|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
26.2.2010 14:06:29   
soncekray
Zivjo punce..

Jaz sem po 1 tednu spet na nogah. Sem bila prav fajn bolana. Sicer nic resnega, samo mocan prehlad, ampak me je kljub temu polozilo v posteljo za cel teden. Zacela sem z kasljanjem, pa smrkanjem, glavobol, rahla vrocina.. Poleg tega sem bila 4 dni sama doma, fant je bil v Sloveniji(ziviva v tujini) Je blo prav hudo. Sem taaak vesela, da se je vrnil.
Zdaj sem ze boljse, samo se brez glasu in z vlllkim herpesomuser posted image Sem ravno prej klicala zdravnico, ce je nevarno, pa pravi da ce ostane na ustnici, da ni.
Upam, da nasa babika ni prevec cutila mojega slabega pocutja. Vsakic ko sem kihnila ali kasljala mi je bilo hudo, ker sem se sekirala, ce cuti..

Na seznamu sem videla da nisem se nic svojih podatkov dala.
Stara sem 28, prva nosecnost, naslednji pregled imam morfologijo 1.3.,

pa&ga Glede streptokokov tu pri nas v Lux vzamejo bris v 35 tednu in pol ce jih imas, dobis zdravila. Baje ni nevarno ce se ve(prebrala na netu). Nevarno je ce ugotovijo komaj med oz po porodu. Takrat baje lahko pusti hude posledice na otroku. Se je zgodilo sestrini prijateljici in po porodu kak teden ni vedla kaj bo z otrokom. Sicer se je vse ok izteklo.
Vprasajte svoje ginekologe kak je s tem v Slo. V Ms sem slisala, da baje ne kontrolirajouser posted image

Mi2 se nisva nicesar kupila, zato pa toliko bolj moja sestra in mama noritauser posted image Bova pa po morfologiji naorcila posteljko in previjalno mizo. Vozicek mi je pa nabolj vsec Bugaboouser posted image Prijateljica ga ima in sem navdusena nad njim. Se zlozi na minimalno(kar je za nas zaradi nenehnega potovanja v Slo, ful pomembno), oblika mi je ful vec, barve...

Tak jaz bi sedaj najraje zaspala in se zbudila v ponedeljek zjutrajuser posted image Ful sem nestrpna, komaj cakam na morfologijo, da nam pove da je vse okeyuser posted image user posted image

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
26.2.2010 16:21:00   
DanijelaNeli
Končno...mi dela internet povezava...
Dokler se mi segreje voda v likalniku morem še vaše poste prebrat.

Nagaja...sej vem,da jih ne priporočajo.Ampak moja prvorojenka je bila noter zgolj zaradi mzlih tal,ko je bila npr. v pritličju pri tašči.Ker sem se bala raznih revmatičnih obolenj.Drugače,je ne mislim nevem kaj koliko prakticirat.Rajši sem videla,da se plazi.

Niki31...v kateri trgovini si dobila te cene? Me zanima samo za športni dela GT3-ja.KEr košare ne bom imela.
In user posted image  za user posted image  in Kat09 enakouser posted image  za user posted image

Rozinca33...nekaj dni nazaj mi je ena kolegica povedala,da je ena ženska nosila dvojčke in je pri obešanju perila ena pikica šla dol user posted image ...splavila je.Drugače pa je teh vraž en mali milijon,ne.Nekatere žalostne,nekatere smešne.

Pa&Ga...jaz ti svetujem,kar ti je verjetno že G ob tvojih izvidih...čim več pit in veliko hodit na vodo,...tudi ko te ne tišči...more it urin iz tebe ven.Kopičenje in zadrževanje urina zna bit nevarno.
Streptokok...ooo,to pa je drugi letnik mikrobiologije...sovražila sem ta predmet.user posted image
Lahko pa najdem kaj o tem.

Če katera še nima previjalne mize...1.3. je spletna akcija Baby centra.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.2.2010 17:00:17   
kenya
Živjo punce,

Ne vem, ali je danes en tak čuden dan ali kaj, jaz sem čisto fuč user posted image . Sem čisto brez energije in bi šla najraje počez, samo mi moji dve telovadki ne pustita. Sem imela danes pregled, vse je bilo bolj na hitro, zaenkrat nič posebnega, samo na morfologijo se moram še naročit, nekje po 12. marcu.

