|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08
17.1.2010 9:51:47   
PikicaStonoga
En hiter pozdravček vsem skupaj!
Kako ste, čas leti a ne? Še mal, pa bo pomlad ... hehe
ma ne dans tok lepo pada sneg :)
moja dva sončka sta spodaj v dnevni, pa nečakinja in nečak sta na počitnicah, tko da jim po mojem nič ne manjka ...
jaz tukej mal za knjigami, pa sem prišla na hitro pozdravit za minutko, pol pa naprej delat ...
pri nas nč posebnega, čakamo še 2 štirki, pa mislim, da so tud trojke že na poti ...čvekamo sto na uro, tko da ko bo začela ogvor, je ne bomo mogli ustavit, žće zdej je tako :P le po kom ... :)
Lepo nedeljo!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 301
17.1.2010 14:10:33   
Lovely
Ja sej to, kje že na RR?

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 302
18.1.2010 9:57:41   
afnica mala
Hojla,

jana- bom tud jaz poskusila lonček s slamico kupit. Sem ji v petek kupila še enga s trdim nastavkom, pa smo za vikend probali, je bla tolk huda. Cucelj ali pa kozarček malo za afnat.

Prejšnji teden smo imeli pregled pri nefrologu. Naredili so ulčtrazvok ledvic, ni sprememb, torej smo še naprej na antibiotikih- še eno letouser posted image .

Neli bo očitno zadnja oktrobrka, ki bo shodila. Še ne hodi sama, ampak bo kmalu, ker je huda, ko jo primem za roke, ko želi pokazat, kako sama stoji.

Čeblja pa ful, oponaša itak vse živali, kar se jih jaz spomnim, poimenuje tudi skoraj vse živali, ki so v knjigah, tudi stvari, ki jih vidi okoli sebe, imena sorodnikov, prijateljev, sadja uglavnem večino stvari, ampak ne s celo besedo, ponavadi z dvema črkama, včasih ji rata kaj več. Pri barvah se pa zatakne- vse so modreuser posted image
HB je pa že vse, od sarme, fižolove juhe, tudi zeljno solato je sprobala par žličk (solate noče).

Jaz pa gledam že dopuste- user posted image - taka sem. Velko noč imam že rezervirano, 1. maj pa še iščem.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 303
18.1.2010 14:47:22   
jana84
Eno vprašanje, mamice!
Kaj naj naredimo z našim Jakobom...Ko se mu začne kašljati bruha. Ko se strma bruha...In lahko si mislite, da je to skor vsak dan. Včasih bruha kar tako z lepega. Zvečer ko zaspi čez 5minut slišiš kako mu brklja po želodčku in mu obrne in to v takem šusu, da ni za verjet...kogarkoli vprašam (zdravniki, moja mami...) pravijo, da bo že minilo...Ampak naš fant nima niti 10kg. Že tako zelo malo je, in še tisto kar poje več al manj zbruha. Sem mislila, da mu kakšna hrana ne paše, al mleko, pa ne...Ni važno kaj poje...In lahko si mislite kako je sedaj ko je več al manj prehlajen in kašlja non stop...
Sam zanimivo mi pa je da v vrtcu ni niti še enkrat bruhal... ???

Pomagajte mi, če imate kakšno podobno izkušnjo ali veste karkoli kar bi nam pomagalo prišparat kakšen stroj cunj!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.1.2010 10:05:15   
Lovely
Jana, tako bruhanje ne more biti normalno, nekaj se z mačlkom dogaja. Inya je bruhala ko je bila nervozna med uvajanjem v varstvo. Seveda otrok bruhne, ko ga draži sluz od prehlada... Drugače pa če slišiš kako prebavlja in potem bruha - jaz bi na tvojem mestu šla po drugo mnenje - ne da te strašim ampak, da boš pač mirna.

Lovely

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 305
19.1.2010 12:31:11   
Tejčika29
Eto, da se vam malo javim po dolgem času.

