|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08
25.1.2010 20:48:23   
Lucka1
Sicer pa smo ok. Dokončno je user posted image zamenjal plazenje z dvonožno hojo...hodi sicer že nekje od novega leta, a šele sedaj je večinoma na 2 nogah. Prej je šlo hitreje po vseh 4 in je takoj ko je hotel pohiteti namesto po 2 prečaltal nazaj na tla.user posted image user posted image user posted image
Ostalo nič novega - pač vsak dan kaj novega pogrunta in je bolj in bolj navihan, zdrav (TRKAM) - od kar je v vrtcu je bil doma le 3x po 2 dni. Vsakič samo en dan vročine, drugi dan pa že po starem.
Jaz vsak dan bolj okrogla in okorna...čakam na dan D, da bomo potem končno 4. Trenutno pa ima malčica spodaj noge in če bo tako, mi ne preostane drugega kot carski rez.....KATASTROFA... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 326
25.1.2010 20:49:11   
Lucka1
no, pa če nova stran...user posted image ...zadnje čase nam gre kar počasi, ne? Je toliko drugih stvari, da ni časa za RR user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 327
25.1.2010 21:55:41   
mbd0411
Lovely,če se ne motim,se prijave začnejo 1.3. malo še imam v spominu,da po počitnicah-zimskih.Pokliči v vrtec,pa ti točno povedo.Prej itak ne vzamejo prijave..
Jolly,še tu čestitke za službo,pisarno in vse ogodnosti...Ti privoščim,res...Upam,da jaz kmalu najdem kaj bolj resnega...Sicer mi pa 31.1. poteče pogodba..slab občutek,glede na to,da sem zdaj imela nego za Nika..No,bomo videli.
Lucka,kako dolgo pa še manjka do dneva D?Ali je še čas da se obrne ali je že bolj malo prostora...Upam,da bo vse ok.Z obema.Tudi,če bo carski,menda to ni tako grozno..Se nekatere menda prej poberejo,kot pa od poroda..Sicer pa ne vem,ne bom pametna,ker mi je to bolj tuje.
Jutri pa im moj Nik kontrolo.Tale bronhitis me ubija.Od kot ta nebodigatreba.Drugače pa je zdrav in nobene vročine...Kaj naj še poskusim,da tole mine.???
Kupila sem inhalator v lekarni,pa fiziološko,itak ima vpihe ventolina na 8 ur zdaj,pa nos špricam.Čakam na kolegico,da mi prinese morsko vodo.
Ali je ta Just res tako fajni???Če je potem bom kupila še to...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 328
25.1.2010 22:18:33   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Pa še eno vprašanje - za tiste, ki ste kot mi zvisele v vrtcih... Brskam in ne vidim vpisnih listov na spletnih straneh. Vem, da je javni razpis maja ampak jaz bi dala prijavo prej... Se kjeri sanja a je še prezgodaj? Lani vem, da smo ob tem času že dajale...

jaz sem dala prijavo že decembra ...sem šla na naš vrtec in sem našla pirjavo ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 329
25.1.2010 22:23:41   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Glede hrane - pri nas za popoldansko malico jogurt in/ali banana in/ali kruh - polovico žemlje mu dam v roko, potem pa kakor kdaj. Včasih res poje, včasih pa jo samo drobi in razmazuje po mizi user posted image kdo ve, od česa je odvisno. Zgodi se tudi, da sploh nič ne poje popoldan. S tem da niti ne vem, kaj in kako poje v vrtcu, ker njegove vzgojiteljice gredo domov najkasneje ob  15:30, redko pa nam uspe ponj tako hitro...se nekako ne obremenjujemo. Ravno danes sem brala en članek v čakalnici o prehrani otrok, pa je prav pisalo, da je vsak dan lahko drugače in da čimmanj komplicirat, če so otroci sicer ok, ker če ne naredimo starši zanje dolgoročno travmo...user posted image

Glede večerje pa pri nas 5 stvari - mlečni zdrob (gres), polenta + dinstana jabolka (sama polenta noway), ovsena kaša z mlekom, kašica HIPP za lahko noč jabolko/oves ki se meša z vodo ali pa milupina polnozrnata, ki se meša z mlekom. Ostalo od kašic mu niti nisem poskusila dajat, ker se mi zdijo presladke. Čokolešnik mu pa zaenkrat še ni všeč. Upam, da ti kaj prav pride.

