|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
25.2.2010 9:53:16   
DanijelaNeli
Jutro...lepo jutro...soooonce!!!

Ooo,jaz že jočem... hudo... Zaradi čebule.
Sem mal prej vstala,da rešim to čebulco...za golaž z mletim mesom.To mi je že par dni nazaj naročila moja ta mala...mi je kar rekla,da bi papala paštico s takim mičkinim meskom kot v vrtcu.user posted image Alora,je paštica Bolonese.user posted image

Sem mislila,da bo kaj več spalata naša nagajivka,..pa se pripelje s kolesom iz spalnice v dnevno...pol urce za mano.

TopsiT...a mi lahko napišeš na ZS naslov trgovine,da pokličem gor kaj in kako.
Ker nisem nič za prav gledala strani,katere jih nam je dala Fargesia.

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.2.2010 10:05:35   
petrca2507
Ful ste pridne pri pisanju.

Jaz sem šla s torkom nazaj v službo. Zdravje je že veliko boljš, samo mejčkn še smrkam. Ni kakšne panike in tud ne rabim več kapljic za nos user posted image  . Tega sem bila najbolj vesela.

Glede vozičkov in ostale opreme sem se jaz z mojo mami zmenila, da bova šle konec marca / v začetku aprila v Italijo in Avstrijo pogledat. Pri nas sem si ogledala vse in si tud cene napisala. V kolikor bom drugje dobila ceneje, bom verjetno kar vzela.

www.petrca.net

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
25.2.2010 10:10:03   
mala biba

user posted image        user posted image        user posted image            user posted image    

PREGLEDI v FEBRUARJU

26.02.2010 kenya

PREGLEDI V MARCU

01.03.2010 niky31
01.03.2010 micla
02.03.2010 diana_25
03.03.2010 Ninchy
03.03.2010 Kiw
03.03.2010 Mishan
04.03.2010 gasilka
09.03.2010 petrca2507
09.03.2010 Zveezdica
09.03.2010 TopsiT
11.03.2010 candy24
12.03.2010 mala biba
16.03.2010 činela
17.03.2010 Srčekgirll
18.03.2010 anajrim
18.03.2010 pupika
26.03.2010 Pilotina
30.03.2010 oton
31.03.2010 buškolinka
31.03.2010 Zveezdica

MORFOLOGIJA 

25.02.2010 Keri
25.02.2010 šipek
25.02.2010 spelchy
26.02.2010 anajrim

26.02.2010 Kat09
26.02.2010 binzi
01.03.2010 balem 
01.03.2010 rozinica33
01.03.2010 soncekray
02.03.2010 Pilotina
03.03.2010 Mareli
04.03.2010 Bina 83
04.03.2010 strelka 84
04.03.2010 mišu
04.03.2010 činela
08.03.2010 oton
08.03.2010 Mishan
09.03.2010 Joie
09.03.2010 nagaja28
09.03.2010 Srecka010
09.03.2010 DanjelaNeli
09.03.2010 Zveezdica
10.03.2010 Tix

10.03.2010 đanika
10.03.2010 Martinčka
11.03.2010 too sweet
11.03.2010 TandJ
12.03.2010 pupika
12.03.2010 samy30
15.03.2010 pa&ga
16.03.2010 kajčy
16.03.2010 nicolina
16.03.2010 buškolinka
17.03.2010 arruba
17.03.2010 TopsiT
17.03.2010 pikapolonica20

AMNIOCINTEZA 

3D/4D

22.03.2010 samy30
25.03.2010 Bina83
12.04.2010 Pilotina

user posted image              user posted image                       

< Sporočilo je popravil mala biba -- 25.2.2010 10:16:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.2.2010 10:15:52   
mala biba
Drugi del seznamčka pa popoldne, če ne zamerite.....je treba it ven malo sončka pozdravit.....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.2.2010 10:51:27   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kat09
Na telovadbi sem te videla, no pravzaprav mi je bil zelo všeč stil tvoje majčke, ker mam jaz dostikrat kakšen takšen stil, pa mi potem moja majčka ni bila več tako všeč, hihi. user posted image  (Tako da moram priznati da je možno, da te drugič v drugačni majčki ne prepoznam user posted image ) Aja pa nisem imela kicking baby oblečene. Jaz in TandJ sva bili v drugi vrsti; TandJ v roza majčki (je potem notranji krog vodila), jaz v modri (skravžlana).