TandJ, mene pa zanima preko katere splete strani si ti naročala implast voziček. Če sem si prav zapomnila, si rekla, da si ga naročila s poljske?Sem našla a spletu eno, kjer je reklama za njihovo novo kolekcijo, samo mi ne zažene strani.

Glede plenic, bomo mi kar lepo imeli spet tiste za enkratno uporabo. Drugače bi bilo čist preveč za prat, pa še če kam greš je zame bolj enostavno. Ritke so bile vsaj do  sedaj čist o.k.

Pa&ga, tole ni nič kaj dobra novica, samo dobro je da so ti tole sedaj odkrili in ne šele kasneje ali pa ob porodu. Drugače je pri nas testiranje samo samoplačniško. In jaz tudi poznam eno punco, ki so ji to ugotovili šele po porodu in je bilo dete okuženo, ker je niso prej zdravili. Če boš sedaj dala skozi terapijo bo vse o.k., ampak verjamem, da ni prijetno.

Glede starih vraž, pa je baje tako, da dvigovanje rok ni najbolj primerno predvsem zato ker lahko povzroči razpok ovojev ploda in odteče voda. In nima nič skupnega z ovijanjem popkovnice okrog plodove glave. To o božanju trebuščka pa jaz prvič slišim.

Lep deževen dan še naprej.

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.2.2010 17:33:21   
binzi
Živjo punce!

Dočakala morfologijo user posted image .... vse OK!
Imeli bomo pa user posted image . Sem ful vesela, ker so okrog sami user posted image user posted image . Da bo saj ena punca user posted image

Očitno pa premalo počivam, kljub temu, da sem 24 ur na dan doma, ker me ves čas boli spodnji del trebuha. Jah nič, še bolj bo treba lenarit user posted image . Samo upam, da mi bodo podaljšal bolniško user posted image

Candy24 - tudi sama razmišljam o pralnih planicah, samo ne poznam nobene, ki bi jih uporabljala, da bi mal povedala iz prve roke. Mene skrbijo vonjave, ker dvomim, da se dajo vsak dan prati, al kako? Zdijo se mi res pametne, ker koža diha. Se bo treba še odločiti. Dobro, da je še čas za razmislek.

Naslednji pregled: 1.4.

Uživajte v rastočih trebuščkih 

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
26.2.2010 17:42:52   
buškolinka
šipek, Kat09 user posted image za user posted image
binzi user posted image za user posted image
pa&ga čim hitrejše čiščenje ti želim user posted image zanima pa me, ali si kakorkoli čutila, da z vodo kaj ni bilo OK - bolečine, pekoč občutek...?

Kat09 naslednje tri ponedeljke me 100% ne bo na telovadbo, ker imam ravno takrat plesne vaje...in je treba izkoristit, dokler lahko user posted image glede prepoznavnih znakov, pa se definitivno beremo najkasneje v sredo zgodaj popoldanuser posted image

(odgovor članu binzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
26.2.2010 18:05:30   
Bina 83
Danes sem bila v Pikapolonici, ogledovala sem si voziček PP GT3, ker sva tudi midva zaenkrat najbolj navdušena nad njim! In pride z njihovim bonom in gotovinskim popustom 720€. V to ceno je vštet špotrni del, košara, avto sedež pa prevleka za dež! Pa še ta oranžna barva mi je HUDA! Nevtralna, za user posted image in user posted image !

Super ste ker obveščate o popustih in akcijah!

Čim več brcik želim!user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
26.2.2010 18:16:38   
anajrim
Punce, jaz sem imela danes morfologijo in bomo imeli še enega user posted image . Videti je zdrav le slikati se ni pustil...

Steptokok je bakterija ki povzroča gnojno in navadno angino pri otrocih pa škrlatinko... Ne vam pa kako je s tem če je v urinu, verjetnp isto! Če imaš hikoncil je vse ok in ga v miru pojej, ker ni nič narobe, je najbolj varen antibiotik v nosečnosoti!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.2.2010 18:55:50   
DanijelaNeli
Bina...a si tudi navijačica za oranžnega GT3!user posted image user posted image  Je res superca in leeeeep. Peg Perego ima celotno linijo vozičkov 2010 ful lepih barv...
Bo zanimivo na prvem srečanju z vozički!user posted image  

A ti ni mal predrago v Pikapolonici?Misliš,da ne bi dobila kje bolj ceneje.
Teli Baby Centri in Pikapolonice so ful drage-imajo res nabite cene...razen če trefiš kakšno akcijo.
Mislim,da si preveč vzamejo za en izdelek..

