TopsiT
|
Dobro jutro! O saj se nas bo kar nekaj nabralo, ki razmišljamo o pralnih pleničkah. Midva sva se tudi odločila za njih, le še za katere se odločamo. Meni so zaenkrat bambino mio najbolj všeč in sicer iz razloga, ker doma nimava sušilca in ga tudi ne bova kupila. Ker so pa vse ostale plenice dosti debele za sušit, in ker vsaj 4 mesece na leto težje posušim kakršnokoli perilo (ni ogrevanja, sonca pa tudi še ni dovolj močnega, april-maj, sept-začetek nov.). Bambino mio (glede na reklamo) so sestavljene iz navadnih tetra plenic, te pa vem da se hitro sušijo že na sobni temperaturi, zato bi jih imela, pa tudi veliko lepih in novih tetra plenic sem dobila, in bi jih lahko tako ponucala. V BC sem zadnjič gledala tudi te slovenske, so imeli lepe barve in vzorčke, sam kaj ko je treba celo plenico oprat, ker je tudi znotraj bombažna, to pa se kar tako ne posuši. Morem še malo razmislit. Tolko težje je, ker nikogar ne poznam, ki bi uporabljal pralne plenice, so vsi bolj pristaši pampersk. Pa tudi malo se mi naši otroci smilijo, biti v tisti plastiki, pa v vročini. Jaz v kopalkah ne zdržim cel dan (razen če nisem v vodi), kaj šele v plenici, njihova kožica je pa še tolk bolj občutljiva. Drugače pa dela mislim, da bomo imela isto, če ne manj kot naše mame, pa če so one zdržale, bomo tudi me, pa še okolju bomo bolj prijazna družinica. http://www.bambinomio.com/v06/nap/usr.cgi tole je pa link, na katerem lahko pogledate, kako se zložijo in kako se otroka previje, če katero zanima. LP
|