|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
28.2.2010 14:04:03   
tea213
Vsem skupaj pošiljam en lep nedeljski pozdravček.

Aisha86 Strani za seznam si lahko ogledaš tukaj: http://www.novorojencek.com/ vsaj jaz vem (za enkrat) samo za tega. Upam, da ti bo v pomoč in dobro izbiro. user posted image

No, še ena nagajiva vraža: Kadar te po trebušču srbi otročku rastejo laski. user posted image Toliko z moje strani o vražah... user posted image

Želim lep dan in čim lepši teden. user posted image

Lep pozdravček, Tea!

Ljubezen rodi ljubezen.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
28.2.2010 16:36:14   
Martinčka
ja to z laseki je bojde pa prav zares res če te daje zgaga:) to je do zdaj še pri vseh držalo:)

tiste ki hodite v italijo: kam se splača it da je vse na enem mestu? nekaj sem zasledila da imajo v udinah precej stvari sam ne vem ali se bolj splačajo udine ali trst? predvsem me zanimajo vozički in pohištvo za dojenčka:)
upam da bom drugi mesec kaj bolje da grem kam pogledat kaj imajo ker mi je prav mučno ker ne vem kaj si sploh želimuser posted image ...

no mi tako ne vemo spola sam se mi pa zdi da je user posted image ... user posted image  ne vem zakaj... mogoče zaradi slikice od UZja (klasičnega in 3d) ker je tak dekliški obrazek da se mi zdi da kaj drugega sploh ne more bitiuser posted image

(odgovor članu tea213)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
28.2.2010 16:40:51   
DanijelaNeli
Tudi od nas en lep pozdrav...čeprav je pri nas tako turobno vreme,...sončka ni.user posted image

Zdajle smo bili na enem kratkem sprehodu...A me nekam bolijo mišice od večraj,ker smo se res nahodili s tistimi zvončki.
Več al manj pa je zato,ker sem ta teden prestopala samo po hiši,ker je imela te vodene koze.

Pa nek prehlad se me loteva...Ma tako je bilo zadnjič,ko sem malo čutila prehlad,pa sem si takoj naredila en naravni sok s pomaranč in limon in je blo Ok.

Niki31...no ,pol pa ni neke razlike med našimi in cenami v Italiji.Ali pač.Če seveda najdeš pravo trgovino in kakšno akcijo. Bom poklicala v Gorico in v Celje...kakšne cene imajo. Javim,če bo kaj ugodneje.

Pred nami je nov teden..lepo ga izkoristimo...
Jaz vem,da si ga bom malo zase privoščila,...ta mala bo šla vrtec,jaz pa počivanje na masaži,en gireto do Trsta,...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 28.2.2010 16:44:49 >

(odgovor članu tea213)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
28.2.2010 17:55:13   
Bina 83
Noro, kako je hitro minil še en vikend-ampak je blo pa super ker smo bili deležni še ene lepe sobote in nedelje! user posted image

DanijelaNeli očitno imava čisto enak okus kar se barv tiče! Ene štiri leta nazaj sem imela poleti manijo na oranžno barvo, začel se je s kopalkami, potem torbice, japonke... Ampak to je držal sam tisto poletje, potem sem se umirila-do sedaj ko sem zagledala to hudo oranžno barvo vozička user posted image . Zdaj imam pa tudi že kakšni dve leti večinoma oblačil v vijolični barvi. In mojga je zadnič skor kap ko sem mu omenila da bi imela v kopalnici plošcice v lila odtenkuuser posted image .
Vijoličen voziček mi je tut fuuullll dober, ampak ker še ne vemo katerega spola bo user posted image , se bomo rajši odločili za oranžnega, ki je nevtralen. Mi pa ne bi blo včečuser posted image vozit v vijoličnem vozičkuuser posted image .

