jolly123
|
Jutro. Evo preden grem v službo da vas malo pokomentiram. IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Pa še eno vprašanje - za tiste, ki ste kot mi zvisele v vrtcih... Brskam in ne vidim vpisnih listov na spletnih straneh. Vem, da je javni razpis maja ampak jaz bi dala prijavo prej... Se kjeri sanja a je še prezgodaj? Lani vem, da smo ob tem času že dajale... Prijave se vsaj pri nas oddajajo marca za naslednje šolsko leto. Tudi če prej oddaš je pri nas rekla,da to ne igra nobene vloge, ker imajo točkovnik in po tistemdoločijo kdo ima prednost ne po tem kdo prej vlogo prinese. IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jolly,še tu čestitke za službo,pisarno in vse ogodnosti...Ti privoščim,res...Upam,da jaz kmalu najdem kaj bolj resnega...Sicer mi pa 31.1. poteče pogodba..slab občutek,glede na to,da sem zdaj imela nego za Nika.. Kaj tebi podaljšujejo samo po mesec dni al kaj?? Držim pesti,da dobiš še za naprej. Javi...;) Pa nasvet, če ti 31-tega še nobeden nič ne reče niti ne da pogodbe, to pomeni da si za nedoločen čas. ;) IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Kdaj vaši otročki zjutraj vstanejo, a se že sami zbudijo ali jih morate vi? Neli zbujam ob 6:25. Kakšen dan je budna, drugače pa jo morava zbujat. Spat pa jo dajava pol ure prej, ob pol osmih. Za vikend pa spi do pol osmih. Ma ga kar zbujam tam malo čez 7, dasva ob pol 8 v vrtcu. Zadnje čase je pa ful navezan na atija in če ati pride pozno domov to pomeni da Taj niti pod razno še ne bo šel spat,ker se hoče prej igrat z njim,tko da gre včasih šele ob pol devetih spat.kar jemeni že FUL pozno,ker je prej hodil ob 6-tih IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Mi2 sva se pa danes odločila, da Inyo dava v zasebni vrtec. Že nekaj časa se nama je zdelo, da je čas pri varuški prišel h koncu. Vse je super ampak pogrešava aktivnosti - ona je ful za akcijo, tam ja je bolj ko ne prepuščena tistem igralnem kotičku in sebi... Tu, kjer smo bili danes je vriskala od veselja ko je not stopila - res je lepo opremljeno. Pa imela bo vzgojiteljico, ki ima 30 let izkušenj dela v vrtcu in njeno hčer, ki je tudi vzgojiteljica in ima 3 otroke. Kompetentne, vedo kaj delajo, v enem prostoru so obešene risbice od malčkov in tko - vsi elementi vrtca, ki jih tu pogrešam. Čist štekam in fajn, da sta se tako odločila.Jaz sem ravno zaradi takih stvari odločila, da je bolje da je v vrtcu.Sej zasebne varuške so kul,samo onamora vseeno skuhat in vse pripravit itd.kaj pa otrok dela ta čas?? Ne vem se mi zdi vrtec bolj kompetenten. IZVIRNO SPOROČILO: freha Kolk pa kej spijejo čez dani vaši malčki? Nam ne rata več kot 2 - 2,5 deci z mlekom vred. Lp! Skupaj z mlekom tam ene 0,7 litra.
|