ja, škoda da se nismo prej pofočkale tu gor, da bi se prepoznale...je pa bilo tolk punc, da bi si prav težko zapomnila katero (če že ravno niste bile v moji bližini) TandJ pa se spomnim samo zaradi vodenja notranjega kroga user posted image user posted image user posted image ...a je vedno taka gužva? no, jst se bom potrudla pridt tud naslednjo sredo, pa upam, da potem tud kako v živo rečemo user posted image

ker je že toliko govora o vozičkih, sem si zadnjič tudi sama ogledovala te vozičke na spletni prodaji in me zanima, a so vsi ti vozički na ogled v Murglah? Pa kje se lahko dogovoriš za testiranje? Glede na to, da so danes že večinoma vsi vozički precej kvalitetni, ampak pri vsakem lahko najdeš tudi kak minus, mi je zaradi mojega užitka v teku (v bližini doma imam stadion, na katerem sem bila skoraj redna obiskovalka) v oči padel tale: http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-x-lander-xrun-i703.shtml?tselimage=2118#images si prav predstavljam, kako bi šli "skupaj" tečt (ona v košarci, jst pa za "volanom" user posted image ) a pozna katera še kak tak voziček, ki je prilagojen mamini želji po teku?

in končno se je tudi na mojem koncu LJ prikazal sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.2.2010 11:09:48   
TopsiT
DanijelaNeli ima ZS.

Sonček!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdaj pa veselo v nabiranje D vitamina. Še pesa oblečem in wiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Uživajte.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.2.2010 11:41:42   
petrca2507
Sem v prejšnjem postu pozabila pozdravit vse nove julijske user posted image .

Vozički s spletne strani otroski-vozicki so na ogled v Murgla ob četrtkih, po predhodnem naročilu. Midva bova šla verjetno pogledat Implast bolder-je.

www.petrca.net

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.2.2010 12:04:28   
tea213
Vsem skupaj najprej pošiljam en sončen trebušast pozdravček, prvič tudi z moje strani! user posted image

Tudi sama sem se odločila, da se pridružim vašim koristnim čvekom in dodam kakšno (upam da) koristno informacijo. Najprej pa: PDP naj bi bil 17.7., prvi pregled, ki sledi, je morfologija 2.3., brcike pa imamo tudi že kar nekaj časa. user posted image Čez te izkušnje gremo prvič, kar pomeni, da imam ogromno vprašanj, novih občutkov za katere se marsikdaj sprašujem, ali so opozorila ali le nova stopnja teh prvih korakov.

Ko sem takole brala tele vaše komentarje, ste res že vse prave mame in očitno vse v najlepšem obdobju, saj ni nobenih negativnih misli in besed. Same zlate mame! user posted image user posted image

Da ne bom že prvič, če me seveda sprejmete med se, predolga, vam pošiljam le še malček informacij glede spalnih položajev, ki sem jih dobila na tehle internetnih straneh: http://www.bambino.si/spalni_polozaji_med_nosecnostjo_ Glede na pogovore z ostalimi nosečkami namreč nisem zasledila, da bi bila to ravno pogosta tema pogovora, meni pa so bile te informacije kar zelo koristne.

user posted image Najboljši položaj med nosečnostjo je zagotovo spanje na boku. Najbolje je, da spite na levem boku, saj se tako izboljša prekrvavitev, vaš otrok dobi več kisika in hranilnih snovi. Za boljše udobje pokrčite noge in si vmes položite vzglavnik.
Če vas boli križ si pomagajte tako, da si spodnji del hrbta podprete z manjšo blazino.
Če vas ponoči žge zgaga, si z blazinami podprite zgornji del telesa. user posted image

Vsem skupaj želim en lep sončen dan, katerega upam, da boste uspele izkoristiti za kakšen sprehod.
user posted image

Lep pozdravček, Tea!