Anajrim...user posted image  za user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.2.2010 19:21:12   
Bina 83
DanijelaNeli zaenkrat nama je PP GT3 najboljši, najlepši in sploh 1A!! In ja, oranžna mi je fulll huda barva! Tut zelena ni švoh, ampak če bom zelenga kupila, potem tašča user posted image ne bo hotla na sprehod pelatuser posted image ! In res kolekcija PP 2010 ima zlo lepe barve!

Kar se cen tiče se niti nisem kaj velik poglabljala moram pa še mal pogledat! Ko bova šla v Italijo v Ikeo bova pa še za voziček pogledala če je kaj cenejši. Itak so sta se pa dedi pa babi ponudila da ga bosta kupila oz. nakazala kolikor pač bouser posted image !

Se je pa tašča prej spomnila da je na podstrešju še posteljica ki sta jo uporabljala mojuser posted image pa njegov brat. In smo jo res našli nekje zametanouser posted image ! Ampak je lepo ohranjena, pa tast se je ponudu da jo bo spomladi prebrusu pa prebarvau, da bo kot nova! In sem fuulll vesela, pa ne zarad prišparanih €, ampak mi bo tko fajn da bo moj prvorojenec uporabljal isto posteljico ko njegov očiuser posted image user posted image . Jutri pa še k prababi na lov za zibelkouser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.2.2010 22:18:59   
DanijelaNeli
Bina83... če zvem za kakšno trgovino,kjer bi imeli cenejše ti sporočim,prav?
Drugi vozički PP/kolekcija 2010 mi je violična tudi ful lepa. Ma še vedno ne odstopam od oranžnega vozička.

Mene so barve itak čisto prevzele... Ok,zdaj mi je oziroma že drugo zimo imam pol omare za oblečt v violični barvi.
Poleti pa sem itak za barve...poleti bomo modne v turkizni.user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.2.2010 22:57:52   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Glede starih vraž, pa je baje tako, da dvigovanje rok ni najbolj primerno predvsem zato ker lahko povzroči razpok ovojev ploda in odteče voda. In nima nič skupnega z ovijanjem popkovnice okrog plodove glave.

Ojoj zdej si me pa pošteno prestrašla! Bom povedala kako je blo par dni nazaj. Neki sm na hitro vzdvignla roke (kukr preteg), bla sem v stoječem položaju...in potem me je tako zgrablo v trebuhu, kukr d bi mi nekdo z nožem nekaj odrezal. In zadnji teden sem zvečer pred spanjem zmeraj čutila lahne brce od otročka. Od kar se je to s pretegom zgodilo pa nič več. Tko, da zdej res že prov nestrpno čakam pregled pri G 4.3. Upam samo, da si spet neki domišljam in delam skrbi za brezveze. user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.2.2010 10:04:04   
tix
Aisha86 - NEEE, saj razumem, mene tud včasih kakšne banalne stvari user posted image čist zasekirajo, ampak, ko malo z glavo razmišljamo, so vraže le za vraževerne, od tega pa nimamo nič. Otrok je le dobro zavarovan.
(upam, da sem te kaj pomirila - meni mora včasih kdo sam naglas povedat user posted image )

Lepo božajte svoje bušije!!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.2.2010 11:17:58   
nagaja28
živjo,
kakšen lep dan se je spet naredil.

jaz tem vražam ne verjamem ravno, drugače tudi pri telovadbi ne bi delali takih vaj z rokami nad glavo. kar se tiče pa božanja trebuščka, pa nekaterim še tek po stopnicah al pa user posted image ne pomaga, da bi pospešile porod, tako da božanje je še daleč od tega user posted image .