Mi smo ok, po starem, Alina hitro raste in vsak dan nas presenti s čim novim. Zelo hitro napreduje, govori kot navita, teka po stanovanju in zunaj, se igra, obožuje Nodija... Ima 7 zobkov, malo jo matra in sem že naročila jantarjevo ogrlico, baje preverjeno pomaga, bomo videli. Čuva se pri babici, kjer je zelo rada, veliko se ukvarjajo z njo in sem srečna ker vidim, da je ona srečna. Jemo vse po vrsti, raje ima bolj kislo kot sladko, pije pa najraje po slamici, običajno vodo ali čaj. Zelo rada je v družbi svojih vrstnikov, prav luštno jih je gledat skupaj ko se "igrajo". Še vedno ima kinderbett v spalnici, se mi zdi da je rada v najini bližini, zato je še ne bova dala v svojo sobo.

Zdaj že lahko gremo smučat brez nje, se pridno čuva pri babici, drugo leto bo pa tako tudi sama že na smučkah. Sankanje pa je itak zakon.

Ionizator imamo samo v klimi, sicer ne.

Aja, še voščilo:
VSE LEPO V NOVEM LETU, DA BI ČIMVEČ ČASA IZKORISTILI Z VAŠIMI SONČKI IN DA BI BILI ZDRAVI IN SREČNI, KER S TEM PRIDE TUDI VSE OSTALO!

Lučka - držimo pesti zate!!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 306
19.1.2010 20:25:36   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

Eno vprašanje, mamice!
Kaj naj naredimo z našim Jakobom...Ko se mu začne kašljati bruha. Ko se strma bruha...In lahko si mislite, da je to skor vsak dan. Včasih bruha kar tako z lepega. Zvečer ko zaspi čez 5minut slišiš kako mu brklja po želodčku in mu obrne in to v takem šusu, da ni za verjet...kogarkoli vprašam (zdravniki, moja mami...) pravijo, da bo že minilo...Ampak naš fant nima niti 10kg. Že tako zelo malo je, in še tisto kar poje več al manj zbruha. Sem mislila, da mu kakšna hrana ne paše, al mleko, pa ne...Ni važno kaj poje...In lahko si mislite kako je sedaj ko je več al manj prehlajen in kašlja non stop...
Sam zanimivo mi pa je da v vrtcu ni niti še enkrat bruhal... ???

Pomagajte mi, če imate kakšno podobno izkušnjo ali veste karkoli kar bi nam pomagalo prišparat kakšen stroj cunj!

ja jaz tud mislim da je to nekej na psihični bazi ...tko Inya k se je uvajala ...ker zakaj pa v vrtcu ne bruha? Očitnmo mu doma kaj ne paše in tud na zak način proba dosežt svoje (da ne bi spal al pa kaj drugega) ...moj nečak je tud vedno bruhal, ko je blo treba it spat ...ne vem, že poskušajo okol prsta vrtet na tsoč in en način in mogoče on nezavedno tako ...tud moja mala ko jo pridem iskat v varstvo od enkrat rata tečna ko hudič, nč ji ne paše, ne bi šla domov, niti tm ostala, se meče po tleh, se ne bi oblekla ...mislim, kot da to ni ona ...ko pa pride ati po njo ...pa vse OK ...pa pojma nimam, kaj sem ji kdaj naredila user posted image user posted image kr neki no ...pa ji sploh ne popuščam, da bi hotla kej al pa kj ne vem ...pride tko ...bo ćže minilo ...verjetno pri tebi isto ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.1.2010 20:33:19   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ja sej to, kje že na RR?