Zvezdica midva tudi še nisva bila v Ikei, ampak ogromno ljudi hodi tja kupovat opremo za dojenčke in otroške sobice. Baje da je tam polovica obiskovalcev nosečnicuser posted image .

lp

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
28.2.2010 18:52:11   
candy24
Pozdravljene julijske user posted image ! Me veseli da ste imele lepe vikende. user posted image Tudi moj ni bil švoh. user posted image

rozinca33: vse, ki nas zanimajo pralne pleničke, že nestrpno pričakujemo tvoje poročanje. user posted image Prepričaj nas! :)

Glede barv vozičkov, ki jih izbirate za vaše user posted image , pa lahko le user posted image . Same hude barve izbirate! user posted image

Tudi jaz poznam kar nekaj ljudi, ki so šli v Ikeo po stvari za otročke (otroško sobo, previjalno mizo, posteljnino, posteljico, odejico...), pa so zelo zadovoljni. Da ne govorimo o ostalih stvareh za opremljanje in dekorativo doma. Zato tudi midva z dragim nameravava iti v Ikeo po nekatere stvari za prihajajočega člana. user posted image

Punce kakšne previjalne mize boste nabavile? Tiste z banjicami ali tiste v obliki komode? Ali boste kar brez in boste previjale drugje?

Glede vraž - dovolite mi, da še jaz prispevam eno. user posted image (Pa upam, da še ta ni bila povedana.) Če se vam zalušta neke hrane in je nimate pri roki, da bi jo nemudoma zaužile, se morate uščipniti v rito... user posted image user posted image ... ker drugače se bo user posted image rodil z znamenjem na koži v obliki te hrane.

Fajn bodite! user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 28.2.2010 18:54:42 >

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
28.2.2010 20:02:27   
oton
No da vam malo porušim verovanja v vraže user posted image

Mene v prejšnji nosečnosti niti enkrat ni pekla zgaga, ampak res NITI enkrat samkrat...in že v 35t na UZ pregledu mi reče gin. joj kakšne velike lase ima vaš user posted image ...
no pa le pride dan poroda in bla, bla...in naša punca je imela tako velike lase, močne, črne, da jo so občudovali vsi pediatri, ginekologi, čistilke, ostale mamice
, višje in ( nižje ) user posted image  medicinske sestre, no samo še kak hišnik je manjkal v moji sobi user posted image   in skoraj nobeden las ji ni izpal, samo posvetleli so ji pa močno...

Tako da jaz sem najbrž osamljen primer ko se gre za vražo z lasmi + zgago...

Če pa malo pobrskate po netu, dobite razlago da nosečnice peče zgaga zato ker mamicin trbuščrk raste ( dojenček + posreljica..) in vse skupaj pa pritiska na želodec

Ikea: mi smo jo že večkrat obiskali in jo bomo spet v kratkem. Imamo namen kupit naši punci otroško sobo. Imajo zelo lepe stvari, in tudi zelo poceni.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
28.2.2010 20:06:08   
niky31
Pozdravljene user posted image ,

candy24: meni so znanke priporočale posebej previjalno mizico posebej banjico. Razlaga: česi sam in umivaš otročka si težko prelagaš dol previjalno mizico in odpiraš, da lahko daš not otročka pa še malo nesigurno semi zdi da sloni previjalni del navzgorkogaumivaš, malobisebaladaslučajno nepade.
Mi smo vzeli fiksno previjalno mizico in imamo otroško kad posebej. Previjalna LIP POLJČANE.

DanijelaNeli: ne ni več take razlike - bom pa še preverila če se je kaj spremenilo v Italiji in javim če bo kaj ugodneje. V decembru ko smo gledali jebilakar velika razlikamaso očitno znižali ceno pri v Pikapolonici.

Nisem vedla da se da vzeti tudi denar namesto paketa na socilnem. To je super da si lahko sam izbereš kar potrebuješ.
Moram reč, da imamo kar srečo pri nas user posted image , kot sem izvedela v sosednijh državah niso tako pocrklane. Imajo nekje 4 mesece porodniške in ne vem čekaj dobijo od države? Ma prav lepo da poskrbijo tako lepo za nas. user posted image .

Vidim da bojo večinoma GT3 vozili naše malčke.user posted image

Ima še katera težave z prebavo? Mene tako boli v trebuhu in krči me dajejo, pravi G da je to ker raste in ker imamo slabo prebavo. Ve katera kako si lahko pomagaš sam?