DanijelaNeli meni je tudi turkizna res lepa barva, samo je zelo malo vozičkov v tej barvi. smo pa dobili ta malega: baby welt moona v tej barvi. pa tudi jaz rada nosim to barvo.

anajrim, čestitke za user posted image . jaz imam tudi občutek, da bomo imeli še enega fanta, ampak bo treba počakat še 10 dni.

pralnih plenic jaz nisem uporabljala, ker sem...lahko se izrazim zelo komot (beri lena)...so pa mamice, ki uporabljajo te plenice kar zadovoljne. jaz si nisem predstavljala, kako bi to sušila okrog po stanovanju, predno vržeš v koš za perilo. saj si predstavljam, da ne moreš kar mokrih hranit tam 2 dni, predno daš prat. že bodije in žabice smo včasih sušili, ko je prišlo čez, pa je kopalnica zgledala grozna, hehe. nekatere mamice kombinirajo in ponoči uporabljajo plenice za 1x uporabo, ker baje pride prej čez pri pralnih plenicah. no, mi kar naprej pijemo in lulamo, tako, da od 6 meseca naprej te plenice pri nas sploh ne bi prišle v poštev. bi pa imela par pralnih plenic za sprobat.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.2.2010 12:46:55   
Tringi
Živijo punce,

pridružujem se pobudi, da se obveščamo o akcijskih cenah; V Baby centru imajo lupnice Maxi Cosi Cabriofix v akciji - 109,99 €.

Lepo se mejte.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.2.2010 13:23:43   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: Tringi

V Baby centru imajo lupnice Maxi Cosi Cabriofix v akciji - 109,99 €.

hvala, to je prov lepo slišat, mogoče jo bova pa šla res danes kupit, ker mislim, da nikjer ni cenejše!?

Me pa zanima kako izveste za te dnevne akcije? a to je treba skoz spletno stran spremljat a kako ?

Joj, danes je res prekrasen dan, pojdite ven, če še niste bile, pri nas smo začeli že okrog hiše pospravlat tako da sem dopoldansko dozo sonca že prejela user posted image

(odgovor članu Tringi)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.2.2010 13:55:18   
Martinčka
uf je danes leeep sončekuser posted image  mene je tako zagrelo da niti v kratkih rokavih več nisem zdržala.. sem čist rdeča v obrazekuser posted image ... zdaj si moram ležalnik nabavit za zunaj da ne bom skos noter ležala:)

drugače pa mi je danes ponoči začelo tečt iz oprsja tako da se očitno res telo aktivno pripravlja na dojenjeuser posted image

a že pri kateri tako močno brcauser posted image  da lahko že partner/mož čuti brcike? jaz tako komaj čakam da bo moj možek čutil ker tako s polno upanja vsak večer drži rokico na bušiju pa še nič... sej normalno ker sem šele v 20t ampak vseeno že komaj čakamuser posted image

meni je všeč turkizna na vozičkih kot ga ima stokke:) tista turkizna mi je pa res čudovita:)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.2.2010 13:56:35   
Martinčka
aja še to... kaj se je zgodilo s trgovino Buši??? Sem šla včeraj na spletno stran pa je pisalo da več ne dela.. a samo internetna trgovina ali so trgovino tudi zaprli? jaz imam tam nagledam stolček za hranjenje bloom zdaj pa ne vem!?

uživajte v sončku!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.2.2010 15:31:55   
rozinca33
Joj, punce! Nisem vas hotela zasekirat glede teh starih vraž.
Tak da se res iskreno opravičujem. Samo vaše mnenje sem želela izvedet.

Sonček pa že res prijetno sije in greje.
Uživajte

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
27.2.2010 16:57:35   
nagaja28
lupinice maxi cosi so v akciji cel mesec. če imaš njihovo kartico (baby center), ti na dom vsak mesec pošiljajo kataloge oz. letake, z njo pa lahko naročaš tudi preko spletne strani, kjer imajo na dnevnih akcijah vsak dan druge tri izdelke.

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.2.2010 18:05:15   
DanijelaNeli
Pozdravljene...kakšen lep dan je bil danes...enkraten...
Se kar pozna,da so daljši dnevi...
In danes smo nabirali prve zvončke...ful jih je...in videli dvakrat srnjaka in srnico... Ta mala je bila ful navdušena.

Zdaj čakam,da se mi malo segreje v dnevni sobi...in grem ta malo skopat za prav.V tem tednu ko je imela vodene koze sem jo dvakrat stuširala,a brez mila.Zdaj pa jo moram fejst nažajfat in lase razčesat.

Prejle ko smo prišli z gozda,sem imela klopa na zapestju... Se je treba pazit... čeprav pri nas veljajo za ne nevarne klope,...a nikoli ne veš.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 27.2.2010 18:14:28 >

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.2.2010 21:26:15   
niky31
Danes je bil pa res super dan.