Otrok - Vrtec in varstvo - iščemo varstvo (seznam). Zukej sem jaz dala zase za Lukovico, kjer se mi je javila ta naša varuška, res pa se ne spomnim, da mi midve dajali skupaj! Sploh pa ne, da bi dajali kontakt od obeh!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.1.2010 20:33:44   
mbd0411
Živjo po dolgem času!
Jana_k,tole bruhanje po moje res ni neki za zanemarit.Tudi jaz sem mnenja,da se z malčkom neki dogaja.Moj tavečji je vedno bruhal,ko smo imeli namen kam it.Bil je nervozen.Ali ga je čakal izlet z razredom,izlet s planinci...Nekaj časa sem to prenašala-do drugega razreda,potem pa sem "udarila po mizi".Sem mu povedala,da na izlet gre,pa če ves razred pobruha....user posted image Ampak tvoj je seveda premajhen.Poskusi najprej najti težavo doma.Morda kako živčno vzdušje....Potem pa drugo mnenje...Kdo ga pazi,ko ni doma??

Naš Nik pa je spet malo bolan.Tako je kašljal ij hropel(laring...)Pa sem šla danes kupit inhalator Panda v lekarni.Super zadeva.Fiziološko raztopino in zdaj vdihujemo.Upam,da pomaga..Mi ni žal denarja,ker vem,da bo to za vse uporabno,ko zbolimo.
Drugače pa delam.ZdaJ ko je bolan pa sem doma,samo ure koristim.
Sneg nas je vse prevzel.Tako dolgo že leta ni obstal. Pravo zimo imamo.
Toliko za danes.Lepo se imejte

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.1.2010 13:38:19   
suzy124
Lep pozdrav

Mi smo super in še kr zdravi, zdajle nas matra malo nahod. Pridno rastemo in se redimo, jemo vse razen jajc in jajčnih izdelkov.
Trenutno nam rastejo štirke, spodnje dve so že zunaj zgornje bodo pa vsak čas, tak da je zdaj kr malo bolj razdražljiv.
Hodimo že brez problema, govorimo pa tudi kr nekaj, veliko ponavlja besede, večinoma prve zloge. Zelo rad ima živali in je čist nor ko jih vidi v živo.
Spimo celo noč, tak da ponoč nimamo problemov, pa tudi zjutraj spi nekje do osmih.
Vzglavnika mi ne uporabljamo, ker tak spi po celem kinderpetu.
Pijemo pa večinoma vodo po slamci.

Jaz pa sem uspela dobiti službo, tako da naslednji teden začnem verjetno delat. Bom pa delala 4 ure, 4 ure pa bom koristla za Maja. Zaenkrat se bo Maj čuval pri babici potem bomo pa vidli kako bo.

Gogabojan naš Maj ima alergijo na jajce. Ja sma bila cepjena v sredo in je bilo hvala bogu vse vredu, nobene reakcije. Sma pa bila v bolnici 4 ure na opazovanju.
Najprej so nam naredili še teste na roki za jajce in cepivo in nama je pokazalo na beljak in sedaj še na rumenjak (prej nisma imela), na cepivo pa ni pokazalo reakcije zato je bil tudi cepjen. Če pa pokaže reakcijo na cepivo pa mislim da so postopno cepjeni tak je vsaj men rekla.

Tako to bi bilo po dogem času vse od mene.

Lep pozdrav vsem pa se še oglasim kaj

pa pa

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.1.2010 18:29:45   
jolly123
jana_k meni se tudi to bruhanje ne zdi normalno no. Sej ravno to zakaj pa v vrtcu ne bruha, če bi bilo fizičnega vzroka bi verjetno kdaj bruhal tudi v vrtcu. user posted image

No bejbe jaz sem pa danes službo dobila. Sem prišla na razgovor je bilo baje 120 kandidatov, pa komaj pridem domov in se usedem me že kličejo,da so se kar za mene odločili. Začnem v ponedeljek v eni OŠ tukaj v Kranju, Tajkotov vrtec je pa takoj 50 m naprej. Čista zmaga user posted image Bova spomladi hodila s kolesom v službo user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 311
22.1.2010 8:07:03   
afnica mala
jolly- res super. A pol pomeni to tudi dooooolge poletne počitnice? (Ne mislim zdaj 2 mesečne user posted image )