Lep pozdravček vsem, uživajte vsak trenutek, čas gre tako hitro da ne morem verjet.

Niky

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
28.2.2010 20:34:14   
anajrim
[color=#000099]Niky31 - mi bomo od centra vzeli kar denat,ker vse ostalo imamo!!!

Zvezdica - -v Ikei imajo kar se mene tiče ogromno za otroke, le vprašanje kaj ti je všeč... se splača it pogledat!!

Mi imammo posebej previjalno mizo v obliki komode, in posebej banjco!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
28.2.2010 23:09:51   
arruba
Živjo vsem po dolgem času,
najina vozičkarska zmešnjava se je razpletla. user posted image

Bolj ko sva razmišljala bolj sva se strinjala s tem, kar ste napisale, še posebej ker bom jaz tista, ki ga bom največ uporabljala in bom vsakič slabe volje, ko ga bom vidla, tako da res hočem met takega, kot ga bova sama zbrala. Tako da je bilo treba potem že ugotoviti, kako to pojasniti naprej, pa sva rekla, da čim manj koplicirava boljše bo, da še bolj ne zapleteva scene. Sva se najavila na kavo in jima po pravici in resnici razložila, da sta naju čisto presenetila z vozičkom, vendar pa ta ne gre v moj avto pa še barva nama ne odgovarja, sploh ker bo bebika čist poletna in črna barva res ne gre. Reakcija je bila nato čist OK, sta razumela in jima je bilo na koncu celo žal, da sta naju spravila v tako zadrego.. jutri ga gresta vrnit pa bosta najbrž vzela bone in nama jih dala. Upam, da ne bodo komplicirali, če pa bodo, se bom šla pa sama menit, ker znam bit kar prepričljiva, če je to potrebno user posted image

Uhh, sam da je mimo.. me je skoz po malem grizlo, kaj bosta rekla.

Vse ostalo je super, samo bebika še nič kaj ne mehurčka ali brca, pa sem že v 20. tednu??? K sreči sem zaradi AS še nepanična, ker srček pa se lepo sliši. Itak pa imam le še dobra dva tedna do morfologije pa bomo pogledali, kaj mali dela. Zgleda, da bo bolj lenušček - najbrž po mami user posted image

DanijelaNeli: ja, midve sva bili skup pri avgustkah, pa zgleda, da sva se obe mal ušteli a ne..se pa strinjam s tabo, da nas BC, Pikapolonce in podobni kar lepo gulijo, še dobro, da se da marsikaj naročit po internetu od drugje in lahko ful prišparaš, če mal pobrskaš.

Zveezdica: jaz imam ful stvari iz Ikee (sicer še nič za otročka) in sem ful zadovoljna, za svoje cene imajo odlično kvaliteto pa še vse taoj dobiš, nič ne čakaš. Midva bova vzela previjalno - komodo, ki ji potem samo odstraniš zgornjo ploščo in je naprej uporabna kot predalnik.

Pa&ga: Jaz imam isto težavo - sem svojo dozo Hiconcila že porabila in je zdaj izvid v redu, mi je pa G rekla, da si bo to zabeležila in naj jo tudi sama spomnim v 35. tednu, da ne bi slučajno pozabila, in bova takrat delali še en test. Če bo pozitiven, bom ob porodu dobila intravenozno antibiotik, da se ne bi otroček okužil, ker je to lahko smrtno nevarna okužba. Tako da predlagam, da tudi ti zahtevaš dodaten test in v porodnišnici tudi poveš, če bo pozitiven. Držim pesti, da se nama vse dobro izteče!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
1.3.2010 7:13:14   
tinca10
dobro jutro!

