Pink Baby
|
Živjo, julijke, ful ste pridne z javljanjem, seznami in nasveti (Nagaja28 ). Sem ti že pisala mejl za Paparico :) Pa tudi kakšno lansko julijko je fajn mal slišat, vse izkušnje prav pridejo!! Da se še jaz malo javim - mi smo ok, mislim, da so slabosti končno mimo (!), drug teden imam spet pregled, ampak še ni morfologija. Pa tudi jaz sem prejšnji teden začutila otročka, ki se premika!!!! Kakšen dober občutek, glede na to, da je to moja prva nosečnost!!! Res super, prav uživam! O vozičkih zaenkrat samo zbiram informacije, nakup opreme in oblačil pa verjetno po 6. mesecu, tako kot ste ene napisale (no, kakšnim malenkostim se tudi jaz ne morem upret, hehe). Se pa ful strinjam s šipkom, ki je napisala, če bi se obveščale o akcijah. Prejšnji teden sem bila v LeClercu, to akcijo je že ena omenila, in sem kupila dve najbolj srčkani plišasti živalci, flaško od Aventa in še nekaj malenkosti. Cunjic si še nisem upala kupovat, dokler ne ugotovim, kaj točno rabim, kaj mi bodo posodile prijateljice itd. Tako da LeClerc so mi že drugi ful pohvalili, da je ugodno (seveda večinoma na akcijah). Prijateljica npr. uporablja mokre robčke za ritko njihove blagovne znamke in jih je pohvalila. Kolegica mi je tudi rekla, da je v Avstriji dobila tetra plenice ful ceneje kot pri nas (samo moram vprašat, točno kje, pa obvestim). Za plenice mislim, da bomo morale same ugotovit, katere nam ustrezajo, ker je ful različno, kaj bo otrok prenašal (njegova ritka in kako bo spal). Čeprav vsak nasvet prav pride :) Pri prijateljici otrok npr. ni prenašal pralnih plenic (je dobil vnetje). Še za 3D kej napište, če in kam boste šle ... jst se zaenkrat nagibam, da bi šla v Porodnišnico Postojna (na njihovi spletni strani je cena 80 evrov, kar se mi zdi ugodno, glede na to, da je nekje v Lj. tudi že 110). Arruba, moje skromno mnenje - če so moževi starši razumni, bojo čist razumel, da sta šla voziček zamenjat (zakaj bi vozila vsak dan neki, kar ti ni všeč?), še vedno bo voziček njuno darilo, samo pač ne bo točno tisti, ki sta ga onadva izbrala. To, da vama ne gre v avto, je čist legitimen razlog za zamenjavo, pač barve ne komentirajta. Fajn se mejte, veliko zdravja (predvsem "ležečkam" - naj vam hitro mineva!!). Ful je fajn veselo pričakovanje tudi v vaši družbi, lp Pink Baby