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 312
22.1.2010 10:41:34   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhu Jolly...si le našla.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 313
22.1.2010 12:50:56   
jolly123
Afnica pojma nimam user posted image  user posted image Mislim da verjetno lih dva meseca ne bom doma no, ampak verjetno bo pa res manj dela takrat user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 314
22.1.2010 14:06:05   
Tejčika29
Jolly in Suzy - iskreno se veselim z vama glede službe. V teh norih časih službo dobit, vsaka čast! SREČNO!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 315
22.1.2010 21:13:29   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

jana_k meni se tudi to bruhanje ne zdi normalno no. Sej ravno to zakaj pa v vrtcu ne bruha, če bi bilo fizičnega vzroka bi verjetno kdaj bruhal tudi v vrtcu. user posted image

No bejbe jaz sem pa danes službo dobila. Sem prišla na razgovor je bilo baje 120 kandidatov, pa komaj pridem domov in se usedem me že kličejo,da so se kar za mene odločili. Začnem v ponedeljek v eni OŠ tukaj v Kranju, Tajkotov vrtec je pa takoj 50 m naprej. Čista zmaga user posted image Bova spomladi hodila s kolesom v službo user posted image

sssuuuuppppppppppeeeeeeeeeerrrrr!¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨PO MOJEM TI BO SUPER :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 316
23.1.2010 17:35:03   
Lovely
.100noga, takrat si dala link pa sem tudi jaz dala gor, da iščem varstvo.

Jolly, bravo bravo, vidiš, te je čakala prava služba :) user posted image

Mi smo pa bolj tko tko. Inya je zakuhala v sredo, v četrtek je bilo čez dan bolje je imela pa ponoči 39,5 vročine, sem jo morala hladit in Voltaren svečko dat. In smo šli v petek zjutraj k P dat kri in vodo. Ne kaže nobenih vnetij je pa preveč levkocitov v urinu. Tko da je dala P na gojišče in v pondelk izvemo če je urinfekt. Je pa rekla P, da lahko da je viroza in čez vikend vse mine. Danes je čisto brez vročine ampak jo nekaj muči. In ne vem a so 4ke (dve ji ven rineta in ima čist krvavo dlesen) ali pa jo res mučijo sečila user posted image A kjera ve - če je bakterija - a to otročke boli?

Drugače je pa moži fasal trebušno virozo - non stop na wcju, jaz sem pa danes začela smrkat. Kr neki. Vsi smo bolj bedni. Inya pa valda danes sploh noče spat čez dan tko da smo skladno s tem čist crknjeni zdaj.

Tok od mene, lep vikend.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 317
23.1.2010 20:48:53   
PikicaStonoga

.100noga, takrat si dala link pa sem tudi jaz dala gor, da iščem varstvo.

a vidiš tega pa sploh nisem vedela ...ampak sem že pozabila :P

ej držim pestke da bo Inya hitro zdrava pa tud tvoj možek, pa da ti česa ne stakneš ...mene je tud začelo grlo bolet :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 318
24.1.2010 10:12:48   
jana84
Ojla punce!

No, bruhanje se je za silo umirilo...je pa zbolel naš fantina. V noči s torka na sredo je zakuhal in kuha že od takrat pa do danes...Vročina tud do 40! hudo res. Se mi tako smili da ni za verjet. V petek smo šli dat vodo in kri, pa je bilop ovečano število levkocitov, kar kaže na neko bakterijo in je zato dobil antibiotik Hiconcil...Pije ga že od petka popoldan in danes je končno malo bolje spal ponoči, pa tudi zdaj je še akr brez vročine. Upam, da bo kmalu šlo mimo, ker ga je kar težko gledat bolanega. Pa še jaz imam v četrtek izpi in se res težko učim...

Zdaj pa šibam, ker ga že slišim kako kliče mamamamamam tam v kuhinji pri tatkotu...In se fota, tako da zna bit spet kakšno bruhcanje...
Hja, bruhanje zarad psihe - možno. Ne rečem nič, sam ne vem kaj bi bilo. Ker doma je rad, nič mu ne fali, razen ko določene stvari ne sme dobit ali odpret (omare, predali) se začne fotat in pol je kmalu kakšno bruhanje. Bruha pa tud še kar ko se mu malo zaleti ko kašlja...