Ljubezen rodi ljubezen.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.2.2010 12:11:17   
Tonka Paconka
Pozdravljene vse user posted image

Glede na nesrečne dogodke Arrube in Male bibe, sva se midva včeraj dodatno pogovorila pri starših. Imeli smo namreč tudi zmenjeno, da nama pomagajo pri nakupu vozička. Da ne bi prišlo do zmede, sva včeraj še enkrat poudarila, da imava enega že ogledanega in da, če se strinjajo, midva naročiva po internetu in se potem zmenimo za denar. Tako, da upajmo punce, da bodo vsaj vaše izkušnje drugim pomagale. Obema pa želim, d ase stvari uredijo in da bosta zadovoljni z vozički.

Midva sva najprej premišljevala o tistem Safety First v Leclercu, kot sem že omenila. Sedaj pa sva se malo ohladila in se vračava k prvostni ideji za Mutzyja. Predvsem si želiva, da bi bil voziček dober še za drugega (mogoče celo tretjega?) otroka, kar pa Safety First ni videti, da bi zdržal...

Glede spalnih položajev: meni dejansko najbolj paše na levem boku. Sem pa vseeno tudi kar nekaj časa na hrbtu - v tem položaju tudi skoraj vedno zvečer mali začne bincati... :D :D

(odgovor članu tea213)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
25.2.2010 14:22:10   
DanijelaNeli
DaN...
Se je že malo sonček skril...ampak vseeno je lepo.Jaz sem imela cel dan vse odprto,...zavese prala.

Tea...dobrodošla.user posted image Želimo ti...user posted image   Super za link,katerega si nam pripopala.

Buškolinka...ufff,dobra si....tek z vozičkom.user posted image Na Obali je kar nekaj mamic katere hodijo teči s takimi vozički. Al pa rolerji...je bolj modna muhauser posted image

Ooo,debate od vozičkov do hojice... Hojico mi tudi ne bo treba kupit,dobim od kolegice... tole...http://album.ringaraja.net/index.php?page=editimage&IDAlbum=15565&page_number=1&flagSaved=1&lastPage=1

Za Neli sem jo imela...eno staro,še od mojega user posted image ..ampak je bila še v dobrem stanju.Nisem in nimam namena kupovat nove,ker se ne splača,ker niso nevem koliko časa v hojici.Jaz sem jo imela zgolj zaradi mrzlih ploščic,drugače se mi je ful plazila...

(odgovor članu Tonka Paconka)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
25.2.2010 14:28:07   
šipek
Danes smo imeli morfologijo in vse kaže o.k. Tudi spol nam je pokazal - pričakujemo user posted image . user posted image Naredila je tudi 4D UZ (za doplačilo) in smo prešteli prstke, videli obrazek... Bilo je čudovito in ko je povedala spol, so se mi ulile solze. Hormoni na delu!user posted image Itak mi je pomembno le to, da je vse o.k., seveda pa sva bila radovedna kaj raste v trebuščku. Jok pa... Ne vem, mogoče zato, ker sem "čutila", da bo fantek in se je izkazalo, da je res!?
Datum poroda je prestavljen na 12.7.
Kar se tiče vozičkov Quinny freesyle jaz predvidevam, da bo v Baby centru tudi letos kakšna akcija in bo znižan. Ko bom šla naslednjič v BC, bom povprašala, čeprav je vprašanje, če bodo povedali ali akcijo bo. Ker kakor se spomnim iz prebiranja forumov, je taka akcija za ta voziček bila tudi že lani, enkrat maja.
Posteljico, jogi in lupinico bova pa vzela kar pri paketu za novorojenčka (Recinko), ker uporabniki pohvalijo njihove stvari. So pa tam po nabavni ceni in se to precej pozna! Tako da, poglejte si njihovo stran, ker tam se da naročiti tudi kar tako - ne samo paket za novorojenčke.
Verjetno je katera že napisala, pa vseeno - pohvalijo tudi kvaliteto in cene pri Tosamini trgovini, ki je v Domžalah. Mislim, da imajo tudi oblačilca - bodije ipd.
No tako, to bi bilo vse za danes. Pa še poziv vsem, ki imajo še več informacij, nasvetov,... Le zapišite in delite z nami - komaj čakamo! user posted image Sploh tiste, ki smo prvičuser posted image
Bodite lepo!