še moje mnenje glede Ikee... jst imam zelo rada tole trgovino, vedno najdem kaj pametnega tam, samo problem pa nastane, ko si točno nekaj zamisliš potem sploh ni več tolko izbire. Za otroško sobico sva hotla midva tudi jit nabavit tja in ko sva bila v trgovini se mi je zdelo, da je izbor zelo majhen. Imajo se mi zdi 2 različni komodi z nastavkom za previjalno in če ti slučajno barva ni všeč kar naenkrat ni več izbire.... uglavnem potem sva naredila večino sama doma
če pa najdeš kaj pametnega se pa cenovno kar splača in vse kar sem jst do sedaj tam nabavila je zelo kvalitetno.

imam pa eno težavico... z mojim imava še vedno kar redne spolne odnose, malo se prilagajava zaradi trebuščka, ampak še kar gre... zanima pa me, če se je še kateri zgodilo, da bi ji vmes trebuh popolnoma otrdel? meni se je to zgodilo dvakrat, prej pa mi ni še nikoli otrdel, tako da ne vem, a je to nekaj čisto normalnega ali bova pa mogla prekinit tole najino telovadbo za nekaj časa user posted image

naj tistim, ki ste v službah čim hitreje mine tale ponedeljek user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
1.3.2010 7:17:40   
pupika
Pozdravljene mamice!

Tudi mi smo bili na bolniški, prejšnji teden je mali ponoči težko dihal in spet je prebolel laringitis, tokrat kar po letu dni zopet, eno leto smo imeli mir s tem laringitisom, upam, da nismo spet tako začeli kot pred 2 letoma, ko je imel na 14 dni laringitis.

Glede lask sem tudi jaz tak primer, naš mali je imel tudi veliko lask, pa me zgaga ni nič pekla, medtem ko je moja sestra rodila punčko ki je bila skoraj brez lask, pa je imela tako zgago, da je bruhala, pa je vedno pravila, da bo imel njen otrok toliko lask, da jih bo lahko v čop spela, pa nič ni bilo s tem.

Drugače smo mi v redu, mala bebica raste in brca, komaj čakam, morfologijo, da vidimo če je vse ok. in upam, d azvemo tudi spol.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
1.3.2010 7:40:19   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

imam pa eno težavico... z mojim imava še vedno kar redne spolne odnose, malo se prilagajava zaradi trebuščka, ampak še kar gre... zanima pa me, če se je še kateri zgodilo, da bi ji vmes trebuh popolnoma otrdel? meni se je to zgodilo dvakrat, prej pa mi ni še nikoli otrdel, tako da ne vem, a je to nekaj čisto normalnega ali bova pa mogla prekinit tole najino telovadbo za nekaj časa user posted image

Tudi midva imava redne spolne odnose in mi na koncu skoraj vedno trebušček otrdi. Ponavadi je trd še kar nekaj časa po vsem tem. Na začetku sem mislila, da je kaj narobe, pa mi je G rekla, da je to čisto normalno. Povedala mi je tud, da v primeru preveč intenzivnega "skakanja" lahko pričakujem tudi kak izcedek.

Ali gre katera julijka letos pred porodom kaj na morje? Naju sta 2 kolega povabila na Rab od 7.6. do 18.6., jaz imam pa PDP 25.7.

www.petrca.net

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
1.3.2010 8:47:52   
nagaja28
dobro jutro

jaz sem tudi večino slišala pozitivne stvari o ikei, drugače pa tudi na spletni strani lahko pogledate, kaj imajo. sem pa slišala, da je v celovcu veliko manj izbire kot v gradcu in da je tudi manjša ikea. no, midva bova tudi šla zdaj prvič, tako, da bomo videli, kako in kaj.

mi imamo previjalno tako, ki se da na pralni stroj z eno poličko, ravno toliko, da imaš lahko spodaj par plenic, vatke, kremice, itd. oblekice pa sem imela v njegovi sobi v omari.banjico smo imeli tudi posebej. smo imeli sposojeno tisto na nogicah, pa so te noge tako široke, da zasedejo celo kopalnico, pa še banjica je bila zožana, tako, da smo jo po dveh mesecih zamenjali za navadno banjico iz ikee (tudi sposojeno), položila pa sem jo kar na koš za perilo. je bilo čisto stabilno, ker je bil koš skoraj vedno poln user posted image . še patronažna je rekla, da je tako bolj komot.

moj je imel tudi laske, pa nobene zgage nisem imela v 1. nosečnosti.

pri spolnih odnosih je normalno, da trebuh otrdi, ker tudi ti telovadiš in stiskaš mišice, ampak mislim, da drugih problemov kot neprijetnost zaradi otrditve ne bi smelo bit.

