jolly123
|
Jutro. Se dolgo nisem oglasila, smo bili bolni. Najprej je Taj imel vnetje učk, ki je prešlo še v virozo, je kašljal, kihal, smrkal in imel vročino. Potem sem zbolela še jaz in kljub temu hodila v službo cel teden, čez vikend me je pa čisto usekalo. Me je začela totalno boleti glava, ušesa in zobje. Pa še natečeno desno stran obraza sem imela. Baje so sinusi vneti, sem dobila antibiotike in je že malo bolje, najhuje je pa ponoči ko ti tako kljuva po glavi da ne moreš spat. IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny Kakšne izkušnje pa imate z vzgojiteljicami. Js se morem kr malo pritožit. Kot da je tako težko nosek obrisat pa obraz. Včasih ko ga grem iskat je čisto umazan. Jao. Zelo v redu. Sem vesela, da je v vrtcu se mi zdi da bi težko dobil boljše vzgojiteljice. Res dobro skrbita za njih in so ena najbolj zdravih skupin v vrtcu. Edino naš Taj kvari povprečje vsake toliko IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jolly - naš P bi vas pa kar nazaj v vrtec poslal (tako je vsaj nas), sam jaz ga nisem poslala v vrtec, ker sem bila na bolniški. Smo imeli vročino tudi 40.1 pa je rekel da je verjetno prehlad ali zobčki, ker drugega razloga ne najde, zato lahko gre v vrtec. Tako smo še teden dni ostali doma. Tega pa res ne štekam, kako ga lahko pošlje v vrtec če ima vročino in tako kot v našem primeru še gnojno vnetje učk in mu j treba dajat kapljice vsake 2 uri?? IZVIRNO SPOROČILO: Mandek Gospodična spi z nama, nekako je niti nisem poskušala dati v kp, ampak najbrž bi bilo kr nekaj težav. Povsem lepo spi sama, ampak na večjih posteljah. v kaj bo to prešlo, raje zamižim in se delam, da tega ni . Kaj pa če ji že kar nabaviš tisto večjo posteljo za otroke, pa eno varovalo da ne pade dol? Pa bo mela velko posteljo, vidva pa svojo. IZVIRNO SPOROČILO: Mandek Jaz moram priznati, najbrž bi em moglo biti sram, da šele par mesecev resnično uživam v tej vlogi. Tisti meseci joka in "ne paše mi nič 24ur/dan" so minili in zdaj je Zala 1a. Nikar se ne opravičuj, ker se ti pridružujem pri temu. Mislim tisti začetki so bili meni nekaj najbolj groznega, dretje...dretje...dretje...aaaaaaaaa. Đizus, ko samo posmilim, sem takooooooo vesela, da je šla tale dojenčkasta faza skozi. In zaenkrat še vedno vztrajam pri enem. IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 in še ta mesec sem imela neko izobraževanje v šihtu, tko da sem hodila v ljubljano ob 7 h zjutraj in se vračala ob 17 h zvečer, pa da se ti meša , tak ritem življenja, npr da bi se mogla vsak dan peljat v lj na šiht meni sploh en ustreza kapo dol vse k to delajo , jaz sem bila tistih 14 dni čist znmešana, nardila itak nič, vikend je šel mimo..tikataka s tem da sem soboto in nedeljo mela spet gospodinjska dela čez itd.... Joj jaz še ko nisem imela otrok je bila groza vse skupaj usklajevat, zdaj pa res ne vem kako bi, če bi se morala vsak dan voziti v LJ. Sem vesela, da imam službo čisto blizu doma. IZVIRNO SPOROČILO: valla. govor: še vedno zelo malo govori. Zna zanj najbolj važno besedo in to je ŠE (ko poje, reče ŠE ) Naš tudi ni nek govorec. Reče NI-NI ko mu zmanjka hrane Potem reče čiča in gre po svoj stol, da se bo usedu, ko vidi da mu nosim hrano Pa standard mami, babi, dedi, ati.... Avtoti, kamioni, traktorji, motorji so vsi AKA....ne vem še kaj to pomeni DLI pomeni odpri. To pa mislim da je zaenkrat več ali manj vse
|