(odgovor članu Tonka Paconka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
25.2.2010 15:00:07   
DanijelaNeli
Šipek...user posted image za pregled in seveda za user posted image
Je pa lepo ko te preplavi en tak lep občutek...in seveda ko hormončki delajo...

A je katera kupovala kdaj v OshKosh-u v Ljubljani? Meni so tako lepe stvari od tam... Pa kvaliteta je 1.A.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
25.2.2010 16:51:16   
oton
dannn, pa kako lep sonček...
sem ga komaj dočakala, eno dopoldansko turo dali že čez, zdaj pa se smrkla nekaj trma user posted image

šipek v Baby centru imajo zagotovo kako akcijo,...celo se mi zdi da takrat ko smo ga mi kupovali je bila 2x v letu ( za Quinny freestyle ) smo ga pa 100€ dobili ceneje user posted image

DanijelaNeli jaz vedno kaj kupim v Oshkosh, imajo takooo lepe stvari, pa tudi kvalitetne so zelo. Ja pa drage tudi user posted image ... Ampak vsakič ko se ustavim v Supernovi, ne morem da grem mimouser posted image  

no upam da je trma šla mimo, in da danes ulovimo še kak sončen žarek, ker jutri je pa že dež napovedan...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
25.2.2010 17:58:56   
nagaja28
pozdravljene.

joj, kako lepo, da se ene že veselite, ker veste, kaj boste dobili. jaz tudi že komaj čakam morfologijo in upam, da bodo nogice narazen user posted image . šipek, čestitke za user posted image .

buškolinka, mislim, da so vsi vozički z velikimi kolesi mišljeni za športne in aktivne starše, ampak tale v tvojem linku je pa prav specialen user posted image . malo sem bila začudena na kako majhno se zloži, ker mi drugače zgleda kar velik. mogoče moraš kolesa dol vzet, drugače je pa hud.

akcije v BC so čisto nepredvidljive. lahko je na 2 meseca isti voziček, ali pa enkrat na leto. tudi jaz sem enkrat spraševala za en voziček, pa prodajalke ne vejo, ker se to odločajo tisti 'gor'. tako so mi rekli.

DanijelaNeli, hojce pediatri ne priporočajo več. Zavira otrokov naraven razvoj. Mi smo bili brez stajice in hojce, pa ni bilo nič hudo. Stajico smo sicer imeli sposojeno, ampak je ostala v kleti user posted image .

Danes je bil res tako lep dan. Upam, da bo še kaj takih in seveda vedno lepših in toplejših.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
25.2.2010 18:15:59   
niky31
Pozdravljene,

Že dolgo časa se nisem oglasila da bi kaj napisala.
Prebrala sem da veliko od vas gleda in zbira vozičke. ker sem se sama pozanimala in bila v nekaterih trgovinah v ITALIJI vam posredujem NAJUGODNEJŠE  cene za dva modela katera sem gledala:

PEG PEREGO GT3..............................699,00 ŠPORTNI DEL+ LUPINICA+ POSTELJICA
BABY CONFORT TRIKOLESNIK............599,00  CELI KOMPLET VSI TRI DELI.
PRECEJ CENEŠKI KOT SO V BABY CENTRU IN PIKAKOLONICI.

Mala Biba: sem opazila da pri meni manjka spol - pričakujemo fantka.
Ko boš popravljala seznamček te bi prosila če dodaš še meni enega fantka. Hvala

Crtklajte se in uživajte ob prelepih očutkih brcanja naših malčkov.
PA PA

NIKY

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
25.2.2010 19:18:41   
Srecka010
Živjo!