petrca, mi bomo šli tudi junija na morje, ampak ne na otoke, ker nikoli ne veš, koliko časa boš mogla trajekt čakat, če bi bilo kaj narobe. žal se bomo morali zadovoljit s slo obalo oz. z severno istro. mogoče gremo pa septembra, če bo vse ok pa malo bolj daleč.

arruba, fino, da se je vse tako izšlo. z vrnitvijo pa mislim, da ne bi smelo bit problema.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
1.3.2010 9:35:55   
pa&ga
Živjo punce!

Zgleda imamo vse kar iste težave.
Arruba - a si ti zaradi streptokoka na bolniški ali delaš. Jaz sem do naslednjega predgleda (15.03.) na bolniški potem pa bomo videli. Upam, da se nama tale piz. .. uredi.

Drugače pa imamo sonce in bom šla do kosila malo ven, če se bom čisto zaležala notri.

V trebuhu se že veselo dogaja. Gašper je prav vesel, da se dojenček premika.

Lpuser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
1.3.2010 9:40:59   
micla
Dobro jutro julijke,

vas samo na hitrco pozdravim, ker se moram uštimat za pregled.

Glede Ikeje - ta blizu italijanske meje, ki so jo odprli jeseni je kar OK, samo moje mnenje.....ko greš prvič se ti zdi vse super in kako fajn in oh in sploh, ko greš drugič tretjič....pa ugotoviš, da imajo skoz ene in iste stvari in da dejansko ne moreš kej dosti izbirat kar se barv tiče....recimo otroške sobice so ali modra, ali rdeča ali roza. Za moj okus vse malo preveč načičkano....ne vem no.....sem bolj za pastelne odtenke.

Glede previjalne...bolj komot da imaš posebej banjico in previjalno. Jst sm mela previjalno kar na pralnem stroju - je prou OK.  Definitivno pa sem bolj za to, da se previjanje odvija v kopralnici, ker stalno rabiš vodo in še kopalnica se hitro segreje, ker je majhen prostor. Sej tiste oblekice za preoblečt si pa že prineseš prej iz sobe, tko da to sploh ni problem. Če pa slučajno kej pozabiš, pa lepo položiš blazinico na tla in otročka gor in si ziher, da ne gre nikamor - vsaj prvih 6 mescov. user posted image

ŠIBAM......   sporočim potem kako je blo. Upam, da vse oK, kljub špikanju, ki je zadnje tedne kar pogosto in ful boleče.

micla

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
1.3.2010 9:53:58   
pupika
micla sporoči kako je bilo na pregledu, tole špikanje pa naj te ne skrbi, ker se maternica še vedno širi, tudi jaz sem imela še tole špikanje prisotno.

pa&ga, kako misliš tole s streptokokom, da si na bolniški. Kolikor je meni znano, je ta bakterija prisotna odkar jo dobiš in naj bi se jo zdravilo z antibiotiki, ampak se skoraj nikoli popolnoma ne ozdravi, ker se večinoma po zdravljenju z antibiotiku povrne. Jo imam pa tudi jaz in nisem bila nikoli zaradi tega v bolniški. Odkrili so mijo v prvi nosečnosti in mi je moja G lepo razložila, da bom pač ob porodu dobila antibiotik v žilo, da zaščitijo otroka s tem, če pa antibiotika ob porodu ne dobiš, pa s elahko okuži novorojenček z streptokokom. Jaz sem imela v prvi nosečnosti z rdečo vpisano v materinsko knjižico za streptokok, pa še jaz sem jih dodatno opozorila na to, da sem res takoj dobila antibiotik. Mali je zdrav.