DanijelaNel: voziček PEG PEREGO GT3 ZA 699,00 EUR SEM VIDELA V MALFALCONU V TRGOVINI ˝TUTTO PER GLI BAMBINI˝ V CENTRU MONFALCONA.

ZA BABY CONFORT 599,00 EUR, PA V GRADIŠKI MA NE VEM IMENA TRGOVINE. ČE BOM ŠLA KAJ TJA BOM PREVERILA IME TRGOVINE.user posted image

Vidim da je veliko od vas všeč GT3, edino velik in težek je drugače je res super voziček.

Kaj boste izbrale v paketu ki ga dobiš od socialnega. Mi imamo že posteljico in previjalno mizo in ne vem kaj bi izbrala v paketu za teh 270,00 EUR ki ti pripada?
Ni prav velike izbire izdelkov ?user posted image
Ima katera kakšne izkušnje ali ve kaj več glede teh paketov?

Pa pa

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.2.2010 8:26:54   
oton
jutro user posted image , ste dobro spale?

No naša punca se je že ob 6h zbudila user posted image   ponavadi dlje potegne...
Je že pozajtrkovala polento + mleko, gleda Živ žav, jaz pa uživam ob vonju prve jutranje kavice in doma narejenem džusu: mmmmmm

Kako ste poredne ko se pogovarjate o nakupovanju novih vozičkov...saj se šalim ampak jaz bi tudi, me kar zamika da bi mela kakega novega PP gt3...kako lepi in nepozabni trenutki so ko brskaš po trgovinah, prebiraš majhne cotice, opremo, vse kaj potrebuje novi družinski član...

Kako malenkost bomo že kupili, drugače pa imamo že čisto vse doma.

Dobrodošle vse nove nosečke user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je spet lep sonček, in upam da tako ostane cel dan...
Se bomo šli potepat do naše reke, nabrat kakšen šopek zvončkov.

Želim vam lepo nedeljo

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.2.2010 8:28:08   
Aisha86
^^
na kateri spletni strani si pa to sploh sestaviš in naročiš?

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.2.2010 8:34:59   
nicolina
Dobro jutro, pri nas je spet sonček user posted image user posted image , komaj čakam da se mal otopli in se gremo ven martinčkat.
Včeraj smo bli tud cel dan zunaj in sinko je včeraj zvečer kar padel v posteljo.

Ma, jaz tud tem starim vražam nič ne vrjamem.....punce, ne se sekirat zaradi njih. user posted image

Pralne plenice...hmmm, verjamem da so boljše za otrokovo kožo. Samo iz izkušenj od prvega, včasih nisem imela tud časa pojesti, ker je prišel takšen dan, da je samo na joški visel, bil tečkast, krčki....pol pa da bi se še s temi plenicami ukvarjala in prala....NO WAY!!!. Že tako imaš dosti pranja oblačilc, ko se pobruha, pride čez ko se polula, pokaka.... Sicer je odločitev vsake posameznice, mi bomo ostali kar pri teh za enkratno uporabo.

Mi imamo tudo Maxi cosi lupinico in sem bla z njo zelo zadovoljna in ravno tako smo jo kupili v spletni akciji BC, tako da se splača. Te internetne akcije so drugače označene v katalogu, ki ga dobivaš domov, seveda moraš imeti prej njihovo kartico.

Pri prvem sem jaz vzela denar in ne paket in sem potem še dokupila stvari, ki so bile meni všeč. V tistih paketih mi ni bilo bič.

Čestitke vsem za preglede, a bodo potem prevladovali user posted image ? user posted image user posted image  

Lepo nedeljo vam želim.....

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.2.2010 8:54:38   
Zveezdica
Jutro!

Pri nas je tudi spet sooončekuser posted image user posted image user posted image !Midva bova tudi verjetno vzela kar denar namesto paketka, ker bova tako kot nicolina kupila stvari po najinem okusu, v akcijah, itd. in bova verjetno do konca maja imela že vse doma, ne vem, bomo videli.
Eno vprašanje za vse, ki hodite v IKEO (midva še nikoli nisva bila): kako je s stvarmi za dojenčke, je ponudba velika, se izplača, itd.

Pozdravček!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?