Na tej strani http://www.kiddies24.de/shop/index.php?cat=c30703_Kinderwagen.html sem jaz našla najcenejši Quinny Freestyle (ampak imajo trenutno samo enega rdečega na zalogi). Imajo pa tudi druge vozičke na izbiro.

Lep večer

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
25.2.2010 20:19:18   
anajrim
Punce hoj hoj!!!

Cindy24 - jaz hodim drugače na telovadbo ob torkih in četrtkih v ZD Fužine ampak priznam da me sedaj zaradi drugih obveznosti že en 14 dni ni bilo:::

Se bom potrudila pa naslednjič!

Jutri imam morfologijo in komaj čakam, trbuh mi pa iz dneva v dan ful raste in sem že kot žoga!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
25.2.2010 22:15:02   
candy24
Dober večer. A že spite? Jaz še ta post napišem, potem pa grem tudi sama v palčkovo deželo. user posted image

Martinčka: tisto debato o pralnih plenicah sem že nekaj brala pred časom. Očitno se je bom morala lotiti še enkrat, ker med Julijkami 2010 (tistimi, ki so že mamice) očitno ni uporabnic pralnih plenic. user posted image   Ali? user posted image Tudi midva s fantom sva razmišljala o tem, da bi najprej nabavila samo en komplet/paket, da vidiva če se bo sploh obneslo. Ampak zaenkrat še nisva nič dorekla. Se mi pa najbolj dopadejo Racman - bambus.

anajrim: full fajn, potem se vidiva v torek? user posted image Pa fajn opravi na pregledu.

Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil candy24 -- 25.2.2010 22:16:37 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
26.2.2010 8:31:43   
polhec
Dobro jutro ;-)
lep pozdrav se od mene po dolgem času. Z nami je vse vredu, lepo napredujemo, mami se dobro počuti, mali čmru pa tut lepo raste. Na morfologiji je bilo vse ok, začetek tedna smo bili težki že kar 440g. Sm bla kar mal presenečena, da je že tuk ;-) moje kilce so pa zaenkrat še zelo priden, v času nosečnosti sem se zredila cca 1 kg, je pa res, das mo v prvem tromesečju dal kaj dol, tko da sem zdej bolj kot ne na svoji kilaži.
Glede debate o vozičkih, mi smo svojega že nabavli Jane Slolom Pro ;-) izkoristili smo akcijsko ceno v Pikapolonici + dodatnih 15 %, kar se pa na koncu kar pozna. Najina prva izbora je bil GT3, ampak je na koncu prevagala velikost vozička, sama teža (GT3 jev osnovi kar za 4 kg težji, kar se pa ze pozna) in cena. Drugače pa je najcenejsi GT3 v Trzinu, v njihovi direktni trgovini, mislim, da se da komplet dobit že za cca. 650 €, obstaja pa tudi možnost kombiniranja barv pri sestavljanju. 

In punco, kuk ste kaj pridne pri nabavi stvari za dojenčka? Saj vem, da je kmalu, ampak midva se kr ne morva zadržat, pa vsake tuk časa kaj nabaviva. Previjalka je že narejena (priden možek ;-)) v barvi bukve in zelene, posteljco dobiva danes, voziček je doma, pa seveda najina zirafa (plišasta igrača, ki je full cartana) - ki sem jo dobila od mojih staršev za rojstni dan januarja ;-)

Podatki za seznam:
naslednji pregled 22.3.
pregled za sladkorno 18.3.