ja tud mi ne kompliciramo ...
dejansko doma popoldna večinoma samo še 1x je ... tm okol petih ... in zvečer pe vedno samo mlekeca ...tko da niti ne sprašuejm akj točno jejo čez dan, samo pove mi, al je dop. malica blo sadje al jogurt al kaj, da vem potem popoldne, da ne ponovim enakega ...to ej to ...kot pravi Lučka nč komplicirat ...včasih če se ji zid še kr mal z nama poje kosila ...kokr kdaj ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 330
26.1.2010 8:01:41   
afnica mala
Živjo punce

jolly- user posted image za prvi delovni dan, pa še ostali naj bodo podobni prvemu

hrana- popoldan ji dam jogurt ali skuto, za večerjo pa je še vedno keksolino ali čokolino. Ko pa je prehlajena, pa krompirjeve-korenčkove (in ostala zelenjava) goste juhe, da se ji ne naredi še več sluzi (preverjeno pomaga).
Je pa v varstvu ratala iber mesojedka. Ob 15h, ko jo pridem iskat k mami imava še midva kosilo in takrat še enkrat malo je, sploh, če je mesouser posted image .
Ampak ji mami ne daje vsak dan zelenjave , mleka pa dobi med tednom tudi 6 dcl, tako bom začela zvečer ji dajat kakšne goste zelenjavne juhe, namesto čokolinota.

Katera zelenjava zvečer ni priporočljiva, ker je pretežka?

vrtec- prijavo sem dala že septembra, zdaj enkrat bom poklicala, da je ne bodo kaj založili. Zadnja odločitev je, da poskusimo z vrtcem, potem pa bomo videli. (Itak je do septembra še veliko časa za razmislek)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 331
26.1.2010 8:53:09   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Lovely,če se ne motim,se prijave začnejo 1.3. malo še imam v spominu,da po počitnicah-zimskih.Pokliči v vrtec,pa ti točno povedo.Prej itak ne vzamejo prijave..
Jolly,še tu čestitke za službo,pisarno in vse ogodnosti...Ti privoščim,res...Upam,da jaz kmalu najdem kaj bolj resnega...Sicer mi pa 31.1. poteče pogodba..slab občutek,glede na to,da sem zdaj imela nego za Nika..No,bomo videli.
Lucka,kako dolgo pa še manjka do dneva D?Ali je še čas da se obrne ali je že bolj malo prostora...Upam,da bo vse ok.Z obema.Tudi,če bo carski,menda to ni tako grozno..Se nekatere menda prej poberejo,kot pa od poroda..Sicer pa ne vem,ne bom pametna,ker mi je to bolj tuje.
Jutri pa im moj Nik kontrolo.Tale bronhitis me ubija.Od kot ta nebodigatreba.Drugače pa je zdrav in nobene vročine...Kaj naj še poskusim,da tole mine.???
Kupila sem inhalator v lekarni,pa fiziološko,itak ima vpihe ventolina na 8 ur zdaj,pa nos špricam.Čakam na kolegico,da mi prinese morsko vodo.
Ali je ta Just res tako fajni???Če je potem bom kupila še to...

Hey!

Glede bronhitisa, mi je mami povedala eno domače zdravilo, ki je pomagalo meni in mojemu bratcu, pa tudi Gaji. Skuhaš polento, ne preveč trdo jo vliješ v krožnik in počakaš da se onladi na primerno temperaturo (da ni prevroče) Nato še toplo zaviješ lahko v polivinil in potem še v planico (ali pa samo v planico) in jo daš otročku na prsa in postiš gor. To narediš večkrat na dan. Namesto polente lahko prepražiš tudi kamilice, vendar to potem pride malo bolj mastno user posted image

.....upam da pomaga. user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 26.1.2010 8:56:39 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 332
26.1.2010 9:43:44   
afnica mala
Jaz grem pa danes na tečaj oživljanja otrok. Že dlje časa sem imela željo, no, danes pa grem.

Kdaj vaši otročki zjutraj vstanejo, a se že sami zbudijo ali jih morate vi? Neli zbujam ob 6:25. Kakšen dan je budna, drugače pa jo morava zbujat. Spat pa jo dajava pol ure prej, ob pol osmih. Za vikend pa spi do pol osmih.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 333
26.1.2010 13:20:53   
PikicaStonoga
Čao!