So pa od sodelavca sina komaj rešili, ker se je okužil ob porodu z streptokokom, ker mamica ni dobila antibiotika ob porodu, tak, da jaz bom verjetno tokrat zopet ob porodu na antibiotiku. Tudi jaz sem bila pri prvi nosečnosti prestrašena, sploh pa nisem vedela kako nevarna je ta bakterija.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
1.3.2010 10:59:06   
pilotina
hejla dekelta

uf imam za prebrati user posted image

nisem se nič javila, ker sem imela spet neprijetnosti...v petek ponoči sem imela hude krče...ne poznam popadkov, ampak baje je bilo to to...in v soboto me je dragi pejal v porodnišnico kjer so mi naredili ctg, ki ni kazal popadkov...najin bejbi je veselo migal in delal prevale v trebuščku in babica nikakor ni mogla najti srčka, saj se je mali stalno odmikal in skrival user posted image ...G mi je naredil UZ in ginekološko pregledal in vse je bp...je pa rekel, da naj se opazujem in če bi se ponovili popadki in bili na 15 min, naj se vrnem...drugače pa baje, da takile popadki, ki niso stalni, naj nebi bili nevarni

arruba...sem uspela prebrati, da sta rešila glede vozička in sem vesela za vaju, da se vam je odvalil tak kamen user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
1.3.2010 11:16:49   
tinca10
vse ikee v italiji, celovcu in grazu imajo vso robo... mogoče je kaj drugače zloženo, drugače pa je povsod vse kar je v katalogu... iz ljubljane pa sta zdaj približno enako oddaljene ikea v celovcu in pa v italiji (malo od gorice naprej)... italijanska je bolš, ker je skos avtocesta do tja, tista v celovcu pa zato ker se da več zmenit če te kaj zanima (ko sem bila v italiji niso znali nobenega tujega jezika)...

petrca hvala za odgovor, si me čisto pomirila zdaj user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
1.3.2010 12:00:26   
petrca2507
Jaz sem danes na RR brala o Braxton-Hicksovih popadkih, ki se lahko pojavijo od 20. tedna dalje:

Pojavijo se lahko tudi Braxton-Hicksovi popadki. To je neboleče in neredno otrdevanje maternice, s katerim se telo pripravlja na porod. Ti nepravi popadki so kratki, bistvo pa je, da ne odpirajo materničnega vratu, kar bi vodilo v začetek poroda. Če bi slučajno ti popadki prihajali v rednih intervalih več kot pol ure, se čim prej posvetujte z zdravnikom.

www.petrca.net

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
1.3.2010 12:21:46   
DanijelaNeli
EEila,punce...

Končno tudi pri nas sonček...res lepo...
Včeraj zvečer nikakor nisem mogla pridet k sebi..sem bla totalno dol povlečena...Kot,da se me loteva neka gripca... Ampak se mi je vse skupaj povleklo nazaj in sem bila danes zjutraj Ok.

Arruba...sem prav vesela,da stel epo rešili to situacijo z vozičkom...user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
1.3.2010 13:10:39   
Joie
Aruba - super, da sta bila tašča in tast tako razumevajoča! user posted image  

Glede Ikee - je pa ni! Majo nekaj lušnih stvari, jaz grem kar rada, ker vedno dobim kakšno idejo, nekih drastičnih nakupov pa tam še nisem naredila. Je pa res vse na njihovi internet strani - je fajn prej mal pogledat in si naredit seznam čemu posvetit pozornost!

S tem otrdevanjem sem tudi jaz imela prvič non stop težave, zdaj je zaenkrat kar oky! Mi je pa gin svetovala, da naj čimmanj masiram, božam trebušček, kar to tudi rado sproži te lažne popadke. Pa magnezij je fajn pit....

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
1.3.2010 14:48:47   
Martinčka
jaz si bom pa kar dala previjalno delat k mizarju da jo bom imela v kopalnici kjer bo najbolj praktično.. ker otroška je manjša od kopalnice in se mi zdi boljše da kopalnico zato izkoristimuser posted image ... sploh ke rje kopalnica vedno topla in je voda kr pri roki.

a mi res nobena ne zna pomagat glede pohištva v italiji kam se splača it kaj pogledat? jaz nisem za te barvne kombinacije otroških sobic in bi rada našla kakšno lepo v češnjevem lesu ali kaj podobnega!?

pri nas je danes tako lep sonček da sem spet eno urco sedela v kratkih rokavih na sončkuuser posted image ...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
1.3.2010 16:23:51   
rozinca33
Oj!
Mi smo nazaj s pregleda in vse je v najlepšem redu. user posted image Naša pikica sicer ni hotla sodelovat in pozirat, da bi dobili eno 3D slikico za v album. Je kazala hrbet, kot da bi hotla rečt: "Dajte mi no mir!" ... je pa mimogrede z levo roko pokazala s kazalcem in sredincem črko V (viktory) user posted image user posted image user posted image
Je pa pridno migala in brcala. user posted image

Naslednji pregled pa imamo 1.4.