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
26.2.2010 9:18:51   
Martinčka
candy24 ja meni so tudi bambus najbolj všečne:) jaz bom skoraj zagotovo kupila en paket in bom sprobala da vidim.. ker mi ti ščitniki papirnati delujejo tako zoprno:) kot navaden papir:) hihi.. bom sprobala in da vidim kaj bo otročeku pasalo... drugače jih bom pa imela za ziher doma če bo kdaj ritka kaj vneta ali kaj podobnega pa da mu dam naravni bombaž na rito:) bomo vidli... en paket nam zagotovo ne uide.

polhec jaz sem doma večino v ležečem položaju pa že imam kr nekej stvari.. predvsem sem rekla da zdaj imam za prvi mesec teh majhnih številk dovolj da ne bo na koncu preveč vsega. tako da št 54 in 56 ne bom več kupovala:) zdaj sem iz revij kar naročila, tri stvari sem si kupila ko sme še lahko hodila naokoli.. plus tega imam mamco ki kupi vse kar ji je všeč in je ona nakupila že najmanj 10x več stvari kot jih imam jaz.. jaz sem kupila samo par bodijev in 3 pižamice in čakam še 3 slinčke da bodo v kompletu z bodiji. moja mami pa je kupila vse od hlač, pajackov in celo spalne vreče in kombinezone za zimo.. tako da ima zdaj prepoved kupovanja!!! hvalabogu imava enak okus tako da mi je vse všeč sam vseen naj še kaj pusti da lahko jaz kupim madonca:)

jaz sem zdaj z nosčenostjo na polovici (v20t) tako da zdaj se bojde začnem pospešeno redit sem prebrala na bibaleze.. pol kilograma na teden!? zdaj imam +2,5!? noja malo mi ta žolčna dieta pomaga da se več ne filam s čokoladami in pudingi ter krofi in mmmm poticami ter palačinkamiuser posted image ... kaj čmo mormo potrpet..

lepe vikende vsem...

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
26.2.2010 9:24:00   
rozinca33
Pozdravljene še od mene!

Candy24 - že nekaj časa razmišljam o pralnih plenicah in tudi sama sem se že lotila foruma na rr ter prečekirala spletne strani ponudnikov.
Pri prvi hčerki sem uporabljala plenice za enkratno uporabo, so pecej komot, se ve - uporabiš in odvržeš. Pa takrat niti nisem vedela za njihov obstoj, razen tistih, ki so jih naše mame uporabljale še za nas - tetra in previjalna plenica čez.

Moja prijateljica pa ima dobro leto starega sinka in že od vsega začetka uporablja pralne plenice. Ravno danes pride na obisk, pa sem jo prosila, če prinese kakšno zraven za pokazat, da si bom sploh predstavljala, kako to gre. Ona uporablja štorkljine ... so bolj "tanke" oz. naredijo manjšo ritko. Pravi, da so premočile le dvakrat, pa še tisto ponoči. Res pa je, da je precej odvisno od naših malih pikic, kakšni "polulančki/-ke" bodo. Eni pač pijejo in lulajo več, drugi manj.
Ima pa 24 plenic. Danes jo izprašam še kaj več in poročam, kaj mi bo povedala user posted image
A ja, pa še glede elektrike in pralnega praška. Povedala mi je, da sta z možem po vsej hiši zamenjala klasične žarnice za varčne, pa sedaj s pranjem plenic in sušenjem v sušilcu plačata manj elektrike kot prej, ko sta uporabljala navadne žarnice. Nakup pralnega praška pa lahko primerjamo z nakupom paketov plenic. Pa mislim, da ne bomo porable toliko praška na mesec, kot plenic - v evrih.

Pa še dve vprašanji imam - ste že slišale za to:
- da nosečnice ne bi smele stegovat rok nad glavo? Npr. obešat perila, brisat prahu z visokih polic,... ker bi to naj povzročalo ovijanje popkovine okoli vratu naših otročičkov user posted image
pa še
- da se ne smemo preveč božat po bušekih (oz. se sploh naj ne bi), ker to sproža popadke user posted image

Hm, ne vem no, a so to stare vraže naših babic, al je kaj na tem. Kaj pa ve mislite?

Uživajte v prijetnem pričakovanju user posted image

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
26.2.2010 9:50:55   
TopsiT
Dobro jutro!

