gogabojan
|
Ojla punce. Naj povem, da fajn rastemo, smo srečni, veseli, zdravi, hodimo v vrtec, kljub temu da nismo bili cepljeni, ker Rok ne sme biti cepljen. . Pa kljub temu lahko obiskujemo vrtec, čeprav uradno naj ne bi smeli, če ni otrok cepljen. Naš mali važič se prav važi, ko po pločniku hodi, in če ga kdo ogovori, začne na veliko nekaj čebljati, se udari po stegnčkih, pomaha papa in gre. Za crknit od smeha. Imamo 16 zobčkov. Petice mu rastejo tudi. Dlesen je totalno nadražena. Pa trojkice so že ven pokukale že zdavnaj, sedaj pa bolijo kot hudič, dokler ne bodo do konca zrastle. Težki smo 14.4 kg, veliki pa 88 cm. Nenormalno veliki in težki. No tako nam je nameril P v sredo. Marca pa imamo pregled za RASTNI HORMON, da ugotovijo, kaj je dejansko narobe z Rokom. Zvedeli bomo marca toda P je mogoče namignil, ali je ščitnica, ali rastni hormon ali ena izjemno redkih bolezni, ko človek nikoli ne neha rasti. No ja, jaz mislim, da je ščitnica, ker imam jaz tudi z njo probleme. Pa rekli so tudi, da je to dedno. No jaz sem upala da ne bo, ampak, we shall see. Ali katera pozna fajn zobozdravnika za otroka''''????? Bojan ima zelo hude težave z zobmi, ker so mu šele sedaj mlečni zobki začeli padati ven, oz. mu ne padajo ven, niti se ne majejo, ampak mu stalni rastejo spodaj, pa jih ne izpodrinejo, ampak ima zobe pod jezikom in na nebu, ne pa tam, kjer jih mora imeti. Na vrhniki imamo dva otroška zobarja, pa obadva pravita, da bodo stalni zobje spodrinili mlečne. AMPAK TO SE NE DOGAJA. Se že tri mesce jeb... s temi zobarji, pa ni nikakršnega učinka. Katera ve kaj??? No, naj se malo pohvalim, da mi študij gre res odlično. Same 10 in 9. Uspela sem se zmeniti, da lahko delam dva modula (čeprav naj bi samo enega) pri študiju. Res sem zagnana v ta študij. Mi očitno kar paše imeti natrpan urnik. Aja, morda bomo delali še na enem . Mi je naša draga kolegica lušt naredila, čeprav ona še skriva zaenkrat. . Sončnica24 (mislim da si ti taprava), ali ste vi bili cepljeni?????? Ker vem, da imate alergijo na jajca.???? Lepo se imejte.
|