:02:30   
Neni13
Rožica13 user posted image user posted image user posted image  hvala. zdaj pa vem. :) no to bomo pa tudi mi probali.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.6.2010 21:21:54   
piška goriška
Drage mamice!
Nujno rabim mnenja in nasvete - katero elektronsko varuško naj kupim?
Včeraj se mi je naša mala kostanjčica zvalila iz postelje, ko se je zbudila. (no ja, saj je samo malo višji jogi, postavljen na tla, ampak vseeno). To je to - rabim varuško!
Torej - katero?

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.6.2010 14:15:56   
podezelje
zdravo
mi imamo od aventa in sem zadovoljna.
lep vikend

vse dobro

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
20.6.2010 8:41:36   
pi82ka
Hellow,
mi mamo takole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166891 in smo full zadovolni, dela ko šus, nič je ne moti,...super je

Danes imamo krst...full dobr zuni pa 12°C mi pa v kiklci...jao mami...tamalo bom pa že nekako zadekala...body, pa še en body, pa jopca, pa kiklca spodi, pa žabce, nogovice in čevlčke...pa še dekco bom nesla sabo za vsak slučaj a pa klobuček. Kok bi bla lušna, če bi blo 30° zunaj...no ja že mora bit tko.

pa,pa...vam poročam kojk smo kej jokal pr krstu...vaši so?

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
20.6.2010 9:05:47   
moglan
ojla

mi smo imeli krst pa včeraj. župnik ni mogle danes, glede vremena smo imegl izgleda srečo. na dolenjskem je vreme kar zdržalo, do enih je bil celo sonček. ta mali ni nič jokal, vriskal je, pol pa zaspal. ko ga je polil po glavici, mu je bilo celo všeč.
čao

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
21.6.2010 16:32:45   
rožica13
Oj,

mi smo kupili avtosedež in sicer Maxi cosi Tobi, sva izbirala med Priori fix in Tobijem, ker je Priori sedaj znižan v BC, pa sva se potem za Tobija odločila. Je ful fajni, super vidi ven, ker je na višjem podstavku kot ostali, fino se da v ležeči položaj.

Varuška, najboljše da greš v trgovino in vprašaš katera ne pozvroča moten, da vas ne bodo sosedi poslušali in da ne bo šumela. Naša ful šumi če je čisto na glas in me ful moti (to povzročajo druge električne naprave). Joj mene je tega ful strah, da bi se dol skotalila, pa jo vedno ful zadelam okol, ji dam povštre, kovtre in še blazino za dojenje okol. Ma pa svoj jogi tudi Lina sedaj na tleh, ker te postlce so čist nepraktične glede dojenja, tko da se sedaj ponoči samo jaz k njej privalim in malo pocuza user posted image .

Lulanje v WC oz. kahljico
- ali katera to prakticira, jaz bi ampak me zanima kakšni so znaki da jih tišči, poleg sitnobe. Kaka že v WC, lulala bo pa ko temeljito preučim to zadevo in ko bo toplo, da ne bo rabila hlač in potem vse to dol vlečt kar naprej.

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?