Pa jolly, vse čestitke za lepo službo - a kot učiteljica ali kaj v administraciji?

< Sporočilo je popravil jana_k -- 24.1.2010 10:13:24 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 319
25.1.2010 13:47:56   
freha
Lovely
mi smo meli uroinfekt pr 8 mesecih, kazalo pa se je z vročino ene par dni, pa jest ni hotela, tud dojiti ne, res je bla boga. P je dala urin na analizo -na gojišče, pa na koncu niso nič ugotovili ker naj ne bi bilo dovolj vode pa bla bla bla. Vmes sma pa itak dobile antibiotik, ta ji je pa sesul črevesnofloro, in je potem revica še kake 3 mesce mela skoz vneto luli.

Zdaj vem, da v prihodnje dam antibiotik samo če je zeloo hudo, drugač probam s čajčki. Veliko naj pije!

Drgač sma mele medve tudi hudo alergijo, AD, in se še po malem dojima, ampak kaj ko se zarad tega ponoči rada zbuja. Menstre še nimam.
Najbrž sem osamljeni primer ampak tako mi ustreza!

Lp!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 320
25.1.2010 14:15:02   
jolly123
Evo mene iz službe, prvi dan ODLIČNO user posted image Zaenkrat ni bilo nič presenetljivo novega, kolektiv je super, pa všeč mi je ker imam svojo pisarno in ljubi mir. Mi noben ne gleda pod prste user posted image sadja, kave in čaje pa neomejeno koker hočeš user posted image

Taj je bil po skoraj 14 dneh vrtca takooo vesel user posted image Sva prišla in odprla vrata v igralnico se je kar smejat začel in vsem je vse povedal, takoj odlaufal noter in se še nazaj ni obrnil user posted image
No pa je bilo meni lažje iti delat.user posted image

Jolly, bravo bravo, vidiš, te je čakala prava služba :) user posted image

A kjera ve - če je bakterija - a to otročke boli?

Ja res je in to je še tako iznenada prišla, da tudi dojela še nisem user posted image

Urinoinfekt...ti jaz ko sem imela bakterijo me je bolelo tako da ti sploh povedat ne morem. Tko da če je to, je čisto možno da jo boli.

IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

Pa jolly, vse čestitke za lepo službo - a kot učiteljica ali kaj v administraciji?

V računovodstvu delam. za učiteljico jaz glih ne bi bla user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 321
25.1.2010 17:11:58   
Lovely
Dober dan,

Freha, hvala za info. Glede dojenja pa - vsak po svoje in nič ni prav in narobe. Tako da - kaj te briga, vam pač ustreza.

Jolly, bravo, bejba! Si zaslužiš k si fejst punca. Moram ti še na mail odgovorit, nisem pozabila :)

Drugače pa smo dobili izvid urina in ni uroinfekt, hvala bogu. To pomeni, da je bila viroza (seveda, spet ob izbitju zobka - podobna zgodba kot pri Tajkotu), ki sva jio oba z možem pobrala. Meni je seveda udaril na dihala, možu pa na prebavila. Je danes dobil tono enih tablet in praške za dehidracijo, revež...

Punce, a si bi lahko spet malo izmenjale info o jedilnikih? Pri nas ima Inya pri varuški več ali manj enak jedilnik kot je v vrrtcu. Ko pa pride dam pa pol stvari, ki jih tam lepo je, enostavno noče. Npr kruha doma no way, pri varuški en kos za zajtrk za šalo. WTF? Popoldne ko pride dam pa odvisno od tega kako mi reče varuška, da je jedla. Če je za njo slab dan ji nekaj skuham (ponavadi enako kot nama) če pa je lepo jedla pa dobi za popoldansko malico kako sadje, jogurt, skuto in potem večerjo. Kaj pa dati za večerjo? Mi smo še zmer na čokolinotih in keksolinotih ipd. Drugo ji ne šmeka in ful malo poje - posledično hoče ponoči mleko...