Mam za prodat dve karti za Roglo/Krvavec po cenah v predprodaji. Rabi katera? Mi je ostalo od lani, letos še velja, jaz pa letos nimam časa smučat! :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 334
26.1.2010 18:41:32   
Lovely
Evo, jaz danes super duper, Inya je bila pri varuški. Moži je pa čist bogi. Laučka, nekaj je dobil za krče in ja, dehidracijske praške.

OK, ste me pomirile, ne bom komplicirala s hrano.

Mi2 sva se pa danes odločila, da Inyo dava v zasebni vrtec. Že nekaj časa se nama je zdelo, da je čas pri varuški prišel h koncu. Vse je super ampak pogrešava aktivnosti - ona je ful za akcijo, tam ja je bolj ko ne prepuščena tistem igralnem kotičku in sebi... Tu, kjer smo bili danes je vriskala od veselja ko je not stopila - res je lepo opremljeno. Pa imela bo vzgojiteljico, ki ima 30 let izkušenj dela v vrtcu in njeno hčer, ki je tudi vzgojiteljica in ima 3 otroke. Kompetentne, vedo kaj delajo, v enem prostoru so obešene risbice od malčkov in tko - vsi elementi vrtca, ki jih tu pogrešam. Jutri povemo varuški in se dogovorimo kok časa jo bomo imeli še tam - nočem je z danes na jutri skenslat.

Nič, grem zelenjavno juhico skuhat za možeka. Afnica, po moje kake stročnice niso lih OK za zvečer. Ne vem pa za sicher...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 335
26.1.2010 18:42:27   
Lovely
LUČKA, VSE BO OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 336
26.1.2010 21:42:35   
freha
Hvala Lovely za lep komentar.

Pri nas večerjamo pirin gris na kravjem mleku al pa polento, včasih tudi mlečne kašice, se pa trudimo čim bolj domače kuhat. A to z mlekom pred spanjem priporočajo pediatri, ker medve se ne dojima več zvečer. A bi ji mogla dat mleko? To sicer dobi eno flaško v vrtcu?

Kolk pa kej spijejo čez dani vaši malčki? Nam ne rata več kot 2 - 2,5 deci z mlekom vred.

Lp!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.1.2010 7:08:07   
jolly123
Jutro. Evo preden grem v službo da vas malo pokomentiram.

Pa še eno vprašanje - za tiste, ki ste kot mi zvisele v vrtcih... Brskam in ne vidim vpisnih listov na spletnih straneh. Vem, da je javni razpis maja ampak jaz bi dala prijavo prej... Se kjeri sanja a je še prezgodaj? Lani vem, da smo ob tem času že dajale...

Prijave se vsaj pri nas oddajajo marca za naslednje šolsko leto. Tudi če prej oddaš je pri nas rekla,da to ne igra nobene vloge, ker imajo točkovnik in po tistemdoločijo kdo ima prednost ne po tem kdo prej vlogo prinese.

Jolly,še tu čestitke za službo,pisarno in vse ogodnosti...Ti privoščim,res...Upam,da jaz kmalu najdem kaj bolj resnega...Sicer mi pa 31.1. poteče pogodba..slab občutek,glede na to,da sem zdaj imela nego za Nika..

Kaj tebi podaljšujejo samo po mesec dni al kaj?? Držim pesti,da dobiš še za naprej. Javi...;) Pa nasvet, če ti 31-tega še nobeden nič ne reče niti ne da pogodbe, to pomeni da si za nedoločen čas. ;)

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Kdaj vaši otročki zjutraj vstanejo, a se že sami zbudijo ali jih morate vi? Neli zbujam ob 6:25. Kakšen dan je budna, drugače pa jo morava zbujat. Spat pa jo dajava pol ure prej, ob pol osmih. Za vikend pa spi do pol osmih.

Ma ga kar zbujam tam malo čez 7, dasva ob pol 8 v vrtcu. Zadnje čase je pa ful navezan na atija in če ati pride pozno domov to pomeni da Taj niti pod razno še ne bo šel spat,ker se hoče prej igrat z njim,tko da gre včasih šele ob pol devetih spat.kar jemeni že FUL pozno,ker je prej hodil ob 6-tih user posted image

Mi2 sva se pa danes odločila, da Inyo dava v zasebni vrtec. Že nekaj časa se nama je zdelo, da je čas pri varuški prišel h koncu. Vse je super ampak pogrešava aktivnosti - ona je ful za akcijo, tam ja je bolj ko ne prepuščena tistem igralnem kotičku in sebi... Tu, kjer smo bili danes je vriskala od veselja ko je not stopila - res je lepo opremljeno. Pa imela bo vzgojiteljico, ki ima 30 let izkušenj dela v vrtcu in njeno hčer, ki je tudi vzgojiteljica in ima 3 otroke. Kompetentne, vedo kaj delajo, v enem prostoru so obešene risbice od malčkov in tko - vsi elementi vrtca, ki jih tu pogrešam.

