arruba
|
Živjo vsem po dolgem času, najina vozičkarska zmešnjava se je razpletla. Bolj ko sva razmišljala bolj sva se strinjala s tem, kar ste napisale, še posebej ker bom jaz tista, ki ga bom največ uporabljala in bom vsakič slabe volje, ko ga bom vidla, tako da res hočem met takega, kot ga bova sama zbrala. Tako da je bilo treba potem že ugotoviti, kako to pojasniti naprej, pa sva rekla, da čim manj koplicirava boljše bo, da še bolj ne zapleteva scene. Sva se najavila na kavo in jima po pravici in resnici razložila, da sta naju čisto presenetila z vozičkom, vendar pa ta ne gre v moj avto pa še barva nama ne odgovarja, sploh ker bo bebika čist poletna in črna barva res ne gre. Reakcija je bila nato čist OK, sta razumela in jima je bilo na koncu celo žal, da sta naju spravila v tako zadrego.. jutri ga gresta vrnit pa bosta najbrž vzela bone in nama jih dala. Upam, da ne bodo komplicirali, če pa bodo, se bom šla pa sama menit, ker znam bit kar prepričljiva, če je to potrebno Uhh, sam da je mimo.. me je skoz po malem grizlo, kaj bosta rekla. Vse ostalo je super, samo bebika še nič kaj ne mehurčka ali brca, pa sem že v 20. tednu??? K sreči sem zaradi AS še nepanična, ker srček pa se lepo sliši. Itak pa imam le še dobra dva tedna do morfologije pa bomo pogledali, kaj mali dela. Zgleda, da bo bolj lenušček - najbrž po mami DanijelaNeli: ja, midve sva bili skup pri avgustkah, pa zgleda, da sva se obe mal ušteli a ne..se pa strinjam s tabo, da nas BC, Pikapolonce in podobni kar lepo gulijo, še dobro, da se da marsikaj naročit po internetu od drugje in lahko ful prišparaš, če mal pobrskaš. Zveezdica: jaz imam ful stvari iz Ikee (sicer še nič za otročka) in sem ful zadovoljna, za svoje cene imajo odlično kvaliteto pa še vse taoj dobiš, nič ne čakaš. Midva bova vzela previjalno - komodo, ki ji potem samo odstraniš zgornjo ploščo in je naprej uporabna kot predalnik. Pa&ga: Jaz imam isto težavo - sem svojo dozo Hiconcila že porabila in je zdaj izvid v redu, mi je pa G rekla, da si bo to zabeležila in naj jo tudi sama spomnim v 35. tednu, da ne bi slučajno pozabila, in bova takrat delali še en test. Če bo pozitiven, bom ob porodu dobila intravenozno antibiotik, da se ne bi otroček okužil, ker je to lahko smrtno nevarna okužba. Tako da predlagam, da tudi ti zahtevaš dodaten test in v porodnišnici tudi poveš, če bo pozitiven. Držim pesti, da se nama vse dobro izteče!
|