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 322
25.1.2010 17:38:38   
Lovely
Pa še eno vprašanje - za tiste, ki ste kot mi zvisele v vrtcih... Brskam in ne vidim vpisnih listov na spletnih straneh. Vem, da je javni razpis maja ampak jaz bi dala prijavo prej... Se kjeri sanja a je še prezgodaj? Lani vem, da smo ob tem času že dajale...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 323
25.1.2010 20:36:32   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Evo mene iz službe, prvi dan ODLIČNO user posted image Zaenkrat ni bilo nič presenetljivo novega, kolektiv je super, pa všeč mi je ker imam svojo pisarno in ljubi mir. Mi noben ne gleda pod prste user posted image sadja, kave in čaje pa neomejeno koker hočeš user posted image

user posted image user posted image user posted image
bravo jolly - res super in zaslužiš si, tako da UŽIVAAAAAAJuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 324
25.1.2010 20:44:34   
Lucka1

Drugače pa smo dobili izvid urina in ni uroinfekt, hvala bogu. To pomeni, da je bila viroza (seveda, spet ob izbitju zobka - podobna zgodba kot pri Tajkotu), ki sva jio oba z možem pobrala. Meni je seveda udaril na dihala, možu pa na prebavila. Je danes dobil tono enih tablet in praške za dehidracijo, revež...

Punce, a si bi lahko spet malo izmenjale info o jedilnikih? Pri nas ima Inya pri varuški več ali manj enak jedilnik kot je v vrrtcu. Ko pa pride dam pa pol stvari, ki jih tam lepo je, enostavno noče. Npr kruha doma no way, pri varuški en kos za zajtrk za šalo. WTF? Popoldne ko pride dam pa odvisno od tega kako mi reče varuška, da je jedla. Če je za njo slab dan ji nekaj skuham (ponavadi enako kot nama) če pa je lepo jedla pa dobi za popoldansko malico kako sadje, jogurt, skuto in potem večerjo. Kaj pa dati za večerjo? Mi smo še zmer na čokolinotih in keksolinotih ipd. Drugo ji ne šmeka in ful malo poje - posledično hoče ponoči mleko...

NAJPREJ SUPER ZA INYO -da le ni uroinfekt!! ostalo se bo že poštimalo, tisto pa se zna zavleči. In vidva s Hansom upam, da bosta kmalu spet ok! Za trebušno virozo je dobil tablete??? A to kake dodatke in nadomestke al?

Glede hrane - pri nas za popoldansko malico jogurt in/ali banana in/ali kruh - polovico žemlje mu dam v roko, potem pa kakor kdaj. Včasih res poje, včasih pa jo samo drobi in razmazuje po mizi user posted image kdo ve, od česa je odvisno. Zgodi se tudi, da sploh nič ne poje popoldan. S tem da niti ne vem, kaj in kako poje v vrtcu, ker njegove vzgojiteljice gredo domov najkasneje ob  15:30, redko pa nam uspe ponj tako hitro...se nekako ne obremenjujemo. Ravno danes sem brala en članek v čakalnici o prehrani otrok, pa je prav pisalo, da je vsak dan lahko drugače in da čimmanj komplicirat, če so otroci sicer ok, ker če ne naredimo starši zanje dolgoročno travmo...user posted image

Glede večerje pa pri nas 5 stvari - mlečni zdrob (gres), polenta + dinstana jabolka (sama polenta noway), ovsena kaša z mlekom, kašica HIPP za lahko noč jabolko/oves ki se meša z vodo ali pa milupina polnozrnata, ki se meša z mlekom. Ostalo od kašic mu niti nisem poskusila dajat, ker se mi zdijo presladke. Čokolešnik mu pa zaenkrat še ni všeč. Upam, da ti kaj prav pride.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?