O saj se nas bo kar nekaj nabralo, ki razmišljamo o pralnih pleničkah. Midva sva se tudi odločila za njih, le še za katere se odločamo. Meni so zaenkrat bambino mio najbolj všeč in sicer iz razloga, ker doma nimava sušilca in ga tudi ne bova kupila. Ker so pa vse ostale plenice dosti debele za sušit, in ker vsaj 4 mesece na leto težje posušim kakršnokoli perilo (ni ogrevanja, sonca pa tudi še ni dovolj močnega, april-maj, sept-začetek nov.). Bambino mio (glede na reklamo) so sestavljene iz navadnih tetra plenic, te pa vem da se hitro sušijo že na sobni temperaturi, zato bi jih imela, pa tudi veliko lepih in novih tetra plenic sem dobila, in bi jih lahko tako ponucala.
V BC sem zadnjič gledala tudi te slovenske, so imeli lepe barve in vzorčke, sam kaj ko je treba celo plenico oprat, ker je tudi znotraj bombažna, to pa se kar tako ne posuši. Morem še malo razmislit. Tolko težje je, ker nikogar ne poznam, ki bi uporabljal pralne plenice, so vsi bolj pristaši pampersk. Pa tudi malo se mi naši otroci smilijo, biti v tisti plastiki, pa v vročini. Jaz v kopalkah ne zdržim cel dan (razen če nisem v vodi), kaj šele v plenici, njihova kožica je pa še tolk bolj občutljiva.
Drugače pa dela mislim, da bomo imela isto, če ne manj kot naše mame, pa če so one zdržale, bomo tudi me, pa še okolju bomo bolj prijazna družinica. 
http://www.bambinomio.com/v06/nap/usr.cgi
tole je pa link, na katerem lahko pogledate, kako se zložijo in kako se otroka previje, če katero zanima.

LP

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
26.2.2010 12:47:21   
Kat09
Živijo,

danes je sicer prav siv deževen dan, a prav čudovit. :) Smo z morfologije, kjer je g. ugotovil, da je vse ok. Prav lepo se je videlo srčka pa hrbtenico, rokice,... Vzela sva tudi filmček (30 €, uh). Za seznam: user posted image  bo user posted image ; naslednja dva pregleda 31. 3. in 11. 5.

Midva o pralnih plenicah nisva razmišljala, saj bo že tako dovolj za prati.

Bušolinka, a v ponedeljek pa ne prideš na telovadbo? Če ne prej, se torej vidimo v sredo..se magari dan prej ali v sredo dop zmenimo za prepoznavne znake :)

Pozdravljene vse na novo pridružene nosečke.

lp
kat

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
26.2.2010 13:23:58   
Martinčka
rozinca33 ja te vraže sem jaz tudi čula, čeprav to s popkovnico se mi zdi še verjetno in tako zdaj ko morem mirovat ne preizkušam svojih sposobnosti na višje ležečih policah:)
to z božanjem trebuščka se mi zdi pa čist mimo, ker: 1. vsaka nosečnica se vsaj nagonsko večkrat na dan poboža po trebuščku.. in 2. potem bi vse par dni pred PDPjem začele povečano božati po trebuščku da ja ne bi predolgo zamujale s porodom... tako da nikakor ne gre to skupaj! vsaj po mojem mnenju neuser posted image

bamino mio se tudi meni zdijo kar ok.. sam za štorkljo pa pravijo da rade premočijo.. joj ne vem no preveč je vsegauser posted image ... je še čas hvalaboguuser posted image

jaz pa ne vem kaj naj kupim možu za rojstni dan.. glede na to da ne smem iz hišeuser posted image ... vse ideje ki sem jih imela so nemogoče ker ali so že ustavili prodajo tistih proizvodov ali pa mi je možek pokvaru načrte ko si je že to kupil ali kako drugače.. zdaj sem pa obupana.. en teden še imam časauser posted image

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
26.2.2010 13:40:07   
pa&ga
Živjo punce!

Včeraj sem dobila izvide za vodo. Za popi. kaj so mi ugotovili. Našli so mi bakterijo streptokok, ki je nevarna za otroka, ko se rojeva. Dobila sem spet dozo Hiconcilov. A katera ve kaj več o tej bakteriji?

Lp

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?