Čist štekam in fajn, da sta se tako odločila.Jaz sem ravno zaradi takih stvari odločila, da je bolje da je v vrtcu.Sej zasebne varuške so kul,samo onamora vseeno skuhat in vse pripravit itd.kaj pa otrok dela ta čas?? Ne vem se mi zdi vrtec bolj kompetenten.

IZVIRNO SPOROČILO: freha

Kolk pa kej spijejo čez dani vaši malčki? Nam ne rata več kot 2 - 2,5 deci z mlekom vred.

Lp!

Skupaj z mlekom tam ene 0,7 litra.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.1.2010 7:53:52   
sončnica24
Hojla, se še jaz malce javim, mi smo kolikor tolikor vredu, ti prehladi nam ne dajo miru, zdaj smo se na srečo vnetih uhice rešli z kapljicami tako da je danes že v vrtcu.

ZOBKI imamo jih že veliko samo ne vem koliko ker tako grize da ni šanse da mu preverim koliko, ima pa zadaje že samo zdaj en vem 5 ali 6 in to tako velike kot so mojeuser posted image . 1. pregled oz. bolj posvetovalnico pri zobozdravniku imava marca.

HODIMO že zelo zelo lepo ga je vsepovsod preveč, odpira vse kar je na dosegu.

TRMA takšna primerna za bikeca ampak očitno so tudi škorpijoni trmasti, če kaj ne doseže je takšno tuljenje da je veselje.user posted image

GOVORIMO bolj tako tako no, po dolgem času in učenju je začel klicat mama, pa potem baba, stic (stric), baba - ta je zakon. Pa če mu uspe deda in teta, več še ne.

PIJEMO podnevi in ponoči nonstop zagotovo več kot 1 liter če ne kje 2l. Samo še vedno na navadno vlaško, bom zdaj probala to z Baby Centra. Ker imava že vse ustnike kaj je možno doma pa nič ne klapa. Meče všlaške po tleh da je veselje.

JEMO vse kar dobi, če je le lačen, tako da s hrano ni nobenega problema.

VRTEC noro uživa je full rad tam, pravijo da je prden tako da hvala bogu da smo dobili prostor in da je tako rad tam.

Tako sedaj pa veselo delat in se spet kaj oglasim.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.1.2010 7:54:27   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Sončnica24 (mislim da si ti taprava), ali ste vi bili cepljeni?????? Ker vem, da imate alergijo na jajca.????

Lepo se imejte.

Gogabojan malce pozen odgovor, samo pomagat ne moram nič, nismo alergični mi na jajca.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.1.2010 8:03:46   
afnica mala
Dobro jutro

zdaj pa znam dajat umetno dihanje in oživljanje srca. Predvsem me je zanimalo, če se otroku kaj zatakne v ustih. Že dlje časa nazaj se je Neli, pa sem ji z roko ven spravla.

Kolk je pa danes mrzlo. Pa še na pogreb grem in razmišljam, kaj naj oblečem za 2 uri mraza. (1h moram biti prej tam, ker je moževa babica in mora biti malo prej tam)

pitje- 4 dcl čaja in 1 dcl mleka

lovely- kolk pa imajo otročkov v skupini? Zato bi tudi jaz dala Neli v vrtec. Čist drug pristop, čeprav se mami ukravrja z njo še več kot jaz, ker mala to zahteva od nje. pri meni pa ve, da mora tudi sama se igrat, raziskovat.... Naša punca ima večino stik z odraslimi in starejšimi otroki, z enako starimi pa bolj redko, HB vsak dan 2 uri z bratrančkom, ko pride iz šole k babi

Mene pa spet mika druga barva las- trenutno sem svetla, mika pa me divje oranžna user posted image , se bom v petek odločila