Da se vrnem na temo pralnih pleničk. Sem videla in otipala štorkljine na pritiskače. Prijateljica mi je razložila, kako prilagajaš velikost dojenčkovi ritki in seveda z vložki tudi aktivnosti mehurja. Njen sin je star 16 mesecev in še vedno dobro "tesnijo". Sicer pravi, da ima za na pot pleničke za enkratno uporabo, predvsem zaradi tega, ker jih lahko odvrže, in ni potrebno tistih ta polulanih/pokakanih nosit s sabo naokoli.
Meni se niso zdele tako zelo večje oz. debelejše od tistih za enkratno uporabo.
Doma ima posebno vedro, v katerega meče te pralne pleničke in jih pere vsake tri dni. Pri teh plenicah je zelo fajn, če imaš sušilni stroj, saj so zaradi njega pleničke mehkejše, ni pa nujno. Preden jih da prat, jih za pol dneva namoči v encimsko pralno sredstvo Trizyme, ki razgrajuje umazanijo in madeže. Uporablja tudi Tosamine "robčke" to-to, ki jih da v pleničko in lahko tako "kakec" preprosto zavije in odvrže v stranišče. Ima 24 pleničk (z vsako dobiš tudi vložek, ki ga lahko uporabiš, ali pa tudi ne) ter mislim da trojne prekrivne hlačke. Glede porabe elektrike pa sem tako že pisala, da sta celo zmanjšala porabo tako, da sta zamenjala navadne žarnice za varčne.

Meni se zelo dopadejo in vedno bolj se nagibam v to, da jih bom kupila. Edini minus, ki ga vidim pri njih v primerjavi z "navadnimi" je ta, da moraš na enkrat dat večjo vsoto denarja, pri teh za enkratno uporabo pač daješ po malo in malo. Vendar končni račun pride presneto višji od začetnega pri pralnih. Poleg tega pa je prijateljica dobila tudi popust na količino (oz. znesek - pogoji plačila)

Če imate še kakšno vprašanje, povejte. Če bom znala odgovorit, bom takoj, če ne pa bom vprašala in nato odgovorila.

Uživajte v sončku in vedno močnejših premikih naših pikic.

P.s.: Moj user posted image je že tudi občutil mini brcike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
1.3.2010 18:43:02   
nicolina
Čer,
arruba user posted image user posted image , sem prav vesela, da ste lepo rešli z vozičkom in sta razumela.

DanijelaNeli pazi se, malo več vitaminčkov, pa bo. user posted image

rozinca33 user posted image za pregled.

Mi smo tud bli že v Ikeji, sem bila tud navdušena, verjetno je pa res, da če greš večkrat, vidiš, da imajo iste stavri.

Mi imamo previjalno s predali, posebej pa banjico s stojalom in smo tudi prvega kar v sobi kopali, ki smo jo prej lepo segreli in je blo čist ok. Ko je pa bil malo večji, smo ga kopali v kopalnici in samo odnesli v sobo, ki je takoj zraven.

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
1.3.2010 19:00:47   
rozinca33
Sem bila na strani štorkljinih pleničk - http://www.storklja.si/
1 hlačna plenička "medo" z vložkom 3-15 kg stane 13,50€
kar pomeni, da je za 24 komadov 324 €

Na njihovi strani piše, da pri naročilu nad 300 € dobiš bon za 60 €
(bon za kaj, še ne vem, bom jutri poklicala) in pri naročilu nad 100 € plačajo oni poštnino.

Ima katera od vas vpogled v to, koliko stanejo pleničke za 1x uporabo?
Da preverimo v koliko mesecih porabimo 300 € za pleničke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?