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.1.2010 8:26:48   
mbd0411
Jolly,so me klicali,da imam podaljšano.Je pa eden bil tudi na bolniški decembra,pa mu je poteklo 18.12. in so mu prinesli pogodbo za podpisat potem čez 2 dni,ko je bil vikend mimo,tako da pri nas je sistem malo čudno drugačen...Iščem naprej...morda bi bilo res bolje,da mi ne podaljšajo,kakor da grem sama...No,bomo videli kako bo...
Zdaj z Nikcem uživava še te dni.Koliko se jim dogaja.Niti minute ni pri miru,to naredi toliko kilometrov na dan..user posted image No,saj same veste,ker je pri vas isto.user posted image
Coccinella,hvala bom tudi s polento poskusila.To je verjetno samo toplota pomembna,ker jo damo v vrečko a ne?? Sem mu dajala tudi blazinico v kateri imam kamilice,sol,otrobe..To se pregreje...sam ne vem več..kar ponavlja se in...user posted image Ne vem v čem delam narobe..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 342
27.1.2010 8:37:48   
coccinella

Jolly,so me klicali,da imam podaljšano.Je pa eden bil tudi na bolniški decembra,pa mu je poteklo 18.12. in so mu prinesli pogodbo za podpisat potem čez 2 dni,ko je bil vikend mimo,tako da pri nas je sistem malo čudno drugačen...Iščem naprej...morda bi bilo res bolje,da mi ne podaljšajo,kakor da grem sama...No,bomo videli kako bo...
Zdaj z Nikcem uživava še te dni.Koliko se jim dogaja.Niti minute ni pri miru,to naredi toliko kilometrov na dan..user posted image No,saj same veste,ker je pri vas isto.user posted image
Coccinella,hvala bom tudi s polento poskusila.To je verjetno samo toplota pomembna,ker jo damo v vrečko a ne?? Sem mu dajala tudi blazinico v kateri imam kamilice,sol,otrobe..To se pregreje...sam ne vem več..kar ponavlja se in...user posted image Ne vem v čem delam narobe..

..ja saj v tem naj bi bila fora, da ga pregreje. hmmmmm nevem, upam da bo kmalu boljše user posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 343
27.1.2010 16:56:05   
Lovely
Čaw,

zaenkrat sta dva, pol pride Inya, pol z marcem pa še štirje otročki. Zaenkrat bo to to.
Če bo pa več (max 10) je pa rekla, da jima bo pol še ena pomagala. Meni je OK, na Viru, varstvo Sovica. Lahko pogledaš na www.sovica.si, fajn je. Ti bom pa pozneje znala več povedat, ko bomo izkusili.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 344
27.1.2010 16:56:39   
Lovely
kva mi je neki čudn citiralo. Prejšnji post je za Afnico.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.1.2010 19:33:50   
PikicaStonoga
kakšne izkušnje z noricami? valla vi ste to že dali skoz a ne ...mi bomo jutri videli kaj in kako ...,imamo že drugi dan vročino, sem klicala zdravnico, je rekla, da naj še kak dan počakamo, ker so norice na pohodu, gled ena to, da ni prehlajena, da ji ne teče iz noska, ne joče, da ib kaj bolelo recimo ušeski), glas ni spremenjen, ni torej grlo in ne kašnja ...hmmm bomo vidli, je rekla zdravnica kake dva dni vročina , potem pa izpuščaji, tako da bomo videli ...valla a se to potem dobi kaka krema, če je to to al nič?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 20:48:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 347
27.1.2010 20:50:38   
suzy124
Lep pozdrav

Pri hrani tud mi nič kaj ne kompliciramo, navadno ima mlečni obrok zjutraj in zvečer, spije pa sedaj ko mu gredo štirke ven kr dost vode.

Ja za norice se dobi taka pena za našpricat pikice stane pa okrog 20€. Maj jih je prebolel brez večjih problemov s tem da je dobil vročino potem ko je že imel pikice.
Lahk pa vidiš kak zgleda mam neki slik na FB.
Pazit je sam treba da se ne skraspa krastic,  ker se potem lahko pozna.

Neposredna povezava do sporočila: 348
28.1.2010 7:46:11   
afnica mala
Ku-ku Tosca, a si tukaj gor?

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.1.2010 7:57:16   
Tosca
Jutro afnica :)

ja, sem malo pokukala ob jutranji kavici, potem pa delat. Kako si? Se pogosto spomnim nate, ko se peljem mimo, če ste OK. Kje pa si bila na tečaju oživljanja? Tudi jaz že en